2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

Bende tekirdag dayim yasam hastanesi sebeb fsh hormonu yuksek

Canim ben kullanmadim ama yan etkileri yazmiyomu...

Canım bir sürü yan etki yazıyor. Okumuştum ama hepsi hatırımda değil. Birde prospektüste yazanlar dışında da yan etkileri olabilir diye düşündüm. İlacın hammaddesi progesteronmuş. Onu bi araştırayım. Bilenlerden de yardım bekliyorum şekerler.

Kızlar birde ayıptır söylemesi sürekli gazım var ve çıkarmak zorunda kalıyorum. Ya bu ilaç benim dengemi şaşırttı galiba. Hayrına kullananlar ya da duyanlar bi yardım
Canim bendede var gaz sorunu ya catalda cok bekledim usuttum yada ilaclardan diyorum
Bide kasikmi desen karnimmi desem agrio idrara sıkısiktim islm sirasinda agrimda oldu azda olsa ilkinde cok sıkısik olmadigimdan bole agrim olmamisti

canımmm nee guzel umut oldun bızleree..herşeyin başı inanç , dua rabbım dıledıkten sonra herşey olur imkansız dıye bırsey yoktor degılmı...inş. sağlıcakla bebegını kucagına alırsın cnm

kızz yerımm senı ılkbende ole tırstım doktor hadı sen yap dedı ayy dııdım sımdı yapamıcam cart dıye soktu baktım hıc bısey anlamadım sonr a kendım yptım halada yapıyorummm sende yapabılırsın tatlımm

Bende tekirdag dayim yasam hastanesi sebeb fsh hormonu yuksek

​eklıyorum tatlım..

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD]29 myıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]​19 mayıs[/TD]
[TD]30-31mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​fsh yukseklıgı
[/TD]
[TD]tekirdağ yaşam hast.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]6 hazıran[/TD]
[TD]9 hazıran[/TD]
[TD]15 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]zeynep
kamil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]17 myıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glshblnt[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mayıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]genesis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevincmerden[/TD]
[TD]erzurum[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko kan pıhtılaşması[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale99[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler

amin cnm dualarım sizinle...

Canim bana birsey demedi bende agizdan aldim gece yatmadan once bir tane dedi simdi anlamadim ben doktoruma arayip soylesemmi acaba....

ilk aşılamamda doktor bana da progestan yani progesteron hormonunu yazdırmıştı tutunsun diye...

oral yani ağızdan kullanmıştım ama aşırı baş dönmesi ve bulantı yaptı işyerinde yığıldım kaldım baş dönmesinden...

zor gelmiştim kendime...

doktor oral daha iyi tabi ama bu durumda vajinal alırsın demişti...aynı etkiyi yapar demişti...

ama söylemesi ayıp içinde eriyip bir miktarı yine günlük pede çıkıyor...aceba faydası olur mu diye düşündürmüştü beni...

yalnız progesteron bir de adet görmemi engellemişti

ve ben deli hamile olduğumu sanmıştım taaaa ki kan testi çat diye gerçekleri yüzüme vurana dek

canım benim çok üzüldüm ya rabbim hayırlısını versin mart ayında bende ilk defa bi 10 günlük geçkmeoldu reglimde ozaman dr.bana 1-2 kez ısrarla beta hcg yaptırmıştı bazen görülmüyormuş kanda bi git bakalım belki geç tutunanlardandır seninki inş.

sağol canım sağlıkla kucağına al bebeğini inş.darısı bizede benimde ilk aşılamam ama çok umutsuzum çok korkuyorum inş.bende senin gibi sevinirim belimde kasıklarımda kramplar var sende olmuşmuydu böyle

kızlar ilk aşılamam tuttu gebeyim :)))))))))) allahım hepinizin yüzünü güldürsün inşl...

topiğimizin ilk anne adayı hayırlı olsun canım seni çok merak ediyodum sonuç ne oldu diye sıra bende sonuç için heralde ayyyy inş.benimkide ilkinde tutmuştur bi belirti falan varmıydı benim 7.günüm aşılamada biraz akıntım var bide belim ağrıyo kasıklarım sızlıyo tuhaf bi duygu içindeyim ya tutmassa korkusu var içimde dua et bize lütfennnnnnnnnnnnn

Canim bendede var gaz sorunu ya catalda cok bekledim usuttum yada ilaclardan diyorum
Bide kasikmi desen karnimmi desem agrio idrara sıkısiktim islm sirasinda agrimda oldu azda olsa ilkinde cok sıkısik olmadigimdan bole agrim olmamisti

canım gaz genel olarak bütün bayanlarda var ben bir ara dr.sormuştum yumoşlardan ve ilaçlardan kaynaklıyo üşütme galan değil yanı rahat olun bol bol çıkarın

canım gaz genel olarak bütün bayanlarda var ben bir ara dr.sormuştum yumoşlardan ve ilaçlardan kaynaklıyo üşütme galan değil yanı rahat olun bol bol çıkarın

Canım sağolasın, sen beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün :) bayanlar rahat olalım, artık yeni felsefemiz "bol bol çıkarın" olsun :):):):):):):):):)

Evet canim tekirdagdayim doktorum abdurahman dagci yasam hastanesine gidiyorum sen kime gidiyosun....

ben selda akala gidiyorum canım star medicada. bugün oldum aşılamamı. gayet rahat geçti. 1 saat yatmamı söyledi. yattım ben de. şimdi eve geldik dinleniyorum. inşallah tutmuştur meleğim.

ben selda akala gidiyorum canım star medicada. bugün oldum aşılamamı. gayet rahat geçti. 1 saat yatmamı söyledi. yattım ben de. şimdi eve geldik dinleniyorum. inşallah tutmuştur meleğim.

kızlar bende tekirdağdayım.ben genesis e gdyorum dr um ümit ekmen.inşallah hepimiz iyi sonucu alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…