- 17 Şubat 2013
- 698
- 136
- 323
- Konu Sahibi FairyTale61
-
Bende stres yapmistim gelismicek diye ama bosuna uzulmusum cok guzel gelismisti insallah seninde oyle olur
​aminn canımm inş. sen hiç olmazsa bu ay elınden gelenı yaptın şimdi sonucuu beklıyosun benım yumoşlar mınnak kaldı belkıde aşılamam iptal olur ne olacagım bellı degıl...bu duyguları yaşamak çok zor allahım bızlere bolcana sabır we bır an öncee bebişlerimizi versın...
amiiin.kızlar ben kaçtım inşallah yarın bol bol kaliteli yumurtam olduğunu öğrenirim çok korkuyorum.hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz inşallah.dualarımızı eksik etmeyelim birbirimzden
Canim bisuna sikma canini yumurtan cok guzel gelismis olcak bak gorursun bende gelusmicek sanmistim ama gelisti benim fsh hormonum yuksek sinieda olmasina ragmen 2 gun sonra gayet iyi gelismisti bosuna uzme stres tapma hersey guzel olcak...
hadi bakalım brsn61 yarın ikimizde iyi haberler verelim.hoşçakalınCanim bisuna sikma canini yumurtan cok guzel gelismis olcak bak gorursun bende gelusmicek sanmistim ama gelisti benim fsh hormonum yuksek sinieda olmasina ragmen 2 gun sonra gayet iyi gelismisti bosuna uzme stres tapma hersey guzel olcak...
sağol cnm bıraz içimi rahatlattın..yarın inş. bende ıyı haberler gelirimm :18:
Kizlar ikinizdende guzel haberler bekliyorum dualarim sizinle
benim daha olmadı aşılamam siz ne güzel atlattınız en azından aşılamanız yapıldı ben bugün 4.iğnemi olucam yarın kontrolüm var yumurtalara bakılcak bakalım ne durumda.sizin kaç yumurta oldu bide iğneylemi yapıldı
Canim ben gunde 3 tane klomen ictim 5 gun boyunca sonra yumurtam gelistikten sonra catlatici igne oldum bir gun sonrada asilamam yapildi..insallah senin yumurtalarin iyi gelismis olur benim bir yumurtam olusmu bu ay ilk once gelismemisti 14 mm di 2 gun sonra gittigimde gayet iyi gelismisti ayni gun catlatici ignemi oldum sonrada asilama...
ben eskişehirde teoman beye yaptırıyorum.rahim filmim felaketti cnm çok yandı aynı acıyı hissetmek istemiyorum inş sıkıntısız geçer..
ben klomen kullandım. 2 yumurtam oluştu. adetimin 11. gününde çatlatma iğnem yapıldı, bugün de aşılamam oldu canım.
yaaa günde 3 klomen mi?? bana sadece 1 tane veriyo.3-4 ay sadece klomenle denedim çatlatma yapılmadan. ama olmadı. bu sefer ilk çatlatmada aşılaama yaptırdım.
Canim benim fsh hormonunun yuksek yani yumurtalarim hap disinda kaliteli olmuyo gelismiyor o yuzden gunde 3 tane aliyorum demek senin yumurtalarinda bir problem yok bir tanede yetiyor demekki...ben ilk tedavimde gunde 2 tane icmistim ama yeterli gelmemisti sonraki 2 ay da 3 tane aldim ancak istenilen boyuta ulasti...asilaman hayirli olsun canim insallah tutar hepimizin gobusleri bebislerle dolar...
canim.cat ignesinin icinde bthcg var misal şimdi test yapsan pozitif cikar ama bu gebelikten deil igneden ennnnnn az on gun sonra ignenin etkisi geçiyor
Hanımlar bir sorum var. Bugün benim aşılama sonrası 5. Günüm. Ve beklemek gerçekten çok zor. Sizce bu kadar erken belli olur mu? 10 Haziran'a kadar nasıl bekleyeceğim
ah bebem benimde 7günüm oldu günler hatta dk.lar geçmek bilmiyo çok zor rabbim emeğimizin bu kadar sıkıntımızın sabrımızın karşılığını bize evlat olarak geri versin inş.benm 7 haziran test günüm dayanabilrsem şayet regl günüme kadar beklekmek istiyorum tabi tutmuş ise(
ah bebem benimde 7günüm oldu günler hatta dk.lar geçmek bilmiyo çok zor rabbim emeğimizin bu kadar sıkıntımızın sabrımızın karşılığını bize evlat olarak geri versin inş.benm 7 haziran test günüm dayanabilrsem şayet regl günüme kadar beklekmek istiyorum tabi tutmuş ise(
canim.cat ignesinin icinde bthcg var misal şimdi test yapsan pozitif cikar ama bu gebelikten deil igneden ennnnnn az on gun sonra ignenin etkisi geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?