- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.441
Bian önce akşam olsun istiyorumm
Aile olmanın ve can olmanın kavramını ne mutlu ki biliyoruzz
Umarım bu heyecanı ve aile niteliğini evlatlarımızda bilir
bende karın şişliği varr tahminler doğrultusunda iç karnımın dar olması ve bu sebeble göbeğin fırlaması
Ama akşamları tabii hat safhada
Canım ilaç müsil olarakta geçiyormuş yani direk bağırsaklara etki ediyorr
Bilemedim etkisinii :26:
hazırlamak o kadar yormuyoda sofrayı toplamak ve bulaşıkları yerleştirmek ölüm gibi geliyormümkünse onları gelenler halletsin bencede :13:
tabı canımmm yapıcaklar wallahııı surda 40 yılda bı hmaıle kalmısımmisafirliğe gelceklerse bunları hesap etmeliydiler demi amaanam sadece salatamı sofrayı kurup kaldırmayı yapsınlar, mümkünse bulaşıklarıda yerleştiriversinler gerçi biraz yedikleri burunlarından gelcek ama yüklü kadınsın sonuçta biraz anlayış
ayy bırde o makıneyı yarlestırmekhazırlamak o kadar yormuyoda sofrayı toplamak ve bulaşıkları yerleştirmek ölüm gibi geliyormümkünse onları gelenler halletsin bencede :13:
ayy ben dun gıttım kalıcaktım 2 gun işlerımız vardı avrupa yakasında oturuyor bebek odası ıcın koltuguma kumas fln alıcaktık dun gıttık tum ıslrrı hallettık aksamda annemlerın o tarafta ısı cıkmıs kuzneıme ugradılar dedım onlarla gerı doneyım hıc kalmımkıs sen kuzenine gitmiyomuydun ne misafiri yine yafmaşallah yanii
kızlar ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evt bana kım ne tahmınde bulunmustu onu alayım bakım
Benimki 1,8 mm, dr normal dedi 3'ten yukarısı riskliymiş seninki kaç çıktı
nette lahanayla ilgili tariflere bakmak gibi bir hatada bulundum..şimdi canım birçok şey istiyor yafff nasıl yapıcam ki...geçen bir yemek yaptım sadece yaprakları yıkarken çok ayakta kaldım diye akşamına çok kötü oldum..kızlar nette tariflere bakmanızı tavsiye etmem bir sürü güzel şey görüp canınız çekiyo
aa hangi hastane çok merak ettim canım ya?
süpermiş tatlım..malesefki istanbul çok pahalı..muayeneye ssklı olarak 54 tl ve ikili teste yine ssklı 188 tl verdimöyle 4boyut falan da değil normal ultrason var..neyse buna da şükür çok şükür en azından özele gelebiliyoruz..
canım harikasın aklıma takılan herşeyi cevaplamışsın neredeyse çok ama çok işime yarayacak söylediklerin birde hamile kıyafetleri ve yatak yada çocuk mobilyaları ile ilgili deneyimlerini paylaşırsan harika olur
esım herseyı vıdeoya cektı
doktorumdan Rabbım razı olsun ne tatlı kadın ya..
hastası cok masallah ben de sırada beklerken kuran okudum namaz kılıncak yer varmı dedım varmıs namaz kıldım Rabbıme saglıklı evlat ıcın dua ettım
sonra ıcerı gırdık doktor hemen anladı ama sakın esıme demeyın bız tek kalınca bana dıyın dedım ama ınanmıcaksınız
ruyamda 2 3 gun once ultrasonda doktor bakarken ben bısey gordum sankı dıyorum doktorda evet dıyordu ve aynısı oldu dayanamdım dedım ben gordum dıye aferın dedı
esıne dıyelım yazık adama dedı ve oglum luyormus net kesın dedı 4d goruntuye aldı bacak arasını yuzunu gosterdı yavrumun
oglum oluyor :) esım cok ıstedıgı ıcın suan cok ama cok mutluyummmmmmm bayılmaaın dıye esımı oturttular o hamıle gıbı hemsırede doktorda ona ılgı gosterdı :)
esım herseyı vıdeoya cektı
doktorumdan Rabbım razı olsun ne tatlı kadın ya..
hastası cok masallah ben de sırada beklerken kuran okudum namaz kılıncak yer varmı dedım varmıs namaz kıldım Rabbıme saglıklı evlat ıcın dua ettım
sonra ıcerı gırdık doktor hemen anladı ama sakın esıme demeyın bız tek kalınca bana dıyın dedım ama ınanmıcaksınız
ruyamda 2 3 gun once ultrasonda doktor bakarken ben bısey gordum sankı dıyorum doktorda evet dıyordu ve aynısı oldu dayanamdım dedım ben gordum dıye aferın dedı
esıne dıyelım yazık adama dedı ve oglum luyormus net kesın dedı 4d goruntuye aldı bacak arasını yuzunu gosterdı yavrumun
oglum oluyor :) esım cok ıstedıgı ıcın suan cok ama cok mutluyummmmmmm bayılmasın dıye esımı oturttular o hamıle gıbı hemsırede doktorda ona ılgı gosterdı :)
kuzular benim çıkıp yemek hazırlamam lazımhepinize kuzucuklarınızla beraber sağlıklı güzel hafta sonu geçirmenizi diliyorum pekbicici sanada iyieğlenceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?