2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Maşşalah ​bende yaklasık 2 hafta öncesıne kadar gunde nerdeyse 1 kılo mandalına yıyordum,, ama o duyumdan sonra 3 adet'e düşürdüm :))

dogru olabılır bırgun benımde eksırsee bırakırımmm ama bebısıme c vıtamını faydalıdır heralde

geçen hafta çarşambadan beri fırsat bulamamıştım girmeye, sabahtan beri oku oku yeni bitti :) Döktürmüşsünüz valla, bebişler de sizler de iyisinizdir umarım. Bizde herşey yolunda, ara ara hazımsızlık ve agresiflik dışında bir sıkıntımız yok. Kontrolümüze de daha çok var

kızlar benim iştahım açıldı walla hem de iyi açıldı yani :) sofradan en son kalkan ben oluyorum ve çok korkuyorum gelsin kilolar

kızlarrr benim de bugün kontrolüm var doktor ikili testte yapıcakmış.
bakalım cinsiyetini de öğrenebilecekmiyim.
çok heyecanlıyım. heyecandan başıma ağrı girdi resmen
en son 1 ay önce görmüştüm bebişimi

Hayırlı haberlerle gel canım ... bu kadar kafana takma ALLAH'ın izniyle bi sorun cıkmyacak....

Son düzenleme:
ayyy kontrole gıdenlerı duydukcaaa ıcım kıpır kıpır oluyoooo pazartesıyı zor beklıcem bu gıdıslee yaaaaa

Bir tanesinide ben tutturayım yaaa
İtibarımı inanıyorum ki Melekle düzeltecemmm
Peki kendininkini ne hissediyorsun onu söylemedin hiç
Can alıcı soruyu sordun..... inanki sende ne hissediyorsam kendimdede aynını hissediyorum... yani anlayacağın bi sende birde kendimde kararsız kalıyorum =))) hadi benim için sen bi tahminde bulun :)

o dedıgınden bende de mevcut agresıflık fazlasıylaaa amaann kırk yılda bı hamıs kalmsısz ceksınler artık bızıde

Can alıcı soruyu sordun..... inanki sende ne hissediyorsam kendimdede aynını hissediyorum... yani anlayacağın bi sende birde kendimde kararsız kalıyorum =))) hadi benim için sen bi tahminde bulun :)

Senin kız gibi geliyor bana canımm
Ciddiii bak
Ama buda terse çıkarsaa bilememmm

inanmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aşkk olsuuuunnn
Kime dedimde çıkmadııı :44::44:
Daha doğrusu çıktıı
Melekte tutacak göreceksinizz

Amaaaaaaaaaaaaaa yaaaa benim için kız dedi kesin tersi çıkar keşke sormasaydım

Ayyyyy çoookk fenasınızz
Seninnn kızın olacak kızın olacaaakk kızınnn olacakkk
Hadiii bakalımm Melektede tutarsaa ozamann namımı gör sen
Buda zor bişi neticede hep tersini tutturmaakkk

Ayyyyy çoookk fenasınızz
Seninnn kızın olacak kızın olacaaakk kızınnn olacakkk
Hadiii bakalımm Melektede tutarsaa ozamann namımı gör sen
Buda zor bişi neticede hep tersini tutturmaakkk
oyy canım inşallah bende tutturursun da itibarın sarsılmamış olur =))) biliyorsun şimdiye dek benim tahminlerim hep tuttu Gülsevdam'ımda kızı olursa iyice tasdiklemiş olucagım tahmınlerımı

kızlaaar herkese merhaba...geçmiş bayramınızı kutlayayım önce.1 haftadır giremiyordum.şükür kavuşturana.bayramda bir yedim bir yedim ki sormayın nazar değmiş olacak ki bugün baş ağrısı,baş dönmesiyle uyandım.tansiyon 8/5 ellerim titriyor midem bulanıyorzorla peynir ekmek yedim.tam işe gideceğim hiç bir şey yapmadan iyileştim.bunlar umarım sadece tansiyon düşmesinden olmuştur.şuan hafif sersemlik var ama sabaha göre iyiyim.sizi de özlemişim yaaaaa dertleşmek ne güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…