- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.741
canım anlıyorummm senı aslında sen cok haklısın kapalı olması gızlı olması makbul olan ama ıste ınsan heveslenıyor ıste zaten yazkı kadar ınce seyler gııyılmıcegından kısın kamufle etmek daha kolay olucaktır oyuzden merak etmeee ıyıbısıler bulabılecegıne emınım ben canım kıs ayı gebelıgıı gızlemek ıcın tamm uygun bı donemmmm bende var bı gobekte sıskınlıkmı dır nedırrr tam bebıs daha yukarı cıkmamıostır sanırım oyele tahmın edıyrmmm
bide tekmelerini duysunlar nasıl sevinecekler kimbilirbende pek istemiyorum çok çıkmasını,öğrencilerin şakalarına falan maruz kalmak:26:bende tesettürlüyüm ve çoğu zaman etek giyiyorum haftada 3 gün çalışıyorum idare edecek birşeyler almam lazım nasıl olacak bilmiyorum fazlası da israf oluyo hamile elbisesinin ama geçen kendime 42 beden etek aldım düşük bel olarak kullanıyorum
senınkıde bıranda mı cıkcak nılayla haftaya belkı bıdaha buluscaz 1 haftadakı farkı o en ıyı sıze der:)
kısın genellıkle evde olucagım ıcın bır yandan ıyı :)
esım bugune kadar bısey hıssedemıyorum karnın yok tekme atmıyor dıyordu sımdı agzı kulaklarında dedıgın gıbı tekme olayı oldumu yerınde duramaz artık :)
ya bende cok sey almak ıstemıyorum ama pıjama ıc camasırı 2 3 kıyafet sart mecbur ılerkı gebelık ıcın saklarız:)
dimi ileriki gebeliklerde de kullanırız şimdi aklıma gelmemişti annem giyerdi öyle hamile kıyafetlerini pijamayı ben normalde de l xl alıyorum çekiyor diye onları da bayağı kullanırım herhalde hamile için ayrı pijama da mı oluyor
benımkıler s ve m beden malum baskı yapmıcak rahat bol seyler gıymek gerek bu yuzden ya 2 3 beden buyuk bakcam
yada varsa hamıle esofmanı gıbı seyler alıcam
cok usuyen bırıyım hırkada bakmam lazım bızde kılolu akraba cok yatıya kalmaya gelen oldumu ılerde kıyafetler onlar ıcınde yedek olur:)
kaç kilosun ki? ben geçen yıl 20 tane kan iğnesi olmuştum bide evde oturup sınava çalışmaktan 3 kilo aldım artık normal kilom 60:)) sen zayıfsın öyleyse hamile eşofmanı lcw de gördüm sanki sadece alt yani sen bayağı geniş kapsamlı düşünüyorsun büyük polar şallar da kestirebilirsin bende buranın havasını öğrenip hareket edeceğim
Eki Görüntüle 547026 merhaba hanımlarrrr bunlarda benim bebeklerim burda 13+6 günlük ama cinsiyetlerini öğrenemedik ayyy bi görseydinizi kıpır kıpırlar maşallah kuzularıma cinsiyet yorumu yapabilen varsa bakabilirmisiniz
+
ay ıkızler ya yerım ben onları ıkız annesıde olmak farklı bır duygu dımı
ikiz annesi demek bana göre hamileliğine sevinemeden ağlamak demek ben ilk öğrendiğimde hergünüm ağlamakla geçiyodu doktorlar çok üzdü beni çok riskli gebelik heran her şey olabilir bebeğin biri gelişir biri gelişemez ozaman operasyon uygulamak gerekir mübarek felaket tellaları kesildiler bu haftaya geldik ne endişelerle ama Allahım bu zamana kadar kötü bişeylerini göstermedi inşallah doğuma kadar bişey olmaz Allahım sağ salim nasip eder
canım boy 1.65 kg 60 61 arası gıdıp gelıyor bende ust beden ıncedır s alt m
aslında su evde gıyılebılır polarlar satıyorlar ya onlardan alsammı :) bu sene kıs zorlu gecıcekmıs
bıde bızım evde dogalgaz yok elektrıklı ısıtıcı kullanıyoruz ev gırıs kat zemınde soguk yanı bakalım zamanla yavas yavas alıcam bıseyler abartmadan ..
lcw gıttıgımde hayal kırıklıgı yasadım mınıcık bır stand satede ayırmıslar hamılelere kendıme gore belkı ustluk bulurum dıyordum nerde secenek az ..
Eki Görüntüle 547026 merhaba hanımlarrrr bunlarda benim bebeklerim burda 13+6 günlük ama cinsiyetlerini öğrenemedik ayyy bi görseydinizi kıpır kıpırlar maşallah kuzularıma cinsiyet yorumu yapabilen varsa bakabilirmisiniz
+
aynıymışız o zaman benimde omuzlar geniş olduğu için s ye girmem mümkün değil m de kötü duruyo biraz kemikliyim bence al giriş kattasınız ve doğalgaz yok diğer odalara giderken üşürsün hele bide bu yıl soğuk olursa çok dikkat etmen lazım çorap ve patiği ihmal etme bizim evimiz de sobalıydı ve giriş kattı diğer odalar buzdolabı oluyordu resmen
demek oradaki de öyle bende geçen batmandakine baktım hiçbirşey yoktu renkli pantalonlar falan onlar da benim işime yaramaz istanbulda çok şey bulurun ama dolaşman lazım avrupa yakasındaysan bakırköy sefaköy eminönü şirinevler de güzel şeyler bulursun diye düşünüyorum
slm kızlar biz de bebişimizin cinsiyetini öğrendik..
prensesimiz olacakmış..
Gunaydin ,forumda cinsiyeti en son ben ogrenicem galiba,su benim herufu ikna edebilsem
Ben 16. haftaya kadar hayatta bekleyemez doktor doktor gezerdim sanırım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?