- Konu Sahibi FairyTale61
-
- #1.401
cnm tsk ederim ssk lı olunca ne kadar oluyor ssk karşılıyormuş o konu hakkında bilgin varmıCanım benim ilaçlar rapor çıkartırsan 900 falan tutuyor 4500 5000 gibide klınık alıyor bukadar ben Şubat'ta denedim 2 tüp tıkalı die ama negatıf rahim filmini tekrarladım başka drde ve sol açık çıktı ama hidrosakpinks varmış sagda embriyo tutunmaz dedi Mayıs'ta laparoskopi oldum Mayıs 8 de Haziran 8 dede aşılama sonuc beklıyorum Allah yardımcımız olsun :)
anladım cnm tsşk ederim bilgilerin için... inşallah en kısa zamanda alırız kucağımıza bebelerimizi ALLAH ım aratmasın kimseye...Ben özelde yaptırdım canım brüksel tüp bebek önermiyorum
Kızlar şimdi okudum üzüldüm.takdir allahtan hayırlı zamanda kucaklarımızı boş bırakmasın rabbim şükredelim sabırla duayla bekleyelim.agrılarınız olmuşmuydu yoksa hiç agrı yokmuydu.bende perilim gibi dün aşılama oldum aklıma takıldı agrısı olanınmı aşılama tutuyo agrısı olmayanın mı.
Cnm ben iki defa yaptirdim olumsuzdu bes sene oldugu icin artik tup dedi dr ama ramazanda orucumu etkilrr die sonrasini dusunuorum.bahceciyi yada alman hast.die dusunuorum ama nedense alman hast ile ilg bisi bulamadim sadace bahceci ile bilgler var bahceci fulyada rapor gecmio yaklasik 8.000 dedi ler karsi yakada ise rapor gecio 3.000 falan dediler ama dr erkek bayan yok medipolde imsi teknigi yok sende sor suan varmi bilmiorum ole cnm hbrlesiriz yine senin tuttumu belli oldumu
canım bilmiyorum ağrısı olanın mı tutuyo ağrısı olmayanınmı ama benim agrım var dün fazlaydı ama bugün daha iyiyim ama biraz haraket ettim kasıklarda agrı gene başladı eşim saolsun yemek bulaşık temizlik herşeyi yapıyor işten izin almış bende önümüzdeki hafata sonuna kadar evdeyim eşim koltuga yatak yaptı ayaklarımın altınada yastık gak diyorum yemek guk diyorum su :) bugünde ayaklanınca kızdı yat sakın ayaga kalkma diye ama sunu söyleye bilirim keyfim yerinde bu kadarcık acıyada razıyım
kızlar çok üzüldüm negatif sonuçlara(((( bende yarın test yapıcam ama hiç umudum yok benimde.Allah yardımcımız olsun...
Cnm rahim filmi icin findikzadede biyer varmis adini ogrenirim istersen cektiren birinden duydum forumda agrisiz olmus sende degerlendirirsin.
peki aşılamadan kaç gün sonra belli olur :/
Kızlar hayırlı geceler
Rahim filmi : Meltem hastanesi fiyatı uygundu sormuştum bikere anestezi olmazsa , bide Avcılar Hospital test fiyatları çok uygunmuş arkadaşım gitti .
Çalışan bir bayanmısın.ben çalışıyorum doktor yatmana gerek yok dedi.kasık agrısı bendede var belimde agrıyo.
cnm ben önceden devlet hast.ne gidiyodum ahmet yavuz a devlette cektirdm ama kaldırılms malesef.biltek te cektirme iyi deglms yaşam iyidrCanim hadii bakalim senden guzel haberler bekliyorum..insallah senin yuzun guler..canim bide sen rahim filmini nerde kaca cektirdin ben bu ay cektircemde fiyatlar hakkinda bilgi sahibi olayim
Canim asikamanin 10. Gunu kanda belli oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?