- Konu Sahibi FairyTale61
-
mrb suecimmm canım dualarım seninle sevindim durumuna ins herşey güzel olur
canım sağlıkla kucağına al meleğini tebrikler
mrb suecimmm canım dualarım seninle sevindim durumuna ins herşey güzel olurhadi bismillah
o topikteki yazinida okudum cnm yumurtalarinin boyutlari cok.guzelmis ins olumlu sonuçlanır cnm
o topikteki yazinida okudum cnm yumurtalarinin boyutlari cok.guzelmis ins olumlu sonuçlanır cnm
ins canim inssen nerelisin cnm
himmm bende konyaliyim canım burda yaşıyorum
Allahim sıkıntisiz kucagina almayi nasip etsin cnm sorun neydi sizde birde nerde yaptjrdin asilamanikızlar merhaba,ben ilk aşılamada hamile kaldım,şuan 24 haftalığız kızımla,kesinlikle stres yapmayın heep umutlu olun,sizin için dua edicem,rabbim hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese,sormak istediğiniz bişey olursa her zaman yanınızdayım
gobekten olanı kendim yapiomda totodan olan bildigimiz enjektör
Kızlar aşılama yaptım bu ay ve 14 gün oldu :) Test yapmadan adet oldum yarın yine doktora gıdıcem ama illaki bir test istiyor beta hcg yine isteniyor ama ben adet oldum eminim bundan. aşılama yaptım herseyi düzenli ve iiydi hep yattım ama sonuç yine negatif. Ben kürde yaptım bu ay keçiboynuzu zaten eşimin testinde öle çok bir sorun yok ben artık inanmıyorum yani kürlere aşılama olayına falan olmayınca olmuyo allah ol demedikçe.
kızlarrrr. pazartesi günü doktora gittiğimde solda 2 yumurtam vardı. ama rahim duvarım incelmişti ya bugün 11'de yine gittim. soldaki 1 yumurtam yok. sağdan 1 soldan 1 var. rahim de kalınlaşmış dedi doktorum. bu ay hiç olmadığım kadar umutluyum dedi. beni de umutlandırdı. çatlatma iğnemi oldum 11.30'da. yarın 16.00'da da aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum. çok heyecanlıyım:18:
menegon ismi canim.iğnenin ama cok yakio gece agri yapio :94::94::94::94:
menegon ismi canim.iğnenin ama cok yakio gece agri yapio :94::94::94::94:
ins cnm ins ama gonal daha iyi yaa
ins cnm ins ama gonal daha iyi yaa
kızlar ilk aşılamam tuttu gebeyim :)))))))))) allahım hepinizin yüzünü güldürsün inşl...
3mm daha büyürlerse sıkıntı olmaz canım ya üzülme
canımm çok sewındım bende bugunden berı senı merak edıyordum..ilk hamişimiz sen oldun inş. ugur getırırsın bıze..rabbım kucagınada almayı nasıp eder inş.. bıraz anlatsana belırtılerın nelerdı tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?