- Konu Sahibi FairyTale61
-
problem olmaz kesinlikle, kafanı yorma gayet normal...benim de adetim bu ay beklediğimden erken geldi...
sanırım bi an önce aşılamaya başlamak istedim bilinçaltı
Moon aşılama için rapor çıkardınmı yukarda bi sorum vardı bakabılırmısım lütfen
evet canım ya dün çok dua ettim adet olayımda aşılamam bir an önce yapılsın diye :) ama bu kadarda çabuk beklemiyordum bilseydim bu kadar çabuk olacak dilek hakkımı inşallah hamişimdir diye kullanırdım :))))
inşallah o da olacak cnmhem genelde dilek hakkı üç tane olmuyor mu yaa
ozaman 2. Dilek hakkım allah bütün anne olmayı isteyen herkeze hayırlı sağlıklık evlatlar nasip etsin...
merhaba kızlarr haftasonu yoktum buralarda telden bı ara baktım ama cvb yazamadım..aşılammı oldum çok guzel geçti hiç bişey hıssetmedım..doktorda cok guzel geçtigini soyledı..tam aşılama yaparken akıntın var dedı yumoşıun çatlamış zamanlamamız cok ıyı dedı..yalnız cok sıkısık ol demıstı ıdrara bende sabah 9 dan berı su içtimdee içtimm ölüydum az daha asılama yaparken doktora işedimm10 dk anca yatabıldım wc ye zor yetıştım hemsıreye sordum bı sakıncası olurmu erken kalktım dıe hıc bısey olmaz dedı bız zaten en ıyı en hareketlılerını yolladık onlar coktan yerlerıne ulaşmıştır dedı..şimdi yatıyorum 12 gun sonra kan testı verıcem..antıbıyotık vajınal jel ve folıkasıt verdı yarın onlara başlıycam hee bıde bu aksam ve çarşamba kocanla ılıskıye gır dedı yıne..bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..doktor aşılmayı yaparken ıkı hemsıre ve asıstanıda yanındaydı doktor hadı ınş. tutar dedı hepımız bırden amın dedık cok guzel bı andı ben duygulandım agladım hatta..şu 10 gun yatıcam pek bı ıs yapmıycam kızlar dualarınızda benıde unutmayınn
maradespinacımm maşallahh cok guzel olmuş yumoşlarınn canımm cok guzel tepki vermiş ilac..
Hicrancımm doktordan gelmedınmı senden de guzel haberler beklıyoruzz
GCnm hayirli olsun insallah tutunur bebisin dr un
ver yapti dimi asilamayi bide esinin degerleri ne verdikleri kagitta hazirlik sonrasi sperm analizi yaziyorya orada total fonk.sperm tpmms kac bide normal morfoloji
merhaba kızlarr haftasonu yoktum buralarda telden bı ara baktım ama cvb yazamadım..aşılammı oldum çok guzel geçti hiç bişey hıssetmedım..doktorda cok guzel geçtigini soyledı..tam aşılama yaparken akıntın var dedı yumoşıun çatlamış zamanlamamız cok ıyı dedı..yalnız cok sıkısık ol demıstı ıdrara bende sabah 9 dan berı su içtimdee içtimm ölüydum az daha asılama yaparken doktora işedimm10 dk anca yatabıldım wc ye zor yetıştım hemsıreye sordum bı sakıncası olurmu erken kalktım dıe hıc bısey olmaz dedı bız zaten en ıyı en hareketlılerını yolladık onlar coktan yerlerıne ulaşmıştır dedı..şimdi yatıyorum 12 gun sonra kan testı verıcem..antıbıyotık vajınal jel ve folıkasıt verdı yarın onlara başlıycam hee bıde bu aksam ve çarşamba kocanla ılıskıye gır dedı yıne..bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..doktor aşılmayı yaparken ıkı hemsıre ve asıstanıda yanındaydı doktor hadı ınş. tutar dedı hepımız bırden amın dedık cok guzel bı andı ben duygulandım agladım hatta..şu 10 gun yatıcam pek bı ıs yapmıycam kızlar dualarınızda benıde unutmayınn
maradespinacımm maşallahh cok guzel olmuş yumoşlarınn canımm cok guzel tepki vermiş ilac..
Hicrancımm doktordan gelmedınmı senden de guzel haberler beklıyoruzz
merhaba arkadaşlar bnde bu ay gonal f kullandım bugün doktora gttim akşam çatlatma iğnemi vurabileceğimi söledi çarşamba sabahta aşılama olucam dua edin banada inş Rabbim en kısa zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip eder
merhaba bende yeni üyeyim. 1 haziranda ilk aşılama yaptırdım 15 haziran tahlil günüm çok merak ediyorum. gonalf iğne ile 8 yumurtam oluştu bakalım sonuç ne olacak. inşallah hepimiz hamile kalırız bebeklerimize kavuşuruz. zaman geçmiyoooo....
arkadaşlar 1 haziranda aşılamam oldu ama 1 hazirandan beri sürekli uyuyorum bu normalmi acaba benim gibi uyku uyuyan varmı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?