2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

Canim benim cok sevindim hersey yolunda gidiyor cok sukur insallah sonumuzda iyi olur hepimiz anne oluruz :)

Canim ne guzel seyler yazmışsın haklisin elimiz ayagimiz tutuyor cok sukur sirf bunlar icin bile sukretmem lazim bu siralar psikolojim cok bozuldu kendimi taniyamaz oldum

benimde aynı doktor bu ay aşılama olmuştum tutmadı ....banu hanım bu ay dinlen dedi öbür ay deniyelim tekrar dedi ...senin aşılama oldu mu doktordan memnun musun?

Ben 2defa kendisinde yaptiriyorum hic ara vermeye gerek yok dedi ama bakti kist olussaydi ertelicekti oyle bi duruummu oldu sende memnuniyet konusu tartisilir da hastasi cok ve isinde uzman die baslamak lazim dedim bi yerden

c ok iyi anliyorum seni cnm ama eksik degiliz elbette sınanıyoruz die dusun yas 30olup evlenemeyenlerde var vardir bir hayir ya bende artik soranlari terslicem die karar aldim ama uygulayabilirmiyim bilmiyorum cehalet iste yok5sene olmusta bebek yapsaymisim sanki ben dusunemiyorum. .

Bende terslicem artik insanlari madem onlsr bizim canimizi yakiyolar bizde onlarin canini yakalim okadar cokki etrafimda benim mutsuzlugumla mutlu olan ama allaha havale ediyorum gun olur devran doner bizimde yuzumuz guler ...

Bende terslicem artik insanlari madem onlsr bizim canimizi yakiyolar bizde onlarin canini yakalim okadar cokki etrafimda benim mutsuzlugumla mutlu olan ama allaha havale ediyorum gun olur devran doner bizimde yuzumuz guler ...

İnsaallah gulucek canim eminim yalniz degilsin bizlerde variz kader arkadaslarin gull biraz salla o insanlari kalbimizi kirarak onlar kaybediyor ve inaniyorumki biz sustugumuzda da meleklerimiz cevap veriyor bizi uzenlere. isyana dusmeyelim yeterki

Birsencim gozun aydin bak gec oldu ama guc olmasin muttlu hbrlerin olur insallah

canım böyle bir durumda kalınca hep aklıma Mevlana'nın bir sözü gelir "KÖTÜ YARADILIŞLI KİŞİ ALLAH'A YALVARMASIN DİYE ALLAH ONA DERT KEDER VERMEZ. UNUTMA FİRAVUN'UN BAŞI BİR KEZ BİLE AĞRIMADI."

Canim benim cok sevindim hersey yolunda gidiyor cok sukur insallah sonumuzda iyi olur hepimiz anne oluruz :)
kızlar eve yeni geldim bugün dr kontrolüm vardı yumurtalarıma bakıldı 7-8 tane çok iyi durumda yumurtam var bugün 5.iğnemi oldum salıya kadar günde 2 iğne dedi dr büyük ihtimalle perşembe aşılamam yapılcak:)brsn61 senin yumurtalarda iyi durumdaymış çok sevindim.inşallah hepimiz tutturcaz busefer.öptüm hepinizi

canimmmmmmmm kendine o kadar stres yaptin bak gordun mu herşey yolundaymis çok sevindim

yaa cnm aslında hala stresım geçmiş degıl hala 16 kucuk gıbı gelıyor bana ne bılıyım bı rahatlayamadım gıttı..

ewt oylede benım bu ıgneyle gunde 1 mm buyudu dıye hesap yapınca kafam karısıyor yıne ne bılıyım hayırlısı...hee kızz 100 mm yaptım bugun daha cok buyusun dıye yaptgımdan berı sağlı sollu kasık batmalarım arttı buyuyomu yumoşlarr acabaa

edemıyom kuzum uykularım kactı cok stres yaptı bende bu aşılama bıde aşılama yapılacak yere cıktım bılgı almak ıcın kız deemesınmı gece 12 den sonra bısey yeme ıcme sabaherken gel alla alla dıyorum nıye yemıycem aneztesı alcan dedıya dedım ne anestezısı dedı yumurtaların toplancakyaa anam dedım ne yumurtası aşılama yaptırcam ben nerdeysee amelıyata gıdıyodumm duzeltıyorum tatlım

beni de eklermisiniz.24 mayısta yapıldı aşılamam

hoşgeldın eklıyorum ıyı haberle verırsın ınş.

inş. kuzum yaa hala soru ısaretlerı kafamda donuyor 16 mm 18 olurmu yarın geceye kadar bıde bugun 100 lük yaptım kendımee alem kızım hee

Birsencim gozun aydin bak gec oldu ama guc olmasin muttlu hbrlerin olur insallah

​yavrucum çok sağolasın bılmıyorum gırdık bı yola bakalım hepımız ıcın hayırlısı..

cnm maşallah sana ne kadarguzel tepki vermiş yumoşlr..inş. hepsi guzel gelısır benım gıbı strese gırmessın yavrucum.çok sağol bıtanem hepımızden ıyı haberler beklıyorum..bugun cuma saatınde heımız ıcın dua ettım kızlarr rabbım dualarımızı kabul etsın inş.

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD]3 haziran
[/TD]
[TD]16 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD]29 myıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]​19 mayıs[/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD]18 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​fsh yukseklıgı[/TD]
[TD]tekirdağ yaşam hast.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]6 hazıran[/TD]
[TD]9 hazıran[/TD]
[TD]15 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]zeynep
kamil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]17 myıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glshblnt[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mayıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]genesis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevincmerden[/TD]
[TD]erzurum[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko kan pıhtılaşması[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale99[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevilmedim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler

iyiymiş çok güldüm

canım böyle bir durumda kalınca hep aklıma Mevlana'nın bir sözü gelir "KÖTÜ YARADILIŞLI KİŞİ ALLAH'A YALVARMASIN DİYE ALLAH ONA DERT KEDER VERMEZ. UNUTMA FİRAVUN'UN BAŞI BİR KEZ BİLE AĞRIMADI."
Katiliyorum canim sana cok dogru

bt0601+ nasılsın arkadaşım? ben de dün oldum aşılamamı. çok gazım var ama. sende bi değişiklik var mı???

bt0601+ nasılsın arkadaşım? ben de dün oldum aşılamamı. çok gazım var ama. sende bi değişiklik var mı???

Bol bol çıkar canım, bende hala devam ediyor :) Rabbim tuttursun inşallah bebeğini sağlıkla. Benim durum aynı canım, bi heves beklemedeyim. Crinone jel ve folbiola devam ediyorum. Allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Tüm arkadaşlar öyle güzel şeyler yazmış ki, içim ferahları benimde. Allah hepinizden razı olsun. Hayırlı geceler.

günaydınn kızlarr nasılsınızz bakalım

listede bat tarıhlerınızı fln guncelleyınde kımden ıyı haber alma sırası geldı dıyee bakalım...

Kizlar daha erken belirti icin biliyorum aama sag kasim da agri var anlamadim niye agriyo yumurtsm buyudugu zamanki gibi geriliyo allahim insallah iyi bir seydirasilamamin 4. Gunundeyim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…