- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.661
Snow süpürgesinin kodu ne
görüntü bu mu?
Kızlar evim sensine giden var mı eşim gidelim diyor bu akşam?
Bide normalde zor ağlayan ben hatta babam ve oğluma, aşk tesadüfleri severe ağlamayan ben şimdi hamilelik hormonuyla ağlarımdaa
En cok ağlarım ağlarım bir çağan ırmak filmine değilde, bir mehmet gunsura değilde özcan denize ağladığıma ağlarım ben :26:
Eşim duygusal film konusunda duygusuz dıyor bana
Napiim kendimi hazırlıyorum film izlemeden önce bu bir film bu bir film real ol film sadece diye diyee beynim gözüme komut veremiyor
kizlar makine muhabbeti devam ediyor iki gundur
ben yemege basliycam simdlik bulantim yok umarim da olmaz da rahatca yerim aksama
Ya sorma canım bende farkettım ve özel mesaj yazmaya karar verdım ... PekCici görebılse birdeÇevreye verdıgımız rahatsızlıktan dolayı özur dılerız
kizlar makine muhabbeti devam ediyor iki gundur
ben yemege basliycam simdlik bulantim yok umarim da olmaz da rahatca yerim aksama
Kızlar birşey sorucam benim midem çook yanıyor ve resmen içimden ateş fışkıracakmış gibi oluyorumne yapmalıyım, ne yemeliyimki geçsin ??
Ya sorma canım bende farkettım ve özel mesaj yazmaya karar verdım ... PekCici görebılse birdeÇevreye verdıgımız rahatsızlıktan dolayı özur dılerız
canım benimde yanıyor bazen süt içiyorum ben ısıtmıyorum iyi geliyor..
şükür geçmişi okudum sonunda ...:) kızlar bugun ilk defa kustum :ne zor bişeymiş.. midem hep bulanıyor, kokudan etkılenıyorum,, bazı yemek kokuları tıksındırıyor benı lakın hiç kusmamıstım...RABBİM kusan hamılelerın yardımcısı olsun hakikaten çok kötü bir his.... özenırdım aslında mıdem bulanıyor bır defa kussam rahatlıyacam dıye ama ı ıhhhh oyle degılmıs ... agzımın payını aldım ben
Merhaba taze anneler,
Alışveriş sitelerinde dolaşırken indirime girmiş bir sling'e rastladım. Etrafında kullananları görmüş ya da önceki hamileliklerinde kullanmış kimseler varsa yorumlarınızı bekliyorum.
https://kids.limango.com.tr/shop/index.php?cID=16982&c=66569&s=0&allproduct=1
kızın hayırlı olsun o zaman kız anneleri genelde bundan şikayetçi
Merhaba kızlar benımde galıba oglum olcak doktor oyle dedı
bende gördüm canım bugün
ama sanki pek sağlıklı gibi gelmedi bana cocuk nasıl duracak onun içinde kavrayamadım yada :44:
Eki Görüntüle 546754 Eki Görüntüle 546755
işte böyle cnm
AMA BENCE BU DAHA RAHAT
BABY SLING BEBEK HAMİLE ANNE ANGELINA JOLIE 29tl GittiGidiyor'da 63717835
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?