- Konu Sahibi FairyTale61
-
canimmmmmm ne mutlu sana sorun neydi canım senin
tekrar tebrikler canımsağlıkla kucağına al
neee bildiğimizz enjektörmüü neden öylee yafff hangı ıgneydı kız o oyleee
cnm sıkma canını hayırlısı değilmiş...
​oo süpermişş cnm bak ne guzel bosuna stres yaptın bantıda bak rahmınde kalınlasmıs yumoşlarda süperr haydı hayırlısı bakalımmmm..neden sağdan olmasını ıstıyordun?
canimmmmmm ne mutlu sana sorun neydi canım senin:26::26:
Değerin ksv çıktı canım
3mm daha büyürlerse sıkıntı olmaz canım ya üzülme
valla sağlık ocağında sonuçlar geç çıkıyo :)))))) 4 de haberim oldu zaten allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın :)valla adet sancısı gibi bi sancı 5 gündür beni bırakmıyo bende gaz sanıp rahatlayayım diye ıkındım baya baktım geçmiyo ıkınmayla filan dün iş arkadaşlarıma dedim aşılamam tuttu nerden biliyosun töbest töbes dediler bende dedim ben adet olduğum gün kanamayla beraber şiddetli sancım olurdu ilk gün sonra geçerdi bakıyorum kırmızı gelmiyo 5 gündürde kasıkta sancım var dedim yarın bakalım dedik ve bugün kanda beta hcg yaptık 5 haftalık gebeyim :) ve çok heycanlıyımm bulutların üstündeyim sanki
aslında sağdan soldan fark etmez. ama bugüne kadar hep bir oğlum olacağını düşündüm. halk arasında da yaygın inanışa göre soldan yumurta döllenirse kız sağdan döllenirse erkek olurmuş. belki batıldır bilmiyorum ama sanırım psikolojik bişeyoldu bende. amaaan olsun da sağdan soldan fark etmez. doktor diyo bu ay ben ikiz bekliyorum diye. aman dedim olsun da iki üçüz fark etmez dedim. sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı olsun da.
aslında sağdan soldan fark etmez. ama bugüne kadar hep bir oğlum olacağını düşündüm. halk arasında da yaygın inanışa göre soldan yumurta döllenirse kız sağdan döllenirse erkek olurmuş. belki batıldır bilmiyorum ama sanırım psikolojik bişeyoldu bende. amaaan olsun da sağdan soldan fark etmez. doktor diyo bu ay ben ikiz bekliyorum diye. aman dedim olsun da iki üçüz fark etmez dedim. sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı olsun da.
en az 16 mm en fazla 23mm olmali diye biliyorum ben cnm
cnm 3 mm daha buyurse 16 oluyor 18 olması gerekmezmı kalıtelı olması için..
benımde adet belırtım senın anlattıgın gıbı cnm adete bı ghafta kala hem ksık agrısı hemde gaz sancım olur..demek sende bu sekılde belırtı yapmış..ayy nee guzell rabbım mutlulugunu daim etsin inş. bizler içinde bol bol dua et canım
hee anladım tatlım bende sol tarafında sorun var sanıdım mesela benım sol tüp kapalı o yuzden bende hep sağdan yumurtlamak ıstıyorum neysekı benımde 2 sol 1 sağ olmuş ama gel görki büyümüyor...çok doğru hayırlsıyla olsundaa sağlıklı sıhatlı 1-2-3 fark etmezz hee..yokk kızz 3 üz olursaa nasıll bakarıkkkkkkkkkkkk
canımm çok sewındım bende bugunden berı senı merak edıyordum..ilk hamişimiz sen oldun inş. ugur getırırsın bıze..rabbım kucagınada almayı nasıp eder inş.. bıraz anlatsana belırtılerın nelerdı tatlımmm [/QUOTE
tebrik ederim allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
kızlar ilk aşılamam tuttu gebeyim :)))))))))) allahım hepinizin yüzünü güldürsün inşl...
ewt ya o ilk zaman geldi kayboldu zaten...sonuç oluml u olsun yeterkıde gelmesın hıc...kızz sızz aşılandınızz ne guzel bı umut beklıyosunuzz ben yerımde sayıyorumm yaaaaaaaa offf bendeee bebişş istiyorumm yaaa bananeee bananeeee:84::84::84:
arkadaşlar yarın 1de ilk aşılamam olucak allahın ıznıyle ınsallah güzel sonuçlar alırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?