- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi FairyTale61
-
- #1.281
hımm bnmde kasık ağrılarım vardı bugün iyiyim gögüslerimde renk değişmeye başladı eşim dr a sormuş yüzde 80 gebe demiş ya hayırlısı cnm ya inşallah hamişizdirrr
söylemişdin daha önce eşimin arkadaşı drumuz eşimin işyerine gelmiş konu konuyu acınca eşimde kasıkları cok ağrıyor ilacı bırakdı ama genede batmaları ve ağrısı cok ve göğüsleride şişdi demiş dr da tahminim yüzde 80 gebe eşin demiş.... inşallah dediği gibiyimdirr....kızz doktor neye dayanarak öylee söylemiş hadi inşallah tatlımm
bide göğüslerimde renk değişmesi ve rengi büyyor etrafı ve dmarlarım belirginleşmeye başladı bende ondan biraz ümitlendim ama genede belli olmaz işde ayyyy 2 gün nasıl sabredecem ben yaaaaaaaaaaaaaa.....söylemişdin daha önce eşimin arkadaşı drumuz eşimin işyerine gelmiş konu konuyu acınca eşimde kasıkları cok ağrıyor ilacı bırakdı ama genede batmaları ve ağrısı cok ve göğüsleride şişdi demiş dr da tahminim yüzde 80 gebe eşin demiş.... inşallah dediği gibiyimdirr....
söylemişdin daha önce eşimin arkadaşı drumuz eşimin işyerine gelmiş konu konuyu acınca eşimde kasıkları cok ağrıyor ilacı bırakdı ama genede batmaları ve ağrısı cok ve göğüsleride şişdi demiş dr da tahminim yüzde 80 gebe eşin demiş.... inşallah dediği gibiyimdirr....
bnmde cmtsi ama ben pazartesi gidelim dedim eşime yok yok diyor benimki cmtesi gideriz öğreniriz dedi benden sabırsız eşim​hmm ewt soylemıstın tatlım..senın kacuncı gunun oluyor ctesı..benım 12
regli tarihim normalde 16 sında ama cmtesi gelin demişdi oyüzden bende pazartesiyi beklemek istedim...bnmde cmtsi ama ben pazartesi gidelim dedim eşime yok yok diyor benimki cmtesi gideriz öğreniriz dedi benden sabırsız eşim
bnmde cmtsi ama ben pazartesi gidelim dedim eşime yok yok diyor benimki cmtesi gideriz öğreniriz dedi benden sabırsız eşim
İnşallah balım bebişlerimiz bizimledirrrayy inşallahh bebişinn seninledirr tatlımm
Kizlar bugun hastane 15 yasindaki bir kiz karni burnundaydi son ayi bebeginin konrole gelmis tabi ister istemez dikkatimi cekti baktim kan verme odasindada yine karsilastik ve hemsire dediki kac yasindasin yavrum dedi 15 yasindayim hemsire ya cok kucujsun dedi kezke acele etmeseydin dedi ...kizda ay kocam 4 senedir istiyodu bebek ben daha yeni yaptimdedi ...hemsirede nedesin aferim akillilik yapmissin o zaman dedi..gerci o kadar cokki cocuk yasta anne olanlar allah kimseyi sasirtmasin...
Mrb arkadaşlar..
Bende 10 Haziran pzts günü ilk aşılamamı yaptırdım..Beklemek çok zor.. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah bebişlerimiz tutunabilir ...
Birde kızlar aşılamadan sonra normal hayatınıza devam ettiniz mi yoksa sürekli evde yattınız mı?
Herkes farklı şeyler söylüyor. Ben 4 gündür evden çıkmadım dinlendim ama çalışıyorum işe dönmem gerekti..
burdayımmm yawriii senn nirdesinnn
hee wayy ateşlii gacı senii
​nbr tatlım bende benzer karmaşık ruyalar goruyorum sanırım bılınc altı tatlım cok kafa yorma..gögüs belırtısınede takılma hıc belırtısı olmayıp hamıle klan kısı cok..hayırlısı olsun..
Mrb arkadaşlar..
Bende 10 Haziran pzts günü ilk aşılamamı yaptırdım..Beklemek çok zor.. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah bebişlerimiz tutunabilir ...
Birde kızlar aşılamadan sonra normal hayatınıza devam ettiniz mi yoksa sürekli evde yattınız mı?
Herkes farklı şeyler söylüyor. Ben 4 gündür evden çıkmadım dinlendim ama çalışıyorum işe dönmem gerekti..
Severim kız seni :) herkesin ateşi başınaaa inşallahhhhh :) :) :)
hayırlı cumalar kızlarr nasılsınız
yarın benım ıcın dananın kuyrugu kopacakk :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?