2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
amaannn yesınler onu cokk sekerr:)
aynı bızım durum sızdede var esım fanatık fenerlı babam fanatık gs lı sureklı atısıyorlar babam gslı olcak esım fb lı olcak dıyo:)allah yardımcısı olsun melegımın
slm kızlar biz de bebişimizin cinsiyetini öğrendik..

prensesimiz olacakmış..
maşallah cnm
gozun aydın cnm
kızlar çok şükür 2 li testimin sonucunu aldım dr.lada konuştum bugün veee risk değerim çok iimiş yani sorun yok dedi dr.darısı başınıza
çok sukur gozun aydın cnm
2 gundee mıı tuhhh kacırdımmmmm
Bugün randevumuzu aldık haftaya salı ikili test için gidiyoruz doktora,inş sonuçlarımız iyi çıkar ve cinsiyetini de öğreniriz bebişimin.ikili test fiyatı 135 tl miş bnm hastanede.

normal cnm hemen hemen heryerde o nungıbı fıyatlar

gunaydınn

doktorum bana decavıt ve ferro sanol verdı ve corasprıne 30. haftaya kadar devam dedi...bırı vıtamın bırı kan hapı sanırım ıkısıde koca koca öğğğğğğ

gunaydin kizlar
bulantisiz bir gun dilerim hepinize

benim sabah sabah yine tekrarladi ama bebisin saclar olusuyormus o kusturuyo diyorum kendi kendime

Kendi kendine bunu diyerek avunuyor musun yoksa gerçekten buna inanıyor musun anlayamadım :) Ciddiye aldım okurken ve aklıma takılan soru şu oldu;
Niye bebeğin saçları bulantı yapsın ki? Bebek midede değil, rahimde. Bulantıların sebebi değişen hormon değerleri, özellikle progestan hormonu çok bulantı yapıyormuş.

gunaydınn

doktorum bana decavıt ve ferro sanol verdı ve corasprıne 30. haftaya kadar devam dedi...bırı vıtamın bırı kan hapı sanırım ıkısıde koca koca öğğğğğğ

Allah yardımcın oldun, ben sadece elevit içiyorum o da kocaman ve pis kokuyor. iki tane olunca işkence de iki katına çıkıyordur

tabiki hayir
eskiler derler ya hep bebegin saci cikarken midede yanma olur, bulanti olur diye
yoksa bir baglanti olmadigini ben de cok iyi biliyorum butun gunumu net basinda hamilelik uzerine okuyarak geciren biri olarak

benimki avuntudan degil iki gundur hortlayan kusmalarimla ilgili takildim

Gerçekten çok tatlılar, hastane çıkışı bakıyorum ben de ama böyle güzelini görmemiştim :)

Bizim ailede abim ve eşi arasında aynı şey yaşandı. Yengem ve onun abisi fb li, abim ise beşiktaşlı. Onlar herkese takım forması ve renkleri olan hediye almamalarını rica ettiler ve hiç bir zaman fenerli ya da beşiktaşlı bi şey giydirmediler. ikisi de büyüdüğünde doğru yolu kendi seçeceğine inanıyor :))

gunaydin kizlar
bulantisiz bir gun dilerim hepinize

benim sabah sabah yine tekrarladi ama bebisin saclar olusuyormus o kusturuyo diyorum kendi kendime

Gunaydn canim benimde bu sbh bulantm oldu esme khwltyi zor hazrladm bir ince dilim salatalik yedm kustm onuda ck ktym açım kalkp hazrlyp yicem k.w den cekiniyorm.. oda kndi atstrdi cay icti bsuru iki ksilik ymk yapck halm yk kndim yapip kndi karnimi dyurmk istyrm

Çevremde bu tarz şeylere hala inanan insanlar olduğundan ben hemen açıklama yapma moduna giriyorum :)) Nolur yanış anlama, bu kadar aktif ve her konuda fikir sahibi birinin buna inanıyor olabilme ihtimali bile beni gerdi :)))

Benim 3 ay boyunca bulantılarım çok az oldu, sadece 1 kez istifra etmiştim. artık olmaz diye kendi kendime sevinirken bugün istifra ettim. İnan bana istifra etmenin o iğrenç duygusundan çok aldığım vitamini tekrar mı almak zorunda kalacağıma üzüldüm :))

gunaydınn

corasprine ne için ki acaba? ferro sanol ü ben hamilelikten önce kullanmıştım şimdilik daha grk görmedi doktorum ilerki aylarda vericek heralde

corasprine ne için ki acaba? ferro sanol ü ben hamilelikten önce kullanmıştım şimdilik daha grk görmedi doktorum ilerki aylarda vericek heralde

cnmsanıyorumkı erken dogum rıskı ıcn her ıhtımale karsı verdı dıye dusunuyorum...ferro sanol kan ılacı mı bakmadım da hıc:)

bebeğin saçlarının daha çok yanma sebebi olduğunu söylerler benim bildiğim hatta şimdiden benimki çok yanıyo kızmı yoksa fln dienler olmuştu sanki şimdiden çıkıcakmış gb ama hakikaten son aylarda böyle bişey mümkün olabilirmiş yani saçlardan dolayı bebek büyüdükçe batma yanma gb

sen kendine hazirla canim bosver kv yi senin az az da olsa bugun denemen lazim
ben de sabah cok kotu olunca sadece biraz kepekli ekmekle peynir yedim, ama simdi kahvaltimi hazirliycam guzelce

tesekkur ederim beni zihninde olusturdugun kalip icin
aynisi bana da olmustu progestan ictim arkasindan cikardim ama ben hemen yeniden ictim cunku 1 dk icinde oldu hepsi.
seninkinin uzerinden 10 dk gecmis, bana yeniden icmene gerek yok gibi geldi bir de bizler uzulsek de gidecek vitaminler bir sekilde bebise ulasiyor, tabiki cok kotu birsey iki gundur ansizin bastiriyor beni sabahlari ama onun haricinde yemek yiyebiliyorum ona sukrediyorum. o cok kotu oldugum 11. 12. ve 13. haftalardan kurtuldum. simdi ara ara olsa da sorun degil yoklayacak anladim ki gecmiyor benimki tamamen

Son düzenleme:
gunaydın kızlar.nasılsınız artık haftalar ılerledıkçe maşallh iştahlar açılıyo çogunda aman maşallh..bulantısı gecene gozun aydın dıyımbende çok kotu degılım artık yanı bulantım oluyo ama surunmeden gecıryorum işte.buna çok şukur..12.haftayı umutla beklıyorum..10,haftada bebegı gormeye gıttık 10+3 çıktı çok hareketlıydı maşallh..12.hafta cınsıyet bekleme benden dedı neden dedım.16.haftaya kadar demıyorum dedı.en son ben kalacagım herhal:) olsun en azından daha garantı olur degılmı...
kızlar benım karnım agrıyo sureklı ya.artık şükür kabızda degılım 12.hfata gıdınce soracagım neden dıye onceden sormuyodum kabaızlıga verıyodum ama şimdi gectı ahal agrıyo nıyeki:26:..özlemışım bak sızı.unuttunuzmu deyın bakım sız benı

benım doktorda şimdiden vıtamın haplrımı verdı 12.hafta başlkayacaksın dedı.ama ben hala bulanıyorum dedım gecerse başlarsın gecmezse az beklerız dedı.ama benım kan hapı kullanmam lagzım degerlerım çokkk duşuk çıktı ne olcak şimdi yaa.ogurerek kullanacagız herhalde..

en iyisi uzun tunikler altına pantolon yada beli lastikli etekler bol gömlekler ben batikten uzun etek aldım kesinlikle tavsiye ederim çok rahat hiçte belli etmiyo lastikli tek renk olanlardan değil diğerlerinden...mesela mangodanda m beden bi tunik aldım kemersiz kullanıyorum gerçi öle olunca meraklılar hemen anlıyo ama belli etmiyo m beden ama xl gb çok rahat

günaydın kızlar yağmurlu bir gün inşallah bereketiyle yağar

ben bu sabah öyle huzurlu uyandım kii rüyamda bebeğimi gördüm
sarı saçlı tombiş çok tatlı bir erkek bebekti
emzirdim onu öyle bir emdi ki sağ göğsümü hissettim resmen
sütte geliyordu bol bol kuzucuk emerken uyudu
ayy çok güzeldi rüyası bile rabbim gerçeğini görmeyi de nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…