- 25 Eylül 2012
- 112
- 0
- 46
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.421
ayy 2 saat gırmyırum gecmısı oku oku bı hal oluyorum
nabersınız
Rahmetli anneannem ve dedem vefat etmeden önce
2-3 haftada bir bütün kızlar bir hafta sonu mutlak kalırdıkk
Ozamanlar minimini birlerden ergen olan beni pek umursamazlardı ama şimdi vazgeçilmeziyimm
Onlar vefat edince toplaşmadık taa kii bu kurban bayramı büyük teyzemde kalana kadar yine kocasız ve bayan bayan (teyzemin eşi gitti yattı onu saymıyorum)
Ondan sonra kararlaştırdıkk yine başlıcaz kalmaya ama bu sefer sabit değil herbirimizde olacakk
Haftayada kısmetse bendeler
canım çok sevindim allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin..yalnız merak ettim normal muayenede mi 4boyutlu ile baktı? Bir de muayene ücreti ne kadar ödedin?
ayy 2 saat gırmyırum gecmısı oku oku bı hal oluyorum
nabersınız
Yapp yapp canımm
Gönlün kalmış bikeree
Hemen yıkanır pişer lahana
Ben bulgur ve türevlerini acaip seviyorumm
Hamileliğimde ve onun öncesinde zaten kısır ve bulgur pilavı hayranıyımm
Bol bolda tükettim sorun yaşamadımm
Ama şimdi baktımda bu göbek onların eseri mi diyee şişkinlik bende de bir hayli var çünkü
heheh saolun bak sayesınde evını temızledınslm anneler yarım saat önce kaynanam aradı müsaitsen 5 dk uğramak istiyorum dedi tabi gel dedim. Allah'ım nasıl yayıldığım yerden kalktığımı hatırlamıyorum10 dk ev pırıl pırıl neyse böyle bir dürtmeye ihtiyacım vardı iyi oldu. 5 dk oturdu gitti sağolsun
allah daha ıyı etsın cnmm çal çal ıyıdır cene çalmakKendi adıma çok şükür canım
Hem çalışmaca hemde çene çalmaca yapıyorum
nasıl olsun cnmmm yoruldum yıne agrıdı aksama mısafır gelıyo yemeklerımı yaptım geldım dınlenıyorumbiz iyiyiz senin sırtın nasıl
canım benim çok teşekkür ederim
amin hepimiz inşallah.
Canım valla bu doktora ilkkez geliyorum normal muaynedemi boyle yoksa budefalıkmıydı bilemiyorum onu ınsallh bırdaha gıttiğimde anlarım ama farklı ıslem oldgunu düşünmüyorum eğer öyle olsaydı belirli bir ücreti varda talep edilirdi
muayne ücretimde 15 liraydı canım.
nasıl olsun cnmmm yoruldum yıne agrıdı aksama mısafır gelıyo yemeklerımı yaptım geldım dınlenıyorum
bende bekarken anneannemde toplanırdık teyzemler annem ablamlarbi gece sabah eznına kadar oturduğumuzu hatırlarım bizde koptuk toplanmıyoruz artık heyecanını anlıyorum yani
aynen tatlım bende çok severim..bulgurlu şeyleri..şişkinliğin rahatsız etmiyosa idare edebilirsin.ama akşama kadar karnın çok şişmiş, sabahtan çok farklı oluyorsa bence de şişkinliğini bulgurlu şeyler yapabilir... ben öyle olunca balon gibi oluyorum, nefesim kesiliyo ne ayakta gezebiliyorum ne oturabiliyorum yatıp bir an önce uyumaya çalışıyorum..hatta geçen gün dışarda satılan bişey yedim küçücük..sonra öyle bir şiştimki uyuyamadım da evde meyve tuzu diye birşey vardı eczaneden aldığım baktım reçetesinde hiç hamilelere zararlı falan yazmıyo(umarım yanlışlıkla zararlı birşey içmemişimdir) ..ondan iki paket kattım suya içtim o çok iyi geldi hem midemin yanmasına hem şişliğime...1 saat sonra wc gittim neyseki yattığımda karnım inmişti.linkini de ekledim.. Enhos Meyve Tuzu 20 Poset - İlaçlar - Sağlık Kütüphanesi şimdi baktım gebelik kategorisi c miş..bi daha içmicem..soda falan idare edicez artık..
Bian önce akşam olsun istiyorumm
Aile olmanın ve can olmanın kavramını ne mutlu ki biliyoruzz
Umarım bu heyecanı ve aile niteliğini evlatlarımızda bilir
ay misafirde zor olur bu halde rabbim kuvvet versinçok çalışma onlarada biraz iş yaptır
aa hangi hastane çok merak ettim canım ya?
heheh saolun bak sayesınde evını temızledın
HEHEHE salatayı yapmadım bari yabancı degıller allahtan :)))yoksa bugn mısaıfr agırlıcak durumda degılım
canım şanlıurfa academy hospıtal kadın dogum hastanesi ve yenı bır hastane
misafirliğe gelceklerse bunlar hesap etmeliydiler demi amaanam sadece salatamı sofrayı kurup kaldırmayı yapsınlar, mümkünse bulaşıklarıda yerleştiriversinler gerçi biraz yedikleri burunlarından gelcek ama yüklü kadınsın sonuçta biraz anlayış
canım şanlıurfa academy hospıtal kadın dogum hastanesi ve yenı bır hastane
heheh saolun bak sayesınde evını temızledın
allah daha ıyı etsın cnmm çal çal ıyıdır cene çalmak
nasıl olsun cnmmm yoruldum yıne agrıdı aksama mısafır gelıyo yemeklerımı yaptım geldım dınlenıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?