- 17 Şubat 2013
- 698
- 136
- 323
- Konu Sahibi FairyTale61
-
merhabaa kızlarrr ben geldımm randövum 3deydı anca gelebıldımm
çok şükür moralim yerınde cok stres yapmıştım yumoşlar sağdakı 16 soldakıler 15.5 olmuş..rahım kalınlıgıda 8.1 mi 8.5 m dedi bilmiyorum çok ıyı dedı..bugunde 75 ml vur yarın gece 12 de çatlatma iğnesi ptesı yarımdada aşılama dedı ayy cok heycanlandım kızlr sızce yarın geceye kadar 18 e ulaşırmı yumoşlar..ben ıkı kutu almıştım gonalf ıkı kutudanda son 50 şer ml kalmıştı ve bugun 100 ml iğne yaptım kendıme doktor 75 demişti inş. bişey olmaz...hala soru işaretlerı ıcerısındeyım yarın geceeye kadar 18 mm olucaklarmı bilemiyorumm offf dun gece sıkıntıdan uyuyamadım hıc...
almedacım bende medipol mega bagcılara gıdıyorum benım doktorum hande akbaş güleç ben cok memnunun çok ilgili artık sonuc ne olur bılemıyorum..
canım üzme kendini bu kadar bende 9 yıllık evliyim kendine nasıl böyle davranıyorsun aksine daha çok dışarı çık daha çok gez hoşlandıgın ne varsa yapmaya çalış hem neden kendini eksik hissediyorsun allaha şükür elimiz ayagımız tutyor kendine bunu yapma hayata olumlu bak ben buna inanıyorum rabbimin bize verdigi canın kıymetini bilelim rabbim elbet bizimde vakti zamanı gelince kucaklarımızı doldurur hayata küsmek yerine dahada sıkı tutun derim ben :)))
benimde kontrolum.pzt 12heyecanliyimmm:18::18::18:
benimde aynı doktor bu ay aşılama olmuştum tutmadı ....banu hanım bu ay dinlen dedi öbür ay deniyelim tekrar dedi ...senin aşılama oldu mu doktordan memnun musun?
Oyle gerci olmazsada dunyanin sonu degil ama iste insan yinede kotu hissediyor kendini ben 10 yillik evliyim yas 30 oldu benimle ayni zamanda evlenenler 3. Cocugu yaptilar kendimi eksikmis gibi hissediyorum hastane disinda evden disari vikmiyorum kendimi eve kapadim asosyal biri oldum allahim ne olur bebegim olsun hepimiz anne olalim
c ok iyi anliyorum seni cnm ama eksik degiliz elbette sınanıyoruz die dusun yas 30olup evlenemeyenlerde var vardir bir hayir ya bende artik soranlari terslicem die karar aldim ama uygulayabilirmiyim bilmiyorum cehalet iste yok5sene olmusta bebek yapsaymisim sanki ben dusunemiyorum. .
Bende terslicem artik insanlari madem onlsr bizim canimizi yakiyolar bizde onlarin canini yakalim okadar cokki etrafimda benim mutsuzlugumla mutlu olan ama allaha havale ediyorum gun olur devran doner bizimde yuzumuz guler ...
c ok iyi anliyorum seni cnm ama eksik degiliz elbette sınanıyoruz die dusun yas 30olup evlenemeyenlerde var vardir bir hayir ya bende artik soranlari terslicem die karar aldim ama uygulayabilirmiyim bilmiyorum cehalet iste yok5sene olmusta bebek yapsaymisim sanki ben dusunemiyorum. .
kızlar eve yeni geldim bugün dr kontrolüm vardı yumurtalarıma bakıldı 7-8 tane çok iyi durumda yumurtam var bugün 5.iğnemi oldum salıya kadar günde 2 iğne dedi dr büyük ihtimalle perşembe aşılamam yapılcak:)brsn61 senin yumurtalarda iyi durumdaymış çok sevindim.inşallah hepimiz tutturcaz busefer.öptüm hepiniziCanim benim cok sevindim hersey yolunda gidiyor cok sukur insallah sonumuzda iyi olur hepimiz anne oluruz :)
canimmmmmmmm kendine o kadar stres yaptin bak gordun mu herşey yolundaymis çok sevindim
caanımmm çok sevindim adına, doktor öyle dediyse muhakkak bir bildiği vardır
genelde günde 2 mm büyür tahmini ile yola çıkıyorlar,
bir de 100 ml iğne vurduysan bence kesin büyürler...
benim de pzt kontrolum var...
bakalım benimkiler ne kadar büyümüş olacak :)
olacak canım olacak. sen içini ferah tut. bak nası büyüyo yumoşlar. sen uykuna da dikkat et bakiiim. öle sıkıntıdan uyuyamadım falan yokbu arada benim aşılama tarihimle bat'ımı düzenler misin canım?? aşılama 30 mayıs. bat 18 haziran
beni de eklermisiniz.24 mayısta yapıldı aşılamam
Canim benim cok sevindim hersey yolunda gidiyor cok sukur insallah sonumuzda iyi olur hepimiz anne oluruz :)
Birsencim gozun aydin bak gec oldu ama guc olmasin muttlu hbrlerin olur insallah
kızlar eve yeni geldim bugün dr kontrolüm vardı yumurtalarıma bakıldı 7-8 tane çok iyi durumda yumurtam var bugün 5.iğnemi oldum salıya kadar günde 2 iğne dedi dr büyük ihtimalle perşembe aşılamam yapılcak:)brsn61 senin yumurtalarda iyi durumdaymış çok sevindim.inşallah hepimiz tutturcaz busefer.öptüm hepinizi
edemıyom kuzum uykularım kactı cok stres yaptı bende bu aşılama bıde aşılama yapılacak yere cıktım bılgı almak ıcın kız deemesınmı gece 12 den sonra bısey yeme ıcme sabaherken gel alla alla dıyorum nıye yemıycem aneztesı alcan dedıya dedım ne anestezısı dedı yumurtaların toplancakyaa anam dedım ne yumurtası aşılama yaptırcam ben nerdeysee amelıyata gıdıyodumm
Katiliyorum canim sana cok dogrucanım böyle bir durumda kalınca hep aklıma Mevlana'nın bir sözü gelir "KÖTÜ YARADILIŞLI KİŞİ ALLAH'A YALVARMASIN DİYE ALLAH ONA DERT KEDER VERMEZ. UNUTMA FİRAVUN'UN BAŞI BİR KEZ BİLE AĞRIMADI."
bt0601+ nasılsın arkadaşım? ben de dün oldum aşılamamı. çok gazım var ama. sende bi değişiklik var mı???
Kizlar daha erken belirti icin biliyorum aama sag kasim da agri var anlamadim niye agriyo yumurtsm buyudugu zamanki gibi geriliyo allahim insallah iyi bir seydirasilamamin 4. Gunundeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?