2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Canım nerden ve ne kadara aldın?Benim tercihimde Dr.Browns olucak kısmetse.

dodeximi oldum, şıp die anladım

bende tam tersine soluma yatamıyorum,acaip rahatsız ediyor..sağ yatınca biraz daha iyi oluyor,uyuyabiliyorum en azından..tabii uyuyana kadar 10 kere tuvalete gidiyorum o ayrı..akşam "gitmicem işte" diye direttim ama nafile,o kazandı yine tuvalletteydim..
20 saniye geçmiyor yaaa..ne bu böle...sadece yattığım zaman yapıyor bunu..

Kızlar cicileriniz çok güzel, hayırlı uğurlu olsun, en güzel zamanlarda kullanın inş.

b12 iğnesi canım, şimdi iğnemi olup eve geldim, bu hafta rahatım artık:))

Allahım kolaylıklar versin canım.
Bende kan uyuşmazlığı için iğne vurulurken çok zorlanmıştım ama oğluşum için dedim ve dayandım.
Zor :S

Hoş gelmişsin voltajımmmmmmm :)

Bende solumu yatınca uyuyorum.
Ama benim oğluşun bazen inadı tutuyor resmen sola yatınca bir tekmelemeye başlıyor hemen sırt üstü dönmek zorunda kalıyorum.
Sağa dönüncede rahat etmiyor paşam.Sırt üstü az kalıyorum bakdım sakinleşiyor hemencecik sola dönüp uyumaya devam.
Artık ne kadar uyuyabilirsem.

kızlar bende ilk oğlumda dr browns almıştım gaz yapmıyor diye. ama bebiş erken doğunca bebek çantasında biberon eksik çıktı. kaynatıp koymamışım.
sezeryandan çıktım oğlum emmeyince hemşire aç kalmasın diye hemen biberon ve mama istedi. neyse eşim eve gitti biberonu kaynattı aldı geldi. hemşire kapatmayı becerememiş bu biberon bozuk akıtıyor dedi. hani içinde borusu var ya onu tam yerleştirmemiş saftirik. haydii gece gece kocam nöbetçi eczaneden biberon aldı eve gitti kaynattı getirdi falan neyse içirdik.
sonra eşim uğraşınca anladık ki hemşire becerememiş. aslında çok kolaymış. sonra hep dr browns kullandık ve gerçekten gaz sıkıntımız hiç olmadı. bakalım bu bebişte de aynısından alacağım keramet biberonda mı çocukta mı anlayacağız :)) ama size tavsiyem nasıl olsa emzireceğim mantığında da olsanız biberonunuzu çantanızdan eksik etmeyin nolur nolmaz

kızz sen manyaksın böyle izin alsam sana gelsem terapi gibisin =)

b12 iğnesi canım, şimdi iğnemi olup eve geldim, bu hafta rahatım artık:))

bende merak ettim bak şimdi, sadece bizimki olamaz heralde.

sende sorsana sağlık ocağına sölerler warsa böle bi uygulama

anamm çarşamba gidiciğizz hemen sorarım ne diyim bana para vericek misiniz mi =)

anladım canım anladım bizim kide yapıyor arada bide acıları tazeya eşim dayanamıyor kızı da oğluda yanında daha ne istiyor anlamıyorum ki benim eşimde liseden beri yok lisede de gece yatmaya gidermiş sabahın 6 sında evden çıkarmış
okul çıkışı çalışır iş çıkışıda gece yarılarına kadar okeye gidermiş arkadaslarıyla sonra istanbula gitmiş kociş orda çalışmış
işte sonra ist den askere askerdeyken yani biz çıkmaya başladığımız sene babası vefat etmiş o vesileyle gelmiş sonrada
benimle tanışınca gitmekten vazgeçti sürekli bana istanbulu sevdirmeye çalışıyordu beraber gidelim diye ben ist e gitmem
kaldı burda evlenince de mecbur daha gidemiyor sanki sabah aksam oğluyla koyun koyunaymış gibi triplere girince beni ortadan
ikiye yarıyor kadın ve kociş biras sallamaz bir tipmiş biras hovarda ayda bir kere falan ararmış şimdi kıymete bindi kuzu sonlarımıza geliyoruz ya torun ananeci olmasın babaneci olsun ama yine de ağırdan alayım havasındalar konu açılsın diye bekliyorum
torun olunca işi bırakacağım derse işinden olma anne boşyere annem bakacak diyeceğim triplerse de kırılıp gücenme ceremesini
annem sefasını sen çekersen olmaz anneme yapamam bunu diyeceğim ya düşün kadın hastane de para bile
verdirmiyor bana bebek doğacak babanee sahiplenecek çocuğu herşeyi anane yapacak babanee kullanacak
yok öyle bir dünya ya =)

selam güzeller.. bugün hala oldum 3 yeğen geldi.. ama çok etkilendim kendimi tutamadım ağlamaktan.. rabbim bizleride hayırla kurtarsın inşaallah.. sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım...

Ayyyyyyyyyy 3üz mü oldu ayy ne güzel:) Hayırlı uğurlu olsun bebikler :)

hanipeks eşine geçmiş olsun, inşallah bi sorun çıkmaz..
çınarın videosunu imageshack e yükleyip, linki paylaşabilirsin
video foruma eklenmiyo sanırım, ben böyle paylaşmıştım

Hanipeks gecmis olsun canim esine , ne zaman cikacak.sonuclar? Insallah birseyi cikmaz

Teşekkür ederim kızlar, sonucu perşembe çıkacaaktı, biz ısrar edince cd verelim o zaman dediler. Ama eşim çok yoğunmuş dra gidememiş göstermek için.

Allahım kolaylıklar versin canım.
Bende kan uyuşmazlığı için iğne vurulurken çok zorlanmıştım ama oğluşum için dedim ve dayandım.
Zor :S

.

heh ersnil bende sana onu sorucaktım, bende o iğneden olucam cuma günü
sen baya koşturdun galiba, öyle yazmıştın yanlış hatırlamıyosam
bizede dr hergün bi eczanede oluyo demişti
senin nasıldı?

haklısın canım..oğlum 1 yaına kadar biberon sokmamıştı ağzına,emiyordu çünkü ama çok zorlanmıştım,hiç bir yere kımıldayamıyordum onsuz..ama bunda aldım biberonu,alıştırcam erkenden..işim olduğunda anneme bırakırım sütümü sağıp,iyi olur.oğlum çok gazlıydı,o yüzden gazı en aza indiren biberon önemli benim için..

Tecrübeli anneler işde :) Her yazdığınız ne kadar önemli bir bilseniz.
Dr.Browns karar verilmiştir.

ben hello bebeden aldım 26.90'dı ama bebek reyonu diye bir mağza var orada 17.90 dı aynısı..geniş ağızlı aldım ben...

Kuzum hello bebe dediğin nerde acep?
Bizim orda bostancıya açılmışda ona göre bakayım ben oraya.
Kanımca indirimde varmış ay sonu alayım.

arkadaşlar mide yanmasından hat safhada şikayeti olanlar neler yapıyor? dr bana pulcet diye bir ilaç verdi günde bi tane dün gece artık dayanamıcan diyip içecektim içine bi baktım bebeğe zararı anneye yararı ölçülüp öyle içilmeli diyor.vazgeçtim oturdum sabaha kadar dolaştım evde oturur vaziyette bile acayip bir yangın sanki yumruk gibi bişey yutmuşum yatarken de aniden kalkmak zorunda kalıyorum o su ağzıma fışkırıyor.rennilerin etkisi zaten 15 dk. pulcet hap kullanan var mı?

dodeximi oldum, şıp die anladım
cok mü karışık yazmıştım kiz :26:
Bak o zaman hazır turk filmi vs konusu aklıma geldi tazecik dodexlisinde,cokta teknolocik bir gacisin.bunun cvp ver bana litven
Hani aysecik kaz çobanı koyden geliyor gaddar teyzesinin yanına ,salvarli,yazmalı,kasiklarla keklik türküsünü oynuyor.
Cok dalga gecilince teyzesine"deyze gurban olam beni geydir duzle vs"diyor.
Teyzesi bunu alisverise cikariyor giydiriyor kusandiriyor falan mağazadan çıkarken kahya"cok güzel oldunuz "diyor.
Oda"sus farkındayım"diyor.icerde ne oldu bu kızın diksiyon falan nasil değişti
Sorum bu

anamm çarşamba gidiciğizz hemen sorarım ne diyim bana para vericek misiniz mi =)

:))) kocaelide belediye süt yardımı veriyomuş, yaz siz? ne veriyosunuz??
bide parasını veriyolarmı bunlar bilmiyorumki, sadece sütmü alınıyo
arkadaşımın eşi atm ye takıcam bakalım demişti ama:))

senin koca çok alem canım yaaa
gerçi benimkininde seninkinden pek bir farkı yok ben nasıl tutucam onu diyor küçüçük birşey
kendi çoçuğu olunca insan daha rahat oluyor başkasının çoçuğunu tutamaz ama
oyuncak bebekle deneme işini sevdim ben bizde mi denesek acaba

nohut,leblebi yemeyi denesen bir de..bana iyi geldi sanki..bir de kimisine süt iyi geliyormuş..doğal olanları den bence de..Ben hamilelikte mecbur kalmadıkça ilaç kullanılmamasını düşünüyorum..çok yanmalarım oldu,hatta gırtlağıma kadar gelip kusacaktım nerdeyse ama şükür atlattım,şimdilerde iyim..inşallah sende atlatırsın canım..

Aynı ya cidden aynı.Kız ben yassam ancak bu kadar olur.
Benim kocişde diyorki dershaneye gittiğim zaman gece oturur gündüz uyurdum odama kapanırdım.
Ne ablamla ne de annemle pek konuşmazdım.Liseyi ayrı ilde okumuş,üniversite desen öyle.Sonra askerlik ayrı kalmışlar.
Kaynanam tabi askerden gelince bekliyorki memlekette bir arada kalsınlar.Sonra kociş istye gelince askerden sonra benimle tanışıyor.
Ve bir dahada gitmiyor memlekete.İşde kaynanam bunu çekemiyor:)
Benim annemde herşeyiyle ilgileniyor oğluşumun.Bana bir iğne aldırmaz elinden gelse.
O yüzden 40 ımda anamın yamacında olucam,açık açıkda söyledim hiç umrum değil.
Annem o kadar emek veriyor,torununun ilk anlarınıda görsün istiyorum.
Kocişimde bu konuda bana destek o yüzden sorun yok:)
Keyfimize bakalım bacımmm:)

heh ersnil bende sana onu sorucaktım, bende o iğneden olucam cuma günü
sen baya koşturdun galiba, öyle yazmıştın yanlış hatırlamıyosam
bizede dr hergün bi eczanede oluyo demişti
senin nasıldı?

Canım eğer özelden alırsan iğneyi 145 TL'lik bir fiyatı var.
Birçok eczaneye sordum herkes farklı fiyat verdi ama en uygunu bu.
Bana eczane eczacılar odasından alırsan bekliyorsun geç geliyor filan dedi.
Hiç alakası yok.Benim sıkıntım hastatemin teknik sorunundan kaynaklandı.
Ama çok şükür doktorum anlayışlıda en son telden hallettik.
Şöyle söyliyim evrak işini halledince,2 saat sonra iğnem geldi.
Toplamda ödediğim para 24 TL idi.

İğneyi kesinlikle reçetesiz vurmuyorlar,ve mutlaka hastanede vurulman gerekiyor.
Daha güvenliymiş.İğneyi aldıkdan en geç 2 saat sonra vurulman gerekiyor.
Vurulmazsan dolapda saklıyorsun.

Benim hastanem özel olduğu için iğne orda yoktu eczaneden aldım.
Ama hatırlıyorum ben 6 haftalıkken acil kanamalı olarak gitmiştim (allahım bir daha göstermesin) o zaman kartal eğitimde hastaneye yatış verdirip iğneyi vurdular direk.
Ama şimdi acil bir durum olmadığı için devlette uğraşmak istemedim.

Allahım yardımcın olsun.

bende bildiğim markalar dışında almak istemezdim ama o markalardakini beğenemedim birde kaynanam bende nevresim takımı alayım hatta yapayım dedi zevksiz insanın teki zaten gider alakasız kumaş alır diker kullanmak istemem eşim bu sefer tavır yapar bende bu yolu buldum netten takım bulup eşimi ikna ettim annesini aradı ben takım beğendim sen alma bunu alalım dedi :) çok organize iş yaptım yani umarım güzel gelirde kocişim çene yapmaz beğenmesem bile beğendim derim ne yapayım :)

tablo bunlardan değil canım benim evde var bir tane bunlar kanvas tablo benim dediklerim poster diye geçiyor bak birkaç örnek paylaşayım sana benim evdede var eşim almış çerçeve yaptırcaz diye kaldı ee şimdi kızımız olunca hiç olmaz ama güzel oluyor posterler hatta aşkı memnu da behlülün odasında da eyfel kulesinin posteri vardı o tarz yani linkte ekliyorum bakarsın daha neler neler var bunlardan

Posterler - Tablolar - Dekorasyon - evmanya.com

ilahi mezoş kız güldürdün beni tatlım hepişmizin ki dolanıyordur sen çınarcığın videosunu izlemedin mi çocuk sarılmış kordonuna oturup duruuu içerde yer dar yani senin kızda boynuna dolamış bişeycik olmaz rabbim onları korusun sen sıkma canını kızında evhamlı olacak yoksa
dün eşime bahsettim gaz yapmayı önleyici biberon varmış diye ne alaka nasıl oluyor dedi hava yapmıyormuş dedim olurmu ya ne fark eder öyle olsa bardaktan suiçincede gaz yapar tutamayız dedi sinir etti aslında çok takipçidir böyle yeni şeyelrde ama elektronik konusunda iyidir hemen bilir herşeyi beni kızdırdı ama neyse ne yapalım veririm kucağına çıkarsın gazı

ne alem kadınsın ya yapmadığın hata burda kaç kişi var kız hepimiz için bişr tur atsaydın bu zapzup için bu mezo için bu katinam için diye diye alacaktın

ayy kız ben sırt üstü yatıyoru m ya bilmiyordum daha az oksijen gittiğini tüh tüh bundan sonra yatmam aman kzımın havasını kesmeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…