2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

ben selda akala gidiyorum canım star medicada. bugün oldum aşılamamı. gayet rahat geçti. 1 saat yatmamı söyledi. yattım ben de. şimdi eve geldik dinleniyorum. inşallah tutmuştur meleğim.

Canim hayirlisi olsun insallah asilamakarimiz hepimizin tutar ...benim doktorum 10dk dinlendirdi birinci ve ikinci asilamamda bana yeterli dedi 10 dk.

Canim ben gunde 3 tane klomen ictim 5 gun boyunca sonra yumurtam gelistikten sonra catlatici igne oldum bir gun sonrada asilamam yapildi..insallah senin yumurtalarin iyi gelismis olur benim bir yumurtam olusmu bu ay ilk once gelismemisti 14 mm di 2 gun sonra gittigimde gayet iyi gelismisti ayni gun catlatici ignemi oldum sonrada asilama...

Allah ım bu sfeer yüzünü güldürür inşallah.ümit bey bana 1 tane yumurta olursa aşılama yapmayablirm iğneyle yüklenicez çok sayıda yumurta elde etmeliyiz dedi.klomenle hep 1 yumurtam oluşmuştu benmde daha önce.böyle de çoğul gebelik riski var ama napalım olsunda ikiz olsun

senin kaç gün oldu aşılaman yapılalı

cnm merhaba bende salı gunu kont gıttıgımde 13 mm olmustu yumurtam doktor cok yavas gelısıyor dedı..yarın kont var tekrardan korkuyorum yıne gelısmedı dıye..senınde 14 mmden sonra gelişmiş inş. benımde oyle olur yaa cok stres yaptımmm :18::18::18:

Bende stres yapmistim gelismicek diye ama bosuna uzulmusum cok guzel gelismisti insallah seninde oyle olur

28 mayis ta oldum asilamami 2 gun oluyor benim gecen ay 3 yumurtam olmustu klomenle malezef tutmadi bu sefer bir tane insallah tutar
ya tutcak olduktan sonra 1 tane yeterli ztn.hadi bakalım inşallah önce senin sonra benm hatta bütün arkaddaşların güzel haberlerini alırız burdan.inşallah benmdde yumurtam oluşmuştur üzülmem yarın

Bende stres yapmistim gelismicek diye ama bosuna uzulmusum cok guzel gelismisti insallah seninde oyle olur

inş. cnm yaa sen klomenmi kullanmıştın ben gonal-f kullandım ve ılk kez kullanıyorum guzel gelısen yumurtalarımı durdurdu resmen...3 gunde 1mm buyudu yarında kont var sankı yıne buyumemıs gıbı gelıyor..bu arada senınde 1 yumurtan olmuş cnm onemlı olan bı kac tane olması degıl kalıtelı yumurta olması..inş. kalıtelıdır vee bebısın senınledırr

Kizlar insallahiyi dilekleriniz icin cok ama cok tesekkur ederim...yas 30 olunca panik yapmaya basladim anne olamicam diye cok korkuyorum bu 4. Tedavim allahim insallah hepimizin yuzu guler bu ay yaza hamile gireriz...

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD]29 myıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]​19 mayıs[/TD]
[TD]30-31mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​fsh yukseklıgı[/TD]
[TD]tekirdağ yaşam hast.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]6 hazıran[/TD]
[TD]9 hazıran[/TD]
[TD]15 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]zeynep
kamil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]17 myıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glshblnt[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mayıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]genesis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevincmerden[/TD]
[TD]erzurum[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko kan pıhtılaşması[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale99[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler

Kizlar insallahiyi dilekleriniz icin cok ama cok tesekkur ederim...yas 30 olunca panik yapmaya basladim anne olamicam diye cok korkuyorum bu 4. Tedavim allahim insallah hepimizin yuzu guler bu ay yaza hamile gireriz...

inş. cnmmmmahh o korku bendede var ben hıc anne olamıycam sankı herkes oluck bı ben kalıcakmısım gıbı gelıyor...
sıkmaa canını allahım ol dedıyse yasa başa soruna bakmaz..o yuzden stres yapma kendıne bebsın senınleymıs gıbı düşün bol bol dua et...inş. listemizde hamilee kalmayann kalmazzzzzzzzzzzzz

Insallah canim hepimiz bu ay hamile kaliriz ...cok dua ediyorum allahim bebek ozlemiyle kimseleri yastmasin...

Insallah canim hepimiz bu ay hamile kaliriz ...cok dua ediyorum allahim bebek ozlemiyle kimseleri yastmasin...

​aminn canımm inş. sen hiç olmazsa bu ay elınden gelenı yaptın şimdi sonucuu beklıyosun benım yumoşlar mınnak kaldı belkıde aşılamam iptal olur ne olacagım bellı degıl...bu duyguları yaşamak çok zor allahım bızlere bolcana sabır we bır an öncee bebişlerimizi versın...

amiiin.kızlar ben kaçtım inşallah yarın bol bol kaliteli yumurtam olduğunu öğrenirim çok korkuyorum.hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz inşallah.dualarımızı eksik etmeyelim birbirimzden

amiiin.kızlar ben kaçtım inşallah yarın bol bol kaliteli yumurtam olduğunu öğrenirim çok korkuyorum.hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz inşallah.dualarımızı eksik etmeyelim birbirimzden

allahaa emanet cnm ıyı haberlerını beklıyoruzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…