2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım gittigidiyordan baktım 32 tl kargo ücretsiz nasıl sence iyimi?

Canım ben 29 tl ye almıştım. Bugün de markafonide var sanırım aynı fiyattı, ama kargo dahil değil, belki başka ürünler de beğenirsin.
Canım benim çok özleniyor kuzucuklar...Çok keyifli geçsin,hayırlı haberlerle gel inşallah yarın

bende çok özledim oğluşumu 1 aydır görmüyorum yarın randevum vardı ama iptal ettim kardan dolayı salı günü gidicem inşallahhh

offffffffffffff offfffffff ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh, özlem çekiyoruz ahhhhhhhhhh ahhhhhhhh

Selam... bence alttaki takım prensesin için çok uygun olacaktır. çok hoş gözüküyor... midende yanma olduğunda süt içmeye çalış kısa süre içerisinde yanmanı geçirecektir...

dertsizim kuzum çok geçmiş olsun
munoraldan bende içtim inşallah ikimizde şifa buluruz enfeksiyon dışında bendede kumlanma var;dr kalsiyum ve c vitamini dengesine çok dikkat edeceğiz bunlarda kum ve taş yapar dedi..
azaltayım mı diye sordum;hayır azaltma ama bol su ile (3,5 - 4 litre ) dengele dedi.. sen de dikkat tatlım
böbrek çıkışında ki genişleme gebeliğe bağlı demek gebelik bitince düzelecek anlamına mı geliyormuş peki:26: inşallah genişlemen daha fazla olmaz fıstığım benim ya
grip kaynaklı enfeksiyonun büyük ihtimalle siz izindeyken atlatamadığın grip nedeniyle olmuştur (
Rabbim acil şifalar versin tatlım benim kıyamam ben sana

gününüz güzel olsun güzeller :)

akşam az moralsizdim kusuruma bakmayın artık (
sabahta eşimden fırçayı yedim;kendini bu kadar üzmen beni mutsuz ediyor dedi (
evde iş yapmama bile kızdı sabah;kendini böyle yoracaksan annemi çağırayım gelsin dedi
yılbaşı öncesi gelmişti zaten kayınvalidem;ben o evde olduğu süre boyunca daha çok ayakta kaldım ve rahatça uzun oturamadım
anlattım artık ama inşallah yanlış anlamamıştır (
kendi annem teyzemin rahatsızlığı nedeniyle istanbul'daydı;ikimizi böyle yanlız bırakmaya gönlü razı gelmedi büyük ihtimalle yarın dönecek

Kizlar 15 dak sonra trt radyo 1 de hafta ortasi adli radyo programinda ogrencilerimle canli yayindayiz.

Hepinize merhabalar....
öncelikle karlı şehirlerde olan arkadaşlar ne olur çok dikkatli olun...
dün sabah 6'da haberleri seyretmeye başladım istanbul gibi ankara'da da tatil olur mu diye...
sanki içime doğmuş hiç işe gitmek istemedim ama malesef sabah kapıdan dışarı adımımı atar atmaz düştüm...
eşim yanımdaydı biraz ona tutundum falan ama nafile oturdum çanağın üzerine... aklıma ilk gelen oğlum oldu.. Allahım hepimizinkini esirgesin..
ayağa kalkarken de resmen çizgi filmlerde buzda kayıp pati yapanlar gibi bir türlü kolayca doğrulamadım... :96:
zavallı kocişim beni yerden kaldırdıktan sonra moral vermek için çok artistik düştün bitanem falan dedi ama yüzünden çok korktuğu belliydi.. :26:
doktorumla görüştüm.. Allahtan kanama olmadı.. oğlumda hareketlerini benden esirgemedi de içime soğuk sular serpildi...
uzun uzun anlattıp sizi de sıktım ama ne olur dikkat edin... özellikle ankara'daki arkadaşlar bu yeni yapılan siyah-sarı kaldırımlar çok fena kayıyor....

hastası olan ve hastalanan herkese Allahtan acil şifalar dilerim... çok çok geçmiş olsun...

bu arada mide yanması olan herkese yanma sırasında süt içmelerini öneriyorum...

tunanecc canım havlu sormuşsun. ben bebitofun setini aldım. bornoz, havlu, terlik ve kesesi var içinde.albümde var tatlım ordan bakabilirsin.

mrb nasıl hamile kaldın biraz anlatırmısın neler atlattn ben yeniyim kızlar biraz yardımcı olunn durumlarınızı anlatınn bana çatlıycammm mikro tese olduk biz spermatid çıktı 4 ay igne kullancak eşim

Geçmiş olsun canım,aman karlı bölgelerde olanlar dikkat edin,düşmeyin...mide yanmasına süt iyi geliyorsa hemen içerim..gerçi süt ve kaynamış yumurtaya karşı pek istekli değilim ama mide yanmasından kurtulmak için içicem artık..

tunanecc canım havlu sormuşsun. ben bebitofun setini aldım. bornoz, havlu, terlik ve kesesi var içinde.albümde var tatlım ordan bakabilirsin.

çok saol canım..az önce markafonide gördüm sanırım böyle setleri,dur bakalım bir daha değerlendireyim..

canım ya bu kadar üzme kendini artık bak eşin yanında çok şükür Allahım beterinden korusun hepimizi inşallah.
inşallah annen döner de rahatlarsın canım azıcık dinlenme fırsatın olur. ne kadar ağır bişey yapmamaya da çalışsak evde çok yoruluyoruz. destek sana çok iyi gelecektir bu dönemde.

çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın Allahtan. bende çok korkuyorum kardan buzdan eşime sımsıkı tutuna tutuna geliyorum işe

kızlar ben geldim,
sabah hastaneye gittik 8 de, bebişimi gördüm
945 gr olmuş fıstığım boyu 35 cm,
elini yüzüne kapattı göremedik tam, tombik yanaklı yuvarlak gibi geldi gözleri anasına çekmiş

balık yağına başalyalım dedi doktor,
sonra şeker yüklemesi yapıldı, 75 likten
damar yolu açtılar 3 defa kan alıcağımız için sürekli sürekli iğne olmasın diye,
ben bakmıyorum tabi o işlemler olurken, çünkü kan tutuyo beni
neyseki kız aldı kanı, şekerli suyu içtim, hoşuma da gitti açlıktan sonra
yarım saat geçti bende bi değişiklik olmadı, dedim heralde bu sefer gözüm kararmayacak atlattım
demez olaydım kendi kendime nazarım değdi galiba, 5 dk geçmedi kii
benim gözler kaymaya başladı elim ayağım boşaldı, hemen müşahade odasına aldılar, tansiyonuma baktılar
yaklaşık bikaç dk sürdü o halim, ama ben gidiyorum heralde dedim içimdem, nefret ediyorum kan vermekten yaaaa
sonra 2 defa daha alındı kan onlarda öyle olmadım çok şükür,ben yattım hep hemşire geldi kan aldı gitti,
sonuçlar çıkınca doktora gösterdik, iyiymiş şeker çıkmadı çok şükür
açlık 90
1. saat tokluk 133
2. saat tokluk 130 çıktı,

ne güzel kelebek takmışlar sana,benim de şeker yüklemesi yapılırken kan verme sırasında söylendim biraz çok bekledik diye,bilmiyorum artık ondan mı kız nasıl kan aldıysa,damar şişti kan fışkırdı kolumdan,bastırdım anca geçirdim..sonraki iki kanı diğer kolumdan verdim,iki kez kan alınmasına rağmen o kolumda bişey yok..ama ilk kolum hala mor..
Şeker sonucunun iyi çıkmasına sevindim..

maşallah canım fıstığın kocaman olmuş. çok sevindim şeker çıkmamasına geçmiş olsun atlatmışsın neyse ki

geçmiş olsun canım.ben dede gebeliğe bağlı myom dejenerasyonu var.apantisit sanıp acile gitmiştim.aynı sendeki gibi bebek,eşi,myom herşey sağ tarafımda.karnımın sağ tarfı bariz yüksek.günde 2 tane magnezyum içiyorum.pregesteran iğne vuruldum bi dönem.tıbbi geçmişimden dolayı sezaryen olcam ben senin nasıl olcak?

evet evet, bakmıym die kafamı çeviriyom, gözümü kapatıyom ama hissediliyo meret:)
kıs bu kabadan yapılıyodur demi, öle geldi bana, koldansa kalkar roman havası oynarım:))

Tedbir amaçlı almış dr.. Şimdilik bir sıkıntı yok,şikayetlerin bir kaç güne geçer;bol su iç dinlen haftaya gel dedi..
Ben dr 'dayken eşim geldi eve.. İyice zayıflamış..
Yazarım yine :-(
kilosu gelir yerine endişelenme, sıkıntıları geçti ya, yemekleri götürmeye başlar inşallah
senin iyi olmanada çok sevindim..

Uyuyacağım .
Herkese tatlı rüyalar.
Disarda bir köpek havliyor hatta bir kac köpek.
Anacim deprem vs hissedermiş ya bunlar
İnsallah birsey olmaz.

bizim üst kattakinde war bi küçük köpek, bide bizim yatak odasının üstü onun oturma odası
tam uykuyo dalıcam sokaktan başlıyo bi köpek havlamaya, bu da başlıyo arkasından, uyu uyuyabilirsen

kızlar öğleden sonra gideceğim bakalım doktora gecede çok sancılandım bakalım ne diyecek umarım kötü bişey demez hiç gidesim yok
demez canım inşallah, bana dr 1 gün boyunca çok sık sancı olursa sıkıntı olabilir demişti..

geçmiş olsun, inşallah iyi gelir içtiğin ilaç
bende de sedef war, kendi drum ilacını sürebilirsin demişti, ayrıntılı ultrasonu çeken dr kesinlikle sürme demişti
kendi drum minoset içebilirsin dio, sağlık ocağındaki kesinlikle içme diyo
hepsi aynı demekki, kime inancaz ki??

Anacim bir ise başladım hanipeks ünlü olmuş ne ara ne dereOrdan bana selam gönder el salla :))Radyodan görürüm ben görüşüm cok açıktır:))

Birde Tv'ye çıkanlardan radyoya çıkanlardan selam istenir küserler falan hayırda ordan gonderince ne oluyor ki acep:S

Gulimier maşallah aysecige .ben seker yaptırmadım yaptirmayacagimda.
Mezosum gelmemiş haylaa
Bir dünya bulaşık cikarmislar ertelemek istiyorum yemek yapmak istemiyorum bugun cok tembelim cok

Eşine acil şifalar en kısa zamanda atlatıp eski sıhhatine kavuşur inşallah.hamileliğine denk gelmesi biraz şanssızlık olmuş insan daha çok panikliyo vesveseye uygun hale geliyo e bide bedensel olarak çabuk yorulduğu için koşturmacadan etkileniyo.çok şükür atlatmışsınız.annen için gözün aydın.sana yardımcı olur hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…