2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
oyy canım inşallah bende tutturursun da itibarın sarsılmamış olur =))) biliyorsun şimdiye dek benim tahminlerim hep tuttu Gülsevdam'ımda kızı olursa iyice tasdiklemiş olucagım tahmınlerımı

Yaahu epitopu 2 kişi bildin dimii
Eeee bende 2 kişi bilemedimm
2de-2 yiz
Bundan sonra Rabbim bana tuttur kulum desin
ozaman şurayaa "usg pekbici" diye altın harflerle yazdıracağım adımı

Yaahu epitopu 2 kişi bildin dimii
Eeee bende 2 kişi bilemedimm
2de-2 yiz
Bundan sonra Rabbim bana tuttur kulum desin
ozaman şurayaa "usg pekbici" diye altın harflerle yazdıracağım adımı

Gokçe içinde erkek demıştım Doktor erkege benzetmiş =)) mec için içimden hep kız gecıyordu kızı oluyormus...=))Toplam 4 oldu... Sen iyisimi tahmınlerını listele sonra karıştırma neyse ben gittim...hoşçakalın kızlar ALLAH'a emanet olun.....

Gökçeye bende erkek dedim bikeree
Baaaaakkkk ozamannn tutturmuşumm tutturmuşumm iştee

Ayy neyse siz çok yaşayınn eğlendim bayaa
Zeyneepp Melektede tutarsa önünde saygıyla eğilip el isteyeceğim üstadd

merhaba annecikler bugun yeni birsey duydum erken dollenme erkek gec dollenme kiz oluyormus cinsiyeti belli olan anneler sizin durumlar nasil benim oncekinde 8 simdi 6 gun geri bebisim

merhaba annecikler bugun yeni birsey duydum erken dollenme erkek gec dollenme kiz oluyormus cinsiyeti belli olan anneler sizin durumlar nasil benim oncekinde 8 simdi 6 gun geri bebisim

evet cnm öyle bişey varda o şöyle bnm bildiğim
sperm 72 yumurta 24 saat yaşıyo ya sperim ilk günü veya sonraki günü döllenmesiyle alakalı
yani şimdi anlayamayız ilişki gününüz ile yumurtlama gününüzü biliyorsanız ancak bilinebilir

yap kız yap
ateş topiğinde de tuttu senin totemler
ben şahidim

Burda herşey yerle bir olduu
Anladım kiii benim hissiyatım hamile kalacaklar yönündee
Cinsiyet yönünde gelişemedim
Ama Zeynep'in tutuyor o bi tahmin etsinn
Yinede ben erkek diyiimm Sağlıkla gelsin bebişiinn canım

Bugün doktora gittik doktorumu değiştirdm bu arada.bebeğim iiyimiş 10+6 dedi.gelişimi güzel dedi maşallah.onu duyunca cinsiyet aklıma bile gelmemiş aslında çok da merak ediyodum.benm bebeğim kyifçi öyle yatıyodu,rahatı yerinde dedi doktoru:)ultrasonla nasıl salladı ama hareket etmedi.ben öksürürken korkuyodum çocuğu hep salladm diye ama umrunda bile değil aşkımın.kalp sesini ilk defa duydum çok güzel bşy:)diğer doktor ses açmamıştı gıcık.tansiyonm çok düşmüş 8 e 4,5.çünkü 2 gündr yemedm doğru dürüst.bulantılarım artmıştı.hap verdi şimdilik iyym.bi ara fotomuzu ekliycez teyzeleri.2 hafta sonra da 2li teste gidecez o zmn cinsiyetini de sorarım.

ikili teste aç karna mı gidiym kızlar???

tabi canım bi insan her konuda da muhteşem olamazki seninde uzmanlık alanın buymuş demek
ama olsunnn geliştirirsin sen kendiniiiiiii kaçmaz senden :)
erkek diyosun sendeeeee hım erkek diyenler çogunlukta
hadi bakalımmmmm saglıkla gelsin de minnoşlar

Merhaba hanımlar ikli testimiz normal çıktı , kanamamızda durdu :)

Çok şükürr canımm
Maşallahh subhanAllahh
Bizlerde böyle güzel haber alıp-güzel haberler veririz inşAllahhh

benimde ikili test sonucu cuma belli olacak. inşallah benim sonuçlarımda normal çıkar.

İnşAllah güzel çıkar canımmm sonuçlarınn
Neden test sonuçlarını 1 hafta sonra veriyorlar :18::18::18:

ben tok gitmiştim canım , benim bebişte oynamamıştı ,dr git çikolata ye gel dedi ,sonra allah allah eline mendili alıp halay çekmediği kaldı bebişin

bilmiyorum ki kan sonucum cuma çıkacakmış öyle dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…