2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok teşekkür ederim begenilince nasıl mutlu oluyorum

ben rixos lares lara'ya 5 gün için deniz manzaralı odada erken rezervasyon ile 1500 tl'ye geldi uçak bileti ile falan bize 2000 tl gibi bir rakama geldi balayı

çok iyi fiyat cnm ya hayırlısı olsun inş çook güzel geçer balayınız

çok iyi fiyat cnm ya hayırlısı olsun inş çook güzel geçer balayınız

inşallah canım hepimiz için çok uyguna ayarladık evet bu oteli seçmemizin en büyük nedeni havalanına yakın olması sevgilimin tek şartı oydu havaalanından çok uzak bir yere gitmem dedi o yanımda olsun da otel çok önemli değil

mabel_la güldürdün beni umarım hepimiz çok güzel gelinler oluruz...

mabel_la güldürdün beni umarım hepimiz çok güzel gelinler oluruz...

:) eminim çok güzel olcaz canım,bütün gelinler güzeldir,gelin candır ben çıkıyorum tatlım memnun oldum tanıştımıza,görüşürüz inşallah tekrar..

Son düzenleme:
:) eminim çok güzel olcaz canım,bütün gelinler güzeldir,gelin candır ben çıkıyorum tatlım memnun oldum tanıştımıza,görüşürüz inşallah tekrar..

gelinler güzeldir doğru:) bende çok memnun oldum tanıştıgımıza umarım tekrar karşılaşırız:)

ben rixos lares lara'ya 5 gün için deniz manzaralı odada erken rezervasyon ile 1500 tl'ye geldi uçak bileti ile falan bize 2000 tl gibi bir rakama geldi balayı

tabi cnm seni aramıza almaz olurmuyuz hiç hoşgeldin

Hoşbulduk tşk ederim

Bizde rixos lares e gidiyoruz cnm deniz manzaralı oda 5 gece ---> 1260 tl
Uçak biletleride gidiş dönüş 200 tl ye geldi Bedava yani

Kesınlıkle 3 gunde olsa bı yerlere kacın canım

Hoşbulduk tşk ederim

Bizde rixos lares e gidiyoruz cnm deniz manzaralı oda 5 gece ---> 1260 tl
Uçak biletleride gidiş dönüş 200 tl ye geldi Bedava yani

aaa süper döndükten sonra bize otelle ilgili bilgi verirsin artık çiçeği burnunda gelin olarak...

aaa süper döndükten sonra bize otelle ilgili bilgi verirsin artık çiçeği burnunda gelin olarak...

İnşallah cnm inşallah güzel yorumlarla dönerim buraya Çok heyecanlıyım en çok da balayı için sabırsızlanıyorum O kadar ihtiycımız var ki dinlenmeye Herkes hallettimi evini eşyalarını çeyiz götürme şeysini

anlayabılıyorum anlamamak mumkun mu zaten :) ınsanın aklında bir ton soru var hangısını sorsa hangısıne cvp alsa dimi :)
ben duvagımı uzun yaptırdım bakalım nasıl olacak :) gelınlıgımıde koymaya calısacagım

canlı cıcek sevıyorum ve resımlerde daha guzel cıkıyor diye :)

mayıs gelinleri olarak mayıs ayını iple çekiyoruz:) gelsin bir an önce balayılar

niyall ve diğer arkadaşlar, ya rixos premium belek galiba balayı yerleriniz. benimde orası en son ben gideceğim galiba . umarım güzeldir pişman olmayız :)

inş bizde ğişman olmayız benimli rixos premıum belek sanırım bı kac yer var rixos yanılıyormuyum?

cok hoşş daha öncede sanırım eklemıstın ılk gordugumdede begenmıstım :)
evet gnz başlık açmıştım senin gelinliğini de çok merak ediyorum:) seneye de evlilik yıldönümünde napacağımızı konuşuruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…