- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.901
Genler erkek'ten geliyor diye biliyorum...kayınvalıdemın 2 oglu 1 kızı... eltimin 2 oglu vardı 3sü kız oldu... aynı sekilde görümcemde 2 erkek cocugundan sonra 1 kızı oldu.... ablamın 3 oglu var...inaşşallah bizim genler sapıtmaz
​Benim belirtilerimden bi farkı yok =)) 2 oğlum var Kızlar dua edin benim için ne olur RABBİM hayırlısıyla saglıklı eli yüzü düzgün kız evladı nasip etsin inş.. :))
Sizdede oluyormu bılmıyorum ama ... ben yemek yemediğim zaman midem aşırı derecede bulanıyor.. yemek yedikten sonra bu sorun kayboluyor hemen... çok fazla yemek yıyemıyorum çok şükür..azıcık yedimmi iştahım kesiliyyor....
- Önümüzdeki iki gün içinde bebeğinizin göz kapakları birleşecek ve geçici bir süre kapalı olarak kalacaktır. Annelerin, sabah bulantısı sonucu atladıkları öğünler, mide bulantısına sebep olacaktır. Öğün atlamak yerine küçük öğünler yiyin. Diğer kültürlerde doğum : İsveçde tüm doğumlar yüksek eğitimli ebeler tarafından yönetilen hastanelerde gerçekleştirilir. Doğum öncesi her türlü bakım, kontrol ve sağlık giderleri her kadın için ücretsizdir isveçte yaşamalıymışız =))
genler erkekten geliyosa yandım ben o zamankaynanam 5 kız doğurmuş sonra 3 oğlu olmuş
​Benim belirtilerimden bi farkı yok =)) 2 oğlum var Kızlar dua edin benim için ne olur RABBİM hayırlısıyla saglıklı eli yüzü düzgün kız evladı nasip etsin inş.. :))
Sizdede oluyormu bılmıyorum ama ... ben yemek yemediğim zaman midem aşırı derecede bulanıyor.. yemek yedikten sonra bu sorun kayboluyor hemen... çok fazla yemek yıyemıyorum çok şükür..azıcık yedimmi iştahım kesiliyyor....
[ı]sizdede oluyormu bılmıyorum ama ... Ben yemek yemediğim zaman midem aşırı derecede bulanıyor.. Yemek yedikten sonra bu sorun kayboluyor hemen... çok fazla yemek yıyemıyorum çok şükür..azıcık yedimmi iştahım kesiliyyor....[/ı]
yemek yemediğim zaman ınanılmaz kötü hissediyorum acıktıgımda halsizleşiyorum ve aşım dönüyor. Bulantı olmuyor ama yemek yemıyorm cok demıssınız buna nedn sukrettınız anlamadım:)
ısteyen kım olursa gonderırız canım cıdden cekınmeyın
benim doktor bişey diycek cinsten değil çok rahat maşallah(inşallah çok fazla rahat değildir) bide 2 ekran var biri doktorun baktığı bide duvarda o diğer odadanda görülebiliyo yani illa yanımıza girmeleri gerekmiyo o açıdan idarelik bi durum inşallahama sen iyi dayandın maşallah canım ya baya oldu dimi gitmeyeli
oh ne guzel oyle olsa tum kardeslerımıde gotururdum valla :)
ben enson ekım 1 gıtmıstım 5 hafta snra gel demıstı odktor ama ben 6 hafta sonrası gıdıcem esımde gelmesı ıcın ah ah gecmıyor gunlrrrrrrrr :)
kızlar dısarı cıkmam lazım azcıkda hareket etmıs olurum ben gelene kadar cok kaynatmayın emı :)
Canım mandalina mide ekşimesine neden oluyormus ... bunu duyduktan sonra biraz durdumdum kendımı mandalına yemeyı azalttım :)) sendede var ise mide yanması mandalınadan olabılır....evtt benımde karnım acken mıdem daha cok bulanıor bırde mandalına benım bulantıma ıyı gelıyorkesıyor hemen
​hamilelikte az ama sık sık yemek en makul olanıymış .. bu yüzden şükretmiştim... bu aylarda alınan kilolar çocuğa hiç bi faydası yokmş :)))yemek yemediğim zaman ınanılmaz kötü hissediyorum acıktıgımda halsizleşiyorum ve aşım dönüyor. Bulantı olmuyor ama yemek yemıyorm cok demıssınız buna nedn sukrettınız anlamadım:)
Canım mandalina mide ekşimesine neden oluyormus ... bunu duyduktan sonra biraz durdumdum kendımı mandalına yemeyı azalttım :)) sendede var ise mide yanması mandalınadan olabılır....
Sen çok yaşaa emiii çok güldümmm
Ben sana erkek demiştim dimiii halada öyle hissediyorum :44: Gerçi benim tersi çıkıyor ama bakalım sende tutacak mı
Benim gerçek kv 2 erkek 1 kız doğurmuş, üvey 2 kız bir erkek doğurmuş
Bide kızlar karnımda fil var gibiii yaaa yee yee doymuyorummm offf sürekli midem kazınıyoorrr
Maşşalahhiiiçç yok hemdee gun de 1 kılo yıyorum heraldeee sureklı elımde cerez gıbı göturuyorumm
tCanım pekBicici tahmınleri sımdıye dek hep tersini yansıtmıştır..sen erkek zeynep kız dedi bakalım bende merak ettim şimdisen gerçek kv deyi ciddiye al diğerini at gitsin..... malesef bende yiyorum yiyorum ama doymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?