2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
yaa ben bebegımı cok ozledım pazartesı gorucem allahın ıznıyle 15+1 olucaz o zmn kaynanamda gelıcekmıs bende gelıcem banane dedi cocuk gıbıii gel dedım bendebu son hafta bı heyecan basıyor benı

ll
hoş geld,n canım .... Sen ve PekbiCici'yi çok özledim =)) geçmiş bayramını kutlarım ...umarım iyisindir..

yaa ben bebegımı cok ozledım pazartesı gorucem allahın ıznıyle 15+1 olucaz o zmn kaynanamda gelıcekmıs bende gelıcem banane dedi cocuk gıbıii gel dedım bendebu son hafta bı heyecan basıyor benı

niloşum naberrrr
senin kv torun hasretiyle yanmış kız desene

ayy bende yarın gidicem dr'a çok heycanlıyımmmmmm

aynı durumdayım ben de canım..aç susuz geziyorum..geceleri bazen açlıktan uyuyamıyorum..ama yemek düşüncesi bile beni öğürtüyor..

(( ne zaman gecicekse ne zor yaa kizimda bu kadar cekmemistim bunda kizima yemek yapmak bile beni mahvediyo ufff biran once gecsin bu gunler dualar ediyorum valla ((

Oyy kocamann olmuşturr yaa
Ben 10+2de gittimm nasıl büyümüş geldii, senin ki şimdii tam şekillenmiştirr
Bende cumartesi günü tekrardan gideceğimm banada geçmiş bu hafta şimdii

ll
hoş geld,n canım .... Sen ve PekbiCici'yi çok özledim =)) geçmiş bayramını kutlarım ...umarım iyisindir..

Oyy oyyy kimlerii görüyoruummm
Bende çok özledim hepinizii ama en çok seniii canımm
Gördün müü teyzesii fotomuzuu hemen gözlerim seni aradııı ne dicek diyee
Geçmiş bayramını tekrardan kutlarım, minikinde afiyettedir inşAllahh annesii

cnm bnm ya valla hemen gönderirim ama yolda bozulurki kim bilir kaç gün geçer
sen kendin yapsana kısırın sulusunu yoğuruyorsun işte
malzemeleri bulunur herhalde

sagolsun canlarim yaaa
dusunmeniz yeter
ah ahhh ince bulgur yok isteeee sinir durum
getirdiklerim coktan bitti
ama sabir yerim turkiyede bol bol bazen bu kadar isteyip yiyemem bebegime zarar verir mi diye uzuluyorum ama olmaz oyle sey di mi
batil inanc nedne olsun
hem sonra yerim rahatlarim simdlik idare ediyoruz

canım seker taze fasulye pırıncte bıle var ıllakı tatlı yemek gerekli degılkı
benım ıkı doktorda ozellıkle tatlıya dıkkat et demıstı doktor ye dedıgı ıcın sakın asırıya kacma canım
sutlu tatlı en masumları evde kendın az sekerlı yapabılırsın

ben yaptırmıcam canım
senın dogum benden sonra ama masallah ense ölçümü yaptırmısısn darısı basıma :)

tiksinme var da yeme durumunuz nasıl ben sadece karbonhidrat tüketebiliyorum..nereye kadar makarna pilavla besleneceğim ben

bu kadar mıde bulantı arasında sadece makarna pılav gıbı karbonhidrat hep canım cektı
ama kendımı zorluyarak sebze salata corbaya yönlendırıyorum
onları her gun yesem ayda 4 5 kg garantı bende

canım yaaa biz senle aynı gidiyoruz bende şu an tam 60.8 :) bakalım şu an için normal ama daha da fazlasını görcez ben 70 i geçmek istemiyorum

bende bi sonrakie kayınvalidemle gidicem oda istediğini söyledi bana ama ben cinsiyeti öğrendiğim sefer istemedim sadece ben öğrenip söylim herkese diye:76: dedim bu sefer ben gidicem anne sonraki sefere gideriz dedim ama unutmuştum sen hatırlattın fakat bana daha 3 hafta var nası dayanıcaksam bide karnım ağrıyo bugün benimde ya doğrulamıyorum ağrıdan iki büklüm bi vaziyettetim inş enfeksiyon değildir:44:

cCanım uzun zamandan sonra hoş geldin yeniden aramıza ..:) doktor sonucclarının iyi cıkmasına cok sevındım.... bende sen gibi buradakı arkadaslardan cekınmeyerek resmı eklemıştım... sonucta hepımız aynı yolun yolcusuyuz =))))

Sen benim tahminlerime güven =)))))))) seninki tutarsa kesin aynı cinsiyette bebeklerimiz olacak =))) cünkü gidişatımız bir :)))

hayırlı olsun canım .... bende tatlı yemeyenlerdenim hatta karşımda biri yiyince midem bulanıyor görmek ıstemıyorum.... ama şöyle bir tezatlıkta var'ki tiksinecek durumda olmasamda 2 oglumdada tatlı pek yemıyordum :)

​Maşallah canım herseyın yolunda gitmesine cok sevındım ... Bu yıl erkek yılı sanki... cınsıyetını her öğrenen erkek diyor yaff D

[ı]ll
hoş geld,n canım .... Sen ve pekbicici'yi çok özledim =)) geçmiş bayramını kutlarım ...umarım iyisindir..
[/ı]

hoşbulduk cnm inan bizde seni özledik :)

tamam işte onu gönderebilirim
çok ciddiyim özelden adresini gönder
en geç yarın yola çıkar

niloşum naberrrr
senin kv torun hasretiyle yanmış kız desene

ayy bende yarın gidicem dr'a çok heycanlıyımmmmmm
iyidir cnm sendenn yoksun yıe kayboldunnayy sormaa aormaa 4 sene burnumdan getırdı bebek dıye asıl dogumdan sonra acıyorum kendımeee kavgalar baslayacak ayy senın melegın de sımdı buyumsutur guzel haberlerle gel ınsallah
evettt hep netten vıdeoları ızlıyorum ben hıc hareket ettıgını gormedım bebegımın en son gıttıgımızde uyuyordu cıkolata yıcem gıtmeden bı gorelım bebısımız ne alemde
gelsın bakalımm en son ona ınsanlık yapıp nışanlıgımın provasına cagırmıstım nişamın atılmıstı sırf onun yuzuden ınsallah benı delırtmez oralarda gercı esım yanımda olacak ama doktorun ısıne falan karısır allah muhafayapar mı yapardoktordan daha tecrubelı hıssedıyor garıbım nede olsa kendını
inşallah enfeksıyon degıldır dınlen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…