2013 Nisan Anneleri "Bebeklerimiz kaç haftalık, kaç kilo, kaç cm?"

26+4 de 958 gram çıktı.ultrasona bakan kadın alt sınır dedi az mı şimdi kilosu? huffffffffff

ilgilenen olabilir diye düşündüm.

doğum hikayesi fotoğrafları çekiyorum. ve Ankara'da ilgilenen olursa eşinizle birlikte birkaç saatlik bir hamilelik çekimi yapmak istiyorum. Üstelik tamamen ücretsiz. Bunu neden yapıyorum. Bunun karşılığında fotoğraflarınızı feysbuk sayfamda yayınlayacağım.. eğer bu güzel anılarınızı ölümsüzleştirmek isterseniz bana ulaşın lütfen.. Fiyong Photography

benimde 24+4 de 650 gr 28cm dedi doktor şimdi 27 hafta olduk sanırım ne kadar oldu bilmiyorum ama ozaman normal demişti

selam kızlarr 28 haftalık hamileym bugun doktora gttm bebişim 1400 gram olmş ama doktor dediki 29 haftalık cıkıyomş ölcümlerde biraz ilerden gidiyomuş sizede bu tür bişyle karsılasan oldumu

Son düzenleme:
Selam kızlarrrrr.. Bende bugün doktordan geldim 29+5 günlük bebeğim 1500 gr.. doktor normal olduğunu söyledi yani ne ileri ne geri tam haftasına uygunmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…