2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kizlarr ne var ne yok herkes iyidir umarım Bugun ve yarın tatil bizde de :))Ev keyfi durumlarindayim :)İns herkesler iyidir .

benim de ilki hoşuma gitti, nerden baktın linki varsa ata bilir misin canım?

Ben ünlü bir gariyem artık :)

Çok ciddi bir moddaydım...İlahi,alemsin

Ama ama ama ne diyim ki :) Siz anlatın o zaman

kızzlarrr gözümü kapatsam bi açsam 3 ay geçmiş doğurmuşum bebeğim kucağımda olsa ne güzel olurdu.
artık iyice zor gelmeye başladı bana hamilelik son 12-13 hafta nasıl geçecek acaba (

Kızlar Çınarımın odası cumartesi gelecek. Sabahtan odası boyanacak, uzun düşünceler sonucu odayı sarı-beyaz yapmaya karar verddik, oda takımının birebir aynısı olmasa da benzerini siteden buldum. Beşiğimizin çekmecelerinin kaplaması da beyaz bu arada.Kulp almadık, kendimiz seçeceğiz, henüz karar veremedik.

dolabın iki kapılı kısmının içi böyle, tek kapı olan kısım raf raf.

Son düzenleme:
kızzlarrr gözümü kapatsam bi açsam 3 ay geçmiş doğurmuşum bebeğim kucağımda olsa ne güzel olurdu.
artık iyice zor gelmeye başladı bana hamilelik son 12-13 hafta nasıl geçecek acaba (

benimde eski hallerim geldi..sürekli uyku hali..yine sızmısım masamda..
evde olsam uyku gelmek bitmezde neyseeeee
12-13 geç..
7-8 hafta sonra bebişlere kavusmaya başlarız..

bende bende
ama düşün kaç hafta geçirmişiz:)

güle güle kullansın çınar bebek, mışıl mışıl uyusun inşallah..

İyiyiz canım sen nasılsın?
İyiyim ama kar topu oynamak istiyorum esim
İzin vermiyoooooo

Bende aynısından istiyorum

hanipeks kullanıslı şeyler almıssın canım..güle güle kullan..dolabında kullanıslı ama bi önerim var tabi olursa eğer..tek kapılı dolabın içi tamamen raf olsun sadece alttan ikisi çekmeceli olsun..çekmece lazım olucak minik patiklerini ayakkabılarını koymaya..

anlat tatlım aaaa yabancımıyız şurda bizde duyalım

Hımmmmmmmm, aslında çok uğraşmadık.
Bebeğe karar verdikten sonra bir kere denedik.

Sonra bi 3 hafta gibi kanka takıldık ramazan da olduğu için.

Sonra arife gününden bir gün önce hamile olduğumu öğrendim.

mezocum hoşgeldin
kartopmu oynamak istiyorsun..
aklın varsa adım atma dışarıya..
yolda altınımı kaybetmiş gibi yürüyorum

benimde normalde damarlarım çok ince, işin ehli olmayan hemşireye denk geldim mi
sokuyo iğneyi içerde çorba gibi karıştırıyo maşallah, sonra 1 ay morarması da ağrısı da geçmiyo

maşallah canım fıstığın kocaman olmuş. çok sevindim şeker çıkmamasına geçmiş olsun atlatmışsın neyse ki

sağolun teyzeleri ayşem büyümüş baya en son gittiğimde 200 gr dı yavrum
bu kan olayından sonra zaten voltajım 2. hamilelikte yok yaptırmam daha, dünya başıma yıkılıyo yaaa offfff:18:
benimde bugün tembel günüm

hayvanlara vericeğiniz su ve yemekler için sadaka diye niyet ederseniz sadaka sayılıyor kızlar,
günlük kazayı belayıda önlemiş olursunuz, hem de bu soğuk ta rzıkları sizinelinizden verilmiş olur.

gulimier tatlım geçmiş olsun neyse ki şekerin normal çıkmış bir daha tekrarlamak zorunda kalmayacaksın (

bebişimize 41 kere maşallah
sağol canım, şekerden korkuyodum çünkü kilom fazla diye, atlattım, darısı tekrar yaptıracaklara olsun inşallah

Canım bi 6-7 dakika çocuklarımız konuştu trafik ile ilgili :)

​Üst üste şeker haberleri almak üzmüştü beni, şükür sen de çıkmamış canım.

maşallah canım fıstığına
şekerin çıkmamasınada çok sevindimmmm

o laftadan sonra koltuk meselesini açsaydın canım
bende çok sevindim, soğuk suya yapmışlardı, sabah sabah aç karnına olunca çok hoşuma gitti yani, içim de yanmıştı mübarek

sağol hanipeksim, senin de şişliklerin azalmasına sevindim canım, inşallah bi daha olmaz

sanırım o arkadaşın bebeği yok tedavi sürecinde berdaki herkezin tedaviyle kaldığını düşünmüş rabbim yardımcısı olsun bizim taddığımız duyguları onada taddırsım bütün isteyenlere sende bebişini hayırlısıyla al kucağına tatlım

güle güle kullan canım, çınar güzel güzel uyusun büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…