- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.841
alıyorum ıcımde brseyler oluyor bı hareketlılık var ama tam kavrayamıyorum:)eskısınden farklı brıseyelr yanı'Fetal hareketler kadından kadına değişen zamanlarda 16-20. haftalarda hissedilir ve bir bebek diğerinden daha fazla aktif olabilir ve daha fazla hareket yapabilir. Ayrıca bebeğin boyu ve sayıları ne kadar fazla ise hareketleri o kadar çok hissedilir.
Onaltıncı haftada anne bebek hareketlerini hissetmeye başlayabilir ancak özellikle ilk gebeliklerde bu daha geç olabilir ve 20. haftayı bulabilir o yüzden henüz hareketleri hissetmiyorsanız telaş etmemelisiniz.'
Bazi anneler bunu bagirsak hareketleri sanarlar seyirme bagirsak hareketleri gibi olur diyor nilaycim
ben de dun hic hissetmedim umarim bugun birkac isaret verir bebegim.
Kizlar ben kabizlik sorunu hic yasamayan biriyim normalde de olmazdi hamileyken de sadece ilk haftamda bir kere oldu gecti, dunden beri karnimin alti sizliyor sanirim sebebi bu, wc olmadi cunku. Kabizlik agrisinda karnin ustu mu agrin asagiya vuran bir siskinlik oluyor mu:44:
cok cesaretlısınnn boyle bırseyı yapabılecegımı hııc snmıyorum:)Normal dogum videolarini izleim biraz once midem kalkti!ya cok korkuyorum ben nasil olcak bu is?
Kızlar bende yüylenme var sizdede varmı
zaten tüylüyümdür , çok koyu ve köklü değil tüylerim ama var
doğum olsunda lazer yada tüy azaltıcı kreme başlayacam
günaydın kızlaaar,
nekadar erkencisiniz ölee,pazar pazar maaşalah:) hepinize iyi pazarlar diliyorum, misafiri gelecek arkadaşada kolay gele...
tşk ederim kahvaltı hazır ama eşim kalkmamakta direniyor bende buradayım bir taraftanda kayısı yiyiorum ac karnına ( kabız olmuyorum sayesinde)
biraz daha uyusun tepesinde zıplayacam
tşk ederim kahvaltı hazır ama eşim kalkmamakta direniyor bende buradayım bir taraftanda kayısı yiyiorum ac karnına ( kabız olmuyorum sayesinde)
biraz daha uyusun tepesinde zıplayacam
ayrıca çook mutluyum bulanmıyorum şükür güzel bi kahvaltı yapabilcem galiba:):)
inş canımyavas yavas yersin bişicik olmaz gidip bir daha şansımı deneyeyım daha pazara gidilecek hava erken kararıyor kalabalıklaşmadan gıtmek gerekiyor
kolay gelsin sana ozaman, pazardada yorma kendini
ben sadece eşime eşlik edicem para ödemesi ve poset taşıması ondan
aslında hiç gitmeyecem ama nasıl beceriyorsa pazarda ki tum çuruklerı topluo ben gitmezsem
hahahahah:):) burda pazarda seçtirmedikleri için çok ilginçki biz pazardan alılveriş yapmıyoruz neyazıkki,buarada hava ççoook kapalı ve yağmurlu ve soğuk....
ne cici bir takım
ne cici bir takım
cok tatlı gercekten ıkıncı kız hevesımı arttırdın suanda :))) bellı oldumu bebısının cınsıyetı????
kızlar aranızda sağlıkçı var mıydı bilmiyorum ama bişey sormak istiyorum size..dün akşam bana evde serum takıldı yine..hemşire geldi taktı ama takarken minik bi hava kabarcığının damara gittiğini gördüm kadına söyledim..hemen durdurdu serumu çıkardı tekrar akıttı sonra taktı önemli deil o dedi..ama ben o kadar paniğim ki taktım onu kafaya..bi de netten araştırmak gibi bi hata yaptım damara çok fazla hava girerse sorun olurmuş herhalde ama bir türlü rahatlayamadım..ne olur bilginiz varsa yardım edin....o kadarcık hava((gittiğinden bile emin deilim))gitse bile bişi olmaz demi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?