amin canımm inş hepımıze mutlu olmak nasıp olsun bir ömürGünah olan daha bir cok seyler var bunlar gibi kımısı mekruh kımısı gunah arastırarak ayırt edebılmek lazım ,mesela senın yaptıgın makyajdan bıle kocan sorumlu yanı soyle bır erkek goz kalemı surdugun ıcın gözlerin cok guzel derse bunun gunahı kocana oluyormus ..cokk derın konular bunlar :) bızım muhabbet kızları sarmadı galıba nerdeler yaaaaa heyyy buarada mabelladan haber varmı hıc goremıyorum onu
ışıklı tef ,led ışıklı tef,ışıklı tefler,tef toptan
kınada oynarken calmak ıcın istiyorum bu ışıklı tefleriii :)
dikkat etmek lazım ama ben kendime adıma söyliyim yapamıyorum pek
çok şekerlerler gnz ben kuaföre giderken giymek için gelin tşörtü almak istiyorum.
kendim mi yapsam acaba diyorum tşörtümü kafam karışık biraz.
kendim mi yapsam acaba diyorum tşörtümü kafam karışık biraz.
ay yapacak cok sey var yakeske dugune kadar calısmasam ya evde olsak ehrseyımızı en ınce seylerıne kadar yapsak ya
ay yapacak cok sey var yakeske dugune kadar calısmasam ya evde olsak ehrseyımızı en ınce seylerıne kadar yapsak ya
ben mesela 2 ay sonra cıkıyorum canım eylüle kadar her işi halledicem inşallah :)
bende istiyorum onlşardan ama gömelk tarzı bişey daha iyi olur diye vazgectim canım
oh ne guzel :) ben kınadan bir gun once cıkabılıcem anca izine :)
evlendikten sonra calısıcak mısın canım ?
bende anca 9 mayısta izne çıkıyorum 11 mayısta düğünümzaten o günlerden birinde kuaför temizlik bakım var
kına gecen ne zaman tatlım
benim kınam 5 mayısta bir ghafta önce çünkü kınayı yapacağım yerde 9 yada 10 mayısa yer yoktu o yüzden bir hafta öncesi pazar gününe alabildik
1 Hfta once olsun tatlım ne olacakdınlenırsın oh
Evet canım işimi seviyorum :) Sen ?
ben yurtdısına gelin gidiyorum canım o yüzden bırakıcam mecbur.
ev iş idare edebilcek misin canım ?
ben sahsen yapamam yani hem iş hem ev hemde evliliğin ilk günleri kendime hiç güvenmiyorum o konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?