2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Hayır özellerde karşılamıyor demek istedim
Yada hastane bana öyle dedii
Sgk karşılamıyor direk liste fiyatı alıyoruz dediler ikili test için
Benim şaşkınlığım ilaçta tek bir açıklama yapmadan bu ücreti alıyor ok.
Çok şükür oan alabilecek gücüm var ve aldım ben
Devlete gidipte muayene olan sonra ilacı almaya gidenlerede muayene parası alıyorlar mı?
Ve bu ücreti katkı payı altında hem özel hastaneler kendi ücretleri içinde alıyor hemde eczaneler alıyor
Mesela benim hastanem kendi muayene ücreti 38 tl+12 tl katkı payı diyerek 50 tl alıyor :44:
Amann iyice aklım karıştı

Canım bendede nefes darlıgı başladı ... önceden yoktu hamilelikte başladı merdıvenlerı cıktıgımda nefes nefese kalıyorum..nedenini ögrenırsen banada soylersın :)

Canım cok gecmiş olsunn
Geliyor mu kız

2200 wolt mu
Anaaam ben 9 ay sonra bebişimi bile vakumlarım onla
Dur inceleyim onu yorumlarıda okuyayım bii
Buda sulu anladığım kadarıyla

Canım cok gecmiş olsunn
Geliyor mu kız

2200 wolt mu
Anaaam ben 9 ay sonra bebişimi bile vakumlarım onla
Dur inceleyim onu yorumlarıda okuyayım bii
Buda sulu anladığım kadarıyla
Ah canım agzın bal yesin senin ..=)))) tahminin çıkarsa dile benden ne dilersen ... hayır sulu değil canım ... eşim dun gece arastırmıs dur onun baktıklarınada bakayım .. haber verırım sana..:)

k
arşılıklı allak bullak ettik
Sgk özel hastenelerden karşılamıyor yani ind yapmıyor demekki
ilaç almaya gittiğinde sana sukadar diyorlar ya onun bi kısmı ilacın devlet tarafından ödenmeyen tarafı
bi kısmıda muayen ücreti ya onu dedim
ve bildiğim kadarıyla devletin dışında özel hastaneye gidincede ek prim çıkıyo eczaneden

benimde 12+1 de gitmiştim yanlış hatırlamıyosam 1,20 di. doktor banada iyi demişti kan sonuçlarıda iyi cıktı zaten

özellerde hastanenin kurumla anlaşmasına göre belli bir yüzde indirimi oluyor, bildiğim bir özel hastanede çoğu teste hiç para ödemiyorsun mesela ama muayene ücreti daha yüksek. sgk'nın karşılamıyor olması gittiğin hastanenin anlaşma şekline bağlı olabilir. ama ne olursa olsun konunun kestirip atılması çok çirkin, işin aslını öğrenirsen sonrası için aklında soru işareti kalmaz tabi...

canım bendede nefes darlıgı başladı ... önceden yoktu hamilelikte başladı merdıvenlerı cıktıgımda nefes nefese kalıyorum..nedenini ögrenırsen banada soylersın :)

hamilelikten cnm bnm
nefes nefese kalma nefes yetmemesi
nefes darlığı ilerleyecek diye okumuştum biyerde
daha başıdır başı

hamilelikten cnm bnm
nefes nefese kalma nefes yetmemesi
nefes darlığı ilerleyecek diye okumuştum biyerde
daha başıdır başı
Ya sorma canım daha bu ayda bunu yaşarsak ileriki ayları dusunemıyorum.... ah gözünü seveyım erken yaşta hamıle kalmanın niyeyse çok zor gelıyor bana bu hamilelik diğerlerine göre... Neyse bunada şükür..:)

Son düzenleme:

Rabbim gönlündekini sağlıklı versin canım benimm
Tamam sen el at bu konuyaa, bana kalırsa daha 1 ay alamıcam galiba araştır git bul dene filan derkenn oooo tozlar içinde yüzeriz artık

Evet ialcı karşılıyor oyüzden ben daha ucuz beklerken 27 tl diyincee
Ödedim çıktım sormadann
Sonra 9,97 ilacın fiyatı %20 sgk indirimiyle 7 kusur olması gerekirken o kadar para ödeyince araştırıpta buldum
Hatta faxlattım nereye gitmiş hangi hastane istemiiş diye
Biraz gıcık müşteriyim
Ama para kolay kazanılmıyor ki

ya sen bide bizi düşün ilk gelebelik bu yaşta :26:

aynen öyle cnm bu devirde gıcık müşteriolmalı herkes

merhaba,
Philips FC 9210 Marathon Elektrikli Süpürge kullanıyorum çok memnunum, susuz torbasız hepa 13 yıkanabilir filtrel, tavsiye ederim.

Kızlar birşey sorucam benim midem çook yanıyor ve resmen içimden ateş fışkıracakmış gibi oluyorum ne yapmalıyım, ne yemeliyimki geçsin ??

merhaba,
Philips FC 9210 Marathon Elektrikli Süpürge kullanıyorum çok memnunum, susuz torbasız hepa 13 yıkanabilir filtrel, tavsiye ederim.

PekBiCicim Bak buda güzelmiş... Fiyatı 450 ..500 gibi değişiyor... ikisi arasında karar kılıcam .. sende bı bak ıstersen ..:) Önerin ıcın tesekkur ederım tuba..:)

Şimdi baktım canım lakin Snow'un önerdıgı makınenın hem emiş gücü daha yuksek hem daha cazip fiyatta.. bunun sadece görsellliği var :))

Snow süpürgesinin kodu ne

görüntü bu mu?

Kızlar evim sensine giden var mı eşim gidelim diyor bu akşam?
Bide normalde zor ağlayan ben hatta babam ve oğluma, aşk tesadüfleri severe ağlamayan ben şimdi hamilelik hormonuyla ağlarımdaa
En cok ağlarım ağlarım bir çağan ırmak filmine değilde, bir mehmet gunsura değilde özcan denize ağladığıma ağlarım ben :26:
Eşim duygusal film konusunda duygusuz dıyor bana
Napiim kendimi hazırlıyorum film izlemeden önce bu bir film bu bir film real ol film sadece diye diyee beynim gözüme komut veremiyor

PekBiCicim Bak buda güzelmiş... Fiyatı 450 ..500 gibi değişiyor... ikisi arasında karar kılıcam .. sende bı bak ıstersen ..:) Önerin ıcın tesekkur ederım tuba..:)

Evet bende baktım
Hemen hemen aynı tek değişiklik tutma yeri sanırım
Bunu yazdım ben
Teşekkürler tuba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…