2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

Kizlar benim doktor jel yerine progestan 200 mg hap aldirdi gece yatmadan once bir tane iccekmisim allahim insallah bu ay hepimi bebislerimize kavusuruz...

Kizlar benim doktor jel yerine progestan 200 mg hap aldirdi gece yatmadan once bir tane iccekmisim allahim insallah bu ay hepimi bebislerimize kavusuruz...

canım benimki de progestan verecekmiş. bugün öyle söyledi. yarın aşılamam olacak saat 4'te inşallah. cuma ilişki önerdi. cumartesiyi boş geçin pazar progestana başlarsın dedi. ayıp olmazsa bi şey sorucam. doktorun progestanı vajinadan mı ağızdan mı almanı önerdi. ben daha önce de kullandım hep vajinadan verdi bana. bu sefer de öyle verecek. bebeğin tutunması için veriyolar o ilacı. yani bi nevi garantiye almak için. yalnız çok yan etkisi var. o yüzden gece yatmadan alman çok daha iyi olur. günlük hayatın etkilenmez.

en az 16 mm en fazla 23mm olmali diye biliyorum ben cnm

bende 18 mm den aşşagısını kalıtesız bılıyorum cnm ya...

ayyy aklıma ne geldi. bi arkadaşımın 1 oğlu vardı tekrar hamile kaldı ikizleri oldu. kadın işten yorgun argın geliyorum. açıp göğüsleri yatıyorum. gelen emiyo giden emiyo der anlatırdı.

kızz nee dıyosunnn koptumm yaaaa

Rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın. Hayırlısıyla senin de aşılaman olur inşallah canım. Senin de güzel haberlerini can gözle bekliyorum inşallah.

çok sağol bitanem..aminn inş. hepimiz guzel haberler verırız..aramızda en erken aşılama olan melbestı ve onun sevınclı haberını aldık sırayla dıger kızlrdanda alırız inş. dualaırım sızınle kızlarrr

arkadaşlar yarın 1de ilk aşılamam olucak allahın ıznıyle ınsallah güzel sonuçlar alırız :)

inş. cnm gzl haberlerını beklıyoruzz

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD]29 myıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]​19 mayıs[/TD]
[TD]30-31mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]6 hazıran[/TD]
[TD]9 hazıran[/TD]
[TD]15 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]zeynep
kamil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]17 myıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glshblnt[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mayıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]genesis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevincmerden[/TD]
[TD]erzurum[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko kan pıhtılaşması[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale99[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler

aşılama yapıldığında hemen kalkma 1 saat falan yat,tuvaletede iyice sıkışana kadar gitme,ben aşılama gününden itibaren hergün bir avuç kabak çekirdeği,bir dilim ananas yedim,onun dışında çok pinpiriklenmedim,normal hayatıma devam ettim,bol bol dua ettim,elimi karnıma koyup hergün 140 tane salavat getirmeye çalıştım,ve hep inandım bebeğimin benimle olduğuna,kesinlikle olumsuz bişey düşünme allah ın izniyle bebeğim benimle aşılamam tuttu de,psikoloji çok etkiliyo,rabbim hepinizin yardımcısı olsun...

aşılama 2 dk lık bi işlem rahim filmi gibi değil,çok çok basit sakın korkma allah yardımcın olsun

canım sağlıkla kucağına al meleğini tebrikler

Senin sorunun neydi canım esktra bisey yaptin mi canım aşılamadan sonra benimde haftaya asilamam

canım bizde sorun çokkkkkkkkkkkk du,ilk başda eşim ameliyat oldu varikosel,kısmen düzeldi,ama morfojojisi hala bozuktu,sonra bende kist vardı,pko vardı,aynı zamanda erken menepoz teşhisi konuldu,adetlerim bile kesilmeye başlamıştı 1-1,5 gün oluyodum,dr direk tüp bebek dedi,ama prof lar onaylamadı hastanın yumurtaları bitmiş ilaçlara tepki vermez dediler,tüp bile tutmaz dediler,,,sonra sırf yumurtaların tepkisini ölçmek içn klomen verildi,dedikleri gibi hiç büyümedi,okadar çok istiyodum ki anne olmayı okadar çok dua ettimki anlatamam,rabbim o duaların yüzü suyu hürmetine bana mucize gönderdi,belki inanmıycaksınız ama bi anda yumurtam büyüdü dr. bile şoktaydı,neyse dedi madem büyüdü bu ayı boş geçirmeyelim aşılama bari yapalım dedi,yani aşılama ölesine yapıldı ama çok şükür tuttu,dr. bile hala şokda nsl tuttu diye,
bol bol dua edin kızlar,rabbimden isterken candan isteyin,onun gücü olmayanı olduruyo,ben vile hamile kaldıysam herkes kalır....

tebrikler gözün aydın canım...
Allah hayırlısıyla kurtarsın, sonra da analı babalı büyütmeyi nasıp etsin, hayırlı sağlıklı bir evlat eylesin inş

her hamile haberi ne kadar mutlu ediyor anlatamam, darısı başımıza

hepimize umut verdin teşekkürler canım...

bu arada dün ilk iğnemi kendim yapacağıma söz vermiştim kendime ama yapamadım ya

sağolsun arkadaş yaptı...

sanki sivri bir kalem ucunu batırıyormuş gibi oluyor sadece

gözümü kapattım bir de 'kız iyice batırdın, iyice girdi mi?' diye soruyorum

'ooo çoktan bitti neyi bekliyon sen' diyip halime gülüyormuş meğer

Canim bana birsey demedi bende agizdan aldim gece yatmadan once bir tane dedi simdi anlamadim ben doktoruma arayip soylesemmi acaba....

Canım melbes çok sevindim bu güzel haberine, Allah sağlıklı bir hamilelik, kolay bir doğum, sağlıklı ve hayırlı bir evlat kucağına almayı nasip etsin iinşaah. Bizim gibi bebek özlemi çekenlerin de bir an evvel sevindirsin rabbim :)

Kızlar her hamile olan arkadaşa o kadar seviniyorum ki, gözlerim doluyor. Rabbim herkeslere nasip etsin. Ama bu ağlamaklı halim crinone jelden kaynaklı galiba emin değilim. Sizde böyle bir etkisi oldu mu? Bi yardım edin.

Kızlar her hamile olan arkadaşa o kadar seviniyorum ki, gözlerim doluyor. Rabbim herkeslere nasip etsin. Ama bu ağlamaklı halim crinone jelden kaynaklı galiba emin değilim. Sizde böyle bir etkisi oldu mu? Bi yardım edin.

Kızlar birde ayıptır söylemesi sürekli gazım var ve çıkarmak zorunda kalıyorum. Ya bu ilaç benim dengemi şaşırttı galiba. Hayrına kullananlar ya da duyanlar bi yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…