- 17 Şubat 2013
- 698
- 136
- 323
- Konu Sahibi FairyTale61
-
ben selda akala gidiyorum canım star medicada. bugün oldum aşılamamı. gayet rahat geçti. 1 saat yatmamı söyledi. yattım ben de. şimdi eve geldik dinleniyorum. inşallah tutmuştur meleğim.
benim ilk olucak öncesinde 3 kez klomen kullanım olmadı.ben inanılmaz heyecanlıyım.bugün daha 4.iğnem olcak çok sabırsızlanıyorum pekte umudum yok amaCanim benim 2. Asilamam olcak ilki tutmadi...bende heycan yok sadece cok korkuyorum yine tutmazsa diye
kızlar bende tekirdağdayım.ben genesis e gdyorum dr um ümit ekmen.inşallah hepimiz iyi sonucu alırız
benim ilk olucak öncesinde 3 kez klomen kullanım olmadı.ben inanılmaz heyecanlıyım.bugün daha 4.iğnem olcak çok sabırsızlanıyorum pekte umudum yok ama
benim daha olmadı aşılamam siz ne güzel atlattınız en azından aşılamanız yapıldı ben bugün 4.iğnemi olucam yarın kontrolüm var yumurtalara bakılcak bakalım ne durumda.sizin kaç yumurta oldu bide iğneylemi yapıldıInsallah canim sen ne zaman asilama oldun...
benim daha olmadı aşılamam siz ne güzel atlattınız en azından aşılamanız yapıldı ben bugün 4.iğnemi olucam yarın kontrolüm var yumurtalara bakılcak bakalım ne durumda.sizin kaç yumurta oldu bide iğneylemi yapıldı
Allah ım bu sfeer yüzünü güldürür inşallah.ümit bey bana 1 tane yumurta olursa aşılama yapmayablirm iğneyle yüklenicez çok sayıda yumurta elde etmeliyiz dedi.klomenle hep 1 yumurtam oluşmuştu benmde daha önce.böyle de çoğul gebelik riski var ama napalım olsunda ikiz olsunCanim ben gunde 3 tane klomen ictim 5 gun boyunca sonra yumurtam gelistikten sonra catlatici igne oldum bir gun sonrada asilamam yapildi..insallah senin yumurtalarin iyi gelismis olur benim bir yumurtam olusmu bu ay ilk once gelismemisti 14 mm di 2 gun sonra gittigimde gayet iyi gelismisti ayni gun catlatici ignemi oldum sonrada asilama...
senin kaç gün oldu aşılaman yapılalıAllah ım bu sfeer yüzünü güldürür inşallah.ümit bey bana 1 tane yumurta olursa aşılama yapmayablirm iğneyle yüklenicez çok sayıda yumurta elde etmeliyiz dedi.klomenle hep 1 yumurtam oluşmuştu benmde daha önce.böyle de çoğul gebelik riski var ama napalım olsunda ikiz olsun
senin kaç gün oldu aşılaman yapılalı
Canim ben gunde 3 tane klomen ictim 5 gun boyunca sonra yumurtam gelistikten sonra catlatici igne oldum bir gun sonrada asilamam yapildi..insallah senin yumurtalarin iyi gelismis olur benim bir yumurtam olusmu bu ay ilk once gelismemisti 14 mm di 2 gun sonra gittigimde gayet iyi gelismisti ayni gun catlatici ignemi oldum sonrada asilama...
cnm merhaba bende salı gunu kont gıttıgımde 13 mm olmustu yumurtam doktor cok yavas gelısıyor dedı..yarın kont var tekrardan korkuyorum yıne gelısmedı dıye..senınde 14 mmden sonra gelişmiş inş. benımde oyle olur yaa cok stres yaptımmm :18::18::18:
ya tutcak olduktan sonra 1 tane yeterli ztn.hadi bakalım inşallah önce senin sonra benm hatta bütün arkaddaşların güzel haberlerini alırız burdan.inşallah benmdde yumurtam oluşmuştur üzülmem yarın28 mayis ta oldum asilamami 2 gun oluyor benim gecen ay 3 yumurtam olmustu klomenle malezef tutmadi bu sefer bir tane insallah tutar
Bende stres yapmistim gelismicek diye ama bosuna uzulmusum cok guzel gelismisti insallah seninde oyle olur
Kizlar insallahiyi dilekleriniz icin cok ama cok tesekkur ederim...yas 30 olunca panik yapmaya basladim anne olamicam diye cok korkuyorum bu 4. Tedavim allahim insallah hepimizin yuzu guler bu ay yaza hamile gireriz...
inş. cnmmmmahh o korku bendede var ben hıc anne olamıycam sankı herkes oluck bı ben kalıcakmısım gıbı gelıyor...
sıkmaa canını allahım ol dedıyse yasa başa soruna bakmaz..o yuzden stres yapma kendıne bebsın senınleymıs gıbı düşün bol bol dua et...inş. listemizde hamilee kalmayann kalmazzzzzzzzzzzzz
Insallah canim hepimiz bu ay hamile kaliriz ...cok dua ediyorum allahim bebek ozlemiyle kimseleri yastmasin...
amiiin.kızlar ben kaçtım inşallah yarın bol bol kaliteli yumurtam olduğunu öğrenirim çok korkuyorum.hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz inşallah.dualarımızı eksik etmeyelim birbirimzdenInsallah canim hepimiz bu ay hamile kaliriz ...cok dua ediyorum allahim bebek ozlemiyle kimseleri yastmasin...
amiiin.kızlar ben kaçtım inşallah yarın bol bol kaliteli yumurtam olduğunu öğrenirim çok korkuyorum.hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz inşallah.dualarımızı eksik etmeyelim birbirimzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?