- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.841
Tamam canım teşekkür ederim
Emzirirken bile vermeleri rahatlattı beni sağolasın
Rabbim bebeklerimizede, bizlerede sağlık versin inşAllahh
Tahmin edebiliyorum canım
Şuan başımın üstünde filler dans ediyor resmen, okadar ağır gözümü tutuyorum biyanda da
Neyse bebeişlerimiz sağlıklı olsunlarda bunlarıda çekeriz nolcak kii
Sana geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın sana,bana, hiçbirimizee
canim benim ya cok tesekkur ederim icimi rahatlattinAnti Hcv Ve Anti Hıv=Hepatit C ve Aıds riskinizin bulunmadığını yani negatif olduğunu gösteriyor :)
HbsAg=Hepatit B Riskinizin olmadığını yani onunda negatif olduğunu gösteriyor :)
Kreatinin seviyesinin düşüklüğü belli bir şikayetiniz yoksa problem oluşturmaz.Zira benimde düşük :)
Glikoz negatif demek idrarda şekere rastlanmadığını gösterir.
Lükosit ve Eritrosit pozitifliği ise idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğinizi gösteriyor.Bunu doktorunuza danışmayı ihmal etmeyin ve bol bol sıvı alın.
Geçmiş olsun.
En sonuna bugün seyirmeyi hissettim
bu dönemde olması normal diye hep büyüklerimden duyar ve burdada yazardım
ama açıkçası olamaz diyenlere gaz bağırsak haraketleri diyenleree cvp veremezdim hiç hissetmediğimden
ama değil ya! Gaz ve bağırsak sorumun gebelik öncesinden vardı zaten
bu başka tam bi seyirme ufacık bi kıprtı :)
bi tuhaf :) haa bu belkide tam anlamıyla bebeğin haraketi değilde belki kan akısı
dr dilinde olanını bilmiyorum açıkçası
ama eskilerden duyduğum ve olunca evet dediğim; anladığım şey tam da bi seyirme :)
Bu ayda seyirme hımm.... Bi paşamız daha geliyor sanki .. hadi hayırlısı bakalım :))))
Evet aynı ağrılar bende de oluyor, doktorum normal olduğunu söyledi. Daha çok su içmemi ve ağrı olduğunda dinlenmemi tavsiye etti.
canım bende de çok oluyor..bazen wc gidiyorum sonra başlıyor bazen pat diye başlıyor ağrılarım..çoğunlukla kramplar giriyor..
Merhaba hanımlar nasılsınız, kızlar çatlaklar için lierac kremi eczacılar önerdi fakat bir tüp 100 ml 1 ay bile yetmez sanki
bende pervin bulgakın çatlak kremini aldım hatta indirim sitelerine gelmişti ordan aldım ben ürünlerinden memnunum çünkü ,
arkadaslar benımde tuvaletten sonraa bıraz sıkısırsam eger kasıklarımda agrım cok oluyor sızce bı sıkıntı oldugundanmı yanı normalde olmuyor gece uyanıyorum sıkısmıs oluyorum kostur kostur gıdyorum cıkınca kasıklarımdaa gecıcı agrım oluyor boyle bı sıkıntı yasayan varmı aranızdaa
yemeyenın malını yerler cnm
ya senınkı ıcımden erkek gecıyor ama kız olucak sanki
cok saol cnm beım 1.sayfadakı lısteye yazıca ınsallah tek tek
cnm ben pendık tarafında gıdıyorum uygunsa ozelden yazayım
saol cnm benım hayırlısı olsun ben ıogrenmezsem catlardım 9 ay
cok sukur tahlıllerım ıyı cıktı yanlız ıkılı teste kagıda baakarak anlttı bı cızgı varmıs o cok az yerınden oynamıs cok onemlı degıl ama iç rahatlıgı ıcın 3 lu yaptırmanızı ısterım dedi...ben de netten arastırdım cok önemlı degılmıs belkıde yaptırmam 5 kasıma randevumuz var o zamana kadar dusunurum:)
sonraaa karından bakmaya basadı dedmkı nıye areket etmıyo ugrastı ugrastı hareket etmedı cok uykucu dedieşimde dediki cınsıyetı bellı olmamıs mıdır dedi oldu belli dedi soylesemmi dedi..bugun bızım evlılık yıldonumumuz bu arada kızlar tam 4 yıllık evlıyız:)
bende dedımkı bıze buyuk bır hedıye olur soylersenız dedım evlılık yıldonumumuz dedimo zmn yuzde 90 erkek dedi
yanii oğlusum gelıyorr
iyi akşamlar hanımlar
doktordan geldik korkarak gitmiştim acaba bebeğim duruyor mu kalbı atıyor mu dıyordum ki şükür her şey yolundaymıs
gelişimi çok iyi dedi
inş hep böyle gider
tiroid değerlerimi de iyi buldu sımdılık sorun olmaz dedı yedıgıne ıctıgıne dıkkat et gibi bilindik şeyler de söyledi
şükürler olsun kı kalp atışları da gordum bebeğim minicik
bende akşam sipariş vereceğim. Bir indirim sitesinde gördüm. Bugün son gün hatta.. 37,90 gibi birşeydi. Sen ne kadara buldun? Ilkinde 3 tane kullanmıştım.. Ama şimdilik 2 tane alacağım..
canım çok dikkat et.bende de oldu kanama.üzülme hiç.doktoruna güven.ama çok dikkat etmelisin. ben 10 gün raporluydum işe gitmemiştim ve evdede sadece yemek ve tuvalet için kalktım.yatarsan rahme bol bol kan gidermiş en çok o zaman beslenirmiş bebek.ayaklarını da havaya kaldırmaya çalış.bir de bol bol su iç, bu da çok önemli.benim çok şükür geçti.inşallah senin de birşeyin kalmaz...
bana doktor 4. aydan sonra baslıcaz dedı beklemedeyım bu yuzden lireac cok duydum memnun olan cok
ama munkunse dogal yaglar kulanmayı dusunuyorum ...
iştahımız cok acılmasında orta karar olsa ah ah :)
kendıne dıkkat et canımdoktor ıyı dıyorsa vardır bildiği aklına kötü şeyler getırme
ne guzel yıyebılıyorsun Allahtan ılk 3 ay dan sonrası önemlı hayvansal gıda tuketemıyrum dıye cok uzuluyorum
ayran sadece bol bol ıcebılıyorum zor bısey cıdden mıde bulantsı İnsallah yasamazsın hiç
Canım ben de pendik de oturuyorum.mail adresim anoz12345@gmail.com.Ben özelden yazamıyorum,mail atarsan sevinirim.Doktor tavsiyeni bekliyorum.Ayrıca hayırlı uğurlu olsun,cinsiyeti öğrenmişsin.kaçıncı hafta öğrendin daha çok erken değilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?