- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.761
canım ben ebru şallıyı pek haz etmem ama allah ondan razı olsun yazın onun tv programını indirip platese başladım ve 7 kilo verdim üzerine de hamile kaldım anlıcağın süper zamanlama oldu 3 ay geçince de hamile pilates dvd sini indirip dün başladım hareketler çok basit ama kalça ve özellikle iç bacak ile sırta yönelik 1saat 20 dk sürüyor bugün bacaklarım acaip ağrıyor haftada 3 gün yapmayı düşünüyorum doktor sorun olmaz eskiden yaptıysan yapabilirsin dedi
bizim hamilelliğimiz kışın sürecek o yüzden yağmur kar soğuk hava derken yürüyüşten kaytarırım ama bu hem yattığın yerde hemde sıcacık odada bırakmıcam ben devam edicem isteyen olursa dvdyi ekleyebilirim tabi becerebilirsem :))))
selam canlar bugün misafirim vardı pek girmedim ama gördüğüm kadarıyla herkes iyibende biraz evi toparladım kek börek derken sağ kalçama ağrı girdi ayağa kalkınca 10 saniye kadar kitleniyo anlayacağnız fena yamuldum herrkese iyi hafta sonları diliyorum öptüm hepinizi ve civcivlerinizi
şükür işlerimin büyük kısmı bıttı
sanırım camasır suyuyla fazla hasır neşir oldum genzım yandı :18:
belim agrıdı ama olsun mis gibi oldu evim içim rahat mutlu mutlu otururum
akşama ne yapacaksınız acıkmaya başladım ama aklıma bişey gelmiyor
malesef 1 aydır salcalı bısey yıyemıyorum o yuzden de yemek alternatıfım cok az oluyo:26:
şükür işlerimin büyük kısmı bıttı
sanırım camasır suyuyla fazla hasır neşir oldum genzım yandı :18:
belim agrıdı ama olsun mis gibi oldu evim içim rahat mutlu mutlu otururum
akşama ne yapacaksınız acıkmaya başladım ama aklıma bişey gelmiyor
malesef 1 aydır salcalı bısey yıyemıyorum o yuzden de yemek alternatıfım cok az oluyo:26:
gozun aydin maske taklbilirsin camasir suyu kullanacaginda
ben eldiven maske olmadan kullanmiyorum hem de cok fazla kullanmadangerci maske varken de koku yine de hissediliyor malesef
bizim ev de temizlik istiyor yarin mecbur yapicam
benim bugun istahim yok, bulgur pilavi cacik yine menum. bu ara baska brisye yiyemez oldum. salca beni de mafediyor yemek pisirirken sogan salca, o yzuden ben de yemekten soguyorum peynir ekmek mandalina yedim durdum butun gun.
kızlar bende salça ve domatesten tiksindim, tereyağı kokusuda ayrı tabihalbuki ne çok severdim, bide bulantılarım daha geçmedi yaa sizinde aynımı
bu soğuk havada güzeeelll bi mercimek ya da tavuk çorbası.....fena olmazdı hani
gozun aydin maske taklbilirsin camasir suyu kullanacaginda
ben eldiven maske olmadan kullanmiyorum hem de cok fazla kullanmadangerci maske varken de koku yine de hissediliyor malesef
bizim ev de temizlik istiyor yarin mecbur yapicam
benim bugun istahim yok, bulgur pilavi cacik yine menum. bu ara baska brisye yiyemez oldum. salca beni de mafediyor yemek pisirirken sogan salca, o yzuden ben de yemekten soguyorum peynir ekmek mandalina yedim durdum butun gun.
ayyy iste o dediginin anisi bana oluyor
gecen hafta sildim evi sag kalcam iflas oldu
bazi gunler de oluyor dogrulamiyorum ayni dedigin gibi
yarin yine silicem tutulcak kesin yine
bol kalsiyum iceren seyler tuketiyorum bana misin demiyor
kızlar hepimiz aşağı yukarı aynı haftalardayız aslında bu konuyu konuşmak çok sinir bozucu ama merak etmeden duramıyorum kaç kilo aldınız kızlar ben şimdiden 3 kilo aldım korkuyorum sizi merak ettim
bence de nilay sabredemez bir aybenim bir hafta gecti krizlerim basliyor bebegim nasilllll seklinde
zor yaaa o sakinliginden bize de gonderben de daha baya beklemek zorundayim
kizlar hamielyken ucaga binen oldu mu
havalanindaki guvenliklerden gecmek normal mi
net brisye bilmiyorum kimi yerde normal metal arama islevinde sorun degil radyasyon yok diyor
kimi yerde net bilnmiyor
benim baya buyuk aramalardn gecmem lazim gelirken de hamielyim desem gecmesem olur mu acaba
kızlar yerleri eğilerek mi siliyorsunuz yoksa viledayla mı? ben uzun zamandır temizlik yapamadım. viledayla silmek kurtarmayacak.ev de çok büyük napsam acaba? eğilip de simekten korkuyorum...
slm kızlar,, çamaşır kurutma makinası almak istiyorum. içinizde kullanan ve tavsiyesi olan var mı? bir hangi özelliklere dikkat etmek gerekir alırken? yardımlarınızı bekliorum.. bıktım şu çamaşır olayındannn:)))
bugun viledayla sildim ama tuvaletın fayaslarınıda temizledim oturarak temızledım, kirlileri ayırdım onda da cömeliyordum bugun baya cömelerek iş yaptım
dinlene dinlene temizlersen bence bişey olmaz
canım ben 5 kilo aldım. ilk haftalar düşük tehlikesi yüzünden yatmam gerekti ve ben de hiç bulantı-kusma olmadı. bu kadar almamı bunlara bağlıyorum da...fazla kilo almaktan korkuyorum açıkçası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?