2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

senınkıde bıranda mı cıkcak nılayla haftaya belkı bıdaha buluscaz 1 haftadakı farkı o en ıyı sıze der:)
kısın genellıkle evde olucagım ıcın bır yandan ıyı :)

esım bugune kadar bısey hıssedemıyorum karnın yok tekme atmıyor dıyordu sımdı agzı kulaklarında dedıgın gıbı tekme olayı oldumu yerınde duramaz artık :)
ya bende cok sey almak ıstemıyorum ama pıjama ıc camasırı 2 3 kıyafet sart mecbur ılerkı gebelık ıcın saklarız:)

dimi ileriki gebeliklerde de kullanırız şimdi aklıma gelmemişti annem giyerdi öyle hamile kıyafetlerini pijamayı ben normalde de l xl alıyorum çekiyor diye onları da bayağı kullanırım herhalde hamile için ayrı pijama da mı oluyor

benımkıler s ve m beden malum baskı yapmıcak rahat bol seyler gıymek gerek bu yuzden ya 2 3 beden buyuk bakcam
yada varsa hamıle esofmanı gıbı seyler alıcam
cok usuyen bırıyım hırkada bakmam lazım bızde kılolu akraba cok yatıya kalmaya gelen oldumu ılerde kıyafetler onlar ıcınde yedek olur:)

kaç kilosun ki? ben geçen yıl 20 tane kan iğnesi olmuştum bide evde oturup sınava çalışmaktan 3 kilo aldım artık normal kilom 60:)) sen zayıfsın öyleyse hamile eşofmanı lcw de gördüm sanki sadece alt yani sen bayağı geniş kapsamlı düşünüyorsun büyük polar şallar da kestirebilirsin bende buranın havasını öğrenip hareket edeceğim

merhaba hanımlarrrr bunlarda benim bebeklerim burda 13+6 günlük ama cinsiyetlerini öğrenemedik ayyy bi görseydinizi kıpır kıpırlar maşallah kuzularıma cinsiyet yorumu yapabilen varsa bakabilirmisiniz
+

canım boy 1.65 kg 60 61 arası gıdıp gelıyor bende ust beden ıncedır s alt m
aslında su evde gıyılebılır polarlar satıyorlar ya onlardan alsammı :) bu sene kıs zorlu gecıcekmıs
bıde bızım evde dogalgaz yok elektrıklı ısıtıcı kullanıyoruz ev gırıs kat zemınde soguk yanı bakalım zamanla yavas yavas alıcam bıseyler abartmadan ..
lcw gıttıgımde hayal kırıklıgı yasadım mınıcık bır stand satede ayırmıslar hamılelere kendıme gore belkı ustluk bulurum dıyordum nerde secenek az ..

ay ıkızler ya yerım ben onları ıkız annesıde olmak farklı bır duygu dımı

ay ıkızler ya yerım ben onları ıkız annesıde olmak farklı bır duygu dımı

ikiz annesi demek bana göre hamileliğine sevinemeden ağlamak demek ben ilk öğrendiğimde hergünüm ağlamakla geçiyodu doktorlar çok üzdü beni çok riskli gebelik heran her şey olabilir bebeğin biri gelişir biri gelişemez ozaman operasyon uygulamak gerekir mübarek felaket tellaları kesildiler bu haftaya geldik ne endişelerle ama Allahım bu zamana kadar kötü bişeylerini göstermedi inşallah doğuma kadar bişey olmaz Allahım sağ salim nasip eder

ah neden doktorlar bu kadar olumsuz oluyor Rabbim yüzünü güldürsün bundan sonra inşallah sağ salim sağlıkla kucağına al bebişlerini

aynıymışız o zaman benimde omuzlar geniş olduğu için s ye girmem mümkün değil m de kötü duruyo biraz kemikliyim bence al giriş kattasınız ve doğalgaz yok diğer odalara giderken üşürsün hele bide bu yıl soğuk olursa çok dikkat etmen lazım çorap ve patiği ihmal etme bizim evimiz de sobalıydı ve giriş kattı diğer odalar buzdolabı oluyordu resmen
demek oradaki de öyle bende geçen batmandakine baktım hiçbirşey yoktu renkli pantalonlar falan onlar da benim işime yaramaz istanbulda çok şey bulurun ama dolaşman lazım avrupa yakasındaysan bakırköy sefaköy eminönü şirinevler de güzel şeyler bulursun diye düşünüyorum

maşallah annesi pek tatlılar Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin fotoğraf büyümüyor ya ben benzetemedim cinsiyetini bacak araları falan görünüyor doktor görmüştür bence söylememiştir

emınonune gıtmeyı dusunuyorum esımın ızın gununde bakalım neler var neler yok ıstanbulda secenek daha cok oluyor okonuda sanslıyız
canım bana musade hayırlı geceler dılıyorum evladınla :)

Merhaba Bende sizler gibi Mayıs annesı olucam yazmıştım ilk öğrendiğimde ama sonra gelemedim ınşallah bundan sonra aranızda olurum cınsıyetlerını öğrenenler varmış hayırlı olsun bende bayramdan önce gıttım ozaman söylememişlerdi bu ayın sonunda gıdıcem ozaman hayırlısıyla ınşallah bir oğlum var bakalım bu ne olacak:)

Günaydın kızlar,

Ben bu sabah vitaminimi aldım, sonra da eşimle birlikte kahvaltımı ettim. Bugünkü işkencem bitti diye de çok sevindim ama 10 dk geçmedi ki, hepsini çıkardım. Şimdi tekrar vitaminimi almalı mıyım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…