benim de ilki hoşuma gitti, nerden baktın linki varsa ata bilir misin canım?kızlar sıkıntı yaşayan herkese geçmiş olsun sonlara yaklaştıkça her tarafımız dökülmeye başladı sanırım bende geceleri uyuyamıyorum sola yatmak iyi derler ya bende soluma yatmaya çalışıyorum ama en rahat ettiğim sağ taraf sağa yatıncada bebeğim sürekli hareket ediyor tekmeliyor ne yapmalıyım bilemedim hele de midem fena delinmiş gibi yanmanında ötesine geçti ilaçta işe yaramıyor
kızlar nevresim takımı almak istiyorum bebeğime sizce hangisini alayım fikir verin
Eki Görüntüle 599855
Eki Görüntüle 599856
Anacim bir ise başladım hanipeks ünlü olmuş ne ara ne dereOrdan bana selam gönder el salla :))Radyodan görürüm ben görüşüm cok açıktır:))
Birde Tv'ye çıkanlardan radyoya çıkanlardan selam istenir küserler falan hayırda ordan gonderince ne oluyor ki acep:S
Çok ciddi bir moddaydım...İlahi,alemsin
Kizlarr ne var ne yok herkes iyidir umarım Bugun ve yarın tatil bizde de :))Ev keyfi durumlarindayim :)İns herkesler iyidir .
Ben o gri yeride zor farkettim
Sen değişik çekiyorsun resmiben gayet masum bakıyorum :26:
anlat tatlım aaaa yabancımıyız şurda bizde duyalımHımm şey nasıl anlatiyim bilemedim
kızzlarrr gözümü kapatsam bi açsam 3 ay geçmiş doğurmuşum bebeğim kucağımda olsa ne güzel olurdu.
artık iyice zor gelmeye başladı bana hamilelik son 12-13 hafta nasıl geçecek acaba(
bende bendekızzlarrr gözümü kapatsam bi açsam 3 ay geçmiş doğurmuşum bebeğim kucağımda olsa ne güzel olurdu.
artık iyice zor gelmeye başladı bana hamilelik son 12-13 hafta nasıl geçecek acaba(
Kızlar Çınarımın odası cumartesi gelecek. Sabahtan odası boyanacak, uzun düşünceler sonucu odayı sarı-beyaz yapmaya karar verddik, oda takımının birebir aynısı olmasa da benzerini siteden buldum. Beşiğimizin çekmecelerinin kaplaması da beyaz bu arada.Kulp almadık, kendimiz seçeceğiz, henüz karar veremedik.
Eki Görüntüle 600143 Eki Görüntüle 600144 Eki Görüntüle 600142
Eki Görüntüle 600151 dolabın iki kapılı kısmının içi böyle, tek kapı olan kısım raf raf.
İyiyim ama kar topu oynamak istiyorum esim
İyiyiz canım sen nasılsın?
kızzlarrr gözümü kapatsam bi açsam 3 ay geçmiş doğurmuşum bebeğim kucağımda olsa ne güzel olurdu.
anlat tatlım aaaa yabancımıyız şurda bizde duyalım
benimde normalde damarlarım çok ince, işin ehli olmayan hemşireye denk geldim mine güzel kelebek takmışlar sana,benim de şeker yüklemesi yapılırken kan verme sırasında söylendim biraz çok bekledik diye,bilmiyorum artık ondan mı kız nasıl kan aldıysa,damar şişti kan fışkırdı kolumdan,bastırdım anca geçirdim..sonraki iki kanı diğer kolumdan verdim,iki kez kan alınmasına rağmen o kolumda bişey yok..ama ilk kolum hala mor..
Şeker sonucunun iyi çıkmasına sevindim..
maşallah canım fıstığın kocaman olmuş. çok sevindim şeker çıkmamasına geçmiş olsun atlatmışsın neyse ki
sağolun teyzeleri ayşem büyümüş baya en son gittiğimde 200 gr dı yavrumAnacim bir ise başladım hanipeks ünlü olmuş ne ara ne dereOrdan bana selam gönder el salla :))Radyodan görürüm ben görüşüm cok açıktır:))
Birde Tv'ye çıkanlardan radyoya çıkanlardan selam istenir küserler falan hayırda ordan gonderince ne oluyor ki acep:S
Gulimier maşallah aysecige .ben seker yaptırmadım yaptirmayacagimda.
Mezosum gelmemiş haylaa
Bir dünya bulaşık cikarmislarertelemek istiyorum yemek yapmak istemiyorum bugun cok tembelim cok
sağol canım, şekerden korkuyodum çünkü kilom fazla diye, atlattım, darısı tekrar yaptıracaklara olsun inşallahgulimier tatlım geçmiş olsunneyse ki şekerin normal çıkmış bir daha tekrarlamak zorunda kalmayacaksın (
bebişimize 41 kere maşallah
Canım bi 6-7 dakika çocuklarımız konuştu trafik ile ilgili :)
​Üst üste şeker haberleri almak üzmüştü beni, şükür sen de çıkmamış canım.
bende çok sevindim, soğuk suya yapmışlardı, sabah sabah aç karnına olunca çok hoşuma gitti yani, içim de yanmıştı mübarekmaşallah canım fıstığına
şekerin çıkmamasınada çok sevindimmmm
o laftadan sonra koltuk meselesini açsaydın canım
sağol hanipeksim, senin de şişliklerin azalmasına sevindim canım, inşallah bi daha olmaz
sanırım o arkadaşın bebeği yok tedavi sürecinde berdaki herkezin tedaviyle kaldığını düşünmüş rabbim yardımcısı olsun bizim taddığımız duyguları onada taddırsım bütün isteyenlere sende bebişini hayırlısıyla al kucağına tatlım
Hımmmmmmmm, aslında çok uğraşmadık.
Bebeğe karar verdikten sonra bir kere denedik.
Sonra bi 3 hafta gibi kanka takıldık ramazan da olduğu için.
Sonra arife gününden bir gün önce hamile olduğumu öğrendim.
güle güle kullan canım, çınar güzel güzel uyusun büyüsün inşallahKızlar Çınarımın odası cumartesi gelecek. Sabahtan odası boyanacak, uzun düşünceler sonucu odayı sarı-beyaz yapmaya karar verddik, oda takımının birebir aynısı olmasa da benzerini siteden buldum. Beşiğimizin çekmecelerinin kaplaması da beyaz bu arada.Kulp almadık, kendimiz seçeceğiz, henüz karar veremedik.
Eki Görüntüle 600143 Eki Görüntüle 600144 Eki Görüntüle 600142
Eki Görüntüle 600151 dolabın iki kapılı kısmının içi böyle, tek kapı olan kısım raf raf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?