2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar çok şükür 2 li testimin sonucunu aldım dr.lada konuştum bugün veee risk değerim çok iimiş yani sorun yok dedi dr.darısı başınıza

Kızlr benim aile hekimim 20. haftada tetanos aşısı olacaksın, o zaman gelmeyi unutma dedi. Bi de her ay gel test yapıcam dedi, şeker, tiroid, kolestrol, kan sayımı falan için. Benim doktorum her gidişimde yapmıyo bu testleri. Bu arada geçen yıl doğum yapan bir arkadaşım var, tetanosu cuma günü falan vurdur ki haftasonu tatiline denk gelsin dedi. Çünkü onun kolu şişmişti, 3 gün ağrımıştı kolu. Çalışanların aklında olsun, ben de çalışıyorum öyle yaptırıcam aşıyı.

Merhabaaa hanımlarrr iyi akşamlarr

akşamın bi vaktiiii eve yorgun argın bitap bi şekilde gelmişkennn hiç beklemediğiniz bir andaaa paketiniz var denmesi ve içinden milupanın hediyesi tebessüm oluştu yüzümde mutlu etti beni :)

actım baktım ınceledım hosuma gitti acıkcası sizlerede tavsiye ediyorummm...
içerisindeee
bir adet cd
kitap en cok bunlar hoşuma gitti
diğerleri tester bir markanın ürünleriiinden birer adet
bitki çayı emzırenler için
pişik kremı
şampuan
ıslak mendıl
ilerleyen evrelerdede hediyeler devam edick bu şirirn paketler :)

kızlar çok şükür 2 li testimin sonucunu aldım dr.lada konuştum bugün veee risk değerim çok iimiş yani sorun yok dedi dr.darısı başınıza
gozun aydin canim
ya ben neden resim ekliyemiyorummmm (( hata oluştu idyip duruyooo
belki resmin boyutu buyuktur
o zaman hata veriyor
evet benim de arkadasim vurdurmustu kolu inanilmaz sismis ve agrimisti
ALLAH razi olsun hepinizden,insallah bi daha yasammam .saglikli hayirli evlatlar nasip eder hepimize
cok gecmis olsun Allah sabir versin

tabiki GS hastane cikisi

aynı durum bizde de var. bizim ailede herkes hasta cimbomludur ben dahil. ama eşim tam tersi hasta fenerli. aynen senin eşin gibi eski futbolcu ve nerdeyse 24 saat futbol programları izliyoruz ama sanırım benim kuzumun hiç şansı yok fenerlileri giyecek doğar doğmaz eşim şimdiden hazırlanıyo çünkü hele bide erkek olursa hiç kurtaramam :)

bende şimdi senden duydum kayıt oldum doğum tarihine gerçeğini mi yazdın önce falan mı? güzel şeyler varmış içinde geçen yıl prima da gönderiyordu galiba

bende şimdi senden duydum kayıt oldum doğum tarihine gerçeğini mi yazdın önce falan mı? güzel şeyler varmış içinde geçen yıl prima da gönderiyordu galiba

1 yaşına kadar ki süreçte küçük küçük hediye gonderecekmiş öyle büyük beklentili birşey değil ama hoşuma gitti hamilelikle ilgili kitap ve cd güzel diğerlerii ise tester canım
herşeyi gerçek yazdımmm
adres lazım gercek yazmakta fayda var size ulaşılması için

küçük veya büyük beklenmedik anda gelmesi bile güzel kitapta iyi olur teşekkürler bilmiyordum ben geçen yıl hamile komşularıma primadan gelmişti ama bu yıl yok değil mi bende gerçek yazdım sonra simdi göndermişler ya ondan şaşırdım ben bebeklerimiz özellikle benimki küçük daha

evet canım kımse uzaklardan durduk yeree hedıyee dıye gondermes kolay kolay bı anda cıkagelıncede keyflı oluyorr bebegımızle ılgılı bılgılere ugrasmak hosgelıyor dolayısıylaa
evet hep asamaları var gonderımlerın hosgeldın hamıleyım setı hosgeldın bebek setı ılk kasıgım setııı buyorum mektubuuuu ılk dogum gunum setıı dıyee bunların hepsı gelıcekmıss bakalım

ayyy ben nasil okumusum senin mesaji
sen bize sormussun siz olsaniz ne yapardiniz diye
cok pardon ben kendi acimdan cevapladim
bizde herkes gs li ve bebis gs hastane cikisi giyecek insallah
ama sizin icin bence yansiz olmak iyidir ve tatli bir bebis kiyafeti alsaniz daha iyi olur
ama babanin hediyesini de illa o gun giydirmen gerekmiyor bence eve gittiginde giydirir foto cekersin, baban oyle gorur ayrica sever, gonlunu almis olursun

merakla bekliyoruz bakalım biz almadan onlar gönderecek ilk hediyeleri galiba

selam kızlar ben geldım :)
nılaycım pazar gunu benı gormustu gobek yoktu
bugun bı baktım aynada gobek cıkmıs
2 gundur hem bı gerılme hemde kasınma vardı bı anda cıktı sastım gobek :)
esım cok sevındı ona gore gobek cıktıkca ben gebeyım :)

merakla bekliyoruz bakalım biz almadan onlar gönderecek ilk hediyeleri galiba

evet ben henüz bişi almadım deli gbii almak istesem de :)

gozun aydın darısı bizeee :)) bende artık ıyce koca gobılsı bebısımın cıkmasın ıstyrmm

evet ben henüz bişi almadım deli gbii almak istesem de :)

gozun aydın darısı bizeee :)) bende artık ıyce koca gobılsı bebısımın cıkmasın ıstyrmm

esımın o ankı mutluluguna sevındım a a bana kalsa hıc cıkmasa hıc bellı olmasa hamılelıgım :)
hayırlısyıla senınde cıkar ınsallah canım artı kyavas yavas kıyafet bakmam lazım rahat seyler gıymelıyım
tesettur kombınesı zor bakalım ne yapcam

canım anlıyorummm senı aslında sen cok haklısın kapalı olması gızlı olması makbul olan ama ıste ınsan heveslenıyor ıste zaten yazkı kadar ınce seyler gııyılmıcegından kısın kamufle etmek daha kolay olucaktır oyuzden merak etmeee ıyıbısıler bulabılecegıne emınım ben canım kıs ayı gebelıgıı gızlemek ıcın tamm uygun bı donemmmm bende var bı gobekte sıskınlıkmı dır nedırrr tam bebıs daha yukarı cıkmamıostır sanırım oyele tahmın edıyrmmm

bide tekmelerini duysunlar nasıl sevinecekler kimbilirbende pek istemiyorum çok çıkmasını,öğrencilerin şakalarına falan maruz kalmak:26:bende tesettürlüyüm ve çoğu zaman etek giyiyorum haftada 3 gün çalışıyorum idare edecek birşeyler almam lazım nasıl olacak bilmiyorum fazlası da israf oluyo hamile elbisesinin ama geçen kendime 42 beden etek aldım düşük bel olarak kullanıyorum

Bugün randevumuzu aldık haftaya salı ikili test için gidiyoruz doktora,inş sonuçlarımız iyi çıkar ve cinsiyetini de öğreniriz bebişimin.ikili test fiyatı 135 tl miş bnm hastanede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…