2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar size bişey sorcam ben bebeğimi hissetmiorum yada anlamıyorum nasıl bi his anlatırmısınız mutlaka farkederim değil mi??

maşallah Allah gönlünüze göre vermiş sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah çok sevindimm öğrenmiş olmana darısı başıma inşallah

iyi aksamlar hanımlar iş cıkısı eve geldim 5 gibi uyuyakalmışım 1 saat önce eşim uyandırdı bişiler yeyip kk ya geldim 12 sayfa bırıkmıs okudum hepiniz iyi olmanıza sevindim
okumayınca burayı ıcım rahat etmiyor

bilgiler için tşk

iyi bir doktor bulmuş olmana sevindim canım inş bende gönlüme göre bulurum

o videoya bakmak ınanılmaz guzel oluyor hergun defalarca acıp bakıyrum ben kendı kendıme ayy yavrum ne guzel de hareket ediyor diyorum
her seyın yolunda olmasına sevindim, inş hep böyle devam eder

yok cnm almadım
valla 10 gün içinde gidicem dr a
bakalım görcez anyayı konyayı
kimi zaman oğplum diyorumda kociş hemen kız olsunda gör sen diyo
ama artıkın almak istiyorum bişiylerrrrrrrr

doktor erkek dediği halde ben hala begendıgım seylerı beyaz alıyorum, hem daha guzel duryorlar sen de cok begedıgın bişeyin beyazını alabilirsin

gözün aydn canım
sizlerden böyle güzel haberler almak çok mutlu edıyor beni
sankı kendı cocugumun sonucuymuş gibi sevindirik oluyorum
iyi ki kk ya sureklı dısardan okuyup cıkmaya son verip uye olmuşum sizlerle tanışmışım

hayırlı olsun canım sanırım topıkte erkek egemenlıgı kuracagız

Nasıl erkek olur yafD Bence doktor yanlış gormustur o kordon bagıdır... benım haricimde herkes senin için kız demıştı.. vardır bundada bı hayır :) Şaka bir yana herseyın yolunda gıtmesıne cok sevındım canım Dilerim dogum sonuna dek boyle guzel haberlerını alırız... RABBİm hayırlı,,saglıklı evlat eyler inş...

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 23-05-2013
Hamileliğimin 14. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 188 gün kaldı.
Bebeğinizin eli daha işlevsel hale geliyor. Bebeğiniz baş parmağını hareket ettirmeye başladı. .Önümüzdeki 3 gün içinde kız bebeklerin dış cinsiyet yapısı erkek bebeklere nazaran daha açıkça ayırt ediliyor.Bebeğinizin baş ve popo arası mesafe yaklaşık 7-9 cm oldu. Ağırlığı ise 35 gram civarında.
Bebeğimin y
aklaşık ağırlığı : 45 gr. - Yaklaşık boyu : 74 mm. (Baştan Popoya)..............................Bebeğim bir hafta geriden gittiğine gore haftaya gidersem cinsiyetini ögrenmıs olurum :)))

Son düzenleme:
Kocam az once oglumun adını dovme yaptıracam dedı ayyy nasıl zoruma gıttı :26: cok utandım dogmamıs sıpayı kıskandım

Ben geldim :)
Rabbim herkese hayırlı bır hamılelık kı sıze cok dua edıyorum arkadaslar rahat dogum gecırelım dıye
ve sonrasında cınsıyetını ogrenmek ısteyenlere ögrenmeyı nasıp etsın :)

doktorum ıkılı uclu test yaptırıp yaptırmayacağımı sordu yaptırmıcam dedım
1.5 ay sonraya gun verdı medicanada dogum yapıcam doktorla bunuda konustuk
24 saat yoğun bakım unıtesı aktıfmıs o hastaneyı tavsıye ettı bakalım nasıp ..
kackere sordum kesın net erkek dedı hadı bakalım :)
vıdeo cekmek super bı fıkır kızlar herkese seyrettırdım esımle bızde seyredıyoruz sureklı :)
bu arada esım leyla leyla annemlerden az daha corapsız cıkıcaktı

Kocam az once oglumun adını dovme yaptıracam dedı ayyy nasıl zoruma gıttı :26: cok utandım dogmamıs sıpayı kıskandım
yaptiracagindan degil de benim de esim ayni seyi soyledi kolunda yerini gostererek buraya kizimin adini yazdiricam dedi

bugun topık erken mi kapandı ne kimseden ses cıkmıyor

kkmi calismadi aksam cok sasirdim ben de sayfa hic ilerlememis

günaydınlar herkeslere. birçoğumuz çalışmadığı için bugün buralar sessiz kalcak galiba. ben sanırım hastalanıyorum kızlar taze zencefil nerden bulabilirim aktarlarda var mı?

Günaydın kızlar, ben de birazdan evden çıkıp işe gideceğim önce bir girip bakayım dedim
Gülsevdam oğluşun hayırlı olsun hep böyle güzel haberlerle gel.
Bakalım benim kontrolüm ay sonunda umarım gittiğimde öğrenebilirim, sağlıklı olsun da farketmez gerçi nasılsa ikisinin de tadını bilmiyorum ama eşim kız galiba diyor çünkü ben bir gece rüyamda sayıklamışım benim boyumca kızlarım var diye o yüzden o da ilk ikisi kız galiba diyor
Neyse ben kaçar herkese iyi haftasonları...

hmm teşekkürler canım. taze zencefil bu patates gibi olan mı? yoksa normal yeşil yapraklı da var mı? bir arkadaşımız tarif verirken iki ince yaprak demiş ondan soruyorum. bu konularda bilgim yok da pek

ben onceden kullaniyordum bu sekilde aliyordum marketten
kabugunu soyup rendeliyorsun, balla falan karistirinca iyi oluyor
ama cok keskin bir tadi var cok fazla kullanmamani tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…