- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.641
karşılıyo cnm ben yaptırdım
hem 2 hafta sonrada ilaç aldım sadece muayene parası çıktı
ayrıca tekrar çıkarmı bilmeme ama yüksek rakam olsa söylerdi dr herhalde
gerçi aslında mantıklıda
çünkü ben devlette yaptırdımda onlar labaratuar olarak hipokrata göndermişler
bilemedim ki şimdi
günaydınnnn
bu sabah nefes darlıgım var duşa gırdım nasıl atacagımı bılemedım kendımı bayılcak gıbı oldum öğlen de mısafırım var elım ayagım tutmuyor neden boyle oldum anlamadım
şükür geçmişi okudum sonunda ...:) kızlar bugun ilk defa kustum :ne zor bişeymiş.. midem hep bulanıyor, kokudan etkılenıyorum,, bazı yemek kokuları tıksındırıyor benı lakın hiç kusmamıstım...RABBİM kusan hamılelerın yardımcısı olsun hakikaten çok kötü bir his.... özenırdım aslında mıdem bulanıyor bır defa kussam rahatlıyacam dıye ama ı ıhhhh oyle degılmıs ... agzımın payını aldım ben
Canım benım baktıgım Snow'un bana tavsıye ettıgı makineydi fiyatı bana cazip geldi....özellikleri bunlar........Maks. 500 Watt emiş gücü üreten 2200 Watt motor
HEPA AirSeal ve HEPA 13 yıkanabilir filtre
Güvenilir sonuçlar için ECARF Kalite Mührü...................................Fikir beyanında bulunalım olurmualmışken iyisi olsun istiyorum
Ah canım agzın bal yesin senin ..=)))) tahminin çıkarsa dile benden ne dilersenCanım cok gecmiş olsunn
Geliyor mu kız
2200 wolt mu
Anaaam ben 9 ay sonra bebişimi bile vakumlarım onla
Dur inceleyim onu yorumlarıda okuyayım bii
Buda sulu anladığım kadarıyla
hayır özellerde karşılamıyor demek istedim
yada hastane bana öyle dedii
sgk karşılamıyor direk liste fiyatı alıyoruz dediler ikili test için
benim şaşkınlığım ilaçta tek bir açıklama yapmadan bu ücreti alıyor ok.
çok şükür oan alabilecek gücüm var ve aldım ben
devlete gidipte muayene olan sonra ilacı almaya gidenlerede muayene parası alıyorlar mı?
Ve bu ücreti katkı payı altında hem özel hastaneler kendi ücretleri içinde alıyor hemde eczaneler alıyor
mesela benim hastanem kendi muayene ücreti 38 tl+12 tl katkı payı diyerek 50 tl alıyor :44:
Amann iyice aklım karıştı
benim toşunum 63mm olmuş. bir hareketler yaptı bize hepimizi güldürdü sağolsun. en çok da bacak bacak üstüne attığı pozisyona bayıldık:)midesini bile gördük. doktorumuz yine güzel şeyler söyledi çok şükür vitamin ve kan ilacı verdi. bir şeyi merak ettim ense kalınlığı 1,10 mm çıktı doktor çok güzel dedi. sizinkiler kaç bilen var mı?
Hayır özellerde karşılamıyor demek istedim
Yada hastane bana öyle dedii
Sgk karşılamıyor direk liste fiyatı alıyoruz dediler ikili test için
Benim şaşkınlığım ilaçta tek bir açıklama yapmadan bu ücreti alıyor ok.
Çok şükür oan alabilecek gücüm var ve aldım ben
Devlete gidipte muayene olan sonra ilacı almaya gidenlerede muayene parası alıyorlar mı?
Ve bu ücreti katkı payı altında hem özel hastaneler kendi ücretleri içinde alıyor hemde eczaneler alıyor
Mesela benim hastanem kendi muayene ücreti 38 tl+12 tl katkı payı diyerek 50 tl alıyor :44:
Amann iyice aklım karıştı
canım bendede nefes darlıgı başladı ... önceden yoktu hamilelikte başladı merdıvenlerı cıktıgımda nefes nefese kalıyorum..nedenini ögrenırsen banada soylersın :)
Ya sorma canım daha bu ayda bunu yaşarsak ileriki ayları dusunemıyorum.... ah gözünü seveyım erken yaşta hamıle kalmanınhamilelikten cnm bnm
nefes nefese kalma nefes yetmemesi
nefes darlığı ilerleyecek diye okumuştum biyerde
daha başıdır başı
Ah canım agzın bal yesin senin ..=)))) tahminin çıkarsa dile benden ne dilersen... hayır sulu değil canım ... eşim dun gece arastırmıs dur onun baktıklarınada bakayım .. haber verırım sana..:)
k
arşılıklı allak bullak ettik
Sgk özel hastenelerden karşılamıyor yani ind yapmıyor demekki
ilaç almaya gittiğinde sana sukadar diyorlar ya onun bi kısmı ilacın devlet tarafından ödenmeyen tarafı
bi kısmıda muayen ücreti ya onu dedim
ve bildiğim kadarıyla devletin dışında özel hastaneye gidincede ek prim çıkıyo eczaneden
özellerde hastanenin kurumla anlaşmasına göre belli bir yüzde indirimi oluyor, bildiğim bir özel hastanede çoğu teste hiç para ödemiyorsun mesela ama muayene ücreti daha yüksek. sgk'nın karşılamıyor olması gittiğin hastanenin anlaşma şekline bağlı olabilir. ama ne olursa olsun konunun kestirip atılması çok çirkin, işin aslını öğrenirsen sonrası için aklında soru işareti kalmaz tabi...
ya sorma canım daha bu ayda bunu yaşarsak ileriki ayları dusunemıyorum.... Ah gözünü seveyım erken yaşta hamıle kalmanınNiyeyse çok zor gelıyor bana bu hamilelik diğerlerine göre... Neyse bunada şükür..:)
rabbim gönlündekini sağlıklı versin canım benimm
Tamam sen el at bu konuyaa, bana kalırsa daha 1 ay alamıcam galiba araştır git bul dene filan derkenn oooo tozlar içinde yüzeriz artık
Evet ialcı karşılıyor oyüzden ben daha ucuz beklerken 27 tl diyincee
ödedim çıktım sormadann
sonra 9,97 ilacın fiyatı %20 sgk indirimiyle 7 kusur olması gerekirken o kadar para ödeyince araştırıpta buldum
hatta faxlattım nereye gitmiş hangi hastane istemiiş diye
biraz gıcık müşteriyim
Ama para kolay kazanılmıyor ki
Zeynep philiphs 9256 ya baktın mı?
merhaba,
Philips FC 9210 Marathon Elektrikli Süpürge kullanıyorum çok memnunum, susuz torbasız hepa 13 yıkanabilir filtrel, tavsiye ederim.
canım benimde yanıyor bazen süt içiyorum ben ısıtmıyorum iyi geliyor..Kızlar birşey sorucam benim midem çook yanıyor ve resmen içimden ateş fışkıracakmış gibi oluyorumne yapmalıyım, ne yemeliyimki geçsin ??
merhaba,
Philips FC 9210 Marathon Elektrikli Süpürge kullanıyorum çok memnunum, susuz torbasız hepa 13 yıkanabilir filtrel, tavsiye ederim.
Şimdi baktım canım lakin Snow'un önerdıgı makınenın hem emiş gücü daha yuksek hem daha cazip fiyatta.. bunun sadece görsellliği var :))
PekBiCicim Bak buda güzelmiş... Fiyatı 450 ..500 gibi değişiyor... ikisi arasında karar kılıcam .. sende bı bak ıstersen ..:) Önerin ıcın tesekkur ederım tuba..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?