2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

Raporsuzmu sizin ne di cem bak dr sorsaydin igne oluyo ellerinde benim ignem kaldi mesela ben dr verdim raporsiz olanlara vericek bilgin olsun

ewt cnm 3 sene olmadıgı ıcın rapor cıkartamazsın dedi..ben hande hanıma gıdıyorum sen banudasın sanırı m o yuzden ilaç verırlermı bılmıyorum cnm yınede sağol..listeye eklenmek ıstemezmısın bu arada

merhaba canım doru senın vardı dmmı bende dıyorum bugun bı kac kısı dh gıdıcektı doktora...hadı ılacın hayırlı olsun bna gonal pek hayırlı gelmedı sana hayırlı gelır ınş. kız bu gidişle senle aynı zamana aşılanırız baksana benımkıler buyumuyor hıcc
hahahah aynenn canımm ben şuan cani gibi hissediyorum kendımı yakında amelıyatrlarada gırerım o bıcım artık psıkopata bağlandımmm

güncellemeeeee: iğne tarihim 29 mayıs

okiş şeker

kızlar benıde ekleyın 30 mayıs aşılama tarıhım sebebım ıse pko ve kan pıhtılaşması

eklıyorum tatlım hoşgeldın aramıza..

ayy walla gece uyuyamadım kafama takıldı yaa şu ctesı gelse bıran öncede ne olacagımı bılsem..konuyu ben actım ama ben aşılanamıycam bu ay galibaaa

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :79::79::79::79:

tünaydımmmm yavrucummmmmmmmmmmm ne güzel krşıladın sen bizi öylee cıvıl cıvılll :80::80::80::109::109:

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD]29 myıs
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]​19 mayıs[/TD]
[TD]30-31mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]6 hazıran[/TD]
[TD]9 hazıran[/TD]
[TD]15 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]zeynep
kamil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]17 myıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glshblnt[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mayıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]genesis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevincmerden[/TD]
[TD]erzurum
[/TD]
[TD]16 mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko kan pıhtılaşması
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler

herkese merhaba.kızlar bişey merak ettm ben dün ikinci iğnemi vuruldum siz kaçıncı iğnedesiniz ve kasık ağrısı falan varmı
bende hiçbir belirti yok henüz.en geçen ay kist için doğum kontrol hapı kullandım onun olumsuz bi etkisi olmaz inşallah

selam arkadaslar bende 1.5 yıllık evliyim. 2. kez ilaç tedavisi yaptırdım.dr ölctügünde 10 mm olmustu dr sonra menegon die bi iğne verdi 2 gun kullandm bugun 3. gunum dr a gittim sabah 15 mm oldugunu söyledi. 2 gun daha kullanıp cuma gunu tekrar gidecegim dr' a eger buyumuslerse catlatma iğnesi yaptıracagım. Herkesin kucagı dolsun inşallah

slm kızlar...bende bu ay ayın 13ünde aşılama oldum bu gün aşılamamın aşılama gününüde sayarsak 17.günü bu gün evde kendim test yaptım tek çizgi kan testi de yapmaya cesaretim yok ayın 13 ünde aşılama yaptıran arkadaşlar sizin durumunuz nedir...

Son düzenleme:

Tablo süper olmuş canım, eline sağlık. İnşallah herkesten güzel haberler bekliyoruzzz. Mercimeklerimiz tutunur inşallahhh :) :)

Canım aşılamanın üzerinden 17 gün geçmiş. Bence kan testi yaptır artık. Allah kısmet etmişse inşallah bebeğine kavuşursun. Biz kadınlar nelere cesaret ediyoruz, test için de topla cesaretini :) Rabbim hayırlı haberlerini vermeyi nasip etsin.

merhaba canım hoşgeldın..ben bugun 12.iğnemi vurdum ve yenı yenı bı kacgundur kasıgımda batmalr var..bence belırtı aramak ıcın cok erken bıraz daha buyusun yumoşlar ozaman kendını bellı ederler..

Ekleyebilirsin cnm 28 mayis asilama tarihi 11 haziran sonuc

tmm cnm

Tablo süper olmuş canım, eline sağlık. İnşallah herkesten güzel haberler bekliyoruzzz. Mercimeklerimiz tutunur inşallahhh :) :)

inşallah tablomuzz hamişlerlee dolar taşrrr..kızz mercimegı fırına verdınız siz hadı bakalım hepinizden bebişi göbişlerr beklıyorummm

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD]29 myıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]​19 mayıs[/TD]
[TD]30-31mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]6 hazıran[/TD]
[TD]9 hazıran[/TD]
[TD]15 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]zeynep
kamil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]17 myıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glshblnt[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mayıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]genesis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevincmerden[/TD]
[TD]erzurum[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko kan pıhtılaşması[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale99[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mayıs
[/TD]
[TD]11 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]medipol
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler

Amiiiinnn şeker, Rabbim isteyen herkese nasip etsinler. Bebişli göbişler görmek dileğiyle :) bu arada melbesten haber yok daha. İnşallah tutmuştur.

Amiiiinnn şeker, Rabbim isteyen herkese nasip etsinler. Bebişli göbişler görmek dileğiyle :) bu arada melbesten haber yok daha. İnşallah tutmuştur.

ewt ya o ilk zaman geldi kayboldu zaten...sonuç oluml u olsun yeterkıde gelmesın hıc...kızz sızz aşılandınızz ne guzel bı umut beklıyosunuzz ben yerımde sayıyorumm yaaaaaaaa offf bendeee bebişş istiyorumm yaaa bananeee bananeeee
:84::84::84:

Kızlar aşılama yaptım bu ay ve 14 gün oldu :) Test yapmadan adet oldum yarın yine doktora gıdıcem ama illaki bir test istiyor beta hcg yine isteniyor ama ben adet oldum eminim bundan. aşılama yaptım herseyi düzenli ve iiydi hep yattım ama sonuç yine negatif. Ben kürde yaptım bu ay keçiboynuzu zaten eşimin testinde öle çok bir sorun yok ben artık inanmıyorum yani kürlere aşılama olayına falan olmayınca olmuyo allah ol demedikçe.

kızlarrrr. pazartesi günü doktora gittiğimde solda 2 yumurtam vardı. ama rahim duvarım incelmişti ya bugün 11'de yine gittim. soldaki 1 yumurtam yok. sağdan 1 soldan 1 var. rahim de kalınlaşmış dedi doktorum. bu ay hiç olmadığım kadar umutluyum dedi. beni de umutlandırdı. çatlatma iğnemi oldum 11.30'da. yarın 16.00'da da aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum. çok heyecanlıyım:18:

kızlar merhaba,ben ilk aşılamada hamile kaldım,şuan 24 haftalığız kızımla,kesinlikle stres yapmayın heep umutlu olun,sizin için dua edicem,rabbim hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese,sormak istediğiniz bişey olursa her zaman yanınızdayım

hayırlı olsun arkadaşım. Allah eline ayağına kavuşmayı nasip etsin. benim de ilk aşılamam olacak yarın inşallah. nelere dikkat ettin aşılama öncesi sonrası özel olarak yaptığın bişey var mıydı? ben en çok bunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…