- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.761
Alma bence zaten vitamin cozunmustur miden de,fazla gelmesin sonra
amaannn yesınler onu cokk sekerr:)
Şunun çirkinliğine bakınDalmaçyalı Ayy bebeğimin üzerinde hayal ettim ama yok alamıyorum 6-7 aydan önce
Bide hanımlar sizler hastanede veya gezmelerde hangi taraftar zıbınları giydireceksinizz
Babam hasta galatasaraylıı, hatta fenerli bir damadı olması onun için devrim demekBende galatasarylıyım öyle işlemiş ki içime ilk gelin yatağımın üstüne formamı serdim millet çeyiz serer ben formamı Ona bişey diyemedi tabii
Veeee eşimde hasta fenerli, eski lisanslı futbolcu ve futbol aşkı fena
Babam diyor kii ilk hediyesini ben alacağım gs hastane çıkışı alacağımm
Eşimde hayatta giydirmem diyor,
babamı mı kıracaksın diyorummcocuk doğuştan dönek olmasın diyor
Siz olsanız ne yaparsınız? böyle durumda olan var mı?
maşallah cnmslm kızlar biz de bebişimizin cinsiyetini öğrendik..
prensesimiz olacakmış..
gozun aydın cnmteyzelerii biz geldikkk
ıkılı test sonucumuz cıktıı cok sukru bo sorun yokmus 3. ve 4. test yaptırmıcam zaten
veeee bi çıkıntı göruyorummm dedii kesın bişey diyemem dedi
nuba görede paralel değil cıkıntı yukarıya doğruydu bızde cok net gördük
ama bana hiç erkek gibi gelmıo nedense
sağlıcakla doğsun hayırlı evlat olsunda hiç onemlı değil aslında
işte oyle teyzelerii
ellerıyle gozlerını ogusturmus oylece uyuodu:)
çok sukur gozun aydın cnmkızlar çok şükür 2 li testimin sonucunu aldım dr.lada konuştum bugün veee risk değerim çok iimiş yani sorun yok dedi dr.darısı başınıza
2 gundee mıı tuhhh kacırdımmmmmselam kızlar ben geldım :)
nılaycım pazar gunu benı gormustu gobek yoktu
bugun bı baktım aynada gobek cıkmıs
2 gundur hem bı gerılme hemde kasınma vardı bı anda cıktı sastım gobek :)
esım cok sevındı ona gore gobek cıktıkca ben gebeyım :)
Bugün randevumuzu aldık haftaya salı ikili test için gidiyoruz doktora,inş sonuçlarımız iyi çıkar ve cinsiyetini de öğreniriz bebişimin.ikili test fiyatı 135 tl miş bnm hastanede.
gunaydin kizlar
bulantisiz bir gun dilerim hepinize
benim sabah sabah yine tekrarladi ama bebisin saclar olusuyormus o kusturuyo diyorum kendi kendime
gunaydınn
doktorum bana decavıt ve ferro sanol verdı ve corasprıne 30. haftaya kadar devam dedi...bırı vıtamın bırı kan hapı sanırım ıkısıde koca koca öğğğğğğ
Kendi kendine bunu diyerek avunuyor musun yoksa gerçekten buna inanıyor musun anlayamadım :) Ciddiye aldım okurken ve aklıma takılan soru şu oldu;
Niye bebeğin saçları bulantı yapsın ki? Bebek midede değil, rahimde. Bulantıların sebebi değişen hormon değerleri, özellikle progestan hormonu çok bulantı yapıyormuş.
Şunun çirkinliğine bakınDalmaçyalı Ayy bebeğimin üzerinde hayal ettim ama yok alamıyorum 6-7 aydan önce
Bide hanımlar sizler hastanede veya gezmelerde hangi taraftar zıbınları giydireceksinizz
Babam hasta galatasaraylıı, hatta fenerli bir damadı olması onun için devrim demekBende galatasarylıyım öyle işlemiş ki içime ilk gelin yatağımın üstüne formamı serdim millet çeyiz serer ben formamı Ona bişey diyemedi tabii
Veeee eşimde hasta fenerli, eski lisanslı futbolcu ve futbol aşkı fena
Babam diyor kii ilk hediyesini ben alacağım gs hastane çıkışı alacağımm
Eşimde hayatta giydirmem diyor,
babamı mı kıracaksın diyorummcocuk doğuştan dönek olmasın diyor
Siz olsanız ne yaparsınız? böyle durumda olan var mı?
gunaydin kizlar
bulantisiz bir gun dilerim hepinize
benim sabah sabah yine tekrarladi ama bebisin saclar olusuyormus o kusturuyo diyorum kendi kendime
tabiki hayir
eskiler derler ya hep bebegin saci cikarken midede yanma olur, bulanti olur diye
yoksa bir baglanti olmadigini ben de cok iyi biliyorum butun gunumu net basinda hamilelik uzerine okuyarak geciren biri olarak
benimki avuntudan degil iki gundur hortlayan kusmalarimla ilgili takildim
Allah yardımcın oldun, ben sadece elevit içiyorum o da kocaman ve pis kokuyor. iki tane olunca işkence de iki katına çıkıyordur
gunaydınn
doktorum bana decavıt ve ferro sanol verdı ve corasprıne 30. haftaya kadar devam dedi...bırı vıtamın bırı kan hapı sanırım ıkısıde koca koca öğğğğğğ
corasprine ne için ki acaba? ferro sanol ü ben hamilelikten önce kullanmıştım şimdilik daha grk görmedi doktorum ilerki aylarda vericek heralde
Kendi kendine bunu diyerek avunuyor musun yoksa gerçekten buna inanıyor musun anlayamadım :) Ciddiye aldım okurken ve aklıma takılan soru şu oldu;
Niye bebeğin saçları bulantı yapsın ki? Bebek midede değil, rahimde. Bulantıların sebebi değişen hormon değerleri, özellikle progestan hormonu çok bulantı yapıyormuş.
sen kendine hazirla canim bosver kv yi senin az az da olsa bugun denemen lazimGunaydn canim benimde bu sbh bulantm oldu esme khwltyi zor hazrladm bir ince dilim salatalik yedm kustm onuda ck ktym açım kalkp hazrlyp yicem k.w den cekiniyorm.. oda kndi atstrdi cay icti bsuru iki ksilik ymk yapck halm yk kndim yapip kndi karnimi dyurmk istyrm
Çevremde bu tarz şeylere hala inanan insanlar olduğundan ben hemen açıklama yapma moduna giriyorum :)) Nolur yanış anlama, bu kadar aktif ve her konuda fikir sahibi birinin buna inanıyor olabilme ihtimali bile beni gerdi :)))
Benim 3 ay boyunca bulantılarım çok az oldu, sadece 1 kez istifra etmiştim. artık olmaz diye kendi kendime sevinirken bugün istifra ettim. İnan bana istifra etmenin o iğrenç duygusundan çok aldığım vitamini tekrar mı almak zorunda kalacağıma üzüldüm :))
esımın o ankı mutluluguna sevındım a a bana kalsa hıc cıkmasa hıc bellı olmasa hamılelıgım :)
hayırlısyıla senınde cıkar ınsallah canım artı kyavas yavas kıyafet bakmam lazım rahat seyler gıymelıyım
tesettur kombınesı zor bakalım ne yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?