2013 Nisan Anneleri "Bebeklerimiz kaç haftalık, kaç kilo, kaç cm?"

2.ye mi giriyosun?

Benim doktorumda 3d yok,onun icin ayriyeten ozel 3d/4d yapan yerler var,dvd ye cekip,resim veren yerler oraya gitcem.
Kendi doktorumdan aldiklarim 2d, bende simdi eli gozu belirgin renkli istiyorum hatirada kalir hem diye,bide merak ediyorum kime benziyo.

hıı onu biliyorum, bizimde öle olmuştu, makinesi daha ii olan bi dra gittik, ama bu ayrıntılı ultrason genelde 20-24.haftalarda çekiliyo ya
ondan sordum 2.yemi ayrıntılı çektiriyosun die

hıı onu biliyorum, bizimde öle olmuştu, makinesi daha ii olan bi dra gittik, ama bu ayrıntılı ultrason genelde 20-24.haftalarda çekiliyo ya
ondan sordum 2.yemi ayrıntılı çektiriyosun die

Canim ayrintili ultrasondan kastin ne?genis capli bakiyorlar hersey yolunda mi diye, onu diyorsan onu 21.haftada yaptirmistim o zaman 3d de gormustum,genis capli baktigi icin o dr.un makinasinda vardi.ama oyle dvdye filan koymadi diger resimlerden haric 1 tane renkli vermisti.Bu dedigimde 28.-30.hafta arasi yapiyorlar genelde en iyi goruntu sonucunu o haftalar arasinda aliyorlarmis.Kontrol filan degil sirf goruntu icin gitcem buna.

anladım canım:)

27+2 de bebeğim 1044 grm... başka doktora gitmiştik boyunu sölemiyor...

canım benim dr da söylemiyor ben kendim hesaplıyorum sende öyle yap FL parametresini 7 ile çarparsan bebişinin boyunu verir

28+1 de 1110 gr dı.umarım benim aldığım gibi o da alır bana mı az geliyor yoksa cidden az mı artık endişelenmeye başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…