2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

amın canım amın.dogum olunca agrın oluyo gunde 3 ogun verıyolar.rahatca kullan.

canim benim ya cok tesekkur ederim icimi rahatlattin bosuna korkmusum.. idrar yolu enfeksiyonum su icemedigimden hep oluyor.. ohh rahatladim Allah senden ve diger tum cevap veren arkadaslarimdan razi olsun

Bu ayda seyirme hımm.... Bi paşamız daha geliyor sanki .. hadi hayırlısı bakalım :))))

Evet aynı ağrılar bende de oluyor, doktorum normal olduğunu söyledi. Daha çok su içmemi ve ağrı olduğunda dinlenmemi tavsiye etti.

canım bende de çok oluyor..bazen wc gidiyorum sonra başlıyor bazen pat diye başlıyor ağrılarım..çoğunlukla kramplar giriyor..

canım bende de çok oluyor..bazen wc gidiyorum sonra başlıyor bazen pat diye başlıyor ağrılarım..çoğunlukla kramplar giriyor..

benimde idrar tahlilimde bol lökosit çıkmıstı..yani idara yolu enfeksiyonu.
doktor tekrar kültür alalım üreyip üremediğine bakalım demiişti.eğer ürüyorsa ilaçla tedavi ederiz dedi.ama sonuçlarda üremediği ortaya çıktı. bişey yapmaya gerek kalmadı..
sen de istersen doktoruna bi sor. ama korkulacak bişey değil...

Merhaba hanımlar nasılsınız, kızlar çatlaklar için lierac kremi eczacılar önerdi fakat bir tüp 100 ml 1 ay bile yetmez sanki

bende pervin bulgakın çatlak kremini aldım hatta indirim sitelerine gelmişti ordan aldım ben ürünlerinden memnunum çünkü ,

arkadaslar benımde tuvaletten sonraa bıraz sıkısırsam eger kasıklarımda agrım cok oluyor sızce bı sıkıntı oldugundanmı yanı normalde olmuyor gece uyanıyorum sıkısmıs oluyorum kostur kostur gıdyorum cıkınca kasıklarımdaa gecıcı agrım oluyor boyle bı sıkıntı yasayan varmı aranızdaa

bende akşam sipariş vereceğim. bir indirim sitesinde gördüm. bugün son gün hatta.. 37,90 gibi birşeydi. Sen ne kadara buldun? İlkinde 3 tane kullanmıştım.. Ama şimdilik 2 tane alacağım..

sıkısınca idrara cıkma sonrası agrı olması normal bendede oluyor.. henuz rahım cok asagıda oldugu ıcın bu haftalarda.. baskı yapıyor tabııkı

Canım ben de pendik de oturuyorum.mail adresim anoz12345@gmail.com.Ben özelden yazamıyorum,mail atarsan sevinirim.Doktor tavsiyeni bekliyorum.Ayrıca hayırlı uğurlu olsun,cinsiyeti öğrenmişsin.kaçıncı hafta öğrendin daha çok erken değilmi ?

hayırlı olsun canım paşa geliyor desene maşallah

iyi akşamlar hanımlar
doktordan geldik korkarak gitmiştim acaba bebeğim duruyor mu kalbı atıyor mu dıyordum ki şükür her şey yolundaymıs
gelişimi çok iyi dedi

inş hep böyle gider
tiroid değerlerimi de iyi buldu sımdılık sorun olmaz dedı yedıgıne ıctıgıne dıkkat et gibi bilindik şeyler de söyledi
şükürler olsun kı kalp atışları da gordum bebeğim minicik

Son düzenleme:

maşallah maşallah

bizde yarın gideceğiz kontrole aynı hisleri hissediyorum şu anda büyüdümü kalbi atıyormu:18::18::18::18:

biz 5+5 te karından kalbini görmüştük ama dinleyememiştik daha küçük diye testlerimizin de yarısı yapıldı yarın sonuçları alıcaz

inşallah herşey yolundadır

bende akşam sipariş vereceğim. Bir indirim sitesinde gördüm. Bugün son gün hatta.. 37,90 gibi birşeydi. Sen ne kadara buldun? Ilkinde 3 tane kullanmıştım.. Ama şimdilik 2 tane alacağım..

ben normal fiyatı 79 lira indirim sitesinden 55+5 lira kargoyla pervin hanımın kremini aldım, sen hangisini diyorsun

Canim ya cok sagol ayni anda biseyleri yasayip paylasmak cok guzel bir duygu en azindan halden anliyoruz.
Yatmaya firsatim yok ama sandalyeden kalkmamaya calisiyorum.
Her an bi endise var acaba hala yasiyor mu diye..

Insllh canim kimse o bulantilari cekmesin..
3 aydan snra kndini tutamayacaksin bile o yuzden uzulme hem mide bulantisi bebegin gelistigini gosteriyormus

ya kızlar herkes usg ye göre 8 haftalıkken bebek cinsiyet tahmini yapıyor..çok kişide tuttu gerçekten tıbbı dayanağı varmış..kesenin sağındaysa erkek solundaysa kız..benim erkek mesela buna göre sizde 8 haftalık usglere bakıp söylesenize gerçek çıkıyormu

Arkadaşlar rubella lg G sonucum 201 Uı/ml yazıyor.Doktora yazrın soracağım ama çok merak ettim.Nasıl bişey bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…