2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

aslında sağdan soldan fark etmez. ama bugüne kadar hep bir oğlum olacağını düşündüm. halk arasında da yaygın inanışa göre soldan yumurta döllenirse kız sağdan döllenirse erkek olurmuş. belki batıldır bilmiyorum ama sanırım psikolojik bişeyoldu bende. amaaan olsun da sağdan soldan fark etmez. doktor diyo bu ay ben ikiz bekliyorum diye. aman dedim olsun da iki üçüz fark etmez dedim. sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı olsun da.

3mm daha büyürlerse sıkıntı olmaz canım ya üzülme

cnm 3 mm daha buyurse 16 oluyor 18 olması gerekmezmı kalıtelı olması için..

benımde adet belırtım senın anlattıgın gıbı cnm adete bı ghafta kala hem ksık agrısı hemde gaz sancım olur..demek sende bu sekılde belırtı yapmış..ayy nee guzell rabbım mutlulugunu daim etsin inş. bizler içinde bol bol dua et canım

hee anladım tatlım bende sol tarafında sorun var sanıdım mesela benım sol tüp kapalı o yuzden bende hep sağdan yumurtlamak ıstıyorum neysekı benımde 2 sol 1 sağ olmuş ama gel görki büyümüyor...çok doğru hayırlsıyla olsundaa sağlıklı sıhatlı 1-2-3 fark etmezz hee..yokk kızz 3 üz olursaa nasıll bakarıkkkkkkkkkkkk

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​sebepsiz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD]29 myıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]​19 mayıs[/TD]
[TD]30-31mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]6 hazıran[/TD]
[TD]9 hazıran[/TD]
[TD]15 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]zeynep
kamil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]17 myıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glshblnt[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mayıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]genesis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevincmerden[/TD]
[TD]erzurum[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko kan pıhtılaşması[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale99[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler

inşl allahım hayırlı evlatlar nasip eder...

Son düzenleme:

ayyy aklıma ne geldi. bi arkadaşımın 1 oğlu vardı tekrar hamile kaldı ikizleri oldu. kadın işten yorgun argın geliyorum. açıp göğüsleri yatıyorum. gelen emiyo giden emiyo der anlatırdı.

bende yarın sabah 11:30 ilk aşılamamı olacağım.büyümüş 2 yumurtam var 1 tanesi sağ da 20mm diğeri sol da 18mm..bunların haricindede varmış ama onlar daha 14mm imiş sanırım bunlar çatlamıyor değil mi..dün gece 11:30 da çatlatma iğnesini yaptım kaç saatte çatlıyor bu yumurtalar..dr. çatlayıp çatlamadığına bakıyor mu?.bu aşılama da rahim filmi kadar acı olmuyordur inş. aşılama yaptıranlar anlatabilir mi...rahim filmi işkence gibi gelmişti bana sanırım acıya dayanamıyorum..herkese hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim....

cnm ben ilk aşışamamdı 2 ay önce çok korkmuştum ama hiç bişey yok acı duymuyosun 2. aşılamamda cuma günü yapılacak çatlamışmı die akmıyorlar yumurtalar belli olgunluğa erişince iğne vuruluyosun aşılamadan 36 saat önce sen hangi doktorda yaptırcn

ben eskişehirde teoman beye yaptırıyorum.rahim filmim felaketti cnm çok yandı aynı acıyı hissetmek istemiyorum inş sıkıntısız geçer..

Son düzenleme:
yok cn mrahim filminden kolay bu acı duymuyosun hiç sen il defamı yaptırıcan senin sorunun ne daha önce düşüğün varmı bwnim ikitane kalp atışları duyulmayan gebeliklerim oldu ve kürtajlarım

benim ilk aşılamam olacak inş. eşimde hareketlilik sorunu var.bende bi problem yok cnm.sen hangi şehirdesin 3. aşılamyı mı yaptırıyorsun.

Son düzenleme:
kızlar ilk aşılamam tuttu gebeyim :)))))))))) allahım hepinizin yüzünü güldürsün inşl...

Canım çok sevindim. Rabbim sana ve bebeğine sağlık versin inşallah. Bende bugün seni sormuştum. O kadar sevindim ki Allah'ım seni, bebeğini ve aileni nazarlardan korusun.

Rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın. Hayırlısıyla senin de aşılaman olur inşallah canım. Senin de güzel haberlerini can gözle bekliyorum inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…