- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.781
kızlar hepimiz aşağı yukarı aynı haftalardayız aslında bu konuyu konuşmak çok sinir bozucu ama merak etmeden duramıyorum kaç kilo aldınız kızlar ben şimdiden 3 kilo aldım korkuyorum sizi merak ettim
Canım bende Bayram tatilinde uçakla gittim. Üzerindekileri x ray cihazına koyup hamileyim deyip yandan geçersin ben öyle yaptım ki zaten hakkın olduğu icin yardımcı da oluyorlar.. Bayan güvenlik cihazın yanında duran şeyi kaldırıp geçmeme yardımcı oldu hatta el ile yapıyorlar aramayida sorun olmuyor yani.
cnmben decavıt vıtamın ve ferro sanol kan hapı ıcıyorumkızlarr bu haftalarda kullandıgınız ilaclar nelerrr merak ettim....benim evde elevit folbiol ve demir ilacı varrr ama hiç kullanmıyorum o kadar igrenmişimkiiii.........offfffffff artık 3 aylık oldum inş. kullanmak zorunda kalıcam galiba ilacları.........bi de testlerde demir eksikligi görüldü bendee hap yutmak yerine pekmez yiyommmmm.......umarım demir ihtiyacımı karsılarrr
kızlar merhaba,
bizim minişimle 15. haftamız bitti. ama hala ben hareketlerini hissetmiyorum...
Ben 1 ay evvel aldım Fiyatı biraz tuzlu lakın hem enerjiden tasarruf edıyorsun hemde çamasırlarından olmuyorsun ..:) bazı makıneler camasırları cok sıkıyor ve kırıstırıyor.. ama bunda kırısık olan gıysılerı neredeyse ütülü cıkarıyor ....BOSCH EcoLogixx 7
WTW86562TR
kızlar yerleri eğilerek mi siliyorsunuz yoksa viledayla mı? ben uzun zamandır temizlik yapamadım. viledayla silmek kurtarmayacak.ev de çok büyük napsam acaba? eğilip de simekten korkuyorum...
anladım cnm peki sence olmazsa olmaz özellikler neler, etrafımda hiç kullanan yok oyuzden makinayı seçerken nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum
Ya kızlar aklıma takıldı sımdı .. ben gecenlerde A.v.m ye gittim ve ben o cihazdan gectım ..hiç aklıma gelmedı acıkcası .. sorun olurmukı ... (
Sorumla ılgılı yorumu olan yok sanırım ...:) ben netten arastırayım iyisimi..
kızlar ikili test sonuçlarınızı aldınızmı ben şimdi bakıyorumda çokta anlamadım açıkçası sanırım iyi ama değerlendirmeyi bilen varmı
kızlar ikili test sonuçlarınızı aldınızmı ben şimdi bakıyorumda çokta anlamadım açıkçası sanırım iyi ama değerlendirmeyi bilen varmı
benim soruma yanıt veren yokmuu acabaaaaa
Canım Bi kere A sınıfı olmalı çünkü bu tür cıhazlar cok elektırık sarf edıyor...Ben bi arkadasımda gormustum cok buyuk rahatlık demıstı Onun makınesı Arcelıktı... aradan 4 ay gectı onu balkonda camasır asarken gordum :)) hayırdır makınenmı bozuldu dedım Hayır makınem camasırlarımı mahfettı dedı .. o anda arcelık'ı eleedım...Bazı makınelerın camasırları yogun sıkıp onları bır beden kucultuklerını duydum..Benım beyaz esyalarımın hepsı Bosch marka bu yuzden bıldıgımden şaşmıyım dedım... ılk aldıgımda cok kınandım 2.700 TL'ye makınemı alınır dedıler.. O fiyatta arcelıkte 3 makıne alabılırdım... ama özellıklerını okudukca gercekten mantıklı geldı .. bugun elektırık faturam geldı ve hiç bir yukselme yok ... :) Verdıgım modelı arastırmanı tavsıye ederım :)
bu cihazlar metale karsi duyarli cihazlar oldugunundan bir zarari yoktur diye okudum hep
ama bazi kaynaklarda da tam bilnmiyor etkisi o yuzden gecmemeniz en iyisidir deniliyr
birsey olmaz sen kafani takma
ama bundan sonra kenardan gecersin
gerçekten iyi para vermişsin :) güle güle kullan,, en kısa zamanda bende alıcam inş. teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :)
benımkını doktorum yorumlamıstı bhcg ye bakmıstım sadece sen ekle bılenler yorumlar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?