2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
selam canlar bugün misafirim vardı pek girmedim ama gördüğüm kadarıyla herkes iyi bende biraz evi toparladım kek börek derken sağ kalçama ağrı girdi ayağa kalkınca 10 saniye kadar kitleniyo anlayacağnız fena yamuldum herrkese iyi hafta sonları diliyorum öptüm hepinizi ve civcivlerinizi

slm kızlar,, çamaşır kurutma makinası almak istiyorum. içinizde kullanan ve tavsiyesi olan var mı? bir hangi özelliklere dikkat etmek gerekir alırken? yardımlarınızı bekliorum.. bıktım şu çamaşır olayındannn:)))

ne mutlu canım sana daha önce de yapmışsın..peki daha önce hiç pilates yapmayanlar şimdi yapsa nolur?ama en doğrusu dr.a danışmak galiba...yükleyebilsen süper olurdu videoyu

ayyy iste o dediginin anisi bana oluyor
gecen hafta sildim evi sag kalcam iflas oldu
bazi gunler de oluyor dogrulamiyorum ayni dedigin gibi
yarin yine silicem tutulcak kesin yine
bol kalsiyum iceren seyler tuketiyorum bana misin demiyor

şükür işlerimin büyük kısmı bıttı
sanırım camasır suyuyla fazla hasır neşir oldum genzım yandı :18:
belim agrıdı ama olsun mis gibi oldu evim içim rahat mutlu mutlu otururum

akşama ne yapacaksınız acıkmaya başladım ama aklıma bişey gelmiyor
malesef 1 aydır salcalı bısey yıyemıyorum o yuzden de yemek alternatıfım cok az oluyo:26:

bu soğuk havada güzeeelll bi mercimek ya da tavuk çorbası.....fena olmazdı hani

gozun aydin maske taklbilirsin camasir suyu kullanacaginda
ben eldiven maske olmadan kullanmiyorum hem de cok fazla kullanmadan gerci maske varken de koku yine de hissediliyor malesef
bizim ev de temizlik istiyor yarin mecbur yapicam

benim bugun istahim yok, bulgur pilavi cacik yine menum. bu ara baska brisye yiyemez oldum. salca beni de mafediyor yemek pisirirken sogan salca, o yzuden ben de yemekten soguyorum peynir ekmek mandalina yedim durdum butun gun.

kızlar bende salça ve domatesten tiksindim, tereyağı kokusuda ayrı tabi halbuki ne çok severdim, bide bulantılarım daha geçmedi yaa sizinde aynımı

kızlar bende salça ve domatesten tiksindim, tereyağı kokusuda ayrı tabi halbuki ne çok severdim, bide bulantılarım daha geçmedi yaa sizinde aynımı

domatesten ben de cok tiksindim
cherry domates salatalik kahvaltida yiyorum ama normal domates yemekte biel rahatsiz ediyor.
bulantim ara ara oluyor tam anlamiyla gecmemis onu anladim.
ben de zeytinyagina bayilirdim hersyein uzerine bolca gezdirirdim simdi kokuyor

bu soğuk havada güzeeelll bi mercimek ya da tavuk çorbası.....fena olmazdı hani

gecen canım bulgur pılavı ıstedı eşim yaptı salca koymuş yiyemedm
patates haşlıyorum salatasını yapıp yiyecem kahvaltılık hazırlayacam , yarına allah kerim
mercimek corbasına bayılırım ama salcalı olunca onu da yıyemıom yarın salcasız yapmayı dusunuyorum

kızlar hepimiz aşağı yukarı aynı haftalardayız aslında bu konuyu konuşmak çok sinir bozucu ama merak etmeden duramıyorum kaç kilo aldınız kızlar ben şimdiden 3 kilo aldım korkuyorum sizi merak ettim

ayyy iste o dediginin anisi bana oluyor
gecen hafta sildim evi sag kalcam iflas oldu
bazi gunler de oluyor dogrulamiyorum ayni dedigin gibi
yarin yine silicem tutulcak kesin yine
bol kalsiyum iceren seyler tuketiyorum bana misin demiyor

kızlar yerleri eğilerek mi siliyorsunuz yoksa viledayla mı? ben uzun zamandır temizlik yapamadım. viledayla silmek kurtarmayacak.ev de çok büyük napsam acaba? eğilip de simekten korkuyorum...

kızlar hepimiz aşağı yukarı aynı haftalardayız aslında bu konuyu konuşmak çok sinir bozucu ama merak etmeden duramıyorum kaç kilo aldınız kızlar ben şimdiden 3 kilo aldım korkuyorum sizi merak ettim

canım ben 5 kilo aldım. ilk haftalar düşük tehlikesi yüzünden yatmam gerekti ve ben de hiç bulantı-kusma olmadı. bu kadar almamı bunlara bağlıyorum da...fazla kilo almaktan korkuyorum açıkçası...

Son düzenleme:

Canım bende Bayram tatilinde uçakla gittim. Üzerindekileri x ray cihazına koyup hamileyim deyip yandan geçersin ben öyle yaptım ki zaten hakkın olduğu icin yardımcı da oluyorlar.. Bayan güvenlik cihazın yanında duran şeyi kaldırıp geçmeme yardımcı oldu hatta el ile yapıyorlar aramayida sorun olmuyor yani.

kızlar yerleri eğilerek mi siliyorsunuz yoksa viledayla mı? ben uzun zamandır temizlik yapamadım. viledayla silmek kurtarmayacak.ev de çok büyük napsam acaba? eğilip de simekten korkuyorum...

bugun viledayla sildim ama tuvaletın fayaslarınıda temizledim oturarak temızledım, kirlileri ayırdım onda da cömeliyordum bugun baya cömelerek iş yaptım
dinlene dinlene temizlersen bence bişey olmaz

Ben 1 ay evvel aldım Fiyatı biraz tuzlu lakın hem enerjiden tasarruf edıyorsun hemde çamasırlarından olmuyorsun ..:) bazı makıneler camasırları cok sıkıyor ve kırıstırıyor.. ama bunda kırısık olan gıysılerı neredeyse ütülü cıkarıyor ....BOSCH EcoLogixx 7
WTW86562TR

bugun viledayla sildim ama tuvaletın fayaslarınıda temizledim oturarak temızledım, kirlileri ayırdım onda da cömeliyordum bugun baya cömelerek iş yaptım
dinlene dinlene temizlersen bence bişey olmaz

ev 180 metrekare salon dışında her yeri temizlemem lazım. yarın tatil ya bi bakayım.dinlene dinlene yapmak istiyorum...

canım ben 5 kilo aldım. ilk haftalar düşük tehlikesi yüzünden yatmam gerekti ve ben de hiç bulantı-kusma olmadı. bu kadar almamı bunlara bağlıyorum da...fazla kilo almaktan korkuyorum açıkçası...

aslında normal bu aldıklarımız sanırım ama hiç almayanlarda var yaa öfff acaip canım sıkılıyo bu işe ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…