- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.861
selam cnm öncelikle gecmis olsun doktoruna sorsaydim cnm bi ya aklinda soru kalmasinnn.!
kız anneleri sizin için güzel bir avatar
özellikle de
everythingwillbegreat ve PekBiCici için
Eki Görüntüle 550144
ne cici bir takım
cok cici gercekten
ben de boyle byeaz ustune suslemeli cok isterim
ama biz malesef boyle oda yapmiycaz bizim kisa donem evlerimiz oldugu icin yurt disinda
sadece bebis ve birkac kucuk sey alicaz boyle odasi olmayacak kizimin
insallah ikinci bebisimize
değişmezse erkek olacak (doktor cinsiyeti 10+5 de söyledi de) , takım alma konusunda emın değilim şimdilik part yatak yeterli diye düşünüoyrum ama daha tam karar veremedm çok var doğuma ama işte insan cok heves ediyo
merhaba arkadaşlar canlarım nasılsınız görüşmeyeliiiii :)
ben bebeğimi çok özledimmm
sizlerede oluyor değilmiii geçen hafta cuma günü gitmiştim ayın ikisinde şimdiden merak ediyorum nasıl ne alemde durumu iyimi merak ediyorum
göresim geliyor doktorumda 20 gün sonra gelin dedi
12 haftada testimiz oldu sonucu 14 haftada aldık cinsiyetimizide öğrendik şimdi beklemedeyiz artık bu süreçten sonra hangi aşamalar var bileniniz varmı ? bır bahane bulup gıdemıyorum ıs ıznı sıkıntı olsun ıstemıyorum gerektıgı zamanda ızın almam sorun olmasın laf etmesınler diye
saglık ocagına nezaman gıtmem gerek tetenoz için dk falan böyle bişiyden bahsetmedi bana ben komsularımdan ve sizden duydummm
şimdi hangi aşamalar bizi beklyior sevgili anneler bilenler aydınlatabilirlermi rica etsemmmm
:)[/QUOT
Selam cnm bizde 12 Haftaligiz ne zman ögrendiniz cinsiyeti cnm ´???
Uzun süre biliyormu cinsiyeti ögrenmek cnm dok bana 22 haftada anca dedi cnm!!
sizlerede oluyor değilmiii geçen hafta cuma günü gitmiştim ayın ikisinde şimdiden merak ediyorum nasıl ne alemde durumu iyimi merak ediyorum
12 haftada testimiz oldu sonucu 14 haftada aldık cinsiyetimizide öğrendik şimdi beklemedeyiz artık bu süreçten sonra hangi aşamalar var bileniniz varmı ? bır bahane bulup gıdemıyorum ıs ıznı sıkıntı olsun ıstemıyorum gerektıgı zamanda ızın almam sorun olmasın laf etmesınler diye
saglık ocagına nezaman gıtmem gerek tetenoz için dk falan böyle bişiyden bahsetmedi bana ben komsularımdan ve sizden duydummm
şimdi hangi aşamalar bizi beklyior sevgili anneler bilenler aydınlatabilirlermi rica etsemmmm
:)
Kizlar avrupa yakasi besiktas sisli taksim capa dr tavsiyenizi bekliyorum lutfen ultrason cihazi iyi olan ayrica.
bende aynı gün gitmiştim hem cinsiyetini de öğrenemedimmerak ediyorum bende çok iyilerdir inşallah karnımızda :) 16-18. haftalarda 3lü test yapılıyo. 20. haftada tetanoz. eğer sağlık ocağına kayıt yaptırdıysan haber verirler diye düşünüyorum. 20. haftadan sonrada ayrıntılı ultrason. şeker yüklemesi ne zaman tam bilmiyorum çok kötü oluyomuş onu duydum öyle işte benim bildiklerim de bunlar.
doktordan doktora değişiyor galiba benim doktorum da bebeğim 9+2 görünmesine rağmen erkeğe benziyor yorumunu yaptı kendimi çok kaptırmadım ama önbilgi oldu en azından
ben de bekleyemiyorum kizlar
usg olalim 8 gun oldu
ama dayanamiyorum bebegimi gormek istiyorum
hep aklim onda her dakika iyi mi ne yapiyor seklinde
ne güzel :) ben 2 ayrı doktora gidiyorum ikisi de 16.haftadan önce söylemem diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?