cok mü karışık yazmıştım kiz :26:
Bak o zaman hazır turk filmi vs konusu aklıma geldi tazecik dodexlisinde,cokta teknolocik bir gacisin.bunun cvp ver bana litven
Hani aysecik kaz çobanı koyden geliyor gaddar teyzesinin yanına ,salvarli,yazmalı,kasiklarla keklik türküsünü oynuyor.
Cok dalga gecilince teyzesine"deyze gurban olam beni geydir duzle vs"diyor.
Teyzesi bunu alisverise cikariyor giydiriyor kusandiriyor falan mağazadan çıkarken kahya"cok güzel oldunuz "diyor.
Oda"sus farkındayım"diyor.icerde ne oldu bu kızın diksiyon falan nasil değişti
Sorum bu
Bak o zaman hazır turk filmi vs konusu aklıma geldi tazecik dodexlisinde,cokta teknolocik bir gacisin.bunun cvp ver bana litven
Hani aysecik kaz çobanı koyden geliyor gaddar teyzesinin yanına ,salvarli,yazmalı,kasiklarla keklik türküsünü oynuyor.
Teyzesi bunu alisverise cikariyor giydiriyor kusandiriyor falan mağazadan çıkarken kahya"cok güzel oldunuz "diyor.
Sorum bu
Allahım kolaylıklar versin canım.
Bende kan uyuşmazlığı için iğne vurulurken çok zorlanmıştım ama oğluşum için dedim ve dayandım.
Zor :S
Hoş gelmişsin voltajımmmmmmm :)
Bende solumu yatınca uyuyorum.
Ama benim oğluşun bazen inadı tutuyor resmen sola yatınca bir tekmelemeye başlıyor hemen sırt üstü dönmek zorunda kalıyorum.
Sağa dönüncede rahat etmiyor paşam.Sırt üstü az kalıyorum bakdım sakinleşiyor hemencecik sola dönüp uyumaya devam.
Artık ne kadar uyuyabilirsem.
arkadaşlar mide yanmasından hat safhada şikayeti olanlar neler yapıyor? dr bana pulcet diye bir ilaç verdi günde bi tane dün gece artık dayanamıcan diyip içecektim içine bi baktım bebeğe zararı anneye yararı ölçülüp öyle içilmeli diyor.vazgeçtim oturdum sabaha kadar dolaştım evde oturur vaziyette bile acayip bir yangın sanki yumruk gibi bişey yutmuşum yatarken de aniden kalkmak zorunda kalıyorum o su ağzıma fışkırıyor.rennilerin etkisi zaten 15 dk. pulcet hap kullanan var mı?
arkadaşlar mide yanmasından hat safhada şikayeti olanlar neler yapıyor? dr bana pulcet diye bir ilaç verdi günde bi tane dün gece artık dayanamıcan diyip içecektim içine bi baktım bebeğe zararı anneye yararı ölçülüp öyle içilmeli diyor.vazgeçtim oturdum sabaha kadar dolaştım evde oturur vaziyette bile acayip bir yangın sanki yumruk gibi bişey yutmuşum yatarken de aniden kalkmak zorunda kalıyorum o su ağzıma fışkırıyor.rennilerin etkisi zaten 15 dk. pulcet hap kullanan var mı?
senin koca çok alem canım yaaa
gerçi benimkininde seninkinden pek bir farkı yok ben nasıl tutucam onu diyor küçüçük birşey
kendi çoçuğu olunca insan daha rahat oluyor başkasının çoçuğunu tutamaz ama
oyuncak bebekle deneme işini sevdim ben bizde mi denesek acaba
Canım eğer özelden alırsan iğneyi 145 TL'lik bir fiyatı var.
Birçok eczaneye sordum herkes farklı fiyat verdi ama en uygunu bu.
Bana eczane eczacılar odasından alırsan bekliyorsun geç geliyor filan dedi.
Hiç alakası yok.Benim sıkıntım hastatemin teknik sorunundan kaynaklandı.
Ama çok şükür doktorum anlayışlıda en son telden hallettik.
Şöyle söyliyim evrak işini halledince,2 saat sonra iğnem geldi.
Toplamda ödediğim para 24 TL idi.
İğneyi kesinlikle reçetesiz vurmuyorlar,ve mutlaka hastanede vurulman gerekiyor.
Daha güvenliymiş.İğneyi aldıkdan en geç 2 saat sonra vurulman gerekiyor.
Vurulmazsan dolapda saklıyorsun.
Benim hastanem özel olduğu için iğne orda yoktu eczaneden aldım.
Ama hatırlıyorum ben 6 haftalıkken acil kanamalı olarak gitmiştim (allahım bir daha göstermesin) o zaman kartal eğitimde hastaneye yatış verdirip iğneyi vurdular direk.
Ama şimdi acil bir durum olmadığı için devlette uğraşmak istemedim.
Allahım yardımcın olsun.
nohut,leblebi yemeyi denesen bir de..bana iyi geldi sanki..bir de kimisine süt iyi geliyormuş..doğal olanları den bence de..Ben hamilelikte mecbur kalmadıkça ilaç kullanılmamasını düşünüyorum..çok yanmalarım oldu,hatta gırtlağıma kadar gelip kusacaktım nerdeyse ama şükür atlattım,şimdilerde iyim..inşallah sende atlatırsın canım..
He kiz oynasada izlesemÇok güldüm kız Voltaj buna..Bende oldum olası biterim bu tarz filmlere..
Hemen hareketlere bak Belli valla ya yan yattı çamura battı bahaneler,yok canım B12 eksik ya normalleri anlamak sorundu zaten
soruna gelinceeee
süre ne kadar hocam? istediğimiz yerden başlayabilirmiyiz? ya hesap makinesi?
ayy ben bu aralar çişe uyanıyorum sadece uykum güzel maşallah =) ama hafta içi sabaha karşı bi tatlı uyku çöküyor alarma yakın =)
önce tv karsısında koltukta uyuyorum ordan yatağa geçiyorum işin sırrı bu mu acebaaa =)kuzuuu benim sol böbreğim çok ağrıyor yaaa şuan
Süt yardımı pilot bölgelere veriliyor ben deyimde
Bulunduğunuz yerde yine sorun ama öyle heryerde yok.
Chosy gacisine denk gelmis
evrak işi ne? hastanedenmi evrak işi?
ya bize dr dediki, erken gelin iğneyi yazarım, eczaneler kapanmadan alır olursun iğneyi dedi, hergün bi eczanede oluyo dedi, bide 150-200 arası dedi ama devlet karşılıyo dedi:26:
ben bi araştırıym bakıym netten
He kiz oynasada izlesem
Hemen hareketlere bak Belli valla ya yan yattı çamura battı bahaneler,
Dal bir yerden al makineyi neyi
Bil iste.
nohut yemeğimi sadece haşlanıp mı yenicek.bide ben çok ilaç içiyorum sanki kadın anlamıyo bide bügün kan değerlerimde kalsiyum düşük çıkmış onun içinde kal.takviyesi yazıp mail atmış.normalde süt ürünleri mgrenimi tetikliyo.midemede daha beter süt dokunur benim.içtiğim ilaçlar;
sabah aç 2 tablet tiroid(bu hamileilkten değil ömür boyu alcağım bişey tiroitimin tamamı alındı.)
sonra kahv.sonra strach gıda takviyesi
1 adet gynoferro demir
öğlen 2 adet magnezyum (myom büyüdüğü için rahim kasılmasına engel) üçe çıkar dedi ben tm dedim ama hala iki içiyorum.
1 adet efa daily omega 3 (32.haftada bırakıcakmışım)
akşam tekrar bi tane demir
bide kalsiyum eklemişki midemin bu halde olması biraz normal gibi.sizce de fazla ilaç almıyomuyum ben hangilerini kessem acaba drlada papaz olamk istemiyorum gerçi
Yok kuzum araştır bak eğer özel eczaneden alırsan devlet karşılamıyor.
Evrak işide şu.Doktorun sana reçete yazıyor.Reçetenin her bir nüshasında kaşe olmasına dikkat et.
Sonra reçeteye açıklama yazıyor.Anne kanı bu baba kanı bu.Rh uygunsuzluğu vs diye.
Sende onu alıyorsun eczaneler odasına götürüyorsun,oda doktorun verdiği kodla pcde bakıyor.
Eğer herşey olması gerektiği gibiyse hemen ilacını sipariş veriyor iki saate geliyor.
Sen nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istde böyle kuzucum.
sorum bu
:))) kocaelide belediye süt yardımı veriyomuş, yaz siz? Ne veriyosunuz??
Bide parasını veriyolarmı bunlar bilmiyorumki, sadece sütmü alınıyo
arkadaşımın eşi atm ye takıcam bakalım demişti ama:))
aynı ya cidden aynı.kız ben yassam ancak bu kadar olur.
Benim kocişde diyorki dershaneye gittiğim zaman gece oturur gündüz uyurdum odama kapanırdım.
Ne ablamla ne de annemle pek konuşmazdım.liseyi ayrı ilde okumuş,üniversite desen öyle.sonra askerlik ayrı kalmışlar.
Kaynanam tabi askerden gelince bekliyorki memlekette bir arada kalsınlar.sonra kociş istye gelince askerden sonra benimle tanışıyor.
Ve bir dahada gitmiyor memlekete.işde kaynanam bunu çekemiyor:)
benim annemde herşeyiyle ilgileniyor oğluşumun.bana bir iğne aldırmaz elinden gelse.
O yüzden 40 ımda anamın yamacında olucam,açık açıkda söyledim hiç umrum değil.
Annem o kadar emek veriyor,torununun ilk anlarınıda görsün istiyorum.
Kocişimde bu konuda bana destek o yüzden sorun yok:)
keyfimize bakalım bacımmm:)
canım eğer özelden alırsan iğneyi 145 tl'lik bir fiyatı var.
Birçok eczaneye sordum herkes farklı fiyat verdi ama en uygunu bu.
Bana eczane eczacılar odasından alırsan bekliyorsun geç geliyor filan dedi.
Hiç alakası yok.benim sıkıntım hastatemin teknik sorunundan kaynaklandı.
Ama çok şükür doktorum anlayışlıda en son telden hallettik.
şöyle söyliyim evrak işini halledince,2 saat sonra iğnem geldi.
Toplamda ödediğim para 24 tl idi.
Iğneyi kesinlikle reçetesiz vurmuyorlar,ve mutlaka hastanede vurulman gerekiyor.
Daha güvenliymiş.iğneyi aldıkdan en geç 2 saat sonra vurulman gerekiyor.
Vurulmazsan dolapda saklıyorsun.
Benim hastanem özel olduğu için iğne orda yoktu eczaneden aldım.
Ama hatırlıyorum ben 6 haftalıkken acil kanamalı olarak gitmiştim (allahım bir daha göstermesin) o zaman kartal eğitimde hastaneye yatış verdirip iğneyi vurdular direk.
Ama şimdi acil bir durum olmadığı için devlette uğraşmak istemedim.
Allahım yardımcın olsun.
ağzından bal damlıyor bacımınbenimde sol gögüs kafesim çok ağrıyor kuzu ya.
Bizim oğluşlar büyüdükçe baskıda artıyor kanımca.
Artık karnım ağrıyor,gögsüm ağrıyor,böbreğim ağrıyor diye diye doğuma yaklaşıcaz.
Sonraki sohbet konumuzda ay bebişim tüm gece uyumadı,bugun az emdi,gazı vardı,ay bana gülücük attı,emekledi,adım attı,anne dedi diye diye devam edecek.
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kiz ersnil dün fuarda bir çift vardı araba vs almışlar yekine yekine bagaja koyuyorlar falan.
Adam başladı dur Birtanem sen bin ben koyarım
Kadın diyor ay montunu ver bana askım terledin
Hemen aklıma geldin kiz orda dedim bunlar bizim çifte kumrular olmasın
anladım canım, kocaelideyim ben, her ihtimale karşı eczaneler odasının yerini öğreniym ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?