2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ocak annelerinin bebek cicilerine bakıyordum da inş bize de nasip olur
almak istediğim ama almamam gereken bir dunya sey var babasına uysam paşamın 10 yaşına kadar ki eşyalarını alacaz

günaydın kızlaaar,

nekadar erkencisiniz ölee,pazar pazar maaşalah:) hepinize iyi pazarlar diliyorum, misafiri gelecek arkadaşada kolay gele...

alıyorum ıcımde brseyler oluyor bı hareketlılık var ama tam kavrayamıyorum:)eskısınden farklı brıseyelr yanı

ıerı zamanalrda dsaha da artacakmıs bu kabızlık gobus buydukce baskı yaparmıs bagırsaklara her sabah ılık su ıc cnm kayısı ye
Normal dogum videolarini izleim biraz once midem kalkti!ya cok korkuyorum ben nasil olcak bu is?
cok cesaretlısınnn boyle bırseyı yapabılecegımı hııc snmıyorum:)
Kızlar bende yüylenme var sizdede varmı

zaten tüylüyümdür , çok koyu ve köklü değil tüylerim ama var

doğum olsunda lazer yada tüy azaltıcı kreme başlayacam

cnm bende de basladı ama dogumdan sonra gecıyormus

günaydın kızlaaar,

nekadar erkencisiniz ölee,pazar pazar maaşalah:) hepinize iyi pazarlar diliyorum, misafiri gelecek arkadaşada kolay gele...

tşk ederim kahvaltı hazır ama eşim kalkmamakta direniyor bende buradayım bir taraftanda kayısı yiyiorum ac karnına ( kabız olmuyorum sayesinde)
biraz daha uyusun tepesinde zıplayacam

tşk ederim kahvaltı hazır ama eşim kalkmamakta direniyor bende buradayım bir taraftanda kayısı yiyiorum ac karnına ( kabız olmuyorum sayesinde)

kesinlikle aynı durumdayım ama acıyorum birazdaha uyusun diye, yarım saat vakti var:)

ayrıca çook mutluyum bulanmıyorum şükür güzel bi kahvaltı yapabilcem galiba:):)

ben sadece eşime eşlik edicem para ödemesi ve poset taşıması ondan
aslında hiç gitmeyecem ama nasıl beceriyorsa pazarda ki tum çuruklerı topluo ben gitmezsem

hahahahah:):) burda pazarda seçtirmedikleri için çok ilginçki biz pazardan alılveriş yapmıyoruz neyazıkki,buarada hava ççoook kapalı ve yağmurlu ve soğuk....

hahahahah:):) burda pazarda seçtirmedikleri için çok ilginçki biz pazardan alılveriş yapmıyoruz neyazıkki,buarada hava ççoook kapalı ve yağmurlu ve soğuk....

istanbuldayım ben sectırdıklerı tezgahlarda var direk aldıkların da ama eşim nasıl beceriyorsan pazarın en kotu urunlerini alıp geliyor, kızınca da ama en pahalılarını aldım diyo
gidip bol bol meyve alacam
bu arada en kahvaltımı yaptım (tost yapmıştım kendıme içine domateste koyayım dedim koymaz olaydım midemi kaldırdı:26: eşim kalksın birde onunla yemek yiyecem artık)
adam uyansın diye yuksek ses muzık actım bana mısın demiyor

Son düzenleme:
cok tatlı gercekten ıkıncı kız hevesımı arttırdın suanda :))) bellı oldumu bebısının cınsıyetı????

değişmezse erkek olacak (doktor cinsiyeti 10+5 de söyledi de) , takım alma konusunda emın değilim şimdilik part yatak yeterli diye düşünüoyrum ama daha tam karar veremedm çok var doğuma ama işte insan cok heves ediyo

kızlar aranızda sağlıkçı var mıydı bilmiyorum ama bişey sormak istiyorum size..dün akşam bana evde serum takıldı yine..hemşire geldi taktı ama takarken minik bi hava kabarcığının damara gittiğini gördüm kadına söyledim..hemen durdurdu serumu çıkardı tekrar akıttı sonra taktı önemli deil o dedi..ama ben o kadar paniğim ki taktım onu kafaya..bi de netten araştırmak gibi bi hata yaptım damara çok fazla hava girerse sorun olurmuş herhalde ama bir türlü rahatlayamadım..ne olur bilginiz varsa yardım edin....o kadarcık hava((gittiğinden bile emin deilim))gitse bile bişi olmaz demi...

selam cnm öncelikle gecmis olsun doktoruna sorsaydim cnm bi ya aklinda soru kalmasinnn.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…