2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Merhaba hanımlar

bakıyorum öğlene doğru kalkılmış biz sabahın köründe kalktık ales sınavı vardı bebeğimle ilk girdiğim sınav oldu bakalım hayırlı gelir inşallah bebişim bana...

bu arada bizde 2. doktora görünmeye karar verdik birinin kaçırdığını biri söyler diye umud ediyorum...

görüşürüz kendinize dikkat edin....

takım konusundabende emın degılım, kucucuk cocuga böyle takım almak gerekır mı bılmıyorum :26: büyüdüğünde begenmezse başka şey isterse diyorum şimdilik tek yatak dusunuyorum
bir de 3 yasına kadar annem bakacak bende geceleri durur buyudugunde alınabılır diyorum da bakalım 6 aya kadar daha cok fikrim değişir

OKUYUN LÜTFEN.ANNELERE BU NASIL BİR ŞEREF YA RABBİM

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibi
dir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..

Son düzenleme:

allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin bende haftaya gidecem umarim ogrenebilirim merakla gun sayiyoruz,,,takim buyudugunde al bence dedigin gibi part yatak alirsin sonra odasina guzel bi takim alirsin odayida susleyince o zaman harika oluyo ben kizima almamistim yanima sade bir yatak birde altini degistirmek icin dolap almistim simdi odasini dosedim cocukta anliyo yani o zevk daha baska,,,yinede sen bilirsin tabiki canim...

merhaba arkadaşlar canlarım nasılsınız görüşmeyeliiiii :)

ben bebeğimi çok özledimmm
sizlerede oluyor değilmiii geçen hafta cuma günü gitmiştim ayın ikisinde şimdiden merak ediyorum nasıl ne alemde durumu iyimi merak ediyorum
göresim geliyor doktorumda 20 gün sonra gelin dedi
12 haftada testimiz oldu sonucu 14 haftada aldık cinsiyetimizide öğrendik şimdi beklemedeyiz artık bu süreçten sonra hangi aşamalar var bileniniz varmı ? bır bahane bulup gıdemıyorum ıs ıznı sıkıntı olsun ıstemıyorum gerektıgı zamanda ızın almam sorun olmasın laf etmesınler diye
saglık ocagına nezaman gıtmem gerek tetenoz için dk falan böyle bişiyden bahsetmedi bana ben komsularımdan ve sizden duydummm
şimdi hangi aşamalar bizi beklyior sevgili anneler bilenler aydınlatabilirlermi rica etsemmmm
:)

20.haftada tetanoz 20 24 arası ayrıntılı ultrason 24 şeker yüklemesi yanlışım varsa düzeltin:))

bende aynı gün gitmiştim hem cinsiyetini de öğrenemedim merak ediyorum bende çok iyilerdir inşallah karnımızda :) 16-18. haftalarda 3lü test yapılıyo. 20. haftada tetanoz. eğer sağlık ocağına kayıt yaptırdıysan haber verirler diye düşünüyorum. 20. haftadan sonrada ayrıntılı ultrason. şeker yüklemesi ne zaman tam bilmiyorum çok kötü oluyomuş onu duydum öyle işte benim bildiklerim de bunlar.

doktordan doktora değişiyor galiba benim doktorum da bebeğim 9+2 görünmesine rağmen erkeğe benziyor yorumunu yaptı kendimi çok kaptırmadım ama önbilgi oldu en azından

ben de bekleyemiyorum kizlar
usg olalim 8 gun oldu
ama dayanamiyorum bebegimi gormek istiyorum
hep aklim onda her dakika iyi mi ne yapiyor seklinde

hopluyor mu zıplıyor mu eli nerde ayağı nerde biraz büyüyünce hareketlerini anlamak daha güzel olacak
bende aynı eli kolu çıktı mı cinsiyeti hala erkek mi görünüyor çok merak ediyorum gideli 2 hafta oldu bu hafta da gideceğim ikili test yaptırmayacağım ama ense ölçümüne baktıracağım gerçi normal demişti ama maksat bahane olsun
ne güzel :) ben 2 ayrı doktora gidiyorum ikisi de 16.haftadan önce söylemem diyo

hipokrat yemini mi etmişler ne insan çatlar meraktan

Son düzenleme:

tatlım nasipse aynı zamanda doğum yapcaz ayrıca randevu zamanlarımızda aynı bende 2 kasımda gittim ve 23 ünde gidicem bildiğim kadarıyla bu gidişimizde 2. düzey ultrason denilen bi şeyle bebeğin iç organları incelenecek yine kan ve idrar tahlili klasik zaten her kontrol gibi aşıyı doktoruna bir sor 20. hafta olması gerekiyor ama bazı sağlık ocakları(bizimkiside dahil) 18. haftada ısrar ediyor o nedenle doktorun hangi hafta derse o hafta yaptırırsın
bu arada özlem bende de var mümkün olsa her gün gidicem doktora oğlumu görmek için bide paranoyalar başladı ona bişey olacak diye öyle korkuyorum ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…