2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım bıgun erken gıdın uyuyun azıcık stresını at dugune streslı gırme :) ama tehlıkelı olabılır uyumakta=)))

aynen öyle şekerim çok tehlikeli bence şu durumlar nişanlıma hiç yaklaşmamayı düşünüyorum uyumayalım biz evlenmeden

neeee çeyizler mii yerleşmiiiiş hani haniii fotolaaar

hayırlı ugurlu olsun kızlaaar

sağol canım darısı başına olsun inşallah

kızlar hepinizi tebrik ederim geçen sene bu zamanlar benimde içim içime sığmıyordu düğünüme 1 hafta kalmıştı..
6 mayıs 2012 geliniyim şimdi ise 1 yılı tamamlıyoruz..nasıl geçti gitti anlamıyorum herşey dün gibi o heyecan mutluluk bir başka..
tadı damağımda kaldı desem yeridir..tadını çıkarın mutluluğunuzun hiç bir olumsuz şeyi kafanıza takmayın hepinize mutluluklar..

amin inşallah hepimiz için hayırlısı güzel şeyler gidiyor evlilik güzel birşey dimi biz gelin adaylarının güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var

amin inşallah hepimiz için hayırlısı güzel şeyler gidiyor evlilik güzel birşey dimi biz gelin adaylarının güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var
evlilik tabi ki çok güzel bir tecrübe
özelliklede bayan için hem fiziken hemde ruhen inanılmaz bir değişim oluyor :)
karşılıklı sevgi saygı olduktan sonra elalemin ne dediğinin hiç bir önemi olmadıktan sonra mutsuz olunacak bir durum olmaz inşallah..
ama size naçizane tavsiyem herşeyi toz pembe görmeyin kendinizi mükemmel olana odaklarsanız hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz beklentilerinizi biraz düşük tutun..çünkü genelde erkekler evlendikten sonra azda olsa bir değişime uğruyor eski romantik nişanlınız olmayabilir karşınızda bir süre sonra :)
aranızda 6 mayıs gelini yok dimi malum pazartesi gününe denk geliyor bu sene..

teşekkürler ne güzel 1 yılı tamamlayacaksınız maşallah,seneye bızde yazarız ıns 1 yıl oldu dıye =))

neeee çeyizler mii yerleşmiiiiş hani haniii fotolaaar

hayırlı ugurlu olsun kızlaaar

sagol şeker kırmızıııı azıcıkta sen anlat neler yapıyorsunn?nasılsınn?

o degilde camasır utu yemek temızlık işe gidip gelmek bunlar buyuyor ınsanın gozunde ya

Günaydın gelincikleeerr..
Öncelikle Niyalcim, Gnzcim ve Baldecim hayırlı uğurlu olsun, rabbim evinizde çok mutlu huzurlu günler geçirmeyi nasip etsin. Merakla fotolarınızı bekliyorum. Allah banada göstersin o günleri. 11 yada 12 mayısta bende yaşayacağım bu heyecanı inşallah :)))
ama cidden çok merak ediyorum evlerinizi. Balde kız senin ev nerde sana çeyiz görmeye gelim bari :)))

Merhaba kızlar...

benn de daha yeni perde sparişi verdim cuma gelecek, 3 odanın tülünü de yarın ayarlycam anca...

eşyaların tamamı da cmt günü tamamlancağından halıları da az çok belirlesem de alamadım...

geç mi kaldım ben acabaa...

bi de ben çeyizleri düğünden bir hafta önce götürmeyi düşünüyorum, 2 hafta öncesi erken lur gibi geldi ama normali nedir?

bi de tencere tavalar nevresimler giderken kurdale mi baağlanıyomuş? kutulara mı bağlanıyo her birinin?

Günaydın güzellikler
ben foto çekmedim ki eşyalarım hazırken bi tane var onu da sanırım akşam ekleyebilirim..
pasifloraaa gel tabisi benim evim sütlüce de olacak düğünümede geeeeelll
seninki nerede olacak pekim darısı sana olsun inş

Bizde sakarya cad.de oturcaz canım göbeğe yakın. Ay zaten Twentyde senin gelirim ben :) Bizim badana işi dün bitti, haftasonuna kadar temizlik yapcaz, cumartesi mobilyalar, beyaz eşyalar ve perdeler gelcek. Pazar günü de halı alcaz. Sonraki haftada çeyizcikler evimeeee :)))

Balde ayrıca ben sütlücede büyüdüm:) Yakında sayılırız zaten komşu oluruz kısss:)))

Son düzenleme:

merhabaa çeyşzklerini erken götürüp yerleştirirsen eğer eksik falan varsa görebilme imkanın olabilir bir de araya başka şeyler de girebilir sıkışmamıl olur yerleştirip kafandan çıkması daha iyi bence
kurdela sen istersen bağlarsın eğer öyle çeyiz serme olmayacaksa bağlamana da gerek yok öyle yni ben bazı şeyler hariç normal götürdüm koliledim hurçladım hep

aaa yakın sayılırız sakarya caddesinin neresinde bende çok araım oralardaaan ( binalara kadar ezberledim de
seninde bu hafta full yoğun geçecek anlaşılan yardım ediclecek birşey olursa haber et geleyim hemenn

aaa yakın sayılırız sakarya caddesinin neresinde bende çok araım oralardaaan ( binalara kadar ezberledim de
seninde bu hafta full yoğun geçecek anlaşılan yardım ediclecek birşey olursa haber et geleyim hemenn

Oyy canım yaa olurmu hiç ben sana yardım edeyim benim daha var nasılsa senin az kaldı:)
Canım bizim ev sakarya cad. ile derman cad.nin kesiştiği köşe. evin ön cephesi sakarya cad. bakıyo, mutfak ve yatak odası derman cad. bakıyo. valla atmaca gibiydik göreceksin, içindeki kiracının çıktığı gün biz tuttuk ev hiç boş kalmadı :)

dışı kremit rngi gibi bi bina mı (bi odası da havalandırmaya bakıyr değil mi (

tesekkurlerr cnaım aminn hepımıze guzel gunler gostersın Rabbım,11 mayısta bız nıyalle bırbırımızı dusunucez =))

yetısır hersey yetısır Rabbım yardım eder bak gör bi bakmıssın hersey yetısmeyecek derken bıtmıs bıle ama son 1 haftaya bırakma derım ,bız yerlestırdık h.sonu ama yerlesınce eksıkler cıkıo okadar esya var nasıl eksık cıkar dedım ama cıkıyor her aksam ıs cıkısı bir sey halledıyoruz kendını sıkıstırma oyuzden

komsu dııl yakında akraba cıkacaksınız siz bence =) soyadlarınız ney =)))

Gnz haklısın valla, biz kesin tanıyozdur birbirimizi:)))
Gnz çok doğru söylüyor o kadar çok eşyam var ki nasıl eksik bişey olur diye düşünüyosun ama bizimde serince belli olcak bakalım. Daha sermeden bile aa şuda yok buda yok diyosun. Ben mesela dün klozet kapağı alcaktım unutmuşum :))))

ah canım daha ne eksıkler cıkıo ben mesela bornoz takımı dıe hamam havlusu almısım ben bornoz takımı var var dıye aranıp duruyorum 2 kutu var kocaman kutu nereye gıder dıyorum bı acarım kı bornoz yok ortalıkta kostum aldım hemen

Allah iyiliğini versin gnz:))) bornoz diye hamam havlusumu almışsın aşıkmısın yoksaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…