2013 Nisan Anneleri "Bebeklerimiz kaç haftalık, kaç kilo, kaç cm?"

mesaj tekrarı.....................

Son düzenleme:
bende merakla bekliyorum arkadaşlar 20 haftada ölçülmüştü enson şimdi 24. haftadayım pazartesi kontrolümüz var merak diyorum sizinlede paylaşırım inşallah rabbim bebeklerimizi korusun

bende geçen hafta gittim doktora 23. haftadaydık kilomuz 650gr. boyumuzu sormadım söylemedide..... haftasına göre kilolu dedi ama hayırlısı tömbiş bi bebek olucakmış :))

bu arada FL(Femur Length, uyluk kemiği boyu) değerini 7 ile çarparsan boyunu veriyor

kızlar bugün oğluşumu gördüm kontrolümüz vardı 28cm 650 gıram olmuş dr normaldedi ama zayıf geldi bana sanki şeker yüklemeside oldum çok şükür bişi çıkmadı sizce normalmi 24. haftada bu kilo:26:

saol tatlım bencede sağlıklı olunda önemli olan o zaten ters bişi olsa dr söylerdi dimi yani

Canım usg bu aylardan itibaren 150-200 gr yanılma payı verir.
Ben kilolu 4,500 ve normal 3.500 2 cocuk doğurmuş biri olarak sunu soyleyim,kilolu dogunca aa iri bebek masallahlar varya aldanma.kilolu dogunca o bebek hep iri gidiyor.yasitlarla iri sınıfta iri.3 e giden benim oğlumu gören 5 e gidiyor sanır .iyimi bence değil.iri çabuk büyür çabuk yaslanır :))
Kızım da zayıf degildi erken doğmasa oda iri olurdu ama iyikide olmadı.
Pesinde ağzında duayla nazardan kork dur.
Ufak bebek daha çabuk toplanır daha zahmetsiz buyur.oglum tulum zibin giyemedi hep aylik bebe kiyafeti.her yil montu yazlik kislik papucu degisir.milletin cocugu 2 yil giyer.daha bir yazki tshirtu diger yaza giydiremedim.9 yasinda 12-13 yas aliyorum
Ki verdigin gr hicte ufak değil Sizin yapınızda etki eder.benim esim 1.86 102 kilo ben 1.71 normalde kilom 54-56. Otu cek köküne bak
3 veya dahası doğsun yeter.

saol canım artık bende takıntı etmiyorum nebilim yıllar sonra olunca panikliyorum işte bugüne kada dr olumsuz bişi söylemedi ben çok uzun boylu deyilim 1.62 boyum babası 1.80inşallah babasına benzer sağlıklı olsuda bende kiloluyum babasıda çok kilolu olmasın 3. 3.500 olsun yeter

23.haftada 526 gr 28 cm di. 24. haftada detaylı ultrasona gittik. işte 5 gün sonra kadar 40 gr almıştı. o doktorda kendi doktorumda hep normal dedi. ama şuan yorumları okuyunca komplekse girdim. :26: kilosunu hiç problem etmedim aslında dr un normal demesi yeterli geldi. şimdi karşılaştırınca zayıf hissine kapıldım kocam kardeşimle dalga geçiyodu şimdi dağ gibi erkek ama küçükken zayıftı. ona mı benzicek bebişimiz ne

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…