- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.721
gozun aydin canimkızlar çok şükür 2 li testimin sonucunu aldım dr.lada konuştum bugün veee risk değerim çok iimiş yani sorun yok dedi dr.darısı başınıza
belki resmin boyutu buyukturya ben neden resim ekliyemiyorummmm(( hata oluştu idyip duruyooo
evet benim de arkadasim vurdurmustu kolu inanilmaz sismis ve agrimistiKızlr benim aile hekimim 20. haftada tetanos aşısı olacaksın, o zaman gelmeyi unutma dedi. Bi de her ay gel test yapıcam dedi, şeker, tiroid, kolestrol, kan sayımı falan için. Benim doktorum her gidişimde yapmıyo bu testleri. Bu arada geçen yıl doğum yapan bir arkadaşım var, tetanosu cuma günü falan vurdur ki haftasonu tatiline denk gelsin dedi. Çünkü onun kolu şişmişti, 3 gün ağrımıştı kolu.Çalışanların aklında olsun, ben de çalışıyorum öyle yaptırıcam aşıyı.
cok gecmis olsun Allah sabir versinALLAH razi olsun hepinizden,insallah bi daha yasammam .saglikli hayirli evlatlar nasip eder hepimize
Şunun çirkinliğine bakınDalmaçyalı Ayy bebeğimin üzerinde hayal ettim ama yok alamıyorum 6-7 aydan önce
Bide hanımlar sizler hastanede veya gezmelerde hangi taraftar zıbınları giydireceksinizz
Babam hasta galatasaraylıı, hatta fenerli bir damadı olması onun için devrim demekBende galatasarylıyım öyle işlemiş ki içime ilk gelin yatağımın üstüne formamı serdim millet çeyiz serer ben formamı Ona bişey diyemedi tabii
Veeee eşimde hasta fenerli, eski lisanslı futbolcu ve futbol aşkı fena
Babam diyor kii ilk hediyesini ben alacağım gs hastane çıkışı alacağımm
Eşimde hayatta giydirmem diyor,
babamı mı kıracaksın diyorummcocuk doğuştan dönek olmasın diyor
Siz olsanız ne yaparsınız? böyle durumda olan var mı?
Şunun çirkinliğine bakınDalmaçyalı Ayy bebeğimin üzerinde hayal ettim ama yok alamıyorum 6-7 aydan önce
Bide hanımlar sizler hastanede veya gezmelerde hangi taraftar zıbınları giydireceksinizz
Babam hasta galatasaraylıı, hatta fenerli bir damadı olması onun için devrim demekBende galatasarylıyım öyle işlemiş ki içime ilk gelin yatağımın üstüne formamı serdim millet çeyiz serer ben formamı Ona bişey diyemedi tabii
Veeee eşimde hasta fenerli, eski lisanslı futbolcu ve futbol aşkı fena
Babam diyor kii ilk hediyesini ben alacağım gs hastane çıkışı alacağımm
Eşimde hayatta giydirmem diyor,
babamı mı kıracaksın diyorummcocuk doğuştan dönek olmasın diyor
Siz olsanız ne yaparsınız? böyle durumda olan var mı?
Merhabaaa hanımlarrr iyi akşamlarr
akşamın bi vaktiiii eve yorgun argın bitap bi şekilde gelmişkennn hiç beklemediğiniz bir andaaa paketiniz var denmesi ve içinden milupanın hediyesi tebessüm oluştu yüzümde mutlu etti beni :)
actım baktım ınceledım hosuma gitti acıkcası sizlerede tavsiye ediyorummm...
içerisindeee
bir adet cd
kitap en cok bunlar hoşuma gitti
diğerleri tester bir markanın ürünleriiinden birer adet
bitki çayı emzırenler için
pişik kremı
şampuan
ıslak mendıl
ilerleyen evrelerdede hediyeler devam edick bu şirirn paketler :)
bende şimdi senden duydum kayıt oldum doğum tarihine gerçeğini mi yazdın önce falan mı? güzel şeyler varmış içinde geçen yıl prima da gönderiyordu galiba
1 yaşına kadar ki süreçte küçük küçük hediye gonderecekmiş öyle büyük beklentili birşey değil ama hoşuma gitti hamilelikle ilgili kitap ve cd güzel diğerlerii ise tester canım
herşeyi gerçek yazdımmm
adres lazım gercek yazmakta fayda var size ulaşılması için
küçük veya büyük beklenmedik anda gelmesi bile güzel kitapta iyi olur teşekkürler bilmiyordum bengeçen yıl hamile komşularıma primadan gelmişti ama bu yıl yok değil mi bende gerçek yazdım sonra simdi göndermişler ya ondan şaşırdım ben bebeklerimiz özellikle benimki küçük daha
evet canım kımse uzaklardan durduk yeree hedıyee dıye gondermes kolay kolay bı anda cıkagelıncede keyflı oluyorr bebegımızle ılgılı bılgılere ugrasmak hosgelıyor dolayısıylaa
evet hep asamaları var gonderımlerın hosgeldın hamıleyım setı hosgeldın bebek setı ılk kasıgım setııı buyorum mektubuuuu ılk dogum gunum setıı dıyee bunların hepsı gelıcekmıss bakalım
merakla bekliyoruz bakalım biz almadan onlar gönderecek ilk hediyeleri galiba
gozun aydın darısı bizeee :)) bende artık ıyce koca gobılsı bebısımın cıkmasın ıstyrmmselam kızlar ben geldım :)
nılaycım pazar gunu benı gormustu gobek yoktu
bugun bı baktım aynada gobek cıkmıs
2 gundur hem bı gerılme hemde kasınma vardı bı anda cıktı sastım gobek :)
esım cok sevındı ona gore gobek cıktıkca ben gebeyım :)
evet ben henüz bişi almadım deli gbii almak istesem de :)
gozun aydın darısı bizeee :)) bende artık ıyce koca gobılsı bebısımın cıkmasın ıstyrmm
esımın o ankı mutluluguna sevındım a a bana kalsa hıc cıkmasa hıc bellı olmasa hamılelıgım :)
hayırlısyıla senınde cıkar ınsallah canım artı kyavas yavas kıyafet bakmam lazım rahat seyler gıymelıyım
tesettur kombınesı zor bakalım ne yapcam
esımın o ankı mutluluguna sevındım a a bana kalsa hıc cıkmasa hıc bellı olmasa hamılelıgım :)
hayırlısyıla senınde cıkar ınsallah canım artı kyavas yavas kıyafet bakmam lazım rahat seyler gıymelıyım
tesettur kombınesı zor bakalım ne yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?