- 17 Şubat 2013
- 698
- 136
- 323
- Konu Sahibi FairyTale61
-
inşallah iyiye işarettir arkadaşım. hayra yoralım hayır olsun inşallah.
bebeğim belirti arama rabbim buyuk ins tutunmustur yavrun sana elini karnina koy bol. Bol salavat getir ins herşey güzel olcakk
suecim cnmmm mrb nasılsın:
bende iyiyimmm cnmm bi tane ignem kaldi pzt 12.gunum kontrolum varrr :18::18::18: daki yada carsamba olur
bende iyiyimmm cnmm bi tane ignem kaldi pzt 12.gunum kontrolum varrr :18::18::18: daki yada carsamba olur
Senin ksc gün oldu
Senin ksc gün oldu
bizim bebisler pek nazli ciktilar
bizim bebisler pek nazli ciktilar
Canim cat ignesinin agrisi oluo genelde kendine ugraslar bul cnm yoksa günler asır gelir sana
boşver canım sal gitsin
bebeğim belirti arama rabbim buyuk ins tutunmustur yavrun sana elini karnina koy bol. Bol salavat getir ins herşey güzel olcakk
Cnm daha once cat ignesi olmusmuydun
Evet canim cat ignesi oldum...ben tedavim boyunca 4 aydir catlatma igneside oluyorum....insallah bu son olur bebislerimize kavusuruz
amin athenacım. ben bu ay ilk kez çatlatma iğnesi oldum canım. bunun etkileri neler acaba?? benim epey gazı var ama aşılamadan mı çatlatmadan mı anlayamadım. bi de kaç saat kadar sonra gösteriyor etkisini? benim çatlatma iğnem çarşamba sabah 11.30da aşılamam perşembe 16.00da oldu. o gece saat 3-4 arası epey ağrım oldu. acaba çatlatma iğnesi etkisini o zaman mı gösterdi yoksa bu ağrı aşılamadan mı oldu
Catlatms ignesi asilamadan bir gun once oldum ben vurulduktan sonra benim de uc dort saat sonra benimde kasik agrilarim oldu bu yumurtalarimizin catladigini gosteriyor doktoruma sormustum o soyledi canim..
cat iğnesi bendede kasık bel agrisi yapti bir hafta falan iki kez kullanmıştım asilama için de kullancam iste hayırlısı bakalım
ARTIK ERTELEMEK İSTEMİYORUM 4 yıllık evlıyım sebepsiz kısırlık ..SİZLERE BİKAÇ SORUM OLACAK ÖZELDE AŞILAMA DÜŞÜNÜYORUM ACABA RAPOR İŞE YARARMI ÖZELDE ????? BUGÜN HASTALANDIM ACABA RAPOR ÇIKARASAM YETİŞİRMİ BİRDE AŞILAMA GERCEKTEN ZOR BİR İŞLEM DEĞİLMİ BEN RAHİM FİLMİNİ ANESTEZİ İLE ÇEKTİRDİM ACABA ASILAMAYIDAMI ANESTEZİ YAPTIRSAM OKADAR MORELIM SIFIRKI OKADAR CESARETIM KIRIKKI SUAN BAĞIRA BAĞIRA AGLAYASIM VAR AMA ARTIK ERTELEMEK İSTEMİYORUM O TUZDEN BIRAZ CARESIZ BİRAZ KORKAK AMA KARARLI KIMSEYLE PAYLASAMIYORUM DUYGULARIMI AĞLAMAYI BILE BECEREMIYORUM OKADAR DİK DURMAYA ALISMISIMKI OKADAR MORELIM BOZUKKI SUAN
mrb cnm hg aramiza gittigin bi dr var mi canim once guvenebilecegin bi dr bul seni.banka niyetine kullanmayacak biri raporu ilaçlar için mi soruyorsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?