- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.741
Eki Görüntüle 549545
[ı]hepsinin mekanları cennet olsun rabbim geride kalanlara sabır versin
eşim asker oldugundan bu tarz haberleri duydugumda başıma gelse ne yaparım diyorum da allahım kimseye boyle bir acı yaşatmasın[/ı]
merhaba kızlar form epey ilerlemiş yine... Dün malum doktora gitmiştim ikili test için... Bebeğimin ense kalınlığı iyiymiş 0,88 imiş kan sonucu da 3-4 güne çıkarmış yine cinsiyetle ilgili yorum yapmadı doktorumuz. Ikili testin sonucu için geldiğinde tekrar bakarız dedi sanırım emin olmadan yorum yapmak istemedi gerçi ultrason makinesi de eski herhalde yeni bişey olsa şimdiye söylerdi.
Kan değerlerim düşmeye başladığından kan ilacına başladık bi de malum ilaç elevit...
Ama bebeğim fazla hareketli değildi biraz aççtım ondan sanırım bi dahakine sizlerden duydugum çikolata olayına kaptırcam kendimi...
allah korusun cnm
benimde hem eşim hem abim
hatta abimin görev aldığı helikopterlerdendi düşen
allahım tüm askerlerimizi korusun
kızlar bu ay yani 16.-20. haftalar arası doktora gittiğimizde miniklerimizin organlarına bakılacakmış ultrasonla buna 2. düzey ultrason deniliyormuş okuduğum kitapta yazıyor ama benim doktorun ultrason cihazları biraz eski mi ne bi defa izmir de bi doktora gitmiştim görüntü acaip mükemmeldi şimdide korkuyorum acaba bu kontrollerde ultrason kalitesi ne kadar önemli fikri olan var mı?????
merhaaba kızlar nasılsnız bende haberler çok kötuuuu.. rahimde açılma varmış 3 cm. sürekli yatıyorum bebek çok aşagıdaymış baskı yaptıkça da açılma artıyormuş.. tuvalet harıcınde hersey yasak.. evlenmeden önce memede kist vardı biyopsi falan yapılmıştı sonuclar orta halli çıkmıstı tip3 yanı dun yapılan usg ve mr BI-RADS KATEGORİ 4/c çıktı yanı kanser hücresi hersey alt ust oldu bugun tekrar biyopsi oldum sonuçlar ay sonu benım ıçın dua edın.. isyan etmek ıstemıyorum ama Allahım yoruldum.....
bayramda acıl bır durum oldugu için konyada bir hastaneye gittik cihaz 4 boyutluydu ve goruntu muhtesemdı hersey nettı doktor bir dugmeye bstıgında organ oluşum yerlerinin rengi farklılasıyordu beyın dalgalarını falan göstermişti bize kalbını falan
ama istanbuldakı doktorumun cihazı bildiğimiz eski cihazlardan şimdi bende hastane bakıyorum her muayene de 4 boyutluya girmek için
dün başka bir doktora gittim ekran karanlıktı bebek belli belirsizdi herşey normal dedi, dedim sadece karaltı var yok iyi dedi
velhasıl kelam bence cihazı iyi olan birine git ki için rahat etsin
dogum gunun kutlu olsun
aynen benim izmirde gittiğim doktorunda 4 boyutluydu ultrason ama balıkesirde özel hastaneye gitmeme rağmen bu teknolojiden çok uzaklar bir tek yerde var oda özel muayenehanesi var adamın parası dert değil ama ona devam etsem bu defada doğum olayı sağlıksız olacak çünkü malum adam bazı hastanelerle anlaşmış doğumu orada gidip yapıyosun ne kadar ilgilenir oradaki personel doktor ayrı hemşireler ayrı olacak ondan kararsızım yani
Allah yardımcın olsun canım. En önemli şey moral, moralini yüksek tut aşılmayacak engel yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?