- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.821
llherkesin günü güzel bebkelri sağlıklı olsun
tüm bayramda annemler kayınvalidemler derken yoğuındum
ve yine bişi anlamadım dünde geldim evime bi temizlik yaptım ama öldüm
bugün heeep uyumak istiyorum
geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir ve tatili güzel geçmiştir
canım ben çok araştırıyorum gebe giyim ve h&m mağazasında çok tatlı hamile kabanları var birde park bravo da görmüştüm hemde çok uygun istersen oralara bi bak ...
http://www.hm.com/tr/product/03840?article=03840-B bunu çok beğeniyorum ben:)
yaa ben bebegımı cok ozledım pazartesı gorucem allahın ıznıyle 15+1 olucaz o zmn kaynanamda gelıcekmıs bende gelıcem banane dedi cocuk gıbıii gel dedım bende bu son hafta bı heyecan basıyor benı
aynı durumdayım ben de canım..aç susuz geziyorum..geceleri bazen açlıktan uyuyamıyorum..ama yemek düşüncesi bile beni öğürtüyor..
yaa ben bebegımı cok ozledım pazartesı gorucem allahın ıznıyle 15+1 olucaz o zmn kaynanamda gelıcekmıs bende gelıcem banane dedi cocuk gıbıii gel dedım bende bu son hafta bı heyecan basıyor benı
ll
hoş geld,n canım .... Sen ve PekbiCici'yi çok özledim =)) geçmiş bayramını kutlarım ...umarım iyisindir..
cnm bnm ya valla hemen gönderirim ama yolda bozulurki kim bilir kaç gün geçer
sen kendin yapsana kısırın sulusunu yoğuruyorsun işte
malzemeleri bulunur herhalde
ben yaptırdım herhangi bir sorun da görmüyorum yaptırmakta
bende aynı şekildeydim makarna patates yedim haftalarca ama bir süre sonra düzeliyor
çorba yiyebiliyorum artık salata yiyorum hepsi yavaş yavaş sırayla olur merak etme
every canım göndereyim sana bir porsiyon vakuumlatıp yollarım valla
üzüldüm sen öyle diyince
canım seker taze fasulye pırıncte bıle var ıllakı tatlı yemek gerekli degılkıdr dan geldim ,gittigimde kisa sureli bayilma yasadim dr endiselendi kizdi bana,sebep seker yemiyormusum,sulalem seker hastasi da ondan yemiyorum hem canim cekmiyor napiim,illa yiyeceksin hergun tatli dedi,kilo da almamisim ona da kizdi,zorla yiyeceksin ilac gibi dusun diyor,gestapo gibi masallah
ben yaptırmıcam canımKızlar
uzun zamandır buraya uğruyamıyordum nasılsınız
Biz doktordangeldik şimdi
bebişimiz iyi
doktorumuz çok uğaştı ama bir türlü cinsiyetini göstermedi benim edepli bebişim
kızlar yaa ben ikili test yaptırmak istemedim
ultrasonda görünen kadarıyla herşeyi şu an için iyi ense kalınlığı filan iyi
siz yaptırdınız mı ya da benim gibi yaptırmayacak olan var mı
tiksinme var da yeme durumunuz nasıl ben sadece karbonhidrat tüketebiliyorum..nereye kadar makarna pilavla besleneceğim ben
12. haftamdayım. bugün itibariyle 60,8 olmuşum. 57 ile hamile kaldım. 3, 8 kg aldım şimdiye kadar. yeme düzenim değişti. eskiden yemediğim faydalı şeyleri şimdi yemeye çalışıyorum. bakalım kaçla tamamlayacağız ??
ben de çok şişkinlik, karnımda gerginlik oluyor özellikle akşamları..
ashanur
bir de patates haslamasi kan sekerini dengeliyor
arada tuketince seker ihtiyaci kalkiyormus ortadan
cCanım uzun zamandan sonra hoş geldin yeniden aramıza ..:) doktor sonucclarının iyi cıkmasına cok sevındım.... bende sen gibi buradakı arkadaslardan cekınmeyerek resmı eklemıştım... sonucta hepımız aynı yolun yolcusuyuz =))))Yükleyemiyorum ki zatenn
Tabbii önce Rabbime emanet,Rabbim korusun kollasın Ama Sizlerden çekinmiyorum kii görsün teyzeleri istiyorum
Video olayını kesinlikle uygulayınn, usg resmi veriyor tabii ama kıpır kıpır bişeyi her canın istediğinde izlemek ayrı bir güzell
Aç bakiiim pıtırcanımııı özledim diyorumm annesine babasına dans ediyorr yavruum
ozaman garanti benimde kız olucak :) eşim oğlan ıstedıgı ıçın buruk olcak belkı ama ben mutluyum :)
suslu suslu gıydırıcem yavrumuhayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucagına almanı nasıp eylesın yavrunu
hayırlı olsun canım .... bende tatlı yemeyenlerdenim hatta karşımda biri yiyince midem bulanıyor görmek ıstemıyorum.... ama şöyle bir tezatlıkta var'ki tiksinecek durumda olmasamda 2 oglumdada tatlı pek yemıyordum :)merhaba kızlar,
uzun bir tatilden sonra tekrar merhaba herkese
biz dün doktora gittik, 2li test için aslında randevumuz bu akşamdı ama ağrılarım vardı doktorum da müsaitmiş bizde gittik
minik kuzumuzu gördük, kibar kibar uyuyordu sonra usg cihazı değince bi hareketlendi, kıpır kıpır
ense kalınlığına bakıldı, burun kemiğine bakıldı veeee bacaklarına baktı ama bi türlü bacaklarını düzeltmedi yaramaz
doktorumuz maşallah herşey yolunda herşey çok güzel dedi
kasık ağrılarım ameliyatımdan ötürü bende şiddetli olabilirmiş onun için krem verdi çok ağrın oldukça sür dedi.
1 kilo almışım aferin çok güzel gidiyorsun bayramda tutmuşsun kendini dedi, dedim zaten tatlı falan yemiyorum, evet kızlar yedirmezler annelere pek tatlı dedi dokturum
eşimde yani kız mı dedi, evet dedi ben kız görüyorum bazen saklanabiliyorlar ama %90 kızınız olacak dedi
bir dahaki randevumuz ağrım şikayetim olmadığı sürece 6 hafta sonra
test sonuçlarını cuma günü alacağız Inşallah onlar da temiz çıkar
essssssssssss bende artıkın buradayımmm :)
​Maşallah canım herseyın yolunda gitmesine cok sevındım ... Bu yıl erkek yılı sanki... cınsıyetını her öğrenen erkek diyor yaffkızlar geldik doktordan melegim büyümüş kıpır kıpırdı videoya da çektim normalde bugun 10 haftalık ama 10+4 çıktı 3,7 cm de boyumuz gelişimi çok iyi dedi
cinsiyeti erkek olabilir ense kalınlıgı da gayet iyi ama sen istanbulda 2 hafta sonra doktoruna git tekrar baktır dedi
düşük iğnesini kullansam haftada dedim olur dedi 3 tane verdi o bitince gerekli görürseniz 2 haftada bir vurulabilirsın dedi
doktoru çok sevdik biz sağolsun 20 dk kaldık çektik videomuzu da sıpam pek uykucu cıktı karnıma vuruyo uyanıo kıpırdnıo hemen geri uyuyodu
göbeğinin hemen altında dedi yani sağda ya da solumda değildi ankaraya gidince de resmini ekleyecem saat 12 de trene binecem
şükür rabbime her şey yolundaymış
ağrım oluyor dedim normal tüm vucut rahım için çalışıyo olacak o kadar dedi
[ı]ll
hoş geld,n canım .... Sen ve pekbicici'yi çok özledim =)) geçmiş bayramını kutlarım ...umarım iyisindir..
[/ı]
sagolsun canlarim yaaa
dusunmeniz yeter
ah ahhh ince bulgur yok isteeeeSinir durum
getirdiklerim coktan bitti
ama sabir yerim turkiyede bol bolBazen bu kadar isteyip yiyemem bebegime zarar verir mi diye uzuluyorum ama olmaz oyle sey di mi
batil inanc nedne olsun
hem sonra yerim rahatlarim simdlik idare ediyoruz
iyidir cnm sendenn yoksun yıe kayboldunn
niloşum naberrrr
senin kv torun hasretiyle yanmış kız desene
ayy bende yarın gidicem dr'a çok heycanlıyımmmmmm
evettt hep netten vıdeoları ızlıyorum ben hıc hareket ettıgını gormedım bebegımın en son gıttıgımızde uyuyordu cıkolata yıcem gıtmeden bı gorelım bebısımız ne alemdeOyy kocamann olmuşturr yaa
Ben 10+2de gittimm nasıl büyümüş geldii, senin ki şimdii tam şekillenmiştirr
Bende cumartesi günü tekrardan gideceğimm banada geçmiş bu hafta şimdii
Oyy oyyy kimlerii görüyoruummm
Bende çok özledim hepinizii ama en çok seniii canımm
Gördün müü teyzesii fotomuzuu hemen gözlerim seni aradııı ne dicek diyee
Geçmiş bayramını tekrardan kutlarım, minikinde afiyettedir inşAllahh annesii
gelsın bakalımm en son ona ınsanlık yapıp nışanlıgımın provasına cagırmıstım nişamın atılmıstı sırf onun yuzuden ınsallah benı delırtmez oralarda gercı esım yanımda olacak ama doktorun ısıne falan karısır allah muhafabende bi sonrakie kayınvalidemle gidicem oda istediğini söyledi bana ama ben cinsiyeti öğrendiğim sefer istemedim sadece ben öğrenip söylim herkese diye:76: dedim bu sefer ben gidicem anne sonraki sefere gideriz dedim ama unutmuştum sen hatırlattın fakat bana daha 3 hafta var nası dayanıcaksam bide karnım ağrıyo bugün benimde ya doğrulamıyorum ağrıdan iki büklüm bi vaziyettetim inş enfeksiyon değildir:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?