- 17 Şubat 2013
- 698
- 136
- 323
- Konu Sahibi FairyTale61
-
Bende tekirdag dayim yasam hastanesi sebeb fsh hormonu yuksekAşıLama YapacakLarr Listesi
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD]29 myıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]​19 mayıs[/TD]
[TD]30-31mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]6 hazıran[/TD]
[TD]9 hazıran[/TD]
[TD]15 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]zeynep
kamil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]17 myıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glshblnt[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mayıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]genesis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevincmerden[/TD]
[TD]erzurum[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko kan pıhtılaşması[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale99[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler
Kızlar birde ayıptır söylemesi sürekli gazım var ve çıkarmak zorunda kalıyorum. Ya bu ilaç benim dengemi şaşırttı galiba. Hayrına kullananlar ya da duyanlar bi yardım
Canim ben kullanmadim ama yan etkileri yazmiyomu...
Canim bendede var gaz sorunu ya catalda cok bekledim usuttum yada ilaclardan diyorumKızlar birde ayıptır söylemesi sürekli gazım var ve çıkarmak zorunda kalıyorum. Ya bu ilaç benim dengemi şaşırttı galiba. Hayrına kullananlar ya da duyanlar bi yardım
canım bizde sorun çokkkkkkkkkkkk du,ilk başda eşim ameliyat oldu varikosel,kısmen düzeldi,ama morfojojisi hala bozuktu,sonra bende kist vardı,pko vardı,aynı zamanda erken menepoz teşhisi konuldu,adetlerim bile kesilmeye başlamıştı 1-1,5 gün oluyodum,dr direk tüp bebek dedi,ama prof lar onaylamadı hastanın yumurtaları bitmiş ilaçlara tepki vermez dediler,tüp bile tutmaz dediler,,,sonra sırf yumurtaların tepkisini ölçmek içn klomen verildi,dedikleri gibi hiç büyümedi,okadar çok istiyodum ki anne olmayı okadar çok dua ettimki anlatamam,rabbim o duaların yüzü suyu hürmetine bana mucize gönderdi,belki inanmıycaksınız ama bi anda yumurtam büyüdü dr. bile şoktaydı,neyse dedi madem büyüdü bu ayı boş geçirmeyelim aşılama bari yapalım dedi,yani aşılama ölesine yapıldı ama çok şükür tuttu,dr. bile hala şokda nsl tuttu diye,
bol bol dua edin kızlar,rabbimden isterken candan isteyin,onun gücü olmayanı olduruyo,ben vile hamile kaldıysam herkes kalır....
bu arada dün ilk iğnemi kendim yapacağıma söz vermiştim kendime ama yapamadım ya
sağolsun arkadaş yaptı...
sanki sivri bir kalem ucunu batırıyormuş gibi oluyor sadece
gözümü kapattım bir de 'kız iyice batırdın, iyice girdi mi?' diye soruyorum
'ooo çoktan bitti neyi bekliyon sen' diyip halime gülüyormuş meğer
Bende tekirdag dayim yasam hastanesi sebeb fsh hormonu yuksek
sana da gözün aydın tebrikler melbessss....
Allah sana da sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cnm, çok sevindim
darısı başımızaaa Allahım inş
Canım melbes çok sevindim bu güzel haberine, Allah sağlıklı bir hamilelik, kolay bir doğum, sağlıklı ve hayırlı bir evlat kucağına almayı nasip etsin iinşaah. Bizim gibi bebek özlemi çekenlerin de bir an evvel sevindirsin rabbim :)
Canim bana birsey demedi bende agizdan aldim gece yatmadan once bir tane dedi simdi anlamadim ben doktoruma arayip soylesemmi acaba....
Kızlar aşılama yaptım bu ay ve 14 gün oldu :) Test yapmadan adet oldum yarın yine doktora gıdıcem ama illaki bir test istiyor beta hcg yine isteniyor ama ben adet oldum eminim bundan. aşılama yaptım herseyi düzenli ve iiydi hep yattım ama sonuç yine negatif. Ben kürde yaptım bu ay keçiboynuzu zaten eşimin testinde öle çok bir sorun yok ben artık inanmıyorum yani kürlere aşılama olayına falan olmayınca olmuyo allah ol demedikçe.
kızlar merhaba,ben ilk aşılamada hamile kaldım,şuan 24 haftalığız kızımla,kesinlikle stres yapmayın heep umutlu olun,sizin için dua edicem,rabbim hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese,sormak istediğiniz bişey olursa her zaman yanınızdayım
kızlar ilk aşılamam tuttu gebeyim :)))))))))) allahım hepinizin yüzünü güldürsün inşl...
Canim bendede var gaz sorunu ya catalda cok bekledim usuttum yada ilaclardan diyorum
Bide kasikmi desen karnimmi desem agrio idrara sıkısiktim islm sirasinda agrimda oldu azda olsa ilkinde cok sıkısik olmadigimdan bole agrim olmamisti
canım gaz genel olarak bütün bayanlarda var ben bir ara dr.sormuştum yumoşlardan ve ilaçlardan kaynaklıyo üşütme galan değil yanı rahat olunbol bol çıkarın
Canım sağolasın, sen beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün :) bayanlar rahat olalım, artık yeni felsefemiz "bol bol çıkarın" olsun :):):):):):):):):)
Evet canim tekirdagdayim doktorum abdurahman dagci yasam hastanesine gidiyorum sen kime gidiyosun....
ben selda akala gidiyorum canım star medicada. bugün oldum aşılamamı. gayet rahat geçti. 1 saat yatmamı söyledi. yattım ben de. şimdi eve geldik dinleniyorum. inşallah tutmuştur meleğim.
kızlar bende tekirdağdayım.ben genesis e gdyorum dr um ümit ekmen.inşallah hepimiz iyi sonucu alırız
inşallah arkadaşım. ben çok heyecanlıyım. ya siz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?