2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

hayır bu

ne demek ben çok beğeniyorum makinemi hiç toz bırakmıyor dışarıyada tozun kokusunu dahi çıkarmıyor ki toza karşı alerjim var , çok çok sessiz diyemem ama bence bazı makinelere göre geyet sessiz filtreyi temizlemek sadece vakit istiyor , toz haznesini döküp kapatabiliyorsun , filtre içinde klozete vuruyorum hem etrafa dökülmüyor hemde temizleniyor minik süpürücüsüylede aralarını temizledinmi miss. philipsten şaşma derim. :129:

O gösterdiğimin tipide çok güzelmiş ama torbalıymışş
Bide bu makinalar kaç kilo
Mesela o gösterdiğim makina 6.8 kgmuşş

kizlar makine muhabbeti devam ediyor iki gundur

ben yemege basliycam simdlik bulantim yok umarim da olmaz da rahatca yerim aksama

Alsakta kurtulasanız bu muhabbetten dimi
Ama iyi biişey olsun diye kullanıcı yorumlarıda önemli oluyor oyüzden uzadı böyle işte
Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan ötürüü çoook özür dilerizz anneleerr :26:

kızın hayırlı olsun o zaman kız anneleri genelde bundan şikayetçi

kızın hayırlı olsun o zaman kız anneleri genelde bundan şikayetçi

Benı kız annesı moduna sokup iyice heveslendırdiniz Bilmiyorum canım ilk zamanlar benım kızım olmazmıs gıbı gelıyordu lakin son zamanlarda hep kız hissediyorum .. bakalım RABBİM hakkımda hayırlı bır kız nasip eder inş..:)

Son düzenleme:

heveslenip beşiklere bakayım dedim, masif ürünleri çok beğeniyorum hem sağlıklı hem şık. bu beşiği de yabancı bir satış sitesinde gördüm, bayıldım!!! şimdiden alsam erken tabi, ya sonra başka bir beşik beğenirsem ama bu çoooook güzel inşallah ben alana kadar tükenmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…