2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

Nie istemioki tedaviyi sonucta biz cekioruz agriyi aciyi ama en iisi tatlica konusmak bende tek basima arastiriyorum bi sekilde bayanlar verici iste her seyde

normal herkesin olduğu gibi istiyor,ama şuan olsa da sevinçten dörtköşe olur ama her şeye rağmen kabullenemiyor
akla karayı seçtim Allah ım çırpınışlarımızın karşılığında elimizi boş bırakmasın...
Ondan istiyoruz,ondan bekliyoruz,umudumuz onda...

en az 3 günlük perhiz şart,unutmuş olmalı.gerçi doktorum söylememiş olduğu zamanlarda da ben tahmin edip ona göre davranıyordum.

slm benimde ilk aşılamam tutmadı,adet tarihimi geçireli tam bir hafta olmuştu,bende çok korkmuştum kist olucak diye ama 9.gün adetim geldi..hiç bu kadar gecikmemişti,kan testinde de sonuç negatif olunca baya bir korktum açıkcası..adetimin gelmesine hiç bu kadar sevinmemiştim..haftaya rahim filmi çekinicem, ikinci aşılamamı da ramazan sonu düşünüyorum tabii filmde bir aksilik çıkmassa..

sağol eyll. ben kan testi yaptırmadım. biraz bekliyorum şimd. peki ara vermeyi doktorun mu tavsiye etti yoksa sen mi öyle karar verdin?? ben hemen önümüzdeki ay 2.yi yaptırmayı düşünüyorum. tabi bi aksilik çıkmazsa

Merhabalar kızlar..laptopumün ekrani kırıldıgi için pek giremiyorum telden takip etmeye çalışıyorum..benim adetimde 12. Gün geldi..bende bişey anlamadım

Merhabalar kızlar..laptopumün ekrani kırıldıgi için pek giremiyorum telden takip etmeye çalışıyorum..benim adetimde 12. Gün geldi..bende bişey anlamadım

birsencim canım çok üzüldüm bi umut gelmez kesin dedim gelmiş demek ki canım ya erken olmuşsun doktora git kist falan inş.oluşmamıştr bende 12.gün olduğumda kist oluşmuştuda tabi dediğim gibi inş.sdende olmazda

cnm aşılma yaptrdn mı? 12.gün nasl adet oldun anlmadm...ben bugun çatltma iğnemi yaptm göbektn :))lider folikl 17 idi diğerleri 12-13 dü 1 gün geçde dahi 20 olck diye tehlikeye atmamak içn:)) 36 saaat snra aşılamam vaarr :)) perşembe 11 hakkmzda hayrlıısı artık....

çatlatma iğnem 3 ü bu :)) ilki göbekdi çatlamşdı ..2..kalçadan çatlamadı..bugun yne göbek *1.aşılamam :)

hakkımzdaa hayırlısı rabbim en kısa zamandaa hepimizee müjdelerr verdirsinn :)) banaadaaa duaa edin..

bişey sorcam arkdşlar iğnedn snra neeeler hissttiniz...ilknde kasık ağrılarm olmşdu çatlmşdı şimdi hiç hisstmyrm ( çatlamadımı sizcedee

merhaba,
sadece erkek faktörü olup da aşılaması tutmayan var mı?

cnmm sadece erkek faktörü ilede aşılama tutmayan çok kişi var...hatta seebepsizz aşılaması tutmayanda çok var...herşeyn sanırım bi vakti zaamanı var cnm..bnm bi kızım var 2 yıldr ikinci olmuyo..sorun yokk ( en kısa zamanda umarm müjdeli haberlrnni alırz

merhaba kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli sol tarafımda folekül gelişmemiş sağ tarafta 4 tane var doktor göbüş iğnesini 2 gün daha uzattı 112.5 kulanıyom yarın kontrol var ilk aşılamada her iki taraftada çok güzel büyümüştü şans vardı ama olmadı bu seferde hiç umudum yok ama çıkmadık candan umut kesilmez

bende ganol f kullanıyorum bende 112.5 benimde 2inci aşılama benimde hayırlısı inş

kızlar dr aşılamanın 6.günü için beni hastaneye çağırdı.ama sınavım var o gün,7.gün gitsem olmaz mı, niye gel demiş olabilir :/

benimde ilk aşılamada arada çağırmıştı yumurta çatlamışmı diye çağırmıştı yumurta çatlaması şansı artırıyomuş benim çatlamıştı ama tutmadı nasip

inş,umut fakirin ekmeği işte,nerden ne çıkaracağımızı şaşırdık.geçen ay klomen hamilelik belirtileri vermişti,umutlanmıştım.oys ailaçtanmış :/
bu ay hiçbir şey düşünmek istemiyorum ama yine de şöyle mi böyle mi :/ insan kendini alamıyor

canım bende çalışıyorum 3 gün dinledimve sonru işe başladım normal hayatıma geri döhdüm ama dikkat ettimde kendime işyerindekile durumu anlattım bazı şeylerde beni idare ettiler ama ne yazıkki benim tutmadı inş seninki tututur

Canım her şey olacağına varıyor.. Eğer bebiş nasip olacaksa bir şey mutlaka bahanesi olur.Kimizi 1 ay yatıyor hiç wc dışında ayağa kalkmıyor tutmuyor kimiside ev taşısım çok ağır kaldırdım tuttu diyor.. Biz tabiki elimizden geleni yapıcaz dikkat edicez. Takdir Allah'ın.. İnşallah bebişlerimize bir an önce kavuşuruz.
Ama bu bekleyiş ne kadar düşünmeyeceğim desemde insanın elinde olmuyor. O umudu bizler çok iyi biliyoruz.. İnşallah bebişlerimiz annelerine bir an önce tununur..

anlıyorum cnm normal yolla olsun die bizde okadar bekledik kabullenemedik ama elden bişi gelmiyor

inşallah canım bir aksilik çıkmaz,umarım kan testin olumlu çıkar..ben kendim ara vermek istedim,bir senedir ilaç ve iğnelerden baya dengem bozuldu,hem biraz kafa olarak rahatlamak hemde fiziken vücudumu dinlendirmek istiyorum,doktorumda olumlu yanıt verdi..inşallah filmde bir sorun çıkmazda ramazana rahat olarak girerim..hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz umarım bu sıkıntılarımız son bulur da, bizde mutlu sona ulaşırız..

2 günlük gecikmeyle geldi benim de kırmızılar. cuma günü için doktordan randevu aldım yine. ara vermek istemiyorum bi aksilik çıkmazsa. başlamışken devamı gelsin. o kadar üzülmedim gelmesine bu sefer. çünkü test negatif çıkınca gelsin hemen diye bekledim. inşallah bu ay olur ve mutlu haberlerimi paylaşırım sizlerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…