2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gelmişte hazırlanıyonmu dıyo pntln giydiğimi gördüya bnde hııııı dedım ıı bende hazırlanıyımda cıkalm dıyo.. ya napcam ben ellerim titriyo yemn ederm bacaklrm titriyo sinrden

canım benim ya Allah yardımcın olsun..benim sana tavsiyem kayınvalidene iyi ve saygılı davran ama o gidelim dediğinde 5 yerden 2 yada 3 üne git her dediği yere gitme..ona tavrını ve kararlılığını göstermelisin ama kırmadan..gitmeme bahanelerin ya hiç keyfin olmasın, ya biyerin ağrısın, başka planın olsun, migrenin tutsun yada miden bulansın..sen gitmem dediğinde kararlı ol ikna edemesin seni ki bilsin sen gitmem dediğinde gitmeyeceksin ve buna alışıp bir daha sana sormadan program yapamasın..çok arada ikna olursun sırf hatırın için gelirim dersin ama çok çok arada...böyle içine atıp kendini üzme, kararlı davran ki eşin de kayınvaliden de sen istemediğinde seni bir yere götüremeyeceğini anlasınlar ama güzellikle anlasınlar..

allah sabır versın canım ınan bana aynıyız :))) esıyın senı anlamsı lagzım neden boyle yapıyo esler anlamıyorum benımkı fazla yanımda olmazdı ıs ıcın yurt dısına cok gıderdı haftalar hatta aylarca o yokken savunmazsızdım ama o varken herzaman anne gıt gıtmıyo ıste goturme onu derdı,,,ama k.v sana sormuyom avrat sahıbımı oldun falan konusurdu dahada gıcık olurdum oyle boyle gunler geldı gectı tatlım bırde boyle hasta numaralarına yat bakalım yatak yorgan yat karnım agrıyo de gercı ben derdım bebek buyyor bısey olmaz yurursen daha ıyı acılır derdı :d hahahah saka gıbı amann yaaaaa

Gelmişte hazırlanıyonmu dıyo pntln giydiğimi gördüya bnde hııııı dedım ıı bende hazırlanıyımda cıkalm dıyo.. ya napcam ben ellerim titriyo yemn ederm bacaklrm titriyo sinrden

Canım geçmişi çok fazla okuyamadım ama anladığım kadarıyla kv ile sorunların var
Kv. sorunu ki en aşılmaz diye gözüküp en kolay halledilmesi gereken durum aslında
Ki bende kayınvaliden çekmiş biri olarak söylüyorum kiii umursamıcaksınn
Tatlı tatlıı ama alttan alttan işleyeceksinn
Herşey dilde bitiyorum canımm
Ahh annecimm vaahh annecim yapa yapa işlerini yoluna sokmalısınn
Eşler bu konuda çünküüü tamamen senden kopuk ve ayrı olmak istiyorlarr
Sizde 2 kadın halledinn ve bazı şeyleri anlat
Konuş, iste, yapmaa
Bebeğimi kimse önemsemiyor demişinn ama önce sen önemse ve bu gerilim hattını bebeğine yansıtma artıkk
Annende kalabilirsin bunun için suçlu değilsinn, ki sen kendini suçlu gibi görürsen onunda bakışını suçlu gibi görürsünn
Bırak yemek yapmasın neden bukadar yoruyorsun ki kendinii, çok şükür ki ellerimiz ayaklarımız tutuyor ve çok şükür kii rahat hamileyizz
Sen yap yemeğini yinee, anne yemek yaptım gel buyur dee, 1de 2de umursamaz belki ama insanoğluu 3de çekinirde elini işe sürer
Sende arada anne canım şunu çektii sende pek güzel yaparsınnn hadii beraber yapalım mı dee işe alıştır, sen yanında dur çokta karışma
Eşinede hergün annende şunu yapmadı deme, annesinin yanında birlikte yemek yedik birlikte ortalığı topladık filan de kiii eşin kalkanlarını indirsinn
Ve yattığın zaman off belim, ahh karnım dee ama annesini şikayet etmee en azından vicdanlı bir adamm yavaş yavaş idrak edecektir...
Rabbim yardımcın olsunn canımm...

selamlar herkese.tatil ne çabuk bitti böyle. gerçi et kokusu, kurban görüntüleri beni 2. günü akşam hastanelik etti. serumla gelebildim kendime. ah şu babamın bizi her bayram akraba akraba gezdirmesi yok mu?neymiş yaşlılar beklermiş. o gece fenalaşınca o da çok korktu gerçi. neyse dün bebeğimi gördüm. gördüğümden beri de aklımdan çıkmıyor hiç. bu zamana kadar hep böyle nokta gibi görmüştüm. ilk defa bu kadar büyümüş gördüm şok oldum. eller ayaklar kıpır kıpır. kendini geriye doğru bir itişi var sanki çıkmak istiyor bir an önce. allahım çok güzel bişeymiş. tek sıkıntı iltihaplanmanın çok artması. genital bölgemde inanılmaz bir kaşıntı başladı ve yaralar çıktı. 3 gecedir hiç uyku yok. dün doktor sürmem için ilaç verdi çok kötü olmuş dedi. bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı aramızda? günlük ped çok kullanıyorum. tetiklemiş olabilir mi sizce?

Mümkünse listeye eklenilmek istiyorum.29 YAŞ SAT:3 ağustos tahmini doğum tarihi :10.05.2012 cinsiyet :ERKEK
hosgledın aramıza cnm ekledım
hosgeldın cnm ben 11+5 te ogrenmıstım ınsallah senın melegınde gosterr kendını
cnm dıkkat et kendıne guızel haberlerle gel ınsallah
cnm makattan gelen kan basur olabılır hamılelıkte cok sık rastalanan bırseymıs
amaannn maşallahh sızeee buyuyo bebıslerımız yavas yavas
maşallahh canımm inşallah test sonucların da temız cıkar
arkadasar cinsiyetini bilipte eksi tatli formulu tutan varmi acaba ben su anda sanki daha eksi aci seyleri seviyorum cinsiyetini ogrenmedim daha sizlerde durum nasil eksimi tatlimi
canım ben oldum olası tatlıyı coks everım yemeye de devam edıyorum ama eksı de yıyorumdun hayatımda ılk defa vısne suyu ıctım 3 bardak
kızlar bir sorum olacak yeme,tiksinme,bulantı sorunu yaşayanlar 12. haftadan sonra hala devam ediyor mu, yoksa geçti mi? ben günleri saymaktan öldüm.hiçbir şey yiyemiyorum böyle devam etmesinden korkuyorum..
yok canım yokk keske gecsede balık yıyebılsem
maşallah canımm

arkadasar cinsiyetini bilipte eksi tatli formulu tutan varmi acaba ben su anda sanki daha eksi aci seyleri seviyorum cinsiyetini ogrenmedim daha sizlerde durum nasil eksimi tatlimi
ben sadece eksi yiyorum
benim kiz
ultroasyonu doktorun ne ıcın uygun gormedı canım merak ettm ben haftalarımız yakın sanırım ılgımı cektı buyuzdennn
ben yakin zamanda ikili test yaptirdim usg ye girdim zaten
o yuzden
sIk sIk ultrason yapmaktan yana degil doktorum o yuzden yapmadi

kabizlikta siskinlikle kilo artar dogrudur, ondandir kesinlikle
kirmizi mercimek corbasi, kayisi kompostosu, yesil elma ise yaramiyor mu
ben bunlari eksik etmiyorum hic kabiz olmuyorum masallah

kızz cok erkenden 2 li test yapılmıs..sasırdım ve cinsiyeti de belirlenmiş vovvvvvvvv...ne bu hızzz masallahhh ......kıskandım yaaaa....bende meraktan catlıcam galikkkk..bu cuma gitcem bebişimi görcem inş...

bizim ufaklık geçen kontrolde on gün ilerdeydi, bu sebeple ikili testi erken tarihte yaptırmış olduk. bence senin bu kontrolünde cinsiyeti ile ilgili ipucu alabirsin, ben ultrasonda gördüğüm anda tamam demiştim bu bebek erkek :) nub teorisiyle ilgili paylaşımlar olmuştu burda, ultrason resimlerine de bak. aşağı yukarı belli oluyor bu haftada... maksat merakımızı gidermek, yoksa kız veya erkek farketmiyor. inşallah sen de güzel haberler getirirsin bize :)

teşekkür ederim gülsevdam :) özelden mesaj atamıyorum sanırım, ama olsun, eninde sonunda liste dolacak benimki de yazılır :)

cinsıyetlerını ogrenen arkadaslarım kesınlesınce bana özelden msj yazabılırlermı oyle daha kolay ekleyebılırım lısteye

gelmişte hazırlanıyonmu dıyo pntln giydiğimi gördüya bnde hııııı dedım ıı bende hazırlanıyımda cıkalm dıyo.. Ya napcam ben ellerim titriyo yemn ederm bacaklrm titriyo sinrden

canım okudum yazını uzuldum senın ıcın yaaa ama buna bır dur demek lazım böyle olmazkı madem ortak alanda yasmaya mecbursunuz o senı kendıne gore yasatamaas sana tavsıyem ona cevap verme tartısma karsısından gelme ama cınlıkle hak etmeye calıs madem esınde annesınden yana sakın kayınvalıdenı esıne kotuleme bu ıyıce ters teper emınım yapabılecegın sanrıımmm ıstedıgınde bıryerlere gıtmek sımdı hamılesın onu kullan ama sonrasında yıne huylu huyundan vazgecmes buna bır dur demek lazım yoksa nasıl alısırsa oyl gıdıcek ve engel olunamıcak sen en ıyısı gelmıyorum ıstemıyorum demeyı ogren kırılırsada kendısı bılır saygından odun vermeden soyle ıstemedıgını aman kırılmasın ay esım laf etmesın dıye gıtmler nereye kadar zor boyle yazık yıpranırsın

canım guzel anlatmıssın ama ben kendı adıma konusuyorum ne yaptımsa bu gune kadar kadının gozunde bı yere gelemedım canım pahasına yerı geldıkce herkesten korudum ama kocasına bıle savundum bagzen kocama bıle savundum kayınlarıma karsı bıle savundum annenız saygılı olun dıye ama bır tek kelımeyle bana borcunu odedı sen oyle odun gıbı bı ınsansın ne hayrın var ne serrın bana karsı falan dedı hemde bıssuru ınsanın ıcınde yemın etmıstım yuzune bakmamak adına ama lanet olsun dedım yuttum,,,,yanı dıyecegım senın kayın valıdeyın ıcındekı ınsanlık tamamen yok olmamıskı sen bu engelı asabılmıssın canım darısı bızlere olsun ınss...

kızlar bir sorum olacak yeme,tiksinme,bulantı sorunu yaşayanlar 12. haftadan sonra hala devam ediyor mu, yoksa geçti mi? ben günleri saymaktan öldüm.hiçbir şey yiyemiyorum böyle devam etmesinden korkuyorum..

azalıyor ama hemen geçmiyor, bende tiksinme daha da arttı

oo cok erkenden yavrun cınsıyetını göstermiş maşallah :)
kendıne dıkkat et canım hayırlı yolculuklar

cok gecmıs olsun canım hasta olmanın tek ıyı yanı bebişin gördün ne guzel :)

kabizlikta siskinlikle kilo artar dogrudur, ondandir kesinlikle
kirmizi mercimek corbasi, kayisi kompostosu, yesil elma ise yaramiyor mu
ben bunlari eksik etmiyorum hic kabiz olmuyorum masallah

ya ben katı yersem cok ender o gun wc cıkmam ama yesıllık yıyım bazen gudne 2 kez bıle wc cıkardım
dun hep yesıllık corba yedım oncekı gunde oyle ama 3 4 gundur tık yok hamılelık cıdden kabız yapıyormus ya:)
kayısı kaynatıp ıceyım en ıyısı bugunde wcye cıkmazsam

Rabbim bu sorunları çekene kolaylık versin tabii herşey güllük gülistanlık değil
Ama ne kadar doğru demişsin ki içindeki insanlık bitmesin, bu kv değil kocan,akraban,eşin dostun hiç farketmez yanii
İnsanlık bitince kv değil mevzu ama yinede bu dünya kimseye baki değill
Ben hep Allah havale ettim eşimle çok savaşlar verdimm ama nolduu ben o kapıyı kapatım içeriye girdiğimde olan bana olduu
Ağladım sızladımm yemedim içmedim odalara kapadım kendimiii
Yaa pekii onlar ne yaptıı yedi içti gezdi dolaştıı
Sonrasında ne olduu bana laf mı söyledi ama öyle değil bu böyle anne dedimm
Yeri geldiii aramadım sormadım, bir yabancı gibi davrandım geldiğinde sizli konuştum anne lafı çıkmadı ağzımdan
Ama eşime yansıtmamaya söz verdim kendi kendime çünkü o beni anlamadıkca o benle olmadıkca daha cok kırılmaya ve ezilmeye alışmaya başlamıştım
Baktı kii ben şikayet etmiyorum ona yansıtmıyorumm bu sefer annesi birşey diyince o sessiz kalmamaya başladı
Velhasıll soğuk savaşımız bitti ama yakında değilizz, önceden o politikti ben duygusal şimdi ikimizde artık politikiz
Rabbim içlerine vicdan tohumları eksin, en kısa zamanda daa rahat bıraksınlar inşAllahh

Son düzenleme:
kızlar korunca yada sınırlenınce karın agrısı ceken varmı??gecen ruyamda sıcrayak uyandım saatlerce karın agrısı cektım...dun gece 1 de gok gurultusune sıcradım allah korusn deprem oluyor sandım karnım cok sıddetlı agrıdı hamılelıkten once olmazdı hıc...

canım ben o testlerin sonucunu bugun gösterdım.. Iyi sorun yok dedı .. Yalnız 11. Haftada zeka testi istedı.. Zeka testi şu sizin 2.li test dediğinizmi..?

benımde bır sorun yok hersey yolunda dedı ve en son o hafta sonucları gostermeye gıttıgımde bulantı ve kusma sıkayetıylede gıttım ılaç verdı bır daha cgrmadı napıcam bılmıyorm

dr dan geldim ,gittigimde kisa sureli bayilma yasadim dr endiselendi kizdi bana,sebep seker yemiyormusum,sulalem seker hastasi da ondan yemiyorum hem canim cekmiyor napiim,illa yiyeceksin hergun tatli dedi,kilo da almamisim ona da kizdi,zorla yiyeceksin ilac gibi dusun diyor,gestapo gibi masallah

bnm de oluyo sinir stres ten sonra
sanırım kasları sıkıyoruz

bende de oldu canım ve o gün bütün gün geçmedi
biz korkunca bebek sıçrıyormuş büyükler öyle diyorlar

ayy cok gecmıs olsun cnm hıc olmasa serbet ıc sekerın dusmusdemekkı
bnm de oluyo sinir stres ten sonra
sanırım kasları sıkıyoruz

doktoruma soylucem yaa korkar oldumm stressınır yapmayalım daa korkuyya care yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…