2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Selamlar herkese,
epeydir giremedim sayfalar almış başını gitmiş :)
fırsat buldukça açıp okurum inşAllah.
Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.
hayırlı bir hafta diliyorum

ben ani hareketlerde, oksurme, gulme, korkma, sicrama, aniden yataktan kalkma, yatakta hizli donme.. gibi karina agri saplandigini duydum hamilelikte

inanmiyorum ciddi misin
bende de ayni durum
kilo almadigima doktorum birsye demiyor ama tabiki cok memnundur
ama tatli isteiyorsan yeme yemen gerekmiyor demisti bana
acaba az da olsa yemek mi lazim tabsiyon ani dusmeler olmasin, halsizlik olmasin diye:44: ben surekli uyku modundayim

ben hıc duymamıstım da herseyden cok korkar oldum anında agrı gırıyor sancılı adet agrısı gıbı

ben hıc duymamıstım da herseyden cok korkar oldum anında agrı gırıyor sancılı adet agrısı gıbı

ben okumustum nette
diger topiclerde de duydum
nefes kesen ani sanci falan oluyormus
ben koltuktan hizli kalkarsam kisa sureli birsey oluyor ama mumkun oldugunca yavas hareket etmeye calisiyorum, ani hareketten kacmaya calisiyorum

canım illaki tatlı yemek zorunda deılsın kılo almakta en baısndan onemlı olan bebegın gelısımı zaten son aylara doğru esas kılo alımı ben 14 haftaya kadar kılo vermıstım ondan sonra almaya baslamıstım ustelıkte asırı bır yemem yoktu. tatlıya gelınce abartmadan yemelısın bence sütlü tatlı tavsıye ederım gunde bır kez olsun seker sorunun yoksa diğer arkadasa ashanura dr kızmıs tatlı yemıyor dıye buyuk ıhtımalş sekerı dusdugunden yemesı gerektıgını soylemıstır. hamılşelıkte bence seker kontrollu tuketılmelı helekı aılede varsa seker hastası ve unutmamak gerekır dusuk sekerde seker hastalıgı sayılır bu nedenle drunun dedıklerını dınlemelı o

dogru diyorsun canim
ben zaten istesem de yiyemem tiksindim ama belki dondurma yemeye calisirim az miktarda arada
ya da bal

ben okumustum nette
diger topiclerde de duydum
nefes kesen ani sanci falan oluyormus
ben koltuktan hizli kalkarsam kisa sureli birsey oluyor ama mumkun oldugunca yavas hareket etmeye calisiyorum, ani hareketten kacmaya calisiyorum

ani hareketler agrı yapar canım normal yavas hareket etmek lazım hamılelıklerde ben yataktan her kalkmaya calıstıgımda agrı gırerdı tekrar yatırdım 5 dk boyunca agrı gecsın dıye o nedenle ani hareketten kesınlıkle kacın

Kızlar ya benımde bı sorum var bulantı ve kusmadan kılo veren oldumu aranızda hıc ben 3 kılo verdım ve hıc alamıyorum 3.ayımızın ıcındeyız ama hala hıc kılo alamadım ve nerdeyse aksama kadar ac duruyorum hıc bısey canım ıstemıyo zorla meyve falan yıyorum hıc ıstahım yok korkuyorum bebegım saglıklı gelısmezse eger ((( varmı benım gıbı olan....

evet canim
gece bile sagdan sola donecekken oyle yavas hareket yapiyorum ki
yoksa aciyor cidden karni insanin

Ee kızlar benim gibi acıkınca gözü dönen var mı bakiim
ne zaman su çiğköfteye aşerip yedim gece yarısı
o gün bu gün doymuyorum :/

Kızlar
uzun zamandır buraya uğruyamıyordum nasılsınız

Biz doktordangeldik şimdi
bebişimiz iyi
doktorumuz çok uğaştı ama bir türlü cinsiyetini göstermedi benim edepli bebişim

kızlar yaa ben ikili test yaptırmak istemedim
ultrasonda görünen kadarıyla herşeyi şu an için iyi ense kalınlığı filan iyi

siz yaptırdınız mı ya da benim gibi yaptırmayacak olan var mı

Ee kızlar benim gibi acıkınca gözü dönen var mı bakiim
ne zaman su çiğköfteye aşerip yedim gece yarısı
o gün bu gün doymuyorum :/

yaaaaaaa
ama olmaz kiiiii
tam aklimdan cikiyor cig kofteyi yine duyuyorum
ben avucumu yalamaktan bir hal oldum
cok istiyor canim
tam unutuyorum yine hatirliyorum
cig kofte diyene kizicam ama artik

Ben cumartesi günü yaptıracağım kısmetse
Rabbim hakkımızda hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin ama ben bunları rutin kontrol amaçlı yaptırmak istiyorumm
Yanii yaptırsamda sonuç değişmez yaptırmasamdaa
Oyüzden tüm gerekli taramaları olsun istiyorum
Sen neden yaptırmak istemedin canım?

aynı durumdayım ben de canım..aç susuz geziyorum..geceleri bazen açlıktan uyuyamıyorum..ama yemek düşüncesi bile beni öğürtüyor..

ama burda yooooook
valla aylardir aklimdan cikiyor
ilk ben bilmme esim bilirde gordum aerdim
sonra sizler her gun konustunuz
artik dayanilmaz noktada benim bu durum

cnm bnm ya valla hemen gönderirim ama yolda bozulurki kim bilir kaç gün geçer
sen kendin yapsana kısırın sulusunu yoğuruyorsun işte
malzemeleri bulunur herhalde

ben yaptırdım herhangi bir sorun da görmüyorum yaptırmakta

tiksinme var da yeme durumunuz nasıl ben sadece karbonhidrat tüketebiliyorum..nereye kadar makarna pilavla besleneceğim ben

bende aynı şekildeydim makarna patates yedim haftalarca ama bir süre sonra düzeliyor
çorba yiyebiliyorum artık salata yiyorum hepsi yavaş yavaş sırayla olur merak etme

ama burda yooooook
valla aylardir aklimdan cikiyor
ilk ben bilmme esim bilirde gordum aerdim
sonra sizler her gun konustunuz
artik dayanilmaz noktada benim bu durum

every canım göndereyim sana bir porsiyon vakuumlatıp yollarım valla
üzüldüm sen öyle diyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…