- 17 Şubat 2013
- 698
- 136
- 323
- Konu Sahibi FairyTale61
-
kızlar ilk aşılamam tuttu gebeyim :)))))))))) allahım hepinizin yüzünü güldürsün inşl...
Kizlar benim doktor jel yerine progestan 200 mg hap aldirdi gece yatmadan once bir tane iccekmisim allahim insallah bu ay hepimi bebislerimize kavusuruz...
Canim cok sevindim hayirlisiyla saglikla kucaginda gormeyide allah nasip etsin..darisi bizlerin basina...
en az 16 mm en fazla 23mm olmali diye biliyorum ben cnm
ayyy aklıma ne geldi. bi arkadaşımın 1 oğlu vardı tekrar hamile kaldı ikizleri oldu. kadın işten yorgun argın geliyorum. açıp göğüsleri yatıyorum. gelen emiyo giden emiyo der anlatırdı.
Rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın. Hayırlısıyla senin de aşılaman olur inşallah canım. Senin de güzel haberlerini can gözle bekliyorum inşallah.
arkadaşlar yarın 1de ilk aşılamam olucak allahın ıznıyle ınsallah güzel sonuçlar alırız :)
hayırlı olsun arkadaşım. Allah eline ayağına kavuşmayı nasip etsin. benim de ilk aşılamam olacak yarın inşallah. nelere dikkat ettin aşılama öncesi sonrası özel olarak yaptığın bişey var mıydı? ben en çok bunu düşünüyorum.
bende yarın sabah 11:30 ilk aşılamamı olacağım.büyümüş 2 yumurtam var 1 tanesi sağ da 20mm diğeri sol da 18mm..bunların haricindede varmış ama onlar daha 14mm imiş sanırım bunlar çatlamıyor değil mi..dün gece 11:30 da çatlatma iğnesini yaptım kaç saatte çatlıyor bu yumurtalar..dr. çatlayıp çatlamadığına bakıyor mu?.bu aşılama da rahim filmi kadar acı olmuyordur inş. aşılama yaptıranlar anlatabilir mi...rahim filmi işkence gibi gelmişti bana sanırım acıya dayanamıyorum..herkese hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim....
canım sağlıkla kucağına al meleğini tebrikler
Senin sorunun neydi canım esktra bisey yaptin mi canım aşılamadan sonra benimde haftaya asilamam
canım bizde sorun çokkkkkkkkkkkk du,ilk başda eşim ameliyat oldu varikosel,kısmen düzeldi,ama morfojojisi hala bozuktu,sonra bende kist vardı,pko vardı,aynı zamanda erken menepoz teşhisi konuldu,adetlerim bile kesilmeye başlamıştı 1-1,5 gün oluyodum,dr direk tüp bebek dedi,ama prof lar onaylamadı hastanın yumurtaları bitmiş ilaçlara tepki vermez dediler,tüp bile tutmaz dediler,,,sonra sırf yumurtaların tepkisini ölçmek içn klomen verildi,dedikleri gibi hiç büyümedi,okadar çok istiyodum ki anne olmayı okadar çok dua ettimki anlatamam,rabbim o duaların yüzü suyu hürmetine bana mucize gönderdi,belki inanmıycaksınız ama bi anda yumurtam büyüdü dr. bile şoktaydı,neyse dedi madem büyüdü bu ayı boş geçirmeyelim aşılama bari yapalım dedi,yani aşılama ölesine yapıldı ama çok şükür tuttu,dr. bile hala şokda nsl tuttu diye,
bol bol dua edin kızlar,rabbimden isterken candan isteyin,onun gücü olmayanı olduruyo,ben vile hamile kaldıysam herkes kalır....
kızlar ilk aşılamam tuttu gebeyim :)))))))))) allahım hepinizin yüzünü güldürsün inşl...
canım benimki de progestan verecekmiş. bugün öyle söyledi. yarın aşılamam olacak saat 4'te inşallah. cuma ilişki önerdi. cumartesiyi boş geçin pazar progestana başlarsın dedi. ayıp olmazsa bi şey sorucam. doktorun progestanı vajinadan mı ağızdan mı almanı önerdi. ben daha önce de kullandım hep vajinadan verdi bana. bu sefer de öyle verecek. bebeğin tutunması için veriyolar o ilacı. yani bi nevi garantiye almak için. yalnız çok yan etkisi var. o yüzden gece yatmadan alman çok daha iyi olur. günlük hayatın etkilenmez.
bu arada sen de mi tekirdağdasın canım? kime gidiyorsun doktora??
canım kimine agiz yoluyla kimine vajina icin veriyi vajinapan yapıldığında hem daha etkili hem yan etkusinin daha az olduğunu biliyorum ben bence sor dr
Canım çok sevindim. Rabbim sana ve bebeğine sağlık versin inşallah. Bende bugün seni sormuştum. O kadar sevindim ki Allah'ım seni, bebeğini ve aileni nazarlardan korusun.
canım kimine agiz yoluyla kimine vajina icin veriyi vajinapan yapıldığında hem daha etkili hem yan etkusinin daha az olduğunu biliyorum ben bence sor dr
Kızlar her hamile olan arkadaşa o kadar seviniyorum ki, gözlerim doluyor. Rabbim herkeslere nasip etsin. Ama bu ağlamaklı halim crinone jelden kaynaklı galiba emin değilim. Sizde böyle bir etkisi oldu mu? Bi yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?