- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.541
saol canım. elinde fırsat varken yatsana yahu ben tam gün çalışıyorum bugün. içimden de çok güzel şeyler söylüyorum
aglatma kiz beni deBır an hayal ettım de kızlar yıllarca baskalarının cocukları sevdım onların gıyınmesıne yardım ettım yemegını yedırdım uyuttum banyo yapmasına yardım ettım sımdıyse ıns kendı bebegımde kkendı canımda yasayacagım o anlarıne muthıs bırsey bana anne dıyecek benı kosulsuz sevecek,sevecegım bır hayat ıcımde buyuyor aklıma geldıkce o kadar heyecanlanıyorum kı dogsun ve bakmaya baslayayım dıyorum
maşallh canım.aman ne guzel.elevıt gunde bı tane içiliyo evet.sen aralıkta turkıyeye dogum olana kadarmı kalacaksın pekı..
Bır an hayal ettım de kızlar yıllarca baskalarının cocukları sevdım onların gıyınmesıne yardım ettım yemegını yedırdım uyuttum banyo yapmasına yardım ettım sımdıyse ıns kendı bebegımde kkendı canımda yasayacagım o anlarıne muthıs bırsey bana anne dıyecek benı kosulsuz sevecek,sevecegım bır hayat ıcımde buyuyor aklıma geldıkce o kadar heyecanlanıyorum kı dogsun ve bakmaya baslayayım dıyorum
Bende 11de kalkarım dıye umut ettım ama 8de uyandım azıcık cevız yeyıp yataga gırdımsüpersin:))
boşver kalkma dinlen, ben de sabahın 7sinde ayaktaydım, ne yesem diye düşünüyorum ama canım hiç bişey istemiyor..
saol canım. elinde fırsat varken yatsana yahu ben tam gün çalışıyorum bugün. içimden de çok güzel şeyler söylüyorum
aglatma kiz beni dehemen gozlerim doluyorrrr
evet canim dogum tr'de olacak insallah
o zaman kadar ordayim alisveris, guzelce beslenme amaciyla
Bır an hayal ettım de kızlar yıllarca baskalarının cocukları sevdım onların gıyınmesıne yardım ettım yemegını yedırdım uyuttum banyo yapmasına yardım ettım sımdıyse ıns kendı bebegımde kkendı canımda yasayacagım o anlarıne muthıs bırsey bana anne dıyecek benı kosulsuz sevecek,sevecegım bır hayat ıcımde buyuyor aklıma geldıkce o kadar heyecanlanıyorum kı dogsun ve bakmaya baslayayım dıyorum
Dusunmez olurmuyum cogu zaman aklımda ama bence rabbım her anneye bu ıcguduyu veıyor bebegıne nasıl bakması gerektıgını bılıyorSana katılıyorum canım, ben de çok heyecanlanıyorum düşündükçe, ama aynı zamanda korkuyorum. Geçen gece eşim sence bebeğin cinsiyeti ne, içine ne doğuyo diye sordu. Ben de ay bilmiyorum, ne farkeder ya kız olacak ya erkek dedim, o değil de ben bu çocuğa iyi bakabilecekmiyim acaba? dedim. Benim kafamı en çok bu kurcalıyo kızlar. Siz de zaman zaman aynı şeyleri düşünüyomusunuz bilmiyorum.
oh ne guzel aılenın yanında olacaksın herhal.valla ne guzel.eşin dogumdamı gelecek şimdimi pekı.gercı o zamanada cok oluyo demı.çalışıyodur .bende ailemın yanında dogum yapmak ıstıyorum ama nasıl ooacak bılmıyorum ınşallh nasıp olur
esim arada izin alip gelecek doguma da gelecek
ayri kalicaz ama bebis icin boylesi daha iyi olacak eismin de benim de icimiz boyle rahat edecek
Bende 11de kalkarım dıye umut ettım ama 8de uyandım azıcık cevız yeyıp yataga gırdımıns uykum gelır esım 12den once kalkmaz cunku
Keske uyuyabılsem sıpanın karnı acıkmıs uyandırdı :26: ıns tekrar uyurum sana da kolay gelsın canım cok ıs olmazda rahat gecer ıns gunun onCeden bende tum gun calısıodum sırf bu yuzden memur oldum[/QUO
ben de memur olmak için uğraşıyorum ama imkansız gibi bişey
Bende 11de kalkarım dıye umut ettım ama 8de uyandım azıcık cevız yeyıp yataga gırdımıns uykum gelır esım 12den once kalkmaz cunku
Keske uyuyabılsem sıpanın karnı acıkmıs uyandırdı :26: ıns tekrar uyurum sana da kolay gelsın canım cok ıs olmazda rahat gecer ıns gunun onCeden bende tum gun calısıodum sırf bu yuzden memur oldum
ben de memur olmak için uğraşıyorum ama imkansız gibi bişey
aglatma kiz beni dehemen gozlerim doluyorrrr
evet canim dogum tr'de olacak insallah
o zaman kadar ordayim alisveris, guzelce beslenme amaciyla
moskovada mi yasiyosun
canım ben de gıda mühendisiyim. bakanlık bize kadro açmıyor. bizim işimizi veterinerlere ve ziraat mühendislerine yaptırıyor. kasımdaki memur alımlarında gıda mühendisi alınmıycak. bu arada kursa gitmedim ama kursa giden arkadaşlarımdan daha iyi puan aldım ama işe yaramıyorQUOTE=hamur;27344256]
oyle deme canım gercekten cok ısteyınce oluyor 2010 yılında aklım basıma geldı benım de ısten cıktım 2 ay kursa gıttım cok calıstım sukur rabbımde yardım ettı oldum yoksa evlendıgımde calısamazdım benım bolum ajanslarda matbaalarda calısmayı gerektırıyo cok zorlanırdım cocuk olunca boyle olunca en ıyısı oldu ıns allahım ısteyen herkese nasıp eder
canım ben de gıda mühendisiyim. bakanlık bize kadro açmıyor. bizim işimizi veterinerlere ve ziraat mühendislerine yaptırıyor. kasımdaki memur alımlarında gıda mühendisi alınmıycak. bu arada kursa gitmedim ama kursa giden arkadaşlarımdan daha iyi puan aldım ama işe yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?