2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Selam cnm bizde 12 Haftaligiz ne zman ögrendiniz cinsiyeti cnm ´???
Uzun süre biliyormu cinsiyeti ögrenmek cnm dok bana 22 haftada anca dedi cnm!![/QUOTE]

canım bildiğim kadarıyla kişiden kişiye ve doktora göre öğrenme süreleri fark edebilmekte arkadaşım 12 haftada oğlu olacağını öğrenmişti bende 12 haftada çok heveslenmiştim ama doktorum bu haftada imkansız dedi :) yani umutları 14 haftada sakladık neyse demem şuki kiimiii doktorlar kesin cevap verebilmek için yanılmaktansa 20 haftalara kadar söylemeyebilirler sende hayırlısıyla öğrenirsin inşallah bizimki kız dedi ama aralık bıraktı kesinlik 20 gün sonra olur dedi zorlayıncada tecrübelerime güvenerek söylüyorum kız dedi sanırm doktorlar yanılmak istemedikleri için açık kapı bırakıyorlar

20.haftada tetanoz 20 24 arası ayrıntılı ultrason 24 şeker yüklemesi yanlışım varsa düzeltin:))

anladım canım çok teşekkü ederim

evet canım diyorumyaa fark ediyor herkezın kı kimi çok geç öğreniyor kimmi daha erkennn bende 12 haftada öğrenen birsürü olmasına rağmen öğrenememiştim bakalım hakkımızda hayırlısı artık :)
evet allahımmm saglıklı kılsın ınsallah ınsan delı gıbı merak edıyor bıde malum henüz hareketlerinide hissedemeyincee acaba ıyımı nasıl ki diye sorular sorular en azından karnımız artık cıksaa ıyce hıssetsek hareketlerını göremesekte sesleriyle yetiniriz değilmi o günlerlii oyüzden hecyanla bekliyorum ben
kötü oluyormuş derken canım bi ilaç içiriyorlar sanırım ondannn artık bebeğimiz için onada katlanıcaz nasıl olucak bilmiyorum bende ilaç içme özürlüyüm şimdi kan şurubu ve vitamin
kullanıoyrum öğürmekten deli oluyorum ama asla yılmıyorum hatta hayatımda ilk defa bukadar istikrarli ilaç kullanıyorum diyebiliiimm :))

negüzel inşallah bir soluktaa kurtuluruz canımmm :)))

ben bugun rüyamda sezeryanla 4 aylıkken doguma gitsemde hayırdır ınsallahhh
uyandıgımda ter ıcındeydım şükürler olsun kı ruyaymıs
evet 2 kasımdan bugune alt tarafı bir hafta geçti ama daha uzun gibi geliyor gidip göresim var doktorumun iyi herşey yolunda demesini duyasım nekadar enteresan bi duygu degılmı hep kontrol etmek istiyoruz ben yalnız doktorumu değiştirmeyi planlıyorum daha iyi bi doktor varmış onu tavsiye ettiler bakalım hakkımda hayırlsı olur inşallah eşim görevden iizin alıp gelebilirse oraya gidicez bu sayede yeni doktora uyum saglar kafam yatarsa herşeyiii net bi şekilde sorar ederim benim doktorum çok yüzeysel ben sormasam hiç bişi sormuyor bana çok ilgisiz ve yapay geliyor kendisi urfanın en seçkin doktorlarındanmış iisim yapğmış falan ama artık doymus oldugu için sanırım böyleymiş müdürümüz öyle dedi ve beni yeni bir doktora yönlendirdii kafam çok karışık anlıcanız urfada dogum cok doktorlarda bezmıs heraldee koyun gıbı bak bak gec gıttıgım bırde ozel hastane ama nerde dıyorumya ılgısız gelıyor akademı hastanesı yenı acılmıs vee dogum hastanesı orayı cok ovduler umarım gönlüme göre olur
canım paronayaları elinden geldiğince yapmama ya çalış iyi düşüni iyi olsun insanı en çok yıpratan onlar zaten karnıma bakıyorum dümdüz sonra diyorum rabbım sen onu bana bagısla nasıl acaba içerde iyimi şuan herşey yolundamı büyücekmiii karnım çıkıcakmı varlıgını hissedebilecekmiyim diyip düşündürüyor ınsanııı ama yalnıs yapmamamız lazım bence

bunu eşime okudum ve ooooh ne güzel babaya ne olacak dedi:))))))))))

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız
ben misafirimi yolladım oturuyorum

neyse ki erken geldiler erkenden de kalktılar, 2 gundur cok fena belim agrıyo şimdiden başladı bel agrım iyice agırlasınca nasıl olacak bilmiyorum
:18:
(omurgamda sorun var doktor hamılelıkte cok cektırır demişti göreceğiz zamanla)

Ya kızlar aklıma takıldı sımdı .. ben gecenlerde A.v.m ye gittim ve ben o cihazdan gectım .. hiç aklıma gelmedı acıkcası .. sorun olurmukı ... (

Sorumla ılgılı yorumu olan yok sanırım ...:) ben netten arastırayım iyisimi..

Hamilelikte dükkat edilmesi gereken cihazlarla ilgili bir yazı okumuştum internette. O yazıda x-ray cihazından geçme sırasındaki birkaç saniyelik sürede ciddi bir radyasyon yüklemesi olamayacağını ancak kablosuz internet ve cep telefonlarının çok ciddi zararları olduğu yazılıyordu. Ben tedbir olarak yine de geçmemeye dikkat ediyorum ancak korkulacak bir şey olmadığına inanıyorum.

ben de bir doğum izledim, kadın hiç bağırıp çağırmıyodu, asyalı bir kadındı ve çok kıllı diye midem bulanmıştı. şimdi düşündüm de epudural normal miydi acaba o, o zaman nasıl çıktığına hayret ederek izlediğimden kadını düşünmemiştim, şimdi kendi başıma gelince olay değişti :)) ben de izleyim şu videoları, merak ettim :))

Allahım ne buyuksun bu yazıları okudukca hep cocuk dogurasım gelıyor:)

bunu eşime okudum ve ooooh ne güzel babaya ne olacak dedi:))))))))))

anne hakkı 3 baba hakkı 1 hıc bosuna heveslenmesınler okadar seyını cekiyoruz bebıslerımızın :) esıme hep bunu dıyorum gıcık etmek ıcın :)

iyi geceleeeeeeer, misafirden sonra iyi bi uyku gerek, dinlen bakalım,görüşmek üzere

banyomu yaptım vazalınımı surdum ( bu arada bayıldım bebekler içinmiş bebk olunca ona da alırım)
kıyafetlerimi de hazırladım, saçımı kurutup yatmak kaldı
mis gibi nevresimleri de değiştirdim sabaha kadar mışıl mışıl uyurum

sdrkyn tatlı düşler :)

bende tum gun ablamlardaydım aılece toplandık guzel bır gun gectı eve yenı geldım uyumaya ucucam :)
yavrumu 6 hafta oldu gormeyelı ve cumaya az kaldı bakalım nasılmıs sızlerın yasadıgı o duyguyu bende tadarım ınsallah
yavrumun hareketlerını gorururm :)
tezkere saymaya sevam randevuya
hayırlı geceler kızlar

benim bağzı sebeplerden dolayı şeker yüklemesi yapılmıştı ben erken dönemde yaşadım şeker yüklemesini hiç korkulcak bişey yok yani kötü bişey olmuyo benim gibi erken dönemde yaptırısanız sadece bulanan mideniz daha kötü oluyo ama sizin yaptırcağınız zaman kötü dönemleri atlatmış olucaksınız sorun yok yani :)
bende 2 sinde gitmiştim en son 12+2 dim 2 li tarama testim yapıldı çok şükür sonuçlar ii çıktı ne zaman geliyim dediğimde 1 ay sonra demişti başka yapılacak testimiz kalmadı bizim 2 li test ii çıktığı için 3 veya 4 lüye gerek yok dedim benim dr.20. haftada tetanoz aşım var onuda atlatırım sanırım çünki hergün yapılan kan sulandırıcı iğnelerimden bağışıklık kazandım canım yanmaz :)) başkada bi test kalmıyo zaten sadece ayrıntılı ulturason hee bu arada cinsiyetinide öğrenmiştik öle bi heycanımızda kalmadı :)
mrb ben 12+3 haftalik gebeyim aranizda tsh hormonu yuksek cikan var mi?

canım benim yüksek çıkmıştı ilaç kullandım 1 ay sonra yeniden test demişti cumartesi yaptırdım yarın çıkıcak sonuç ona göre ilaca devam veya değil bakalım

sancilar bilgisayardan izleniyormus ve doktor sana sadece ikin simdi diyor, hicbir sey hissetmiyorsun. sonrasinda lokal anestezi olmadan temizleniyor dikis atliyor falan sne o arada bebeginle ilgilenebiliyorsun ben olumlu bakiyorum buna

ikili test yaptiran kizlar, uclu test icin doktorunuz cagirdi mi? hangi haftaya gun verdi? nette okuyorum 16.-18. haftalar arasi diyor, ama bazi yerlerde 22.haftaya kadar olabilir deniliyor. benim doktorum hic bahsetmedi git deseydin onceden soylerdi defalarca. detayli ultrasonla organlarin incelenmesi sureci baska sanirim?? onu da burda yaptiricam ben mecburen gitmeme denk gelmiyor.

gunaydin hanimlar
mrb fatih hastanesinde var ben su anda yurtdisinda yasiyorum ama turkiyede oldugum surece hep o doktora giderim. dr. ismi sule selman cok iyi bir doktor tavsiye ederim
Sagol canim hemen arastirayim
mrb ben 12+3 haftalik gebeyim aranizda tsh hormonu yuksek cikan var mi?
Benim var gebe kalmadan once de yuksekti ilac tedavisi oluyordum,hala da oluyorum
ben de bekleyemiyorum kizlar
usg olalim 8 gun oldu
ama dayanamiyorum bebegimi gormek istiyorum
hep aklim onda her dakika iyi mi ne yapiyor seklinde
Ben de 4 haftadir gormuyorum bebegimi ve daha en az 3 hafta daha var
Bana dortlu test yaptircaksin dedi,onu bekliyorum,18-22 hafta arasi imis ve detayli ultrason yapacak ayni zamanda ,tr ye gelince de yaptiracagim detayli yeniden

Benim doktorum daha ikili testi yapmadan uzun uzun anlattı, ikili, üçlü ve dörtlü testlerin %kaç ihtimal verdiğini falan.. hepsi hemen hemen aynı şeyleri(genetik hastalıkları) tespit ediyormuş. ve üçlü testin doğru sonuç verme ihtimali %70-75 miş. ikili testin ise %80-82 gibi bişeydi.. durum böyl olunca ikili testi normal çıkan birine üçlüyü önermiyoruz çünkü diğerinde çıkacak bir olumsuz değer kafa karıştırıyor ve aileler boşu boşuna üzülüyor ama biz doktorlar yine ikilideki oranı düşünüp onu baz alıyoruz dedi. kısaca sorun görünmedikçe üçlüyü önermediklerinden lafını etmemiştir senin doktorun da. dörtlü test yaptırabilirsin onu da anne-babaya bırakıyoruz illaki demiyoruz dedi. ben ultrasonda organların yapısı 5. ayda incelenecek diye biliyorum ama daha ayrıntılı bilgi için araştıralım bakalım, hepimiz aydınlanalım :))

günaydın kızlar
bugün benim için çok zor bir gün olacak ve ben şimdiden bunun stresini yaşıyorum..daha doğrusu akşamdan beri yaşıyorum...bugün 10 da kontrole gideceğim bebeğimi göreceğim inşallah..ama daha önce size bahsettiğim gibi her ultrasono gireceğimde heyecandan bayılacak gibi oluyorum..olumsuz bişey söyleyecek diye çok korkuyorum..kontrolden sonra da uzuuun bi aradan sonra okula gideceğim..artık rapor almak istemiyorum çünkü ama nasıl olacak bilmiyorum..bulantılarım öğleden sonra azalsa da baş dönmesi filan oluyor..kızlar bugün dualarınıza çok ihtiyacım var...ne olur bana dua edin...

Korkma,insallah hersey iyi,hem rahat ol ki bebek de rahat olsun,basdonmen icin enerji icecegi tavsiye ederim,dr um bana onerdi halsiz oldugumda ya da tansiyonum dustugunde bir bardak iciyorum iyi geliyor,enerji icecegi derken spor icecegini kastettim,sporcularin ictigi,bu redbull vs degil,birde icinde koruyucu ve katki maddesi icerenlerden uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…