- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.521
merhaba arkadaşlar, ben birşey sormak istiyorum.
ben çalışan bir anne adayıyım sabah 9 dan akşam 7 ye kadar pc başındayım.
radyasyon önleyici bantlar varmış, gebelikte bebeği korumak için biraz araştırma yaptım pek yaygın değil sanırım.
aranızda kullanan ya da yakını kullanmış birileri var mı?
ve ne kadar gerekli?
bu kadar bebeğin üzerine düşmek istemiyorum ama nede olsa annelik diyelim :)))
hic duymadim canim ben :26:
ama varsa oyle birsy ve etkiliyse yerinde olsam kullanirdm
zarrai yok calisan onca kadin var diyorlar ama insan yine de kendini daha iyi hisseder oyle sanirim
bir arastir netten vardir birseyler
ya canım daha bebek doğmadan dünya kadar masraf yaptık:)
bu aralar biraz muhasebe yapıyorum her gördüğüm şeye atlamak istemiyorum açıkcası :))) biraz daha araştırıcam size de haber veririm.
bu arada siz neler aldınız mı bebeğinize?
Merhaba canım bende pc basında calısyorum tum gun aksam da gelınce vaktımın bır kısmı pc basında gecıyor hıcbır onlem almadım :26: cevremdekı bırcok hamıle bu konuda onlem almadı bır sorun da cıkmadı sukur kkı bence su telefonllar pc den daha zararlı da ıste gırdıler bır kere hayatımıza bır de su var calıstıgım kurumda 30a yakın pc var hangı bırıne onlem alayım kı ben
daha hicbir sey almadik biz
ilkini esimle alicaz bakalim bir ara
doğru diyosun canım, birde şu var ne kadar üzerine düşersen o kadar sakınan göze çöp batıyor.
bebişler Rabbimize emanet sonuçta..
cinsiyeti belli mi??
o topici bana atsaniza kizlar
ben kacirmisim actik mi bebislerimize ciciler topicini ?
Telefondan gırıyorum canım:26: mayıs annelerı grubunun ıcınde gorunuyor sıcacık yataktan kalkamadım bır turlu
o topici bana atsaniza kizlar
ben kacirmisim actik mi bebislerimize ciciler topicini ?
Herseyın yolunda olmasına sevdındım canım....kizlar aksam gelir okurum
simdi gecmisi okuyamiyorum
doktordan geldim
hersey yolundadoktor teyzesi kontrol etti alttan bebisin iyi buyuyor dedi
usg yapayim mi dedi yok dedim haftaya esimle gelince yapin dedim istemedim
zaten alttan elle muayeneyle o herseyi net goruyor
bir de enfeksyion var mi diye kultur ornegi aldi akinti
bir de eliyle bakti akinti durumuna olmasi gerekn gibi beyaz krem akintin var normal dedi
onun haricinde elevite basliyorum yarin gunde 1 tablet dedi, sizin de oyle mi?
uclu testi anlatti ve rusyada cok onemli yaptiriyoruz biz ikili temiz de ciksa dedi
bana 6-10 aralik icin gun verdi zaen turkiyede olucam, orda sistem nedir bilmiyorum ama testi yaptir dedi
yarin da senle gezmeye gidelim mi dediyarin dokorumla avmde dolasicaz oturucaz gezicez
gunde 4 saat geziyorum dedim bazi gunler icin
o da kendini iyi hissettigin yorulmadin surece hersey normal yurumek iyidir dedi
karin agrisi da normal ara ara oluyorsa dedi
oyle benden haberler
bir de bebegin hareketleri icin balik kayiyor gibi olur dedi
hissetmen normal bu ara dedi
çok sukur canım gozun aydınkızlarr az önce doktorumla konuştum. 2li testin sonucu gelmiş. herşey çok normal dedi 50.000 de 1 ihtimalmiş sonuç..
2 hafta sonra gidicem bi daha..artık cinsiyetini o zaman kesin öğreniriz..
maşallah sıze gozun aydın canımBiz geldik...
artık iş yerinde foruma giremiyorumengellemişler siteyi.
böyle olunca da epeydir takip edemiyorum.
sizler de yazıp durdunuz yetişemedim hiç.
neyse hafta sonu okurum inş geçmişi.
bir saat önce doktordan geldik.
çok güzel bir muayeneydi. doktor teyzemiz bütün organlarını tek tek gösterdi bebişimizin.
sonra bi ara bu da pipisi dedievet sonunda öğrendik biz de bir paşamız olacak inşAllah.
bizden haberler böyle. hepinize kucak dolusu sevgiler...
cnm oncelerı goz seyırmesı gıbı oluyor...sonra daha detaylı hıssedıyorsunkızlar size bişey sorcam ben bebeğimi hissetmiorum yada anlamıyorum nasıl bi his anlatırmısınız mutlaka farkederim değil mi??
bızım sımdıden pabuc damda bı yere gıdecegım zaman eşim gıtme bosver dıyo bısey olur oglumuza allah korusun dıyoKocam az once oglumun adını dovme yaptıracam dedı ayyy nasıl zoruma gıttı :26: cok utandım dogmamıs sıpayı kıskandım
merhaba arkadaşlar, ben birşey sormak istiyorum.
ben çalışan bir anne adayıyım sabah 9 dan akşam 7 ye kadar pc başındayım.
radyasyon önleyici bantlar varmış, gebelikte bebeği korumak için biraz araştırma yaptım pek yaygın değil sanırım.
aranızda kullanan ya da yakını kullanmış birileri var mı?
ve ne kadar gerekli?
bu kadar bebeğin üzerine düşmek istemiyorum ama nede olsa annelik diyelim :)))
maşallh canım.aman ne guzel.elevıt gunde bı tane içiliyo evet.sen aralıkta turkıyeye dogum olana kadarmı kalacaksın pekı..kizlar aksam gelir okurum
simdi gecmisi okuyamiyorum
doktordan geldim
hersey yolundadoktor teyzesi kontrol etti alttan bebisin iyi buyuyor dedi
usg yapayim mi dedi yok dedim haftaya esimle gelince yapin dedim istemedim
zaten alttan elle muayeneyle o herseyi net goruyor
bir de enfeksyion var mi diye kultur ornegi aldi akinti
bir de eliyle bakti akinti durumuna olmasi gerekn gibi beyaz krem akintin var normal dedi
onun haricinde elevite basliyorum yarin gunde 1 tablet dedi, sizin de oyle mi?
uclu testi anlatti ve rusyada cok onemli yaptiriyoruz biz ikili temiz de ciksa dedi
bana 6-10 aralik icin gun verdi zaen turkiyede olucam, orda sistem nedir bilmiyorum ama testi yaptir dedi
yarin da senle gezmeye gidelim mi dediyarin dokorumla avmde dolasicaz oturucaz gezicez
gunde 4 saat geziyorum dedim bazi gunler icin
o da kendini iyi hissettigin yorulmadin surece hersey normal yurumek iyidir dedi
karin agrisi da normal ara ara oluyorsa dedi
oyle benden haberler
bir de bebegin hareketleri icin balik kayiyor gibi olur dedi
hissetmen normal bu ara dedi
gozun aydın canaım..maşallh.kızlarr az önce doktorumla konuştum. 2li testin sonucu gelmiş. herşey çok normal dedi 50.000 de 1 ihtimalmiş sonuç..
2 hafta sonra gidicem bi daha..artık cinsiyetini o zaman kesin öğreniriz..
Biz geldik...
artık iş yerinde foruma giremiyorumengellemişler siteyi.
böyle olunca da epeydir takip edemiyorum.
sizler de yazıp durdunuz yetişemedim hiç.
neyse hafta sonu okurum inş geçmişi.
bir saat önce doktordan geldik.
çok güzel bir muayeneydi. doktor teyzemiz bütün organlarını tek tek gösterdi bebişimizin.
sonra bi ara bu da pipisi dedievet sonunda öğrendik biz de bir paşamız olacak inşAllah.
bizden haberler böyle. hepinize kucak dolusu sevgiler...
saol canım. elinde fırsat varken yatsana yahu ben tam gün çalışıyorum bugün. içimden de çok güzel şeyler söylüyorumGunaydınhamur gecmıs olsun haftasonunu ıple cekıyorum uzun uzun uyuyacam dıye ama ne hıkmetse ıse gıdecekmısım gıbı erkenden kalkıyorum :26: ıns yenden uykum gelır
esım herseyı vıdeoya cektı
doktorumdan Rabbım razı olsun ne tatlı kadın ya..
hastası cok masallah ben de sırada beklerken kuran okudum namaz kılıncak yer varmı dedım varmıs namaz kıldım Rabbıme saglıklı evlat ıcın dua ettım
sonra ıcerı gırdık doktor hemen anladı ama sakın esıme demeyın bız tek kalınca bana dıyın dedım ama ınanmıcaksınız
ruyamda 2 3 gun once ultrasonda doktor bakarken ben bısey gordum sankı dıyorum doktorda evet dıyordu ve aynısı oldu dayanamdım dedım ben gordum dıye aferın dedı
esıne dıyelım yazık adama dedı ve oglum luyormus net kesın dedı 4d goruntuye aldı bacak arasını yuzunu gosterdı yavrumun
oglum oluyor :) esım cok ıstedıgı ıcın suan cok ama cok mutluyummmmmmm bayılmasın dıye esımı oturttular o hamıle gıbı hemsırede doktorda ona ılgı gosterdı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?