2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

bende iyiyimmm cnmm bi tane ignem kaldi pzt 12.gunum kontrolum varrr :18::18::18: daki yada carsamba olur

Senin ksc gün oldu

hiç heyecan yapma canım. inşallah tutunur yoknazlarımızben perşembe günü yaptırdım aşılamamı. bekliyorum. hiçbir değişiklik yok sanki bende. sadece biraz gazım var o kadar.

bizim bebisler pek nazli ciktilar

Canim cat ignesinin agrisi oluo genelde kendine ugraslar bul cnm yoksa günler asır gelir sana

ben de "inatçılığı bana çekti şimdiden" diye kendimi avutuyorum canım. belirti aramıyorum ama aşılamadan beri pırt pırt gidiyo söylemesi ayıp.

kızlar merhaba.benide aranıza alırmısınız?bu ay benimde aşılama yapılcak.2.5 senedir istiyoruz olmuyo.inş hayırlısıyla aşılama tutar.

bebeğim belirti arama rabbim buyuk ins tutunmustur yavrun sana elini karnina koy bol. Bol salavat getir ins herşey güzel olcakk

Cnm daha once cat ignesi olmusmuydun

Evet canim cat ignesi oldum...ben tedavim boyunca 4 aydir catlatma igneside oluyorum....insallah bu son olur bebislerimize kavusuruz

Evet canim cat ignesi oldum...ben tedavim boyunca 4 aydir catlatma igneside oluyorum....insallah bu son olur bebislerimize kavusuruz

amin athenacım. ben bu ay ilk kez çatlatma iğnesi oldum canım. bunun etkileri neler acaba?? benim epey gazı var ama aşılamadan mı çatlatmadan mı anlayamadım. bi de kaç saat kadar sonra gösteriyor etkisini? benim çatlatma iğnem çarşamba sabah 11.30da aşılamam perşembe 16.00da oldu. o gece saat 3-4 arası epey ağrım oldu. acaba çatlatma iğnesi etkisini o zaman mı gösterdi yoksa bu ağrı aşılamadan mı oldu

Catlatms ignesi asilamadan bir gun once oldum ben vurulduktan sonra benim de uc dort saat sonra benimde kasik agrilarim oldu bu yumurtalarimizin catladigini gosteriyor doktoruma sormustum o soyledi canim..

Catlatms ignesi asilamadan bir gun once oldum ben vurulduktan sonra benim de uc dort saat sonra benimde kasik agrilarim oldu bu yumurtalarimizin catladigini gosteriyor doktoruma sormustum o soyledi canim..

benim çatlatma iğnesinden sonra pek ağrım olmadı da. aşılamadan yaklaşık 12 saat kadar sonra oldu canım yaa. inşallah çatlamıştır ve tutmuştur aşılamam.

ARTIK ERTELEMEK İSTEMİYORUM 4 yıllık evlıyım sebepsiz kısırlık ..SİZLERE BİKAÇ SORUM OLACAK ÖZELDE AŞILAMA DÜŞÜNÜYORUM ACABA RAPOR İŞE YARARMI ÖZELDE ????? BUGÜN HASTALANDIM ACABA RAPOR ÇIKARASAM YETİŞİRMİ BİRDE AŞILAMA GERCEKTEN ZOR BİR İŞLEM DEĞİLMİ BEN RAHİM FİLMİNİ ANESTEZİ İLE ÇEKTİRDİM ACABA ASILAMAYIDAMI ANESTEZİ YAPTIRSAM OKADAR MORELIM SIFIRKI OKADAR CESARETIM KIRIKKI SUAN BAĞIRA BAĞIRA AGLAYASIM VAR AMA ARTIK ERTELEMEK İSTEMİYORUM O TUZDEN BIRAZ CARESIZ BİRAZ KORKAK AMA KARARLI KIMSEYLE PAYLASAMIYORUM DUYGULARIMI AĞLAMAYI BILE BECEREMIYORUM OKADAR DİK DURMAYA ALISMISIMKI OKADAR MORELIM BOZUKKI SUAN

Canım Allah öncelikle hepimizin yardımcısı olsun. Öncelikle şunu söyleyim bu ay ilk aşılamamı oldum ve anestezi gerektirecek bir ağrı yaşamadım çok hafif bir sızı yaşadım sadece. Senin kararlı olman çok iyi. Herkese kulağını tıka. Allah sana ve eşine sağlık ve huzur, mutluluk versin. Adetin 3. Günü hasteneye sabah erken saat gidersen işlemlere hemen başlarlar. Aşılama tedavisinin 2-4 gün arası başlıyorlar. Genelde 3. Günü. Başka soruların olursa yazıyı beğenip sorarsan ben görürüm ve elimden geldiğince cevaplarım. Allah'a emanet ol. Bebişin inşallah seninle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…