2013 Nisan Anneleri Şafak Sayıyor

ikinci cocugumu dogurcam insallah sezeryanla olcak ve cok mutluyum ama cokta korkuyorum benim gibi olan varmi ``???
o gunu saymasak 12gun yani 09 04 2013

18 gün (mü acaba?) :18:

benimde şafak karanlık daha var yani nisan aynın sonuna yakın çünkü sizlerin az kalmış Allah yardımcımız olsun hepimizin İnş. bir an önce kucağımıza alırız bebişlerimizi bu arada doğumları nasıl düşünüyorsunuz

şafak bizde biraz karanlık gibi salı günü kontrole gittim ve doktorum 2 cm açılmam olduğunu söyledi şimdilik yalancı sancılarım var heran beklemedeyiz 37+2

ikinci cocugumu dogurcam insallah sezeryanla olcak ve cok mutluyum ama cokta korkuyorum benim gibi olan varmi ``???
o gunu saymasak 12gun yani 09 04 2013

benımde ikinci nisan 17 bende bırazcık korkuyorum ama 15 dkklık bı korku sonra dunyanın en guzel varlıgıyla ewladımızla buluşcaz korkudan cok heycan bitiriyo beni Dd

O gunu saymazsam
Veya su yarım saati
Şafak
1...

Hepimize hayırlı sağlıklı kolay dogum diliyorum...
Geride kalanlar bayrağı devralsın :)
Hoscakalin...

bende normal bekleyenlerdendim tam gününde 30martta sancilarim başladı ama sonuç sezeryanla bitti ..çok sukur ogluma sağlıklı bir şekilde kavustum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…