2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

cnm ben önceden devlet hast.ne gidiyodum ahmet yavuz a devlette cektirdm ama kaldırılms malesef.biltek te cektirme iyi deglms yaşam iyidr

Sagol canim bilgi verdigin icin..sanirim yasamda cektircem zaten doktorum abdurrahman bey o cekcekmis bana oyle söyledi. .rahim filmi cektirmeden yapmam gereken birsey varmi..yada size doktorunuz birsey dedimi..arastirmalarim sonucu iliski olmucakmis rahim filminden once sizede doktor dedimi

bana ilişki yasak fln dememişti dr.

Medipolde yapior cnm ama imsi teknigi yok orda die biliorum ben bastan isinamamistim oraya ama dr isinde uzman ve cok geleni var tavsiye uzerine ama olmadi iste.en az uc dio asilamaya ama bizim bes yil oldu evleneli daha fazla oyalanmayalim demisti nisa ise orada medipole yonlendirio ben oraya gittgmde alev hanim banu hnm yonlendirmisti ama simdi orda yapiolarmi bilmiorum bahceci fulyada var sen raporsuzsun heralde 7.500 ilaclar icinde dedi ama tutanlari cok okuyorum raporluysan karsi yakadaki subesinde gecior orasida 3.000falan dediler bizimde aslinda ufak tefek sıkıntılarimiz var ama drum sebepsiz diyor iki defa tutmadi die hersey ALLAHİmdan sabretmek duser bize

devlet hastanelerinde yok mu çok pahalı :S Allah yardımcınız olsun...

Ecomar var canım sıfır agrısız dijital orayı dene Mart'ta çektirdim Dr yolladı 250 tl ben baskacyerde cektırdım dijital degıldı hem yanlış çıktı hem 350 ecomar sıslide hem ekranda ızlıosun

Athena rahim filmi icin radyomar findikzade kizilelma cad.imis acisiz mis degerlendir istersen

benide negatif olarak listeye ekleyebilirsiniz çok üzüldüm.akşam üstü dr uma gidicem.ilk aşılamamdı benm şimdi ikinciyi yaptırsamda hiç inanmayarak yaptırıcam.baksanıza kaç kişiyiz hepimiz negatif.demekki işe yaradığı söylenemez aşılamanın.

Tam bilmiyorumm devlette varmi ama deneyimli yerleri duyunca gercekten az para degil ilk de tutmayanlarda var ALLAHİm cumlemizin yardimcisi olsun.
SSamatyacok begeniliyor tahlil sonuçları için bunu da sorsanız var mi? Herkesin negatif kötü olmaya başladım (( zaten eşimi zor ikna etmistim

kızlar merhaba, pozıtıf sonuc alanlara tebrikler, negatıflere de her zaman pozıtıf olmalarını dılıyorum. Ben de 4 gun once basladım gonal f ıgnelerımı vurmaya ve aşılamama baslamıs oldum. Ben de pek umıtlı degılım ılk asılamam cunku. Bı sorum olucak, hepiniz benım gıbı gonal f mı kullandınız aşılamanız ıcın?? Bı de gonal f kullananlar ne dozda kullandınız?? cunku ben 150 vuruluyorum, cok gıbı :SSS

canım benim aşılamam yapılalı 4 gün oldu bende gonal f kullandım 75 olarak yaptım 9 günün sonunda sağda 16 solda 18 ve 10 olarak yumurtalarım gelişmişti ama herkese farklı doz veriyor doktor senin doktorunda bildigi bişey vardır .

canım çok uzuldum ama umudumuzu kaybetmeyelim elbet bizimde yuzumuz gulcek inanıyorum arkadasım...

SSamatyacok begeniliyor tahlil sonuçları için bunu da sorsanız var mi? Herkesin negatif kötü olmaya başladım (( zaten eşimi zor ikna etmistim
Nie istemioki tedaviyi sonucta biz cekioruz agriyi aciyi ama en iisi tatlica konusmak bende tek basima arastiriyorum bi sekilde bayanlar verici iste her seyde

uzun zamandır uğrayamadım :26:
bizim nette problem var
bir de şehir dışındaydık 4 günlüğüne...

çok merak etmiştim hepinizin sonucunu
okuyunca çok üzüldümmm yaa

moralim bozuldu ya

ümidim sıfır benim de...

aşılamanın bir işe yaradığı yok 18% şans nedir ya ? nerdeyse hiç birşey

çok da sinirliyim

şeytan diyor ki ramazandan sonra tüp bebek yaptır lafını kes (gerçi bunun da tutacağı ne malum)

'daha erken daha erken aşılama yapalım' diyor doktorlar

ama her ay uğraşmaktan hayal kırıklığına uğramaktan ben de bıktım

psikolojim bozuldu resmen

çocuk yapmak resmen külfet oldu robot gibi oldum hamile kalınca sevinemicem bile yaaa

offf offff offf

Doğru söylüyosun canım herşey allahtan ,tevekkül allahtan deyip sabredicez...Karşı taraftaki nerde ve adı nedir hastanenin olmazsa orda yaptırım ben de raporu nerden alıcaz.Devlet hastanesi 3 senelik evli olmadan bişe yapmıyo benim bildiğim bide sen bilirsin belki .Tüp bebekte ( 30 yaşını aşmayınca 1 tane embriyo atılıyomuş 2 tane kabul edılmıyomuş) bilgin var mı bu konuda.

kızlar merhaba.bişey sormak istiyorum.menegon iğne kullandım.bugün kontrole gittim.sağda iki tane 19 diğeri 16 mm iki tane yumoş olmuş.perşembe aşılama yapılacak.sizce yeterli büyüklüğe ulaşmışmı?bide size cinsel perhiz verdimi?bana bişey demedi drum.

slm kızlar. bugün yaptım test ben de ama maalesef sonuç negatif. daha adet olmadım ama. dün olmam gerekiyodu. hala bekliyorum. kiste falan çevirirse diye çok korkuyorum. çünkü bu ay da aşılama yaptırmayı düşünüyodum. inşallah öyle bişey yoktur. aşılama sonrası var mı başka adeti geciken??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…