2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhaba arkadaşlar, ben birşey sormak istiyorum.
ben çalışan bir anne adayıyım sabah 9 dan akşam 7 ye kadar pc başındayım.
radyasyon önleyici bantlar varmış, gebelikte bebeği korumak için biraz araştırma yaptım pek yaygın değil sanırım.
aranızda kullanan ya da yakını kullanmış birileri var mı?

ve ne kadar gerekli?
bu kadar bebeğin üzerine düşmek istemiyorum ama nede olsa annelik diyelim :)))

Gunaydın hamur gecmıs olsun haftasonunu ıple cekıyorum uzun uzun uyuyacam dıye ama ne hıkmetse ıse gıdecekmısım gıbı erkenden kalkıyorum :26: ıns yenden uykum gelır

hic duymadim canim ben :26:

ama varsa oyle birsy ve etkiliyse yerinde olsam kullanirdm
zarrai yok calisan onca kadin var diyorlar ama insan yine de kendini daha iyi hisseder oyle sanirim
bir arastir netten vardir birseyler

Merhaba canım bende pc basında calısyorum tum gun aksam da gelınce vaktımın bır kısmı pc basında gecıyor hıcbır onlem almadım :26: cevremdekı bırcok hamıle bu konuda onlem almadı bır sorun da cıkmadı sukur kkı bence su telefonllar pc den daha zararlı da ıste gırdıler bır kere hayatımıza bır de su var calıstıgım kurumda 30a yakın pc var hangı bırıne onlem alayım kı ben

Son düzenleme:
hic duymadim canim ben :26:

ama varsa oyle birsy ve etkiliyse yerinde olsam kullanirdm
zarrai yok calisan onca kadin var diyorlar ama insan yine de kendini daha iyi hisseder oyle sanirim
bir arastir netten vardir birseyler

ya canım daha bebek doğmadan dünya kadar masraf yaptık:)
bu aralar biraz muhasebe yapıyorum her gördüğüm şeye atlamak istemiyorum açıkcası :))) biraz daha araştırıcam size de haber veririm.

bu arada siz neler aldınız mı bebeğinize?

daha hicbir sey almadik biz
ilkini esimle alicaz bakalim bir ara

doğru diyosun canım, birde şu var ne kadar üzerine düşersen o kadar sakınan göze çöp batıyor.

bebişler Rabbimize emanet sonuçta..

cinsiyeti belli mi??

doğru diyosun canım, birde şu var ne kadar üzerine düşersen o kadar sakınan göze çöp batıyor.

bebişler Rabbimize emanet sonuçta..

cinsiyeti belli mi??

Oyle canım hepsı emanet buyuk ıhtımal erkek dedı doktorum bende oyle hıssedıyorum cunku 1 haftadır ıcımde kazı calısması yapıyor bu sıpa kendıne yer acma derdınde annesının melegı

Günaydın kızlar. Ben de daha bebeğime hiçbir şey almadım, gerçi daha cnsiyeti bilmiyoruz. Ama öğrenince de çok erken bişeyler almak istemiyorum. Bu arada SnowflakeN ve sdrkn nın bebişlerine aldıklarına baktım az önce, durup durup bakıyorum onlara zaten, çok tatlılar. Allah hayırlısıyla kullanmak nasip etsin.
Haftasonu çok kalabalık olmaz heralde topic dimi? Olmasın ya, geçmişi oku oku bitmiyo. Bide ben bugün arkadaşlarla sinemaya gidiyorum. Alacakaranlık serisimiymiş neymiş. Ben hiç izlemedim, arkadaşlarım hastası filmin. Neyse maksat sürtmek olsun benim için.
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum.

Herseyın yolunda olmasına sevdındım canım....
kızlarr az önce doktorumla konuştum. 2li testin sonucu gelmiş. herşey çok normal dedi 50.000 de 1 ihtimalmiş sonuç..
2 hafta sonra gidicem bi daha..artık cinsiyetini o zaman kesin öğreniriz..
çok sukur canım gozun aydın
maşallah sıze gozun aydın canım
kızlar size bişey sorcam ben bebeğimi hissetmiorum yada anlamıyorum nasıl bi his anlatırmısınız mutlaka farkederim değil mi??
cnm oncelerı goz seyırmesı gıbı oluyor...sonra daha detaylı hıssedıyorsun
Kocam az once oglumun adını dovme yaptıracam dedı ayyy nasıl zoruma gıttı :26: cok utandım dogmamıs sıpayı kıskandım
bızım sımdıden pabuc damda bı yere gıdecegım zaman eşim gıtme bosver dıyo bısey olur oglumuza allah korusun dıyobenı dusunen yoookk

bende hıc duymadım cnm

maşallh canım.aman ne guzel.elevıt gunde bı tane içiliyo evet.sen aralıkta turkıyeye dogum olana kadarmı kalacaksın pekı..

kızlarr az önce doktorumla konuştum. 2li testin sonucu gelmiş. herşey çok normal dedi 50.000 de 1 ihtimalmiş sonuç..
2 hafta sonra gidicem bi daha..artık cinsiyetini o zaman kesin öğreniriz..
gozun aydın canaım..maşallh.

gozun aydın canım maşallh..oglun hayırlı olsun.

Gunaydın hamur gecmıs olsun haftasonunu ıple cekıyorum uzun uzun uyuyacam dıye ama ne hıkmetse ıse gıdecekmısım gıbı erkenden kalkıyorum :26: ıns yenden uykum gelır
saol canım. elinde fırsat varken yatsana yahu ben tam gün çalışıyorum bugün. içimden de çok güzel şeyler söylüyorum

maşallh canım herşey yolundaymış.kocan adına bak sevındım:)) hayırlı olsun oglun..

Bır an hayal ettım de kızlar yıllarca baskalarının cocukları sevdım onların gıyınmesıne yardım ettım yemegını yedırdım uyuttum banyo yapmasına yardım ettım sımdıyse ıns kendı bebegımde kkendı canımda yasayacagım o anları ne muthıs bırsey bana anne dıyecek benı kosulsuz sevecek,sevecegım bır hayat ıcımde buyuyor aklıma geldıkce o kadar heyecanlanıyorum kı dogsun ve bakmaya baslayayım dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…