2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

Kızlar acil yardım. 2 gündür crinone jel geri akıyor. Neden olur ki boşa mı gitti 2 gündür ilaç. Ayıptır söylemesi bugün çamaşırımın tamamı beyaz akıntı olmuştu. Neden böyle oldu ki?

hic bi fikrim yoook canım daha aşılama olmadım ben:26::26::26::26:

Canım sağolasın cevap için.

Kızlarrrr bilen yok mu?

Canım sağolasın cevap için.

Kızlarrrr bilen yok mu?

canı ben o jelden kullanmadım. ama sanırım bazılarına bu jeli bazılarına progestan hap veriyorlar bebek varsa tutunsun diye. bana progestan verdi doktorum. önceki aylarda kullanmıştım ve haptan beyaz beyaz tortular ve akıntı geliyodu. progestanda normal yani. bence jelde de normaldir. düşünsene spermin bile fazlası geri geliyor. korkma

Canim bende bilmiyorum kullanmadim ben progestan hap iciyirum ama bende normal dir diye dusunuyorum fazlasi geri cikiyor olabilir...

Teşekkür ederim canlar, inşallah normaldir. Birde benim ateşim 36,6 ya çıktı bu nedendir acep ????

CVP için teşekkürler KIZLAR YARIN arayıp randevu alacam ya YARIN ya eritesi güne verırler ben birde sunu SORCAM esım memur emeklı sandığına bağlı aşılamamı özelde yaptırcam rapor özelde geçerlimi geçerliyse NASIL nerden alıyoruz ıkı günde çıkarmam mümkün OLURMU

an itibariyle ayın ilk progestanını attım bacılar. vatana millete ve yavrucuğuma hayırlı olsun inşallah:119:

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.dün aşılamam oldu ve dünden beri sürekli uyuyorum benim gibi aşılama sonrası uyuyan arkadaşlar varmı tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız...

Moon aşılama için rapor çıkardınmı yukarda bi sorum vardı bakabılırmısım lütfen

merhaba kızlar ben bu ay aşılama yaptırıyorum ilaçlarımı aldım adet olmayı bekliyordum geçen ayın 9 unda adet olmuştum bu ay 6 sında adet olmam lazımdı fakat bu sabah bi uyandım agrıyla şakır şakır adet olmuşum bu aslında sevindirici benim için yarın doktora gidicem ilaçlarıma başlıycam ama bu gün ayın 3 cü çok erken olmadımmı ? ki benim adetlerim çok düzenlidir hiç şaşmaz bu problem olurmu ?

Canım bi problem olacağını düşünmüyorum, tabi ki doktorun sana açıklamasını yapar. Adetin erken ve geç olması kişinin psikolojine ve mevsimsel değişmeye bağlı olabiliyor. Zaten aşılama için adet olduğun ilk günü baz alıp ona göre tedaviye başlıyorlar. İlaç kullanacağın için her şey doktorun kontrolünde olacak. Allah yardımcın olsun. İnşallah hayırlı haberlerini duyarız. Bebişli göbişlerimiz olsun inşallah :)

problem olmaz kesinlikle, kafanı yorma gayet normal...benim de adetim bu ay beklediğimden erken geldi...

sanırım bi an önce aşılamaya başlamak istedim bilinçaltı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…