- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.621
ya kızlar alakasız bişey sorcam size ama bulamıyorum çıldırcam film izlemek istiyorum izlenmiiyo indirmek istiyorum indiremedim siz hangi siteden indiryosunuz bana yardımcı olurmusunuz
ben aslinda tam aksi neyi merak ettim biliyor musun
ikili testi yaotrdik kana gittim
kan sonucum 2 saat sonra cikti
nedne bu kadar erken cikti diye merak ettim doktora sordum sen burda parali kontrol oldugun icin dedi
ama yine de bu test sonucu bu kadar erken nasil cikti diye dusundum durdum
ben bugün ilk kez aile hekimine gittim. 26kasım da gitmemi tetanoz aşısı olucamı söylediler. Tam 17 haftayı doldurmuş oluyorum o gün. Erken değil mi aşı için? Internette 20. Haftada diye okumuştum. Sizin tarihleriniz nasıl?
farketmez cnm bnm
bizimki iki haftaya yakın sürdü çıkması
genelde başka yerede yaptırıyolar ondan kaynakalnıyo sanırım
yooohıc sormadımmHmmm ama yine 5-7 günü buluyorr
En yakın 2 gün daha bekleyeceğim demek bu :18::18: Hayırlı sonuclar olsunda 10 günde beklerimama işte merak rahat bırakmıyor
Peki siz merak edip sordunuz mu neden bukadar uzun sürede çıkıyor / ben sormadım da :26:
Yani yoğunluktan mı yoksa anca incelemekten mi
ben bugün ilk kez aile hekimine gittim. 26kasım da gitmemi tetanoz aşısı olucamı söylediler. tam 17 haftayı doldurmuş oluyorum o gün. erken değil mi aşı için? internette 20. haftada diye okumuştum. sizin tarihleriniz nasıl?
evet cnm paradan kaynaklanıyo
Bide sadece kan testi ya o hemen çıkar hormon falanda olsaydı çıkmazdı
ben aslinda tam aksi neyi merak ettim biliyor musun
ikili testi yaotrdik kana gittim
kan sonucum 2 saat sonra cikti
nedne bu kadar erken cikti diye merak ettim doktora sordum sen burda parali kontrol oldugun icin dedi
ama yine de bu test sonucu bu kadar erken nasil cikti diye dusundum durdum
snucun temiz çıkar inşallahbence detaylı inceledikleri için bu kadar geç çıkıyodur sonuçların yanlış çıkması kötü olaylara yol açabilir o yüzden bırak detaylı incelesinler
ben bugün ilk kez aile hekimine gittim. 26kasım da gitmemi tetanoz aşısı olucamı söylediler. tam 17 haftayı doldurmuş oluyorum o gün. erken değil mi aşı için? internette 20. haftada diye okumuştum. sizin tarihleriniz nasıl?
yooohıc sormadımmelbet vardır nedenı
canım bana da 20 kasıma verdı 17 haftalık oluyorum o zmn doktoruma dun sordum dedıkı doktorum asımın 20.haftası yapılmasını soyle de dedi.bende 20 kasımda gıdıcem 3 hafta sonra ya tekrar gun alıcam aklınada bulunsun ama yınede doktoruna sor
demekkı her saglık ocagı 17.haftaya verıyor
oyle de eger rus olsaydim saglik hizmetlerinden bedava yararlanirdimOda ayrı bir olay tabii
Ama sen yurtdışındasın yaa canım
Sağlık sektörü biraz ileri düzeyde sanırım
Ve demişler yaa paralı kontrol diye
Ozaman onlarda ki mantık 'parayı veren testi 2 saatte alır olmuş'
İyide bizde para veriyoruz :44:
Aynen öyle canımm
Rahat rahat incelesinler tabiii
Geç olsun güç olmasın amaann
haftasonu agatha christie romanlarının tv uyarlamalarını izliyorum, polisiye seversen tavsiye ederim: Agatha Christie Filmleri Izle | İzleBizle.net - film izle, online izle, film seyret, full izle
ağır drama veya ağlamaklı romantik olmayan, korkudan ödümü patlatmayacak filmler izlemek istediğim için hoşuma gidiyor. kitapları kadar iyi olmasa da iyi vakit geçirtiyoristediğin bölümü seç, açılan sayfada filmin künyesinin altında videoyu göreceksin, reklam vardır geç diye tıkla. başlatıp sonra tam ekranı tıkla. aynı sitede başka filmler de var, beğenine göre izlersin
benim bahsettiğim makina hem susuz hem torbasız. haznesi var orada birikiyo tozlar kendin boşaltıyosun hazneyi. ben 2-3 defada birkez temizliyorum yeterli oluyo benim için.
oyle de eger rus olsaydim saglik hizmetlerinden bedava yararlanirdim
ikili test de dahil
ama yabanci olunca 180 civari verdim sanirim ultrason + kan testine
sizler daha cok bile vermissiniz
doktorum kendi yaptirdiginda bir haftada cikti demisti, benimki 2 saatte cikti diyince o parali olmasindna kaynaklanmistir dedi
bende öyle düşündüm canım
acaba tüm hastaneler tek bir yere yolluyorda ordan sonuç gelmesi filan derken 1hafta 10 günlük süre mi veriyorlar :44:
rus olmak varmışş
ben 190 tl verecektim indirimle 150 tl verdim
birde ordaki lab. Gelişmiş ve daha hızlı olabilir :44:
Birde ikili testi devlet karşılamıyormuşş
iyide bu rutin kontrol içersinde olması gereken birşey nasıl karşılamaz aklım almıyor
aldırma durumları olmasın diye sanırım (allah korusun) ama sağlığı kendi keyfi isteklerine göre bölemezler bence
bizlerde güya devlet hastanelerinde ücretsiz muayene oluyoruz
carttt eczanelerde parasını ödüyoruz
ödemezsen ilaç yok
tahsilatcı eczanelerimiz var bizimm
geçen cumartesi ferrum aldım 27 tl para ödedim şaşırdımda ama bebeğim ogun beni cok yorduğu için sorgulamadım bile devlet karşılamıyor mu bu ilacı diye
ertesi gün aklım başıma geldide bi eczaneye girdim sordum, oda aldığınız eczaneye sorun diyerek yolladı başından
bende dün tel ile aradım böyle böyle sizden ilaç almıştım, fiyatı 9,97 tl olan ilaca benden 27 tl para alındı dedim
baktı dogru dedi ama muayene ücreti alınmış 22 tl dedii ne muayenesi dedim oda sıraladı taaa geçen seneden şu hastaneye gitmişiniz bu parası (özel) bide devlet var
iyide dedim özel zaten kendi ücreti+katkı parasını alıyor ayrıca bu zamana kadarda ben hastaneyede gittim, ilaçta aldım şimdi mi yansıdı ücret dedim
birde devlet hastanesinin ücretide yansıyor dediii eee ozaman ücretsiz filan değil diyip çemkirirken kadın ben değil devlet alıyor hesabınızı ona sorun dedii cartt diye kapadı telefonu
Biraz daha araştırıyım ben bu konuyu o kadının tepesine binmezmiyim ben
benim toşunum 63mm olmuş. bir hareketler yaptı bize hepimizi güldürdü sağolsun. en çok da bacak bacak üstüne attığı pozisyona bayıldık:)midesini bile gördük. doktorumuz yine güzel şeyler söyledi çok şükür vitamin ve kan ilacı verdi. bir şeyi merak ettim ense kalınlığı 1,10 mm çıktı doktor çok güzel dedi. sizinkiler kaç bilen var mı?
Günaydın Hanımlaaarr
Zeynep philips alalımm
O baktığında iyiymiş bak
400 tlde iyi
Kaç wolt o ?
Geçmiş olsun canım
Bende wcden muzdaribimYeni mekkan belirledim yemin olsun
Zombi gibi kalkıyorum işimi hallediyorum bi 5 dakika kestiriyorum sonra kapalı gözlerle yatak ve 1 saat sonra dejavuKalk, wc, az kestir,yat,kalk,wc.... sabaha kadar bunu hiç olmadı 5 kere yapıyorum Ne zaman yukarıya çıkacaksın bebeemde şu mesaneyi rahat bırakacaksın yafss
Bide bu demir ilacı beni benden alıyorr
Keyifsizim, uyku hallim var ve kabuslar görmeye başladım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?