2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

mısır patlatmayı unutmayın

hazırlamak o kadar yormuyoda sofrayı toplamak ve bulaşıkları yerleştirmek ölüm gibi geliyor mümkünse onları gelenler halletsin bencede :13:

ay yok ya bence hazırlama safhası daha zor sonuçta yemek sonrası hepberaber yapılır bi anda toplanır oluverir ama asıl yapmak hazırlamak

nette lahanayla ilgili tariflere bakmak gibi bir hatada bulundum..şimdi canım birçok şey istiyor yafff nasıl yapıcam ki...geçen bir yemek yaptım sadece yaprakları yıkarken çok ayakta kaldım diye akşamına çok kötü oldum..kızlar nette tariflere bakmanızı tavsiye etmem bir sürü güzel şey görüp canınız çekiyo

tabı canımmm yapıcaklar wallahııı surda 40 yılda bı hmaıle kalmısım
hazırlamak o kadar yormuyoda sofrayı toplamak ve bulaşıkları yerleştirmek ölüm gibi geliyor mümkünse onları gelenler halletsin bencede :13:
ayy bırde o makıneyı yarlestırmekahha hh bızım derdımız bıtmezz
kıs sen kuzenine gitmiyomuydun ne misafiri yine yaf maşallah yanii
ayy ben dun gıttım kalıcaktım 2 gun işlerımız vardı avrupa yakasında oturuyor bebek odası ıcın koltuguma kumas fln alıcaktık dun gıttık tum ıslrrı hallettık aksamda annemlerın o tarafta ısı cıkmıs kuzneıme ugradılar dedım onlarla gerı doneyım hıc kalmımöle geldım

Benimki 1,8 mm, dr normal dedi 3'ten yukarısı riskliymiş seninki kaç çıktı

benimki 2 mm çıktı canım doktor güvenli bir uzunluk dedi bir sorun yok dedi ama üst sınıra yakın dedi üst sınır kaç dedim 2.5 dedi internetten okuduklarıma göre 3 müş.aman doktorlar cok sinir bozucu oluyor bazen ya

bnde ozellıkle bakıoyorum tarıflere delımıyım neyım sonra canım cekıyor

aa hangi hastane çok merak ettim canım ya?

canım öyle tabiki ya ımkanlarımız olmasaydıda bu sartların daaha kotusunu görseydık değilmi 16 hafta boyunca gıttıgım doktorda cok ıyıdı ama ılgısızdı ve ben mudurumuzdden duydumkı o doktor doymus yanı bırde burası urfa dogum cok bırsuru hasta var ozel bıle olsa 12 lırayı verıp gercer herkez.sans eserı calıstıgım yerınn müdür benı yonlendırdı ve burayı keşfettim.
Bılıoyrum muayne ucretlerı cok fazla ben burada ınanamadım 15 lırada neymıs dedım hatta dıger hastane 12 ıdı. 2lı teste 80 lıraydı yanı sızlerden aldıgım ucretere gore cok asırıı degıl sankı

canım ben çalışmadığım için 2-3 adet hamile kıyafeti aldım sadece dışarda giymek için.Evin içinde eşimin kıyafetlerine el koymuştum :))
Bebek mobilyası olarak ilerde beğenmeme problemi yaşarsak verdiğim paraya üzülmemek için belis doğa bebek odasını aldım.Görüntü ve kullanımı çok güzel.Bebeklerin çok fazla eşyası olduğu için ona ait bir dolap şart oluyor.3 kapılı olanı aldım ilerisini düşünerek ve fazlasıyla yetiyor.

kuzular benim çıkıp yemek hazırlamam lazım hepinize kuzucuklarınızla beraber sağlıklı güzel hafta sonu geçirmenizi diliyorum pekbicici sanada iyieğlenceler

esım herseyı vıdeoya cektı
doktorumdan Rabbım razı olsun ne tatlı kadın ya..
hastası cok masallah ben de sırada beklerken kuran okudum namaz kılıncak yer varmı dedım varmıs namaz kıldım Rabbıme saglıklı evlat ıcın dua ettım
sonra ıcerı gırdık doktor hemen anladı ama sakın esıme demeyın bız tek kalınca bana dıyın dedım ama ınanmıcaksınız
ruyamda 2 3 gun once ultrasonda doktor bakarken ben bısey gordum sankı dıyorum doktorda evet dıyordu ve aynısı oldu dayanamdım dedım ben gordum dıye aferın dedı
esıne dıyelım yazık adama dedı ve oglum luyormus net kesın dedı 4d goruntuye aldı bacak arasını yuzunu gosterdı yavrumun
oglum oluyor :) esım cok ıstedıgı ıcın suan cok ama cok mutluyummmmmmm bayılmasın dıye esımı oturttular o hamıle gıbı hemsırede doktorda ona ılgı gosterdı :)

Son düzenleme:

aaayyyy tatlım ya çok çok sevindim rabbim pipilini sana bağışlasın inşallah

yanıldık desene hayırlııs olsun zaten topgımızde kız azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…