- 11 Temmuz 2012
- 404
- 32
- 118
- Konu Sahibi FairyTale61
-
- #1.441
Nie istemioki tedaviyi sonucta biz cekioruz agriyi aciyi ama en iisi tatlica konusmak bende tek basima arastiriyorum bi sekilde bayanlar verici iste her seyde
kızlar merhaba.bişey sormak istiyorum.menegon iğne kullandım.bugün kontrole gittim.sağda iki tane 19 diğeri 16 mm iki tane yumoş olmuş.perşembe aşılama yapılacak.sizce yeterli büyüklüğe ulaşmışmı?bide size cinsel perhiz verdimi?bana bişey demedi drum.
en az 3 günlük perhiz şart,unutmuş olmalı.gerçi doktorum söylememiş olduğu zamanlarda da ben tahmin edip ona göre davranıyordum.
slm kızlar. bugün yaptım test ben de ama maalesef sonuç negatif. daha adet olmadım ama. dün olmam gerekiyodu. hala bekliyorum. kiste falan çevirirse diye çok korkuyorum. çünkü bu ay da aşılama yaptırmayı düşünüyodum. inşallah öyle bişey yoktur. aşılama sonrası var mı başka adeti geciken??
slm benimde ilk aşılamam tutmadı,adet tarihimi geçireli tam bir hafta olmuştu,bende çok korkmuştum kist olucak diye ama 9.gün adetim geldi..hiç bu kadar gecikmemişti,kan testinde de sonuç negatif olunca baya bir korktum açıkcası..adetimin gelmesine hiç bu kadar sevinmemiştim..haftaya rahim filmi çekinicem, ikinci aşılamamı da ramazan sonu düşünüyorum tabii filmde bir aksilik çıkmassa..
Merhabalar kızlar..laptopumün ekrani kırıldıgi için pek giremiyorum telden takip etmeye çalışıyorum..benim adetimde 12. Gün geldi..bende bişey anlamadım
Merhabalar kızlar..laptopumün ekrani kırıldıgi için pek giremiyorum telden takip etmeye çalışıyorum..benim adetimde 12. Gün geldi..bende bişey anlamadım
merhaba,
sadece erkek faktörü olup da aşılaması tutmayan var mı?
kızlar merhaba, pozıtıf sonuc alanlara tebrikler, negatıflere de her zaman pozıtıf olmalarını dılıyorum. Ben de 4 gun once basladım gonal f ıgnelerımı vurmaya ve aşılamama baslamıs oldum. Ben de pek umıtlı degılım ılk asılamam cunku. Bı sorum olucak, hepiniz benım gıbı gonal f mı kullandınız aşılamanız ıcın?? Bı de gonal f kullananlar ne dozda kullandınız?? cunku ben 150 vuruluyorum, cok gıbı :SSS
kızlar dr aşılamanın 6.günü için beni hastaneye çağırdı.ama sınavım var o gün,7.gün gitsem olmaz mı, niye gel demiş olabilir :/
cnmm sadece erkek faktörü ilede aşılama tutmayan çok kişi var...hatta seebepsizz aşılaması tutmayanda çok var...herşeyn sanırım bi vakti zaamanı var cnm..bnm bi kızım var 2 yıldr ikinci olmuyo..sorun yokk( en kısa zamanda umarm müjdeli haberlrnni alırz
normal herkesin olduğu gibi istiyor,ama şuan olsa da sevinçten dörtköşe olur ama her şeye rağmen kabullenemiyor
akla karayı seçtim Allah ım çırpınışlarımızın karşılığında elimizi boş bırakmasın...
Ondan istiyoruz,ondan bekliyoruz,umudumuz onda...
sağol eyll. ben kan testi yaptırmadım. biraz bekliyorum şimd. peki ara vermeyi doktorun mu tavsiye etti yoksa sen mi öyle karar verdin?? ben hemen önümüzdeki ay 2.yi yaptırmayı düşünüyorum. tabi bi aksilik çıkmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?