2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
slm anneler yarım saat önce kaynanam aradı müsaitsen 5 dk uğramak istiyorum dedi tabi gel dedim. Allah'ım nasıl yayıldığım yerden kalktığımı hatırlamıyorum 10 dk ev pırıl pırıl neyse böyle bir dürtmeye ihtiyacım vardı iyi oldu. 5 dk oturdu gitti sağolsun

bende bekarken anneannemde toplanırdık teyzemler annem ablamlar bi gece sabah eznına kadar oturduğumuzu hatırlarım bizde koptuk toplanmıyoruz artık heyecanını anlıyorum yani

Son düzenleme:
canım çok sevindim allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin..yalnız merak ettim normal muayenede mi 4boyutlu ile baktı? Bir de muayene ücreti ne kadar ödedin?

canım benim çok teşekkür ederim
amin hepimiz inşallah.
Canım valla bu doktora ilkkez geliyorum normal muaynedemi boyle yoksa budefalıkmıydı bilemiyorum onu ınsallh bırdaha gıttiğimde anlarım ama farklı ıslem oldgunu düşünmüyorum eğer öyle olsaydı belirli bir ücreti varda talep edilirdi
muayne ücretimde 15 liraydı canım.

aynen tatlım bende çok severim..bulgurlu şeyleri..şişkinliğin rahatsız etmiyosa idare edebilirsin.ama akşama kadar karnın çok şişmiş, sabahtan çok farklı oluyorsa bence de şişkinliğini bulgurlu şeyler yapabilir... ben öyle olunca balon gibi oluyorum, nefesim kesiliyo ne ayakta gezebiliyorum ne oturabiliyorum yatıp bir an önce uyumaya çalışıyorum..hatta geçen gün dışarda satılan bişey yedim küçücük..sonra öyle bir şiştimki uyuyamadım da evde meyve tuzu diye birşey vardı eczaneden aldığım baktım reçetesinde hiç hamilelere zararlı falan yazmıyo(umarım yanlışlıkla zararlı birşey içmemişimdir) ..ondan iki paket kattım suya içtim o çok iyi geldi hem midemin yanmasına hem şişliğime...1 saat sonra wc gittim neyseki yattığımda karnım inmişti.linkini de ekledim.. Enhos Meyve Tuzu 20 Poset - İlaçlar - Sağlık Kütüphanesi şimdi baktım gebelik kategorisi c miş..bi daha içmicem..soda falan idare edicez artık..

Son düzenleme:
heheh saolun bak sayesınde evını temızledın
Kendi adıma çok şükür canım
Hem çalışmaca hemde çene çalmaca yapıyorum
allah daha ıyı etsın cnmm çal çal ıyıdır cene çalmak
biz iyiyiz senin sırtın nasıl
nasıl olsun cnmmm yoruldum yıne agrıdı aksama mısafır gelıyo yemeklerımı yaptım geldım dınlenıyorum

aa hangi hastane çok merak ettim canım ya?

bende bekarken anneannemde toplanırdık teyzemler annem ablamlar bi gece sabah eznına kadar oturduğumuzu hatırlarım bizde koptuk toplanmıyoruz artık heyecanını anlıyorum yani

Bian önce akşam olsun istiyorumm
Aile olmanın ve can olmanın kavramını ne mutlu ki biliyoruzz
Umarım bu heyecanı ve aile niteliğini evlatlarımızda bilir

bende karın şişliği varr tahminler doğrultusunda iç karnımın dar olması ve bu sebeble göbeğin fırlaması
Ama akşamları tabii hat safhada
Canım ilaç müsil olarakta geçiyormuş yani direk bağırsaklara etki ediyorr
Bilemedim etkisinii :26:

Bian önce akşam olsun istiyorumm
Aile olmanın ve can olmanın kavramını ne mutlu ki biliyoruzz
Umarım bu heyecanı ve aile niteliğini evlatlarımızda bilir

duana yürekten amin diyorum benim bebğimde bu konuda babasına çeksin istiyorum annesini ve ailesini bu kadar seven bi adam daha görmedim bebğimde bizi böyle sevsin başka bişey istemem

HEHEHE salatayı yapmadım bari yabancı degıller allahtan :)))yoksa bugn mısaıfr agırlıcak durumda degılım

misafirliğe gelceklerse bunları hesap etmeliydiler demi ama anam sadece salatamı sofrayı kurup kaldırmayı yapsınlar, mümkünse bulaşıklarıda yerleştiriversinler gerçi biraz yedikleri burunlarından gelcek ama yüklü kadınsın sonuçta biraz anlayış

Son düzenleme:

hazırlamak o kadar yormuyoda sofrayı toplamak ve bulaşıkları yerleştirmek ölüm gibi geliyor mümkünse onları gelenler halletsin bencede :13:

canım şanlıurfa academy hospıtal kadın dogum hastanesi ve yenı bır hastane

süpermiş tatlım..malesefki istanbul çok pahalı..muayeneye ssklı olarak 54 tl ve ikili teste yine ssklı 188 tl verdim öyle 4boyut falan da değil normal ultrason var..neyse buna da şükür çok şükür en azından özele gelebiliyoruz..

kıs sen kuzenine gitmiyomuydun ne misafiri yine yaf maşallah yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…