2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Çok güldüm kız Voltaj buna..Bende oldum olası biterim bu tarz filmlere..

yok canım B12 eksik ya normalleri anlamak sorundu zaten

soruna gelinceeee
süre ne kadar hocam? istediğimiz yerden başlayabilirmiyiz? ya hesap makinesi?

ayy ben bu aralar çişe uyanıyorum sadece uykum güzel maşallah =) ama hafta içi sabaha karşı bi tatlı uyku çöküyor alarma yakın =)
önce tv karsısında koltukta uyuyorum ordan yatağa geçiyorum işin sırrı bu mu acebaaa =)kuzuuu benim sol böbreğim çok ağrıyor yaaa şuan

kuzum bana rennie duo verdi şurup yan etkisi yerinde de hiçbir yan etkisi yoktur diyor ve gerçekten çok rahatladım gece uykum bölünüyordu benim mide yanmasından çok rahatım bunu kullanmaya başladığımdan beri tatlım =)

Canım bendede oluyor.Ama ilaç kullanmıyorum.
Kocişim süt ısıtıyor o birazcık yatıştırıyor.Onun dışında son zamanlarımız gelişim dönemindeler bebişlerimiz ağzıma ilaç sokmuyorum.
Biliyorsun geçici çözümler onlar.Az az sık sık yemeye dikkat et,bol su iç faydasını görürsün inşallah.

Aman dikkat etde düşürmesin kocişinnn
Annelik daha farklı ya.Bende hazır değildim ama ilk andan itibaren benimsedim.
Oğluş tekmeledikçe kociş korkuyor ben seviniyorum.
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

evrak işi ne? hastanedenmi evrak işi?
ya bize dr dediki, erken gelin iğneyi yazarım, eczaneler kapanmadan alır olursun iğneyi dedi, hergün bi eczanede oluyo dedi, bide 150-200 arası dedi ama devlet karşılıyo dedi:26:

ben bi araştırıym bakıym netten

nohut yemeğimi sadece haşlanıp mı yenicek.bide ben çok ilaç içiyorum sanki kadın anlamıyo bide bügün kan değerlerimde kalsiyum düşük çıkmış onun içinde kal.takviyesi yazıp mail atmış.normalde süt ürünleri mgrenimi tetikliyo.midemede daha beter süt dokunur benim.içtiğim ilaçlar;
sabah aç 2 tablet tiroid(bu hamileilkten değil ömür boyu alcağım bişey tiroitimin tamamı alındı.)
sonra kahv.sonra strach gıda takviyesi
1 adet gynoferro demir
öğlen 2 adet magnezyum (myom büyüdüğü için rahim kasılmasına engel) üçe çıkar dedi ben tm dedim ama hala iki içiyorum.
1 adet efa daily omega 3 (32.haftada bırakıcakmışım)
akşam tekrar bi tane demir
bide kalsiyum eklemişki midemin bu halde olması biraz normal gibi.sizce de fazla ilaç almıyomuyum ben hangilerini kessem acaba drlada papaz olamk istemiyorum gerçi

Çok güldüm kız Voltaj buna..Bende oldum olası biterim bu tarz filmlere..
He kiz oynasada izlesem
yok canım B12 eksik ya normalleri anlamak sorundu zaten

soruna gelinceeee
süre ne kadar hocam? istediğimiz yerden başlayabilirmiyiz? ya hesap makinesi?
Hemen hareketlere bak Belli valla ya yan yattı çamura battı bahaneler,
Dal bir yerden al makineyi neyi
Bil iste.

Benimde sol gögüs kafesim çok ağrıyor kuzu ya.
Bizim oğluşlar büyüdükçe baskıda artıyor kanımca.
Artık karnım ağrıyor,gögsüm ağrıyor,böbreğim ağrıyor diye diye doğuma yaklaşıcaz.
Sonraki sohbet konumuzda ay bebişim tüm gece uyumadı,bugun az emdi,gazı vardı,ay bana gülücük attı,emekledi,adım attı,anne dedi diye diye devam edecek.
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

kuzum bana rennie duo verdi şurup yan etkisi yerinde de hiçbir yan etkisi yoktur diyor ve gerçekten çok rahatladım gece uykum bölünüyordu benim mide yanmasından çok rahatım bunu kullanmaya başladığımdan beri tatlım =)[/QUOTE]

canım benim renni duoyu 2 aydır içiyorum etkisi 1 saatten 20 dk ya düştü maalesef.inşallah midemde kalıcı bir hasar oluşmaz.dr bu hapı içmezsen yemek borunda kalıcı hasar oluşacak dedi sanırım bu gece içicem uykusuzluktan çöktüm artık.

Kiz ersnil dün fuarda bir çift vardı araba vs almışlar yekine yekine bagaja koyuyorlar falan.
Adam başladı dur Birtanem sen bin ben koyarım
Kadın diyor ay montunu ver bana askım terledin
Hemen aklıma geldin kiz orda dedim bunlar bizim çifte kumrular olmasın

Yok kuzum araştır bak eğer özel eczaneden alırsan devlet karşılamıyor.
Evrak işide şu.Doktorun sana reçete yazıyor.Reçetenin her bir nüshasında kaşe olmasına dikkat et.
Sonra reçeteye açıklama yazıyor.Anne kanı bu baba kanı bu.Rh uygunsuzluğu vs diye.
Sende onu alıyorsun eczaneler odasına götürüyorsun,oda doktorun verdiği kodla pcde bakıyor.
Eğer herşey olması gerektiği gibiyse hemen ilacını sipariş veriyor iki saate geliyor.

Sen nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istde böyle kuzucum.

canım senin o aldığın ilaçları kastetmedim zaten ben..onların bebeğe zarı değil yararı var..aynılarını bende alıyorum.. gyneo ferro-sanol demir ilacı,efa daily balık yağı,lelevit vitamin ve calciady d3 kalsiyum ilacı..rahatlıkla içebilirsin bu ilaçlarını,ben diğer ilaçları kastetmiştim..

Nohut'un çerezini demek istemiştim,midedeki asidi alıyor..bana iyi geldi.

anladım canım, kocaelideyim ben, her ihtimale karşı eczaneler odasının yerini öğreniym ben..

kızzzz doğumda gelsene yanıma gülerken fırtlatayım hahahaha

:))) kocaelide belediye süt yardımı veriyomuş, yaz siz? Ne veriyosunuz??
Bide parasını veriyolarmı bunlar bilmiyorumki, sadece sütmü alınıyo
arkadaşımın eşi atm ye takıcam bakalım demişti ama:))

sinirleneyim sonrada siz ne yapıyorsunuz bir kocaeli olamadınız daha da gelmem diyim =)

hobaaaaaa

ağzından bal damlıyor bacımın

Ay voltajjjjj çok güldüm kız.
Yok kuzucum biz değildik.Biz dün annem kaynanam ben kocişim bizim evdeydik.
Annem mecburi kaynanamı dinleyince bizde kocişle telden tavla oynadık :)
Annem arada kaş göz yapıyor beni kurtar gibisine ama yapcak bişi yoktu

Ama bak bizde öyleyiz.Dün akşam ben uyumak istiyorum kociş film izlemek istiyor.
Ben diyorum ki tamam kocişim izliyelim battaniyeye getirelim buraya.
Kocişim diyorki yok fıstığım uykun geldiyse uyuyalım.
Bu böyle devam etti bir süre.Sonunda yatagı salona taşıdık ve film izledik

Benim takvimin ağzından bal damliyor bugun.
zapzup kiz sorma içeri girdik hemen bana çanta verdiler
Oğlana da vermisler kızda istedi neyse bunlar takmışlar omuzlarına icinde boyama kitabı var heveslendiler hiç almayız ya biz görmüyor garibanlar.
Eşimde yektir yektir çanta almış geliyor hatunum birsey alırsan koyalım buna
İcinde iste kupon vardı,netten alışveriş yapmıyoruz ya kartımız yok abla:26:
Ama alış veriş yapacak olan varsa yollarım
He bu arada o çantalar boş çıktık
Zehra'ya orda ki kaplumbağa bir dünya boyama kitabı vs verdi
Filden tirsti ben bile korktum ayyy fıstık yaptı Zehra'ya tabi
"yüzümü bidaha elleme" dedi tükürdü pü dedi sade valla.

hadi kızlar ben çıkıyorum garii..

size iyi akşamlar,öpüldünüz..belki evden de girerim,uyumazsam,üşenmezsem..

anladım canım, kocaelideyim ben, her ihtimale karşı eczaneler odasının yerini öğreniym ben..

İnşallah rahat bir şekilde atlatırsın canım.
Gitmeden herhangi bir eczaneye sor istersen,kan uyuşmazlığı için iğne vurulucam reçete yazılsa devlet karşılar mı diye.
Seni yönlendirirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…