2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

hepsinin mekanları cennet olsun rabbim geride kalanlara sabır versin
eşim asker oldugundan bu tarz haberleri duydugumda başıma gelse ne yaparım diyorum da allahım kimseye boyle bir acı yaşatmasın

merhaba kızlar form epey ilerlemiş yine... dün malum doktora gitmiştim ikili test için... bebeğimin ense kalınlığı iyiymiş 0,88 imiş kan sonucu da 3-4 güne çıkarmış yine cinsiyetle ilgili yorum yapmadı doktorumuz. ikili testin sonucu için geldiğinde tekrar bakarız dedi sanırım emin olmadan yorum yapmak istemedi gerçi ultrason makinesi de eski herhalde yeni bişey olsa şimdiye söylerdi.
kan değerlerim düşmeye başladığından kan ilacına başladık bi de malum ilaç elevit...
ama bebeğim fazla hareketli değildi biraz aççtım ondan sanırım bi dahakine sizlerden duydugum çikolata olayına kaptırcam kendimi...

allah korusun cnm
benimde hem eşim hem abim
hatta abimin görev aldığı helikopterlerdendi düşen
allahım tüm askerlerimizi korusun

Merhaba arkadaşlar nasılsınız sızınle sohbet etmeyı ozluyorum ıkı gundur gıremedım uzun soluklu gırıp bakıpp kacamak yaptım cıktımm
gundemınızde anladım kadarıyla spor var ben spor konusuunda hıc bırsey yapmıyorum
salon vs

ama hergun ıse gıdıp gelırken 10 dakıka yuruyorum servıse sabah 10 dakıka aksam 10 dakıka umarım sımdılık yeter yanı onun dısında masadayım oturuyurm ful sonra eve gıt ev ısı derken hıc bısıye fırsatım kalmıyor umarım u yurusuuyz yeteer bana

test sonucunuda hayırlısıyla guzel haberler al ınsallah canım
12 haftada gormemıs olması cok normal arkadasım benım 12 haftada gormemız ımkansız demıstı 14 haftada kız oldugunu soyledı ama daha 20 gun sonra ıyıce netlesır dedı yanııı 12 haftadan daha erken ogrenen cok yoktur varsada azınlıktır canım merak etmee evet bende kan surubu ıcıyorum ıcersınde on adet var elevıtte ıctım bıdakıne kadar heycanla beklıorz hepımı z bakalım hayırlısıı

eşim birkaç şey almaya gitti bende o yokken hemen temızlıge gırıstım bakalım ne kadarını bıtırebılecem o gelene kadar
aksama da kışlıkları çıkaracığız istanbul bile böyle soguk, puslu ise iç bölgeleri dusunemiyorum bile :26:

arkadaslar ben daha bebegimin hareketlerini hissetmiyorum ne zaman hissederim acaba cok sabirsizlaniyorum her zaman elim karnimda bir kipirti ariyorum tik yok cinsiyetinide daha ogrenmedim ins hersey yolundadir

enerjımın hemen bıtmesıne sinir oluyorum bır ev supurdm sankı savastan cıktım belim agrıdı hemen
biraz burada takılırım sonra evi silerim
eşime de kıyamıyorum, her şeyi kendı yapmak istiyor şukur elim ayagım tutuyo yavas yavas yapabılıyorum

kızlar bu ay yani 16.-20. haftalar arası doktora gittiğimizde miniklerimizin organlarına bakılacakmış ultrasonla buna 2. düzey ultrason deniliyormuş okuduğum kitapta yazıyor ama benim doktorun ultrason cihazları biraz eski mi ne bi defa izmir de bi doktora gitmiştim görüntü acaip mükemmeldi şimdide korkuyorum acaba bu kontrollerde ultrason kalitesi ne kadar önemli fikri olan var mı?????

hanımlar merhaba,

uzun süredir sizleri takip ediyorum ama anca üye olupta aranızda bulunuyorum,paylaşımlar çok güzel, bizde 13+3 haftalığız ama cinsiyetini öğrenemedik göstermedi bebiş,
salı günü tekrar gidicez hemde 2 li test soonuçlarımızı alıcaz,umarım hayırlısyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız

bayramda acıl bır durum oldugu için konyada bir hastaneye gittik cihaz 4 boyutluydu ve goruntu muhtesemdı hersey nettı doktor bir dugmeye bstıgında organ oluşum yerlerinin rengi farklılasıyordu beyın dalgalarını falan göstermişti bize kalbını falan
ama istanbuldakı doktorumun cihazı bildiğimiz eski cihazlardan şimdi bende hastane bakıyorum her muayene de 4 boyutluya girmek için
dün başka bir doktora gittim ekran karanlıktı bebek belli belirsizdi herşey normal dedi, dedim sadece karaltı var yok iyi dedi
velhasıl kelam bence cihazı iyi olan birine git ki için rahat etsin

ahh ahh şimdi ben eşime guvenıpde tum ev işini ona nasıl bırakayım en son bayram öncesi temızlık yapmıştım
biz evimize gelene kadar 3 hafta geçti bu hafta da işten geldiğimde halim olmuyordu eşim salı gunu evi temizlediğini söylemişti ( temızde duruyordu)
evi sildim süpürdüm , her yer tozdu ve silme suyum simsiyah oldu ve ev toprak koktu
allah razı olsun yapıyor da sanırım hiç kimse evimizi bizden iyi temizleyemez

Peki kizlar istanbul avrupa yakasinda tavsiye edebilceginiz bir hastane varmi Iki hafta sonra trdeyim ve istanbuldada kontrol etmek istiyorum

Allah yardımcın olsun canım. En önemli şey moral, moralini yüksek tut aşılmayacak engel yoktur.

aynen benim izmirde gittiğim doktorunda 4 boyutluydu ultrason ama balıkesirde özel hastaneye gitmeme rağmen bu teknolojiden çok uzaklar bir tek yerde var oda özel muayenehanesi var adamın parası dert değil ama ona devam etsem bu defada doğum olayı sağlıksız olacak çünkü malum adam bazı hastanelerle anlaşmış doğumu orada gidip yapıyosun ne kadar ilgilenir oradaki personel doktor ayrı hemşireler ayrı olacak ondan kararsızım yani

birde kızlar ense kalınlıkları nasıl çıktı bebişlerin, bizim 1.2 dedi doktor burun kemiğinide görüyorum gayet sağlıklı, hareketli dedi, sanırım iidir diimi?

2 doktor belirleyebilirsin kendıne, dogumu sureklı gıttıgıne yaptırırsın, arada da bebişi görmeye ultrasonu iyi olan doktora gideceksin ben şimdi nerdeyse 6 aylık olana kadar ıstanbuldayım, sonrasında ankaraya taşınacagız orada yenı doktor bulacağım kendıme

Allah yardımcın olsun canım. En önemli şey moral, moralini yüksek tut aşılmayacak engel yoktur.

çok geçmiş olsun, allah yardımcın olsun canımi umarım herşey iyiye gider, arkadaşında dediği gibi en önemlisi moral hem bebeğin için hemde kendin için, çok şükürki zaten gözlem altındaymışsın, atlatacağınıza inanıyorum, allah sağlık versin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…