2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Ya kızlar aklıma takıldı sımdı .. ben gecenlerde A.v.m ye gittim ve ben o cihazdan gectım .. hiç aklıma gelmedı acıkcası .. sorun olurmukı ... (

Son düzenleme:
cnmben decavıt vıtamın ve ferro sanol kan hapı ıcıyorum
kızlar merhaba,
bizim minişimle 15. haftamız bitti. ama hala ben hareketlerini hissetmiyorum...

benımde 16 hafta oldu cnm bende hısssetmıyorum maalesefffffff ama dun ultrasında kıpır kıpırdı yıne bebegım

anladım cnm peki sence olmazsa olmaz özellikler neler, etrafımda hiç kullanan yok oyuzden makinayı seçerken nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum

kızlar yerleri eğilerek mi siliyorsunuz yoksa viledayla mı? ben uzun zamandır temizlik yapamadım. viledayla silmek kurtarmayacak.ev de çok büyük napsam acaba? eğilip de simekten korkuyorum...

canim viledayla silsen daha iyi olur ya, yerleri comelerek hem belin tutulur hem de ne bileyim iyi degidir gibi geldi bana
icine sinmezse iki kere viledayla dinlenerek silersin ama comelerek bilemedim:44:
ben klozeti temizlerken comeliyorum onda bile yoruluyorum zorlaniyorum

kızlar ikili test sonuçlarınızı aldınızmı ben şimdi bakıyorumda çokta anlamadım açıkçası sanırım iyi ama değerlendirmeyi bilen varmı

anladım cnm peki sence olmazsa olmaz özellikler neler, etrafımda hiç kullanan yok oyuzden makinayı seçerken nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum

Canım Bi kere A sınıfı olmalı çünkü bu tür cıhazlar cok elektırık sarf edıyor...Ben bi arkadasımda gormustum cok buyuk rahatlık demıstı Onun makınesı Arcelıktı... aradan 4 ay gectı onu balkonda camasır asarken gordum :)) hayırdır makınenmı bozuldu dedım Hayır makınem camasırlarımı mahfettı dedı .. o anda arcelık'ı eleedım...Bazı makınelerın camasırları yogun sıkıp onları bır beden kucultuklerını duydum..Benım beyaz esyalarımın hepsı Bosch marka bu yuzden bıldıgımden şaşmıyım dedım... ılk aldıgımda cok kınandım 2.700 TL'ye makınemı alınır dedıler.. O fiyatta arcelıkte 3 makıne alabılırdım... ama özellıklerını okudukca gercekten mantıklı geldı .. bugun elektırık faturam geldı ve hiç bir yukselme yok ... :) Verdıgım modelı arastırmanı tavsıye ederım :)

Sorumla ılgılı yorumu olan yok sanırım ...:) ben netten arastırayım iyisimi..

bu cihazlar metale karsi duyarli cihazlar oldugunundan bir zarari yoktur diye okudum hep
ama bazi kaynaklarda da tam bilnmiyor etkisi o yuzden gecmemeniz en iyisidir deniliyr
birsey olmaz sen kafani takma
ama bundan sonra kenardan gecersin

gerçekten iyi para vermişsin :) güle güle kullan,, en kısa zamanda bende alıcam inş. teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :)

bu cihazlar metale karsi duyarli cihazlar oldugunundan bir zarari yoktur diye okudum hep
ama bazi kaynaklarda da tam bilnmiyor etkisi o yuzden gecmemeniz en iyisidir deniliyr
birsey olmaz sen kafani takma
ama bundan sonra kenardan gecersin

Evet canım azıcık arastırdım ve sorun olacagını düşünmüyorum... Bundan sonra gerekırse Avm'lere bile gitmem

gerçekten iyi para vermişsin :) güle güle kullan,, en kısa zamanda bende alıcam inş. teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :)

Teşekkür ederim ..:) Az önce sana modelini soylemek ıcın baktıgımda fiyatının 2.900'e cıktıgını gordum ...Ben Showromlarda 2700 iken internetten 2000 liraya aldım ... netten arastır Belki daha güzelini Daha uygun fiyata alırsın :)

[
QUOTE=Zeyneppp34;27244625]Teşekkür ederim ..:) Az önce sana modelini soylemek ıcın baktıgımda fiyatının 2.900'e cıktıgını gordum ...Ben Showromlarda 2700 iken internetten 2000 liraya aldım ... netten arastır Belki daha güzelini Daha uygun fiyata alırsın :)[/QUOTE]

çoğu alışverişimizi netten yapanlardanız gerçekten daha uygun oluo mağazalara göre, özellikle akakce.com - Fiyat Arama Motoru - Internet Alışveriş Rehberi die bi site var mutlaka tavsiye ederim.. daha yeni lierac kremle lansinoh krem aldım piyasadan çokçok ucuza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…